Olívaeszközök “Kolobok”

Ha saját fürdője van, akkor különleges szűk eszközöket is kell vásárolnia. Ezek a nagy mennyiségű tartályok, amelyek a falon vannak rögzítve. Ilyen struktúrákat tett különböző anyagokból. Ma beszélünk a “Kolobok” rendezett eszközök jellemzőiről.

Olívaeszközök "Kolobok"

Olívaeszközök "Kolobok"

Általános leírása

A “Kolobok” szerszámkészletek gyakran a flippereknek nevezik – kihúzzák őket egy kis kábellel, könnyen átfordíthatók a vízvízre. Az ilyen termékek közé tartoznak a víztöltéshez tartozó tartály, az alosztályok, amelyek miatt a falhoz van csatlakoztatva, a táplálás szerkezete, a kötél. A termékek henger alakúak.

Az ilyen eszközök elfoglalják a minimális mennyiségű helyet, mivel kisméretűek. Leggyakrabban a mosogató zónában vannak rögzítve. Ezek a rendezett szerkezetek rögzíthetők a mennyezeten. A “Kolobok” viszonylag kis tömege 3-4 kilogramm.

Az ilyen fürdőtermékek általában kiváló minőségűek és tartós rozsdamentes acélból készülnek. A felületüket egy speciális szilikonkompozícióval festjük. Egy sorban, a készülékkel együtt is, és az úszó típusú egyszerű lengéscsillapítások is.

A rozsdamentes acél megnöveli a korrózió kialakulásának ellenállását, így megőrizheti tulajdonságait és megjelenését még a túlzott páratartalomban is.

Olívaeszközök "Kolobok"

Olívaeszközök "Kolobok"

Ezenkívül a fémbázist nagy keménység jellemzi, egy kis plaszticitási együttható, viszonylag kis súly.

Az ilyen acél lehetővé teszi, hogy olyan tartós termékeket kapjon, amelyek ellenállnak az éles hőmérsékleti különbségekkel szemben, nem lesznek deformálódniuk. Az acélszerkezetek környezetbarátnak tekintendők, nem osztanak különböző anyagokat az emberekre.

A megfelelő rendezett berendezések kiválasztása közvetlenül a megfelelő tartály térfogatától függ. A “KOLOBOK” TIDWING eszköz kidolgozása során a gyártók különböző mennyiségű teszteket végeztek. Ennek eredményeképpen a hideg folyadék optimális mennyiségét a fürdőkezések után számították ki.

A vízellátás és a kötél mind balra, mind jobbra helyezhető. A teljes tartály leggyakrabban eléri a 15 litert. A termék teljes magassága 23 centiméterrel egyenlő. Hossza 470 milliméter. A teljes töltéshez több percig tart.

Ezek a rendezett szerkezetek modelljei a mennyezeti bevonat magassága 2,05 m. Egyedülálló formájának köszönhetően a “Bun” kiüríti az összes vizet közvetlenül a felhasználóra.

Olívaeszközök "Kolobok"

Olívaeszközök "Kolobok"

Ezt a fajta kapacitást vödör vízesésnek is nevezik. A termék átlagos költsége 5000-6000 rubel. Hogy ilyen rendezett rendszert hozzon létre szinte bárkinek a szakemberek segítségével.

A fürdőtermék egyszerű monofonikus fekete színű. Áramkör az ezüst szín forgatásához. Az ilyen fémtermékek sokáig tarthatnak.

Az egyszerű és laconikus külső regisztráció miatt az ilyen szűk rendszerek gondosan megnézzük a fürdőszobát. A legjobb megoldás lesz, ha nincsenek tartályok a fürdő mellett, a medence, amelyben a gőz után merülhetsz.

A design használatakor a csaptelep megnyílik, amellyel a tartály vízzel töltődik, majd a folyadékáramlás egy speciális úszó kapcsolót átfedik. Amikor a lánc feszült, az úszó leereszkedik, és az összes víz splash lesz.

Olívaeszközök "Kolobok"

Olívaeszközök "Kolobok"

Az ilyen rendszer nem különösebben nehéz, még a kezdő is megbirkózhat vele.

Telepítési tippek

Ha úgy dönt, hogy telepíti a “Kolobok” -t a fürdőben, emlékezzen néhány fontos telepítési irányelvre.

  • Megfelelő kötőelemek kiválasztása. Az ilyen fürdőeszközöket a mennyezetre vagy falra kell rögzíteni, speciális zárójelekkel, tükör rögzítőkkel. Ezek az elemek lehetővé teszik a kapacitás rögzítését még egy nehezen elérhető helyen is.

  • A hely kiválasztása. A legjobb, ha hasonló termékeket helyeznek a mosás mellett, víz eltávolító rendszerekkel.

  • Előzetes jelölés létrehozása. Mielőtt közvetlenül a Balob forgácsoló rendszerének telepítésére irányulna, ajánlatos egy címkét alkalmazni egy egyszerű ceruzával a falon vagy a mennyezeten. Megteszed egy mérőszalaggal. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan kiszámítsák, hogy mennyi helyet foglal el az egész tervet a kötőelemekkel együtt.

Olívaeszközök "Kolobok"

Olívaeszközök "Kolobok"

Olívaeszközök "Kolobok"

Értékelések áttekintése

Sok felhasználó pozitív visszajelzést hagyott a Bolobok obsolet rendszerekről. Tehát a vásárlók szerint ezek a fürdők termékei megkülönböztetik az egyszerű tervezés, a megbízhatóság, a tartósság. kívül, Előállításukkal kizárólagosan kiváló minőségű anyagokat használnak.

És sok megjegyezte, hogy az elavult eszközök az ilyen típusú lesz képes, hogy jöjjön fel minden fürdő, akkor nem fog sok helyet. Külön észrevették, hogy az összes szükséges kötőelem egy készletbe kerül a termékkel.

Olívaeszközök "Kolobok"

Olívaeszközök "Kolobok"

De ugyanakkor nincs rugalmas szemceruza.

A “KOLOBOK” TIDY eszköz jellemzői az alábbi videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása