Kályhák-mangálok az utcán a házban: fajták és megállapodások

A nyári ház földterülete – a polgárok természetes vágya. Saját zöldségek és gyümölcsök, friss levegő és aktív életmód most hiányában. Még a meztelen cselekményen is, amíg nincs ház, valami felszerelhető magadnak, beleértve egy téglából készült egyszerű utcai sütőt, majd azt érdemes gondolkodni a komolyabb brazier modellekről, amelyeken a krémek és a tetők komolyabb brazier modellekről gondolnak.

Célja

A vendéglátóipari kemencék az utcán úgy vannak kialakítva, hogy a tulajdonosok élelmiszereket készítsenek. Még akkor is, ha két hétvégén választottak a “faluba”, akkor többször is szükségessé válik az ételt. A tűzhelyen is melegítheti a vizet mosáshoz vagy lélekért. Egy egyszerű sütő az országban praktikus, és hogy meleg időjárás vagy száraz ruhák.

De a kemence-réz nem csak egy eszköz a vacsora fűtésére, burgonyára vagy forró vízre – ez egy eszköz több funkcióval.

Ilyen kemencében a következő műveleteket hajthatja végre:

 • Forraljuk fel a vizet, szakács leveseket és zabkását – azaz mind az, ami az elemi utcai kemencében történik. Bármilyen időjárással tudsz főzni, míg az eső legegyszerűbb nyitott kályhájában nem fog felkészülni, akkor becsapja a vizet a vízbe, és vele és egy ételpanellel.
 • Felszáll.
 • Süt. Például Kebab vagy barbecue a szén-dioxid vagy tűzifa.
 • Füsthús, hal vagy zsír.

Ahhoz, hogy hozzon létre egy cozinitást a kemence fölött, építsen egy lombkorona – ez nem csak az esőből származó személyt lefedi a főzés során, de megmenti a napot egy forró napon.

Sajátosságok

A készülék jellemzője olyan brazierrel, amely kiemeli az egyszerű kemence opciókat, multifunkcionalitás. Az időjárás függetlensége a tervezés jellemzői tulajdonítható – az ilyen eszköz fókusza (tűzhelye) rejtve, és hasonlít a kandallókra.

A konstruktív funkciók magukban foglalják a néhány métert elérő modellek méretét (A két tűzhely legegyszerűbb modellje legalább 2,5 m). A kemence magassága két emeletes kompakt változatban, kéményével együtt eléri a 3 m-t, és még több. Ezért a kemence-sárgarézet erős vasbeton alapítványra kell telepíteni.

A tervek típusai

Szabadtéri, amikor az ország területe rendezett, elegendő az utcai mangala legegyszerűbb verziójának megteremtése. Ez egy 5 vagy 6 sor magassága, két és fél tégla szélessége és négy hossza átmeneti szerkezet. Ez egy kicsit súlya, ezért az alapítvány nem szükséges. Ilyen kemencében meg kell találnia egy sík platformot száraz talajjal (de nem homok), hogy megsemmisítse azt a jó sűrűségre, és téglafalakat tegyenek fel kötési anyagok nélkül.

Az így kapott kemence alján egy utóbbi vasbeton vagy öntöttvas lemez elhelyezhet. A tűz levegője a téglafalon keresztül jön. A kandalló belsejében van, a nyársat a falazat falaira vagy a grill grill falára rakják. A rácson egyszerű edényeket készíthet egy serpenyőben vagy egy serpenyőben. Ez egy ilyen eszköz felett ajánlatos. Legyen egy lombkorona, hogy megvédje a dobást a csapadékból és a szélből.

Gyakran a Dachas-on rendezi az utcai öntöttvas kályhákat tetővel. A tető az öntöttvas csővel van felszerelve. Ha fordítva, akkor meg kell vágnia a tetőt a csőhöz, vagy a cső, hogy megvásároljon egy lombkorona (térdgel). Ez a megjegyzés minden olyan kemencékre vonatkozik, ahol a szobákban vagy előtetőkben vannak.

A Dacities legnagyobb népszerűsége a mangok struktúrái vannak az utcaiban. Néhány ilyen ötlet érdekes lehet a legtöbb daches számára.

 • Pract kemence komplexum. Alkalmas nagy méretek elhagyására az ország téli szállásának kilátásaival. A komplexum tartalmaz egy kályha, brazier és közüzemi eszközök: asztali, mosógép, beépített rekeszekkel fa vagy szén, polcok ételek és sütéshez eszközök, főzés, és a sarok a szállás kandalló. Egy egyedülálló sütőt néha bevezetik a komplexum – Tandara. Egy ilyen eszköz segítségével nemcsak az ízletes ázsiai süteményeket süthetsz – cserélheti a grillezést, a grillezést és a dohányzást is.

 • A tűzhely márkája az orosz tűzhely kialakításával és funkcióival. Nagyon bonyolult kialakítás, amely csak egy professzionális máj. A legjobb, ha egy jó alapot és egy megbízható tetőt rendeznek.
 • Kedves tűzhely modell három tűzoltóval. Az ilyen eszköz egy kompakt kétszintű lehetőség, amelyet a kényelem és a praktikusság jellemez. Alkalmas tágas és magas pavilonra. Itt egyesítjük lehetőségek a főzéshez tűzhelyek firefoots a különböző funkciók: nyárs és smokehouses, grill és smokehouses, nyárs és pina kályhák (pizza sütő).

 • Olcsó a fém gyári szerelvényének modellje. Használható és helyhez kötött ABORS, és hordozható kültéri. Ha ilyen kemencéket csak a szobában használnak, akkor gyakran a biztonsági és gyönyörű kialakítású tégla van.
 • A kandallóknak ugyanaz az eszköze van, és a kályhák, de más céljuk van. A kemence-kandallók modelljei – jó megoldás a főzés és a szoba fűtése során. Az ilyen modellek kéményekkel csak az utcai pavilonok zárva vannak. A nyílt pályák és teraszok esetében ezek az eszközök nem megfelelőek – a kandallóból a szeles időjárás nem kerülnek mentésre.

A kész kész sütők modelljei különböző megoldásokkal rendelkeznek – utcák, kert, előtetőkkel és nélkülük vannak. A különböző formatervezések kéményeinek, csövekkel és csövekkel, drága és költségvetési. De ha a tulajdonos karja és anyagai vannak, akkor felszerelheti a házat egy gyönyörű és kényelmes kemence eszköz nem lesz nehéz.

Anyaggyártás

Az ideiglenes kemencék földterületének sűrű és egyenletes telek gyártásához A nyitott típus a következő anyagot igényli:

 • Tűzálló (sütő) téglák – 50 db.;
 • Barbecue rács;
 • Öntöttvas levél mérete 100×70 cm a fókusz alapja (alkalmas és vékony falú, de erős, vasbeton tűzhely).

  A fókusz, a Földön, egyes szakértők 4 oszlopot emelnek a szilikát téglából egy oszlopmagasság formájában, több sorban, rájuk egy öntöttvas vagy vasbeton levelét, és ezen a lapon elhelyezve a kemencét.

  Ilyen mangalivel kényelmesebb a munkához – nem kell hajlítani, tüzet gyújtani, és a szenet vagy a tűzifa tartható a sütő alatt (oszlopok között).

  Súlyos multifunkcionális kemence komplexek esetén a következő anyagok szükségesek:

  • Tűzálló tégla a komplexum magas hőmérsékletű elemeihez (kemencék és közeli tervek);
  • Vörös tégla a jó tüzeléssel kevesebb, mint a forró kemence elemek;
  • Chamotte tégla a készülék belső részeinek elhelyezésére;
  • Vabonkötegek, válaszfalak, polcok vasbeton lemezek;
  • Öntöttvas égő lemez egy főzési kemencéhez;
  • öntöttvas rács;
  • Acél vagy öntöttvas ajtók kerettel;

  • sütő ragasztó;
  • Agyag és cement keverékei a falazatoldat előállítására;
  • Kötéshuzal a falak és válaszfalak elhelyezésére;
  • Anyagkészlet az alapítvány építéséhez a komplexum alatt.

  Egy másik tulajdonos azt fogja gondolni, hogy ilyen nem egészen egy másik teljes listáját a szükséges anyagok, és úgy döntenek, hogy kész kész változatot vásárolnak, amellyel túlságosan el kell töltenie. De kevesebb lesz a fejfájás az elkerülhetetlen meglepetésekből az összeszerelés folyamatában a kemencék, az építési és fogyóelemek különböző helyeken szerzett elemek használatával.

  Szállás

  Ha úgy döntenek, hogy rendeznek egy kemence márkát a webhelyén, akkor a kiválasztott kemence típusától függetlenül, először is meg kell gondolkodnod a tűzbiztonságról – a telepítés helyére. Meg kell érteni, hogy minden nyitott tüzet készüléket egy gondatlan magatartása annak elhelyezését és használatának szabályait fenyegeti súlyos égési sérüléseket, nagy tüzek, mint amelynek eredményeként az emberi egészségre káros (gyakran halálos) környező épületek és a természet.

  Mentse el az egész helyet, hogy egy pihenőhelyet helyezzen egy brazierrel egy olyan telken, amely jelentős távolságra van a fő épületektől (házak, háztartási épületek, beltéri állatokkal és madárral). De ez nem mindig kényelmes, különösen a nyílt utcai brazier és azoknak a modelleknek, amelyek a tető alatt, de nincs áram, vízcsövek és egyéb civilizáció.

  A mangálokkal rendelkező madarak egy alapra helyezhetők a házzal és az egyik alatt a tetőn. Ebben az esetben az épületek és lakossági helyiségek tűzbiztonságának minden követelményét be kell tartani.

  Hasonló eszközök nem ajánlottak a következő helyeken:

  • Tűzifa, széna, fűrészáru és hulladékainak tárolási területe mellett;
  • Közel száraz fűszernövények, tűzveszélyes szemét;
  • közel a kerítésekhez és a falakhoz;
  • közvetlenül a fák és a lógó ágak alatt.

  A kertben vagy az összecsukható mangal utcában történő telepítésekor figyelembe kell vennie a szél sebességét és irányát. Füst nem megy felé a szomszédos épületek, házak, és abban az esetben, álló utcai mangal (beleértve a pavilonban), az egyik meg kell érdeklődni a helyi „szelek a szél”, és létrejönne egy védőfal a lehető legtöbb „szél gyümölcs”. Vannak különleges hordozható védő képernyők eladása, amely a legjobb megoldás a szél irányának megoldására.

  Önnek is gondoskodnia kell arról, hogy a kemence használata a kiválasztott területen.

  Az ilyen kérdéseket itt kell megoldani:

  • Ingyenes megközelítés a készülékhez legalább mindkét oldalon, mert mindig kényelmesebb és szórakoztatóbb főzni az ételt egy asszisztenssel;
  • Ezután az asztal és az ülések helye legyen;
  • annak lehetősége, hogy biztosítsák a rekreációs területet tiszta vízzel és világítással;
  • Kényelmes átjáró otthonról.

  A következő pontokat is figyelembe kell venni:

  • Mennyi időt kell végezni az országban (folyamatosan vagy csak a nyáron) – ettől függ a sütő tárolásától zárt helyiségben, vagy egy nyitott pavilonban;
  • Hány ember kerül kiszámításra a kikapcsolódásra
  • Milyen formatervezés választani a manga és a pavilon zónában.

  Minden fogadó minden bizonnyal több kérdéssel rendelkezik a készülék témáiról és a kemencék kiválasztásánál, de már megoldható a belső tér létrehozásában.

  Stílus és tervezés

  A nyári konyhai terület egy brazier és a főzőfőző kemence a házban jobban felszerelt, részletes természeti táj. Még egy gyönyörű élő kerítés a közelben lévő fákkal is nagyszerű kiindulópont lehet az üdülőterület elegáns díszítéséhez.

  A folyó vagy a tó nézete azt is javasolja, hogy a környező kilátással kapcsolatos eredeti tervre gondoljon. A fő dolog az elrendezésben – a rekreációs terület kialakítása összhangban kell lennie a környező tájral, és megközelíteni kell a takarítás stílusát. Ha még nincsenek épületek otthon, akkor a nyárs honlap tervét egy stílusban kell kialakítani a jövőbeli ház és a szomszédos területek terveival.

  Nehezebb körülmények között, ha nincs otthon, nincs körülötte szépség, a kimenet egy – válassza ki a stílus stílusát az oldal és a ház. A természetes fából és kőből álló sima, folyékony vonalak tájképei, valamint a modern stílus, amely kötelező jelenléte a kovácsolt elemek népszerű.

  Az ABORS különböző formák lehetnek – a kerekektől a sokszögű opciókig, valamint a mangálok – öntöttvas, kovácsoltvas, tégla vagy fém. A fő dolog az, hogy ellenálljon a kiválasztott stílusnak.

  Gyönyörű példák

  A különböző helyeken telepített sikeres és gyönyörű utcai láncok példáit idézheti.

  Pracast Bútorkomplexum a tető alatt az ország udvarának udvarán.

  Brazier modern stílusban az utcán a ház alatt.

  Ország kőforgalom a ház közelében.

  Garry kert a hőálló betonból a márvány morzsa hozzáadásával.

  A kemence kemencéje az országban néha azt sugallja, hogy a természet – csak látni kell ezeket az utasításokat, és fejleszteni kell saját képzelőeredését.

  Arról, hogyan lehet egy utcai mangal a saját kezével, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: