Polikarbonát üvegház: méretek és formák fajtái

Az üvegházat szinte minden orosz kert szerves része, amelynek tulajdonosai célja a jó betakarítás megszerzése. A háztartási telek jelenléte lehetővé teszi az ország szezonjának elindítását, és a lehető legnagyobb időre kiterjeszti.

Az üvegházhatású modellek a piacon ma hatalmas összeg. Válasszon, amit. Ezenkívül sokan inkább önállóan építik ezt az építkezést, figyelembe véve a földterületük egyedi méretét és jellemzőit.

Jellemzők: előnyök és hátrányok

Amikor egy üvegházhatású készülékről van szó, gyakran sokan megzavarják őt üvegházzal, azt gondolva, hogy nincs különbség közöttük.

Ha az üvegházban biztosítani kell a megfelelő mikroklíma növényeket napfényre, valamint bizonyos esetekben, szén, gáz, elektromos vagy akár fafűtés is használható, akkor az energiafűtés üvegháza önellátó.

A trágya vagy komposzt “fűtött”, amelyben a biológiai bomlás folyamat következik be. Az üvegházhatás cselekményének elvén, saját nevét mondja, mivel a design lehetővé teszi, hogy üvegházhatást okozzon.

Az üvegházatól eltérően az üvegház nem rendelkezik az ajtókkal, amelyekben beléphetsz. Általában egy kis szerkezet, amely lehetővé teszi a belső teret a felemelt fedél vagy a depressziós falak miatt.

Az üvegház “munkájának” hatékonysága az építési anyagok kiválasztásától függ. Az elmúlt időkben gyakran használták az üveget. (Bár ilyen struktúrák és időnk vannak még mindig találkozók). Abban az esetben, néha szokásos ablaküveg, amely rendszeresen kicserélnie kellett, ahogy gyakran törtek meg.

Ugyanez a történet történt polietilénnel. Annak ellenére, hogy az általa uborka és a palánták alatt gyönyörűen érzik magukat, az ilyen anyag nem elegendő egy szezonban. Elég egyedülálló bosszantó baj, amikor egy ilyen menedék könnye a vihar szél vagy akut tárgy.

Jobb üveg és polietilén-polikarbonát, amely már ismeri az üvegházak és üvegházak gyártását. Ő egy erősebb üveg kétszázszor, és összehasonlítani ezt a mutatót polietilénnel, és nem értelme egyáltalán. A modern élet ezen terméke többet fog fizetni, mint a hagyományos, fokozatosan felmerülő felhasználás az anyagok kertjében, de sokáig szolgálhat. Egy ilyen üvegház kényelmes lesz a használathoz.

A polikarbonát sokféle műanyag. Megtalálhat egy monolitikus és cellás polikarbonátot. A monolitikát aktívan használják az építésben, de jobb, ha nem veszi fel a “növények házainak” felépítését, mert nem aktív hővisszatartás céljából. Jobb, ha betartani a mobilokat.

Két vékony polimer lapot tartalmaz az úgynevezett merevségi bordák egyenlő intervallumában, amely összeköti a bevonat felét egymás között. Az összekötő elemek közötti üregek levegővel vannak kitöltve. Az ilyen szerkezet miatt a sejtes polikarbonát hiányzik a fényt jól, és súlya kicsi, és a hő sokkal jobb, mint a monolitikus fickó.

Típusok és formák

A készülékétől függően az üvegházak mélyrehatóak és felsőfokúak.

A mélyített úgy néz ki, mint egy árok, amelynek felső pántja a táblák, tégla vagy más anyag, a gazdaságban létezik. Az ilyen eszköz miatt egy “speciális ágy” kevesebb “fűtőanyagot” igényel. A mélyreható üvegházak mindegyike egy asztallal, kettős tetővel, valamint íves. Ugyanakkor, ha sík egyasztalos, oroszok nevezik, és a kettős házakat belganek nevezik. És alkalmasak a magas növényekre.

Az üvegház egyébként hordozható. Ő is Párizs vagy francia név. Ilyen épületben a “párna” a trágyából található a talajréteg alatt. Mivel a “hűtőfolyadék” túlterhelt, az üvegházat frissíteni kell.

Késztermékek polikarbonátból különböző kerti növények termesztéséhez – ez általában egy éjszakai lehetőség. Bár választhat, hogy lehet, hogy a “melegített ágy” mélyreható változatának tetőjének alkalmazása lehetséges. És ha nincs semmi alkalmas eladó, ez nem nehéz önállóan építeni üvegházban bevont polikarbonát cellás lemez.

A keret üvegházat gyakran fém alapon végeznek, ez a “csontváz” horganyzott, néha megerősítve van.

A zöldségfélék modern épületeit különféle konfigurációk és indukáló címek is megkülönböztetik. Sokan ugyanakkor megkapják a “ECO” büszke előtagot. Lehet, hogy egy közönséges téglalap alakú üvegház, tetővel. Vannak polikarbonát, a héj típusának megnyitásával, összecsukható burkolattal.

Érdekes pillangó üvegházhatású opció. A falak felemelkednek, ami miatt bármelyikből könnyen megközelíthetően könnyen megközelíthető. Forró időben, egy ilyen kialakítás könnyen szellőztethető.

A Tulipános Greenhouse-nak egy csúszó elvet tartalmaz a kiigazítás, valamint egy csomó kenyér, amely nagyon kényelmes a ház számára, korlátozott területű zöldségterület, ahol a föld minden négyzetméter arany súlyára. Az ilyen struktúrák előnyei nyilvánvalóak, mint például egy íves és fedett film, üvegház “perchin”.

Úgy néz ki, eredeti, kerek üvegház. Ez lehet például az íves építés. A burkolatok és a palánták kiterjesztése, valamint a különböző növények teljes termesztése, beleértve a termékeny gyűjtemény színpadát is. A kupola alatt a hő csodálatos, és az ilyen formák tervezése az erő által megkülönböztethető, a télen jó hópályának ellenállása.

Emellett a kerek alakú üvegházak díszíthetnek házat és kerti helyeket.

Az automatikus szellőztetéssel ellátott szerkezetek mozgatható modelljei is vannak, amelyek képesek egy dacket-t a városról a városba, és vissza, hogy bezárja vagy megnyitja az üvegházat a kedvenc uborkahöz.

Házi üvegház üvegházi üvegházak által készített ügyes kezek, sok tekintetben ismételje meg a bevásárlóközösök működésének formáit és elveit, nem különböznek egymástól.

Dimenziók

Üvegház méret – egyéni vállalkozás. A mini típusú design segítségével minden nyáron friss zöldségekkel biztosíthatja magának, és egy négyzetméteren növekszik, és valaki és a 3-6. Valaki hozzászokott egy üvegházba 4 x 8 méterben, és évek kap egy stabil betakarítást vele.

Kis üvegházban találja helyét egy zöldségkertre. Íme is releváns keskeny, néha nagyon alacsony formatervezés.

A szerkezet szerkezete attól függhet, hogy a növények a tető alatt helyezkednek el. Meg kell érteni, hogy a pályák szélessége kényelmes a feldolgozáshoz egy adott esetben, mennyit kell. Ez segít navigálni, hogy milyen területen és az üvegház konfigurációja megfelel egy adott felhasználónak.

A polikarbonát építési területének meghatározásakor szükség van arra is, hogy szem előtt tartsuk, hogy a szabványos anyaglap 2,1 méteres. Nem véletlen, hogy az üvegházak szélessége meglehetősen gyakran megtalálható. Tekintettel arra, hogy az anyagcsökkentés, könnyű felépíteni a különböző méretű szerkezetét – kicsi és nagyon lenyűgöző. Körülbelül 6×3, 2×3 és 2×4 és 3×4 és 2×6 m.

Az üvegház magassága általában körülbelül egy és fél méter vagy annál idősebb.

Anyagok a hasított testhez

A jövő üvegházának hasított testének létrehozásához különböző anyagokat használhat. Ez lehet például fa, fémprofil, műanyag vagy fémplasztikus.

A fa leginkább hozzáférhető a keret létrehozásához. Egy ilyen keret könnyen megy. Tartós és állandó. Utoljára utoljára, ha tisztességes minőségű anyagot választasz az építéshez és helyesen feldolgozni. Annak érdekében, hogy a tervezés ezen az alapon valóban tartós legyen, csak a szárított fát kell használni a rothadás jelei nélkül, és a “csontváz” létrehozása után nem tárgyalnak a nedvességálló festék.

A fából készült tűzhelyhez polikarbonát nagyon kényelmes. Igen, és egy ilyen üvegházhatárságának különösen megbízható alapja nem lesz szüksége. Elég ahhoz, hogy támogatja az oszlopokat.

A fémkereteket az erő és a tisztességes élettartam jellemzi. Gyakran profilcsőből vagy vastag megerősítésből készülnek. Mivel az épület ilyen alapja nehezebb, mint a fából, egyes esetekben egy öv alapja van. Amikor beönti, behelyezi a csöveket egy kerethez.

Az üvegházhatású fém használatában vannak nehézségek. Fémszerkezet maguk nem nevezhető olcsó, és felmászik a keret, akkor kell egy hegesztőgép, valamint a képesség, hogy használni.

Az üvegházhatású készülék jó megoldása fém-műanyag csövek használata. Nem kell külön feldolgozott elleni hatása a természetes folyamatok vezető pusztítás, mint abban az esetben a fém és fa. És ez igazolja a csövek beszerzésének költségeit.

Ez az anyag olyan tartós, mint a fém, a keret felszerelésével nem bonyolultabb, mint a fáról. A fém műanyag csövek jól hajlítottak. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmes íves struktúrákat készítsen.

Csak tegyen egy hasított testet egy üvegházból a polipropilén csövekből. Különböző csomóelemek alkalmazása érdekében könnyű létrehozni a különböző formák és méretek széles skáláját.

Hogyan válasszuk ki?

Az üvegház választása olyan konkrét feladatoknak köszönhető, amelyeket a földtulajdonos előttük. A palánták esetében, amelyeket ezután átültetni fog a kertben, a legegyszerűbb formában egy kis “házat” rendezhetsz, például egy összecsukható fedéllel hasonlítva. Bár ha a palántákat eladják, akkor jelentős területet fog tenni.

Szinte minden telek, ahol komolyan komolyan vesz részt, láthatsz egy üvegházat az uborka és a paprika számára. A legkényelmesebb uborka üvegház a pillangó és a kenyérágy stílusának kialakítása. Kényelmes avoin, emellett, nem szükséges a zöldségek elérése, amikor bevételre kerülnek.

Mint a mosás?

A polikarbonát bevonat periodikus feldolgozást igényel, mivel a nyári szezon felhalmozódik rá. A növények, a föld és más szennyeződések zöld nyomai. A bevonat megszűnik ahhoz, hogy elég fényt hagyjon ki, ami rontja a következő “zöld bérlők” növekedésének és jólétének minőségét a tető alatt. A polikarbonáton néha felhalmozódik a mikroorganizmusokat, amelyek képesek a jövőbeli betakarítás megsemmisítésére.

Annak érdekében, hogy ne károsítsa ezt az anyagot, ne használjon csiszoló tisztítószereket, amellyel például mossuk az edényeket, és a kemény keféket, és még több fémhálót. A mosás ebben az esetben hasznos, puha rongy vagy szivacs, valamint a szokásos víz szódával. Szappanoldatot is használhat. A feldolgozás során alkalmazott összes használt szilárd anyagot tiszta vízzel kell eltávolítani. A hűségért hozzáadhatja a tömlő sugárhajtásának szerkezetét.

Gyártók

Az emberek szerelmesek a földterület és a mezőgazdaság, Oroszországban sokat. A kertre és a kertre vonatkozó termékek iránti igény mindig nagy. Ezért nem meglepő, hogy az a gyártók, amelyek a megfelelő áruk forgalomba hozatala.

Az ügyfelek véleménye szerint a vezető termelési szervezetek között, amelyek előregyártott üvegházakat és üvegházakat hoznak létre, az alábbiak szerint meg lehet jegyezni:

 • “Aratás”;
 • “Az alapítás”;

 • Üvegház;
 • Novoladozhsky növény;
 • “Akarat”.

Kínálnak széles körű formaterveket, amelyek egy nehéz orosz éghajlathoz igazodnak, és képesek kielégíteni a legigényesebb vevő kéréseit.

Hogyan lehet magad?

A rugó kertjének előkészítése anélkül, hogy ilyen fontos összetevővel, üvegházként elfogadta, nem csak vásárolni egy boltot, hanem olyan kis struktúrát is, amely megfelel a tulajdonosoknak.

Tapasztalt építési rezidensek tanácsot arra, hogy márciusra vagy november végén tervezzenek. Ez egyformán praktikus, mivel az aktív tevékenység szezonja a földterületen még mindig messze van. Ebben az időben nincs veszélye az ágyakon lévő növények károsítására. Igen, és a polikarbonát használatának hőmérséklete a legmegfelelőbb – körülbelül +10 fok.

Ha a telepítést nagyon magas hőmérsékleten végzi, amikor hidegebbé válik, a polikarbonát “csökken” a méret és az ízületek között a lapok körbefordul, amelyből az értékes hő eltűnik. Ha hideg időben épül, akkor a nyár megérkezésével megtalálható, hogy a design csavart, mivel a polikarbonát kibővült. Ennek eredményeként minden munkád sokk, mint sokk.

Az építésre gondolva számos tényezőt kell szem előtt tartani:

Fontos, hogy a tervezést közvetlenül a telken szállítjuk. Jobb keleti építés nyugatról keletre. Így a növények több napfényt kaphatnak.

Ha az üvegháznak nem lehet magasabb, mint másfél méter, az íves ívek használata hibás megoldás lesz. Nagyon ívelt polikarbonát bevonat tükrözi a fényt, így a struktúra belső hőmérséklete nem sokkal magasabb, mint a külső. Ebben az esetben könnyebbé és racionálisabbá válik, készítsen egy “házat a növények számára” lapos falakkal és tetőkkel.

Nemcsak a tervezés különleges erősítésének köszönhetően, hanem akkor is, ha “sovány” az építés egy másik épület déli részén egy pajta, vagy például egy lakóépület. Egy ilyen szomszédság meg fogja védeni az üvegházat egy erős szélből.

A polikarbonátdal való munkavégzés során szem előtt kell tartani, hogy könnyű aludni egy irányban és rossz a másikba. Ez a sejtszerkezet tulajdonságainak tulajdonítható. Az üvegház telepítésekor figyelembe kell venni azt, hogy ne tegye meg az anyagnak az ártalmatlanító anyag részét.

Az építés megkezdése a rajzfázisból szükséges.

A fém keretben üvegház gyártásához szükség lesz:

 • polikarbonát 4-6 mm vastag;
 • Scotch a varratok vízszigeteléséhez;
 • Fémből készült szerelési profilok;
 • szilikon tömítő.

Szükséged van a szerszámra is:

 • csavarhúzó;
 • fém olló;
 • saját készítésű;
 • Kertbarna.

A munka az alapítvány telepítésével kezdődik, mivel az üvegház sok tíz kilogramm lesz. A legegyszerűbb módja annak, hogy az alapítvány négy csövek építése a szerkezet sarkában. A csöveket vízszigetelésre kell festeni, majd a fúrt kutakba vezetni kell egy mérőmélységbe, hogy a Föld felszínén végzett jövőbeli támogatások húsz centiméter legyenek.

Az építési keret összeszereléséhez a fémprofilt a séma szerint vágjuk. Elemei önzetlenséggel vannak összekötve, és az Alapítványhoz kapcsolódnak. Ezután a rajzban előre jelzett előre jelzett, a méreteket polikarbonát darabokra vágjuk.

Építsünk a kereten. Fémszalag használatával: polikarbonát lemezek kötőfedél alumínium szalag szegmenssel. Csatlakoztassa azt a csontvázhoz, hogy önmagát vonzza, hogy az üvegházhatású fedél lapja közötti résen alapuljon.

A kötőelemek második módja – N-alakú profil használata, Amely csak ilyen típusú esetekre tervezték: a kereten rögzítve van, majd nehézségek nélkül lehet telepíteni a polikarbonát lapokat. A falak felszerelése befejezése után a polikarbonát lemezek közötti ízületeket szilikon tömítőanyaggal kezeljük.

A Földön a kialakítást egy fémcsík vagy táblák szorítják, amelyeket antiszeptikus feldolgoztak. Ugyanez történik az üvegház bordáival.

   Az épület szárazja egy olyan polikarbonátból, amelyet önállóan rögzítenek az építési ügyben.

   Ha legalább néhány építési tapasztalata van, hogy létrehozzák az üvegházat a nem komplikált formatervezés teljesen nehéz.

   Arról, hogyan készítsünk egy üvegházhatású pillangót a saját kezével, nézd meg a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: