Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Polikarbonát Ma az egyik legnépszerűbb anyagok a főzőfülek számára. Egyidejűleg hiányzik a fény és védi a hő ellen, tartva az ultraibolya. A hasított test keretének kialakításától függően a polimer képes támogatni a fogadó ház bármely stílusát: klasszikus, történelmi vagy ultra-modern. Ha az országban vannak lefedve, akkor mindig tiszta marad, bármi is legyen a csapadék. A lombkorona alatt elrejtheti az autót, pihenhet, vacsorázhat barátokkal.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Masszív fém és monolitikus műanyag, üveg utánzó üveg, egyszerű és laconikus design egy tetőtéri stílusban.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Leírás

Az anyag átláthatósága és légtelenessége teszi a foltokat, hogy nem támaszkodnak – ezek a jellemzők segítenek abban, hogy integrálják a helyi terület bármilyen kialakítását. Ezt a polimert a teljes udvar térén lévő lombkorona fölé használják, a szabadidős területet, a játszótéret, az állatokkal ellátott házakat, a nyári konyhát vagy bármely más üzleti épületet helyezik el, amelyek a parkolóban épültek az autók számára.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

A polikarbonát rendkívül sikeres anyag a lombkorona számára. Jellemzőinek megvizsgálását követően sok előnyt észlelhet:

 • 85-90% -kal képes kihagyni a fényt, miközben lenyomva tartja a romboló ultraibolya sugarakat;
 • A polikarbonát nagy szilárdsággal különböztethető meg, amely 10-szerese, és az üveg 100-szor;
 • Polimer tartós;
 • Framek;
 • Az anyagból származó előléptetések levegővel, kifinomultak és extravagánsak;
 • A polikarbonát sokkal könnyebb, mint az üveg és bármely tetőfedő anyag;
 • Ez ellenáll egy nagy hőmérséklet-tartománytól -45 és +120 Celsius között;
 • Az ilyen polimer könnyen felszerelhető – könnyű, nem fél, hogy az üveg, a pala vagy a csempe biztonságos a feldolgozásban;
 • Plaszticitás, az anyag rugalmassága lehetővé teszi, hogy bármilyen tervezőszerkezet, futurisztikus;
 • Könnyű gondoskodni róla;
 • A polikarbonátot különböző színekben és gazdag színsémában különböző kiviteli alakokban képviseli, amely lehetővé teszi, hogy minden ízlésre választhassa;
 • Hűséges költséggel rendelkezik – előnyökkel jár a sokoldalú pozitív tulajdonságaihoz.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Két fő típusú polikarbonát – monolitikus és celluláris típust termelnek, különböznek a szerkezetben és a végrehajtásban.

Monolitikus

A polimer szilárd szintű műanyag bevonat. Az anyag átlátszó típusa 90% -kal mozgatja a fényt, és úgy néz ki, mint az üveg, de Halier. A monolit polikarbonát bármilyen színben festhető, és minden árnyalat jellemzői, például az erő, az átláthatóság, a mattság mértéke.

A profilozott monolit polikarbonát nem sima lap, de a felület törött, vagy egy hullámszerű formával ellátott profil.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Sejtes

Ezt az anyagot még mindig strukturált vagy celluláris lapoknak nevezik, amelyek több oldalsejtmel vannak. Ezeket a kétrétegű vékony polimer szövedék létrehozásával kapják meg, amelyek rétegei között vannak felszerelve. Ha egy ilyen lapot néz ki a kontextusban, akkor láthatsz egy sor sejtet képződött helyet a jumpers között. Ezzel a szerkezettel a termék tele van levegővel, hihetetlenül könnyű és tartós. A celluláris polimer 6-szor világosabb, mint az üveg, a hang hangja jobban kialszik, így megőrzi a hőt, emellett 85% -kal haladja a fényt. Az anyag plaszticitását hajlított előnövények létrehozására használják.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

A fajok áttekintése

A tető és hely formájában különböznek egymástól egymástól. A konstruktív bevonatok különböző típusokra vannak osztva.

Egytávú

Ez a fajta tető a legegyszerűbb lehetőségekre utal, síkját egy irányba irányítja. A dőlésszög függ a lombkorona imádságától és a hó képességétől, hogy időben elhagyja a tetőt. Ha a dőlés túl kicsi, a nedves hó felhalmozódik a felszínén.

Egyetlen modellt gyakran használnak a falszerkezetek felállítására, amely a felület egyik oldala a ház falához van rögzítve, a második pedig alacsonyabb, a támogatásokon van.

De néha különálló előnépítők is lehetnek a tető egyoldalas torzításával, a homlokzati tartók a centiméterek 40-50-el a hátsó sor oszlopa felett.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Kettős

A Duscal Canopies a klasszikus lehetőségekhez tartozik. A 40-45 fokos tető szögben hajlítás könnyen megszabadul a hótól, akkor a saját súlya alatt jön le. Az ilyen struktúrák a bejáratnál a tornácon kívül külön vagy helyezhetők el.

A csatorna vízforrása gyakran megismétli a főépület formáját. A tulajdonosok megpróbálnak építeni egy lakóépület építésével azonos anyagokat. Ebben az esetben a helyszínen található épületek összetettsége egyetlen tervezési szándékkal társul.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Íves

Polikarbonát utal műanyag, jól hajlító anyagok kiderül, gyönyörű boltíves előtetők, amelynek kifogástalan sima tetővonal. A csapadék félköríves tetőjén könnyen áramlik le, anélkül, hogy nyomást gyakorolna a felületére.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Kúp

Az ilyen típusú előzményeket Dome-nak nevezik, esztétikailag vonzó megjelenésűek, és az országok helyszínek díszítésére válnak. Ahhoz, hogy hozzon létre őket, csak rugalmas polikarbonát típusokat használnak, amely képes kupola alakú tetőfedést képezni. A kúpszerkezetek kialakításának összetettsége pontosan olyan számítások, amelyek figyelembe veszik az anyag vastagságát, a sejtek térfogatát és irányát, a hajlítási sugárat.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Kifinomult

Egy jó parkosított tervezésű részek esetében különféle előtetőkre van szükség, hogy támogassák az épületek fogadásának általános együttesét. A hullámos, nagy kétszintű vagy többszintű látók vonzzák rendkívüli nézetét.

A kanmák nemcsak a külső formában, hanem a hollétekben is különböznek egymástól. A vízügy szerkezeti jellemzői és a mellékletének módszerei függenek rajta.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Hogyan lehet magad?

A polikarbonát lapokkal könnyen kezelhető, könnyű és megbízható anyag, nem okoz problémákat a vágás során, nem összeomlik, és nem osztozik. Ezért elég reális építeni egy egyszerű lombkorona a polimerből függetlenül. Mondjuk meg többet arról, hogy hogyan lehet megtenni.

Hely kiválasztása

A privát udvarokban lévő foltok eltérő célúak, amelyek közvetlenül befolyásolják helyüket.

 • A vízügy közvetlenül meghaladja a bejárat, hogy fedezze a tornácot a hőtől és a rossz időjárástól. Alatta, a cipőt félelem nélkül hagyhatja, hogy felrobban, vagy száraz marad, miközben megkapja a kulcsot a bejárati ajtóból.
 • Az egyedülálló teraszon több négyzetet vesz igénybe, mint a bejáratnál. A ház fala egy ilyen design részévé válik.
 • A rekreációs terület fölött külön lombkorona építése, valamint a pavilon, a nyári konyha, bármely más bevásárlóépítés mellett lehet. Gyakran előfordul, hogy egy barbecue van egy lombkorona alatt, így vannak egy zóna a konyha közelében, ahonnan ételeket és termékeket kell viselnie, valamint a vízforrás közelében.
 • A játszótér feletti viszont jól nézett helyen van felszerelve, ahonnan könnyen megtekinthető gyermekek.
 • Egy nagy lombkorona, az udvarra elrejtve az udvaron a lakóépület bejárati ajtójához, mindig száraz és püré.
 • Az autó számára a kapu közelében próbál helyezni. A meghajtónak a háztartások biztonságos helyén kell lennie.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Projekt

Az építkezés helyének kiválasztása után a lombkorona rajzolása a kiosztott terület méretének kiszámításánál keletkezik. Jól számított támogatási elemek és terhelés rájuk tetőfedés. A visor felépítéséhez szükséges anyag mennyisége figyelembe veszi. Jobb, ha egy kis állományt vásárolhat, hogy lefedje a lehetséges hibákat, amikor a lombkorona felszerelése. Ezután az anyag megvásárolható, az építési terület törlődik és simított.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Támogatás telepítése

Az elkészített területen jelölést eredményez: rulett, kötelek és csapok segítségével vannak helyek a telepítéshez. A cölöpök mennyisége a lombkorona méretétől függ. A 4 szögletes oszlop mellett a nagy bevonatokhoz közbülső hordozókra van szükség, amelyek 1,5-2 m-es lépésekben vannak felszerelve.

A megjelölt helyeken 50-80 cm-es ásó és 40-50 cm átmérője. A mélyedések alján a vízelvezetés – elalszik homok, zúzott. Ezután telepítse a bejegyzéseket és öntött betont. A szint használatával igazítsa a támogatást, és hagyja őket néhány napig, amíg a cement legelnek.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Keret

Amikor a támogatások telepítve vannak, menj a keret montázsához. A tartógép felső szélén egy pántot állít elő: Ha a keret fából készült, akkor a gerendák vannak felszerelve, ha fémből profilozott csövek vannak felszerelve. A hevederre szerelték a ládát, fából készült rudakat vagy hegesztési fémprofilokat. A következő szakaszban fel kell készíteni és rögzíteni a lefolyót.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Polikarbonát tetőburkolat

A polikarbonát lapjain a rajz szerint a jelölés, a vágási vonalak felhívják a jelölőt. A körfűrészek segítségével műanyag elmozdul, míg a lapok jól rögzítettek a rezgés elkerülése érdekében.

Ha figyelembe kell venni a sejtes polikarbonát csatornák irányát, helyüket segítenie kell a nedvességnek, hogy ne gyűjtsön, de szabadon hagyja el a sejteket. Szükséges a pontos méretű fragmentumok levágása, hogy az élek egybeesnek a gerendákkal, amelyekhez csatolni kell őket. A vágott sejt lyukak végén fűrészpor és chipek.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Tegye a tetőfedő bevonatot egy védőfóliával, próbálja meg, hogy a varratok esnek a ládára, mivel a polikarbonát szerelve van. A tartókat hő alátétekkel végzik, meg kell védeniük a lapok széleit 4-4,5 cm-rel.

A polimer fragmensek egymáshoz vannak csatlakoztatva olyan műanyag profiljal, amely egybeesik a tetőfelület felületével. Az ilyen módon védett varratok nem teszik lehetővé a nedvességet a lombkorona elpusztításához. A polikarbonát felső végeit alumínium szalaggal zárja le. Az alsó végeken telepítse a perforált védelmet, segít a kondenzvíz kiszivárgásához.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Gyönyörű példák

A polikarbonát-előtetők nemcsak kényelmesek és praktikusak. Ezek lehetnek szokatlan, látványos struktúrák, amelyek harmonikusan elfoglalják helyüket a helyszín tájképén. A kész példákon azt javasoljuk, hogy fontolja meg a magánbirtokok udvarán gyűjtött modellek sokféleségét.

 • A monolitikus polimer egy bevonata minimalizmus stílusban.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • A matt polikarbonátból gyűjtött íves védőburkolat. Megfelel a high-tech irányának

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • Szokatlan látóépület a tervezési konstruktivizmusban.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • Polimer bevonat a Provence belsejében, a terasz felett.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • Kortárs épület egy celluláris polikarbonáttal borított védőburkolattal.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • Az elegáns légtelenítő tervezés tetője átlátszó falba kerül. Segít védeni a helyi területet nemcsak az esőből, hanem a széltől is.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • Az eredeti sátoros vízügy a ház hátsó bejáratánál található. Kellemes hangulatot teremt az étkezőben.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • A gyönyörű hullám polikarbonát tetője fedezte a grillezési területet egy magánház udvarán.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • Kényelmes lombkorona a modern épület teraszán.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • A csúszó lombkorona lehetőséget ad arra, hogy pihenjen a teraszon még esős időben is.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • Kényelmes csúszó kialakítás a medencénél a magánház udvarán.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • Szokatlanul szép kovácsolt kovácsolás polikarbonáttal.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • Bunk bevonat egy göndör fém kereten

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • A lombkorona teljesen megvédi a vidéki udvarrészét. Támogatja a két tőkeépület falait.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • A polikarbonátból készült egyszerű autópálya az étkezőcsoport felett található, egy magánház udvarán.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • Kerek modern visor design a ház bejáratánál.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • Gyönyörű kaszkád esernyők az épület lépései fölött.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

 • Gyönyörű domborító gépek egy fából készült kereten, amely a grillezési terület felett található.

.

Polikarbonátból származó pólók egy magánház udvarán

Mindegyik védőburkolat, amely védi az esőt és a napot, kényelmet ad a háztartásoknak, és ha léleklel csinálod, élvezni fogja a területet, és kedvenc hely lesz az egész család pihenésére

Hogyan készítsünk egy polikarbonátot egy saját ház udvarán lévő saját kezével, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása