Hogyan építsünk egy fészket a raklapokról?

Ország vagy városi ház csodálatos, még szép is. De az építészet és a tervezés eredményei nem javulnak, hogy megszüntessék azt a tényt, hogy a közüzemi létesítményeket fel kell készíteni. Építésükért néha az eredeti anyagok és szerkezetek alkalmazhatók.

Sajátosságok

A saját kezével raklapokból származó raklapok szinte minden otthoni tulajdonos építhetnek. A fa raklapot már használják asztalok és kanapék gyártása, ágyak és virágágyások, de vannak lehetőség minden nagyobb konstrukció. Elméletileg ezek a tervek nem építési munkákra vonatkoznak, és külsőleg az építés nem túl szilárd. Azonban egyszerű gazdasági célokra, egy ilyen megoldás meglehetősen elfogadható, különösen akkor, ha a minimális költségeket tekinti.

A raklapok megvásárlásához nincs szükség, egyszerűen ki kell dobni a nagy épületek befejezése után, a pénzt kell fizetni:

  • dió;
  • Önzáró csavar;
  • Egyéb kötőelemek;
  • táblák;
  • Tető termékek és más elemek.

Egy tipikus raklap hossza 120 cm, szélességben – 80 cm. Az első sorba behelyezett részleteket a blokkok támogatására kell felszerelni. Javasoljuk, hogy a betonból származjanak. Mivel a fából készült elemeket munkára használják, gondoskodnia kell a rothadás elleni védelemről, a gyújtásból. Nagyon fontos, hogy azonnal kiszámítsák a felhasznált anyag szükségességét, és figyelembe vesszük a fészer tervezés összes jellemzőjét.

Munka sorrendje

A munka lépésről lépésre történő végrehajtása után az alapítvány képződése után raklapokat kell csatlakoztatni egymáshoz csavarokkal, fúrni a lyukakat a kölcsönösen keresztirányú táblákban. Ezen lyukakon keresztül a tömböket a csavarok húzzák meg. Csak válassza ki a tartót csak figyelembe véve a raklap szerkezetét. A második sor nemcsak egymás között van, hanem az első sorban bemutatott blokkokkal is. A tető szükséges torzításának kiszámítása, egyetlen tetővel a lehető legbiztonságosabb, a negatív incidensek kivételével.

A tető alatti szombat a táblákból készül, és ezek tetején megengedett valamilyen tetőfedő anyagot használni. A legtöbb ember kiválasztja a profilfém lapokat, mert egyszerűen és szükségtelen problémák nélkül vannak felszerelve. Ezután a kapu festése, gyártása és telepítése várható. Ezt követően az építmény újra festett. Ebben a munkában a fészer végének elkészítésén, és már elsajátíthatja, használhatja.

Javaslatok építési

A legtöbb esetben az Alapítvány tipikus betonblokkokból áll. Ugyanezen a szintre kell önteni őket, a raklap szélességét, illetve. Ezután a kontúr bármely részében lévő terhelési szint egységes lesz. A raklapcsatlakozás csavarjainak nagysága egyedileg van meghatározva, a fő fűrészáru vastagságára összpontosítva. A Tiers kötődéséhez, ugyanazokkal a csavarokkal kell fordulnia (mindkét oldalon 2 darab). Az istálló elülső oldala beágyazással van ellátva, amelyet szarufákhoz terveztek, így a hátsó lejtő egyszerűsített.

FIGYELMEZTETÉS: A tető kialakulásához megengedett, hogy ugyanazokat a raklapot vagy a táblázatot 2,5×10 cm méretekkel kell alkalmazni. A fémlemezek közé tartoznak, előnyben részesíteni kell a horganyzott opciókat. A napsugarakat jól tükrözik, és segítenek a hűvösebb napokban a hűvösebbek légköréhez. Növelje a forgácslemez stabilitását a nedvesség hatásaihoz, amely olajfestékkel kívülre zárva. Pontosan ez az eset, amikor az ilyen anyagok hátrányai nem túl jelentősek.

A fa raklapok takarításának dekoratív burkolatához használhatja a forgácslapot. Nem kívánatos, hogy már festett raklapokat használjanak. Végtére is lehetetlen biztosítani, hogy az ismeretlen összetétel korábban alkalmazott festéke biztonságos legyen az egészségre. Önfestés Az összes felület, a lakástulajdonosok elvileg megmentik magukat az ilyen problémából. Ugyanezen okból ajánlatos elhagyni az IPPC rövidítéssel vagy IPP-kkel ellátott raklapot.

Az ilyen megjelölések azt mutatják, hogy az anyagot kifinomult feldolgozásnak vetették alá speciális reagensekkel. És ezért definíció szerint nem vonatkozik az emberek biztonságos számára. Óvatosan kell megközelíteni, és a korábban használt raklapok használatát. Végtére is, a piacon, ipari vállalkozáson vagy szállítóegységen, a fa könnyen elnyeli a szagokat. Szinte lehetetlenné teszi őket: Hónapokig és évek óta éles ízekkel kell elhelyeznie.

A vendégház szabványos építési útmutatója nem hagyhatja figyelmen kívül azt a tényt, hogy a megfelelő választás nagyon fontos. Nyilvánvaló okokból helyezze el a szerszámtáradót, a tűzifa és a hasonló elemeket a legjelentősebb helyen. Hanem otthonról is adni, a helyszín bejáratából is kiválthatatlan. A leginkább racionálisabb lesz a közüzemi struktúrák elhelyezése az összes fontos helytől közvetlenül közvetlenül otthon.

Nem kívánatos, hogy egy pajtát egy síkban, vagy akár az ásatásban a hegy közepén. Ez a hó olvadásának köszönhetően az árvizet eredményezheti. A szándék végrehajtása érdekében a raklapoknak meg kell tisztítaniuk. A legjobb módja annak, hogy – egy kemény hajkefe, amely segít eltávolítani az összes szennyezést és a port. A raklapok szétszerelése egy köröm-tenyésztővel bonyolultabb, mint a csend, de segít biztosítani az anyag integritását.

Megjegyzés: Ha a raklapok tervezése Twisted Nails, akkor nem lesz képes eltávolítani őket egy köröm. Meg kell vágnunk a problémás kötőelemeket csiszológéppel.

A Bibbon Alapítvány telepítése kisebb fújással nagyon egyszerű lesz. A kívánt platformot homokba és törmelékként rétegezzük, majd a beton már öntötte. A tömörítés lebontása megengedett 14 nappal a kitöltés után.

Carnate Corner állványok az alsó pánthoz:

  • Fém sarkok;
  • Raza;
  • Ön-időzítők.

A padlón lévő Lagges ugyanúgy kapcsolódik a pántokkal, és a táblák a tetején 150 – 200 mm körmökkel vannak rögzítve. A padló csak akkor alakul ki, ha a kezdeti betonpadló nem felel meg a tulajdonosoknak. Amely kifejezetten a felek elkezdenek építeni egy pajtát, az értékek nem rendelkeznek. Az ajtónyitást a raklapok második sorának elhelyezése előtt kell kialakítani. A mennyezeti átfedés főként 100×100 mm keresztmetszetű sávból készül, amely a kerület körül van rögzítve.

A raklapok fészerének tetője, valamint a szokásos, vízszigetelésréteggel kell felszerelni. Ez a hivatkozással vagy egy speciális film alapján történik. A tető fedezésére nemcsak a lemezmirigy, hanem a palacsinta, és bármely más, nem túl nehéz anyag. Érdekes ötletek a raklap pajta építésében nagyon változatos, de mindegyiknek alaposan gondolkodnia kell. Nem feltétlenül korlátozza magát csak vonzó színek kiválasztásával.

Egy teljesen racionális lépés az, hogy egy kis üvegházzal rendelkező fészket kombináljunk. Különösen jó ez a megoldás, ha helyeken a helyszínen is elég, hogy tárolja a szükséges készlet egy kicsit, de nem találja a legjobb platform. A hófehér szabadtéri szerkő nem ajánlott, mert az ellátás túl bonyolult lesz. Mindig szorosan figyelemmel kell kísérnie a megjelenést és a belső illeszkedést. A lila és más pasztell színek viszonylag kevés piszkos, ugyanakkor hozza az örömöt a földtulajdonosoknak.

A raklapokból való elhelyezésre a következő videó megtekintése.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: