Shalashas jellemzői

Egy éjszaka vagy csak egy nyaralás a természetben, néhány készséggel. Fontos képességet kell tulajdonítani a shala építésének bármilyen körülmények között. Ez nemcsak az aktív pihenést érdekesebbé teszi, hanem a saját országoddal is diverzifikálja a időtöltést is. Chalas még egy fán is épülhet.

Ami?

A Chalas teljesen és bármikor elvégezhető. Általában az éjszaka kampányában vagy a szórakozásra épül. Az építéshez szinte minden anyag alkalmas: ágak, fák vagy táblák gyökere. A szabadtéri tevékenységek szerelmesei, és csak az erdőben sétálnak, ilyen struktúrákat építenek egy éjszakán át. És vissza A Chala-ban egyszerűen pihenhet és enni gyűjtött bogyókat.

Sok gyermek szereti konstrukciókat készíteni a játékok számára. Egyedül csinálhatják otthon, a szobában. A szülők könnyen együttműködhetnek egy fán a házon. By the way, a kampányban taníthat gyermekek, hogy terepi épületek. Ez meglehetősen hasznos készség az általános fejlődéshez.

Meg kell építeni a síkságot, az erdei területen a fröccsenő fák vagy buja bokrok között. Az ilyen növényzet képes lesz további védelmet biztosítani a szél ellen. Ez a hely lehetővé teszi az állatok és a turisták elrejtését is. Ne telepítse a kálákat a sziklás vagy homokos lejtők közelében, a turbulens tározók és az egyfák közelében, nyílt Glades-on.

Ha a máglya belsejében van, akkor a földet előzetesen meg kell tisztítani a gallyakból és a lombozatból.

A fajok áttekintése

Háromféle salár van, amelyek különböznek a tervezési és építési komplexitásban. Nagyon érdekes értelmezések vannak a gallyakból. Ez egy teljesen más szint, amely sok anyagot és szabad időt igényel. Általában az ilyen lehetőségek a házban vagy az udvarban vannak felszerelve gyakori használatra és gyermekekkel. Minden shala nagy és kicsi lehet, a használat céljától függően.

Elég érdekes ötletek vannak olyan épületek, amelyek éjszaka nem egy éjszaka. A bonyolultabb salárok létrehozásához tapasztalatot kell szereznie, szerkezete nagyszámú anyagot igényel. A kiváló minőségű konstrukció lehetővé teszi, hogy elrejtse a rossz időjárást és rovarokat, védi a kis vadon élő állatok ellen.

Még a legegyszerűbb kurva is lehetővé teszi az erős nap vagy könnyű eső.

Egytávú

A legegyszerűbb a Shala típusának gyártásában. Lényegében ez egy lombkorona, amely 45 ° vagy 60 ° -os szögben található. Egy ilyen szerkezet gallyakból és levelekből készülhet. Mivel a támogatás egy fát szolgál. Előnyök:

 • gyorsan és könnyen kialakított;
 • védelmet nyújt a nap és az eső ellen;
 • nem igényel különleges anyagokat és készségeket.

Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen födém csak részben védi a szélet. Néha az eső csak a szerkezet alatt fújhat. Minuszok:

 • nem védi a hideg, zuhanyzó, rovarok és vadállatokból;
 • meg kell keresnie egy megfelelő fát, amely támogatást fog szolgálni.

Kettős

Vizuálisan hasonlít egy turisztikai sátorra. Az építéshez először készítsd el a magot, majd nézd meg fenyő és más ágak, moha. Előnyök:

 • védelmet nyújt a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellen;
 • viszonylag könnyű építeni.

Az építés elve hasonló az előző típushoz. Csak itt van a dupla födém mindkét oldalon. Minuszok:

 • Sok anyagot és időt fog készíteni;
 • Tűz a fűtés meglehetősen nehéz lesz.

Kör alakú

Shalash úgy néz ki, mint a vigvam, kúp formájában. Meglehetősen nehéz ilyen építési. Vakolat a fán vagy a cola körüli rögzíthetően rögzítve a földön. Előnyök:

 • Ha mindent helyesen teszel, akkor jó védelem lesz a rossz időjárás, a vadon élő állatok és a rovarok ellen;
 • Belül, akkor könnyű lehet egy máglya fűtésére;
 • Nagyon vonzónak tűnik.

Fontos, hogy ne hagyj tüzet egy slashen felügyelet nélkül. Használt anyagok könnyen tűzveszélyesek. Minuszok:

 • Meglehetősen nehéz építeni, bizonyos készségekre van szükség;
 • Építéskor mindenképpen segítségre van szükség, ez nem fog egyedül dolgozni a feladatsal.

Hogyan készítsük el az utcai salarokat?

Minden egyes konstrukció bizonyos alkatrészekből, tételekből áll. Mindig van egy tengely. A keret történetekből készült. A fedőanyag a tetején van. Ezenkívül szükség van rögzítőelemekre, akár szalag, hevederek, fák gyökerei is lehetnek. A borítóanyag 2 típusra osztható. Néhány elem csak illeszkedik a keretre, vagy egyáltalán van.

Más anyagok további erősítést igényelnek. Az első, aki könnyebben, de a megfelelő végrehajtással meglehetősen megbízható és tartós lehet. Szükség esetén feltárhatja a bevonó anyag megfelelő választékának utasítását.

A bevonat ideális lehetősége a nád, a nád egy kicsit rosszabb. Nádzsehely Az objektum a bőrtartalmú. A nagy előny az, hogy az ilyen anyag rossz gyúlékony. És tartós és elég nehéz ágak.

A Diplot Shala nem is rögzíthető köteleken, nem fújja a fedelet. Egyszerűbb megoldás – Szalma bevonat. Az ilyen típusú kaolárok védik a rossz időjárás és a kis hideg ellen. Azonban a szalma nagyon könnyen megvilágítható, tiltott tilos a fűtés tüzére.

Az anyag korábban a burkolathoz kapcsolódik, majd kötve van. Ehhez sok kötélre és zsinórra lesz szükséged.

Lucfenyő laptika nincs rosszabb szalma a tulajdonságok szerint, de kevésbé gyúlékony. Csökkentő lemezek lehetnek felszerelve csak nyáron, télen, szükséged lesz fenyőre vagy lucfenyőre. További előnyt tekintünk különleges friss illatnak. Nemcsak kedvezően befolyásolja a testet, hanem további védelmet nyújt a szúnyogok ellen is.

A barátnőből származó tavaszi éves salas az Orlyak páfrányai levelei választhatók. Belül, akár tüzet is fűthetsz a fűtésre. A szúnyogok nem repülnek egy ilyen épületbe. Érdemes megjegyezni, hogy a páfrány kiemeli az anyagot a levegőbe, amely reggel a fejfájás provokálhat.

Chalas ilyen bevonattal ellentétben a gyermekek számára.

Néha az építési moha, de ez nem a legsikeresebb lehetőség is. A nehéz szag rendkívül kellemetlen lesz, a rovarok beléphetnek. Ráadásul a kövezés során a MOC erős allergiás reakciókat provokál. Az ilyen salakot nem szabad figyelembe venni, ha vannak gyerekek. Friss fenyő ágak egyszerre játszanak egy keret és a fedél szerepét. A csúcsok társulnak vagy szőttek, a szezontól függően. Télen a kálasok továbbá szigetelhetik a hóot.

Szúnyogok elrepülnek a fenyő ágak nyári szerkezetét, de a tűz belsejében lehetetlen. Jó döntés a gyermek chaolash számára egy piknik, kampány során.

Természetesen a burkolat anyag lehet valami nem teljesített. Bármely technikai szövet alkalmas, ponyva. A stretch filmből védelmet nyújthat a víztől, hogy még a nehéz eső is ne féljen. A shalash praktikus, de nem különösen természetes. Kiegészítő anyagok szükségesek. Meg kell építeniük a láda történetét, az ágakat a keretkeretre helyezve. A magnak meg kell erősíteni a faszerve körülbelül 7 cm-es vastagságát a jó fából. A botoknak meg kell halni a földön. Tehát az építés sokkal nehezebb lesz, de a bevonási lehetőségek is sokkal több lesz.

Vastag sekély bevonatot készíthet. A rossz időjárás elleni védelemhez legalább 20 cm-es rétegre van szüksége. A keret enyhe erősödésével a száraz fű csúszására dobhat. Az őt tulajdonságai azonosak, mint a széna. Igaz, ez az anyagnak nem kell megkötnie, hogy egyszerűsíti a feladatot. És a nád nem kötött, ha erősíti a keretet.

Az erdőben

A legegyszerűbb módja annak, hogy egyetlen salak. Lehetővé teszi, hogy kis eső vagy a nap. Jó megoldás, ha kevés idő és anyag van. Használt ágak, amelyek a közelben vannak. A házi készítésű egyszerű Slas ezt megteheti.

 • Válasszon megfelelő helyet. A Polyanka száraznak kell lennie és magasságban kell lennie. A Chalas-t néhány méterre kell felszerelni egy megbízható faanyagtól.
 • Vágjon le egy megbízható segítőt 2,5 méteres. Tegye a fák támogató ágakra, hogy a talajból a magasság körülbelül 1,5 méter volt.
 • Készítsen lovagolni egy korcsolyázásra. Hitelezze őket a fő keresztlécével Scotch, kéreg vagy gyökerek segítségével. Itt van egy keret.
 • Feküdt egy chalash ágakat, leveleket és fenyő édességeket ugyanabban a sorrendben.
 • Pontos tétek a kála végrészeiben. Szorosan tegyen finom ágakat.
 • A padlón fektethetsz feket vagy fenyő ágakat. Ha a réteg legalább 30 cm, akkor lefagyasztható kockázat nélkül aludhat.

Töltsön el az éjszakát egy ilyen halaryban, ha felkészülni kell. A nyári problémák egyáltalán nem merülhetnek fel. A salak közelében az a lehetőség, hogy az éjszaka további fűtésre kerüljenek. A tűz mögött az ágakkal összefonódó rögzített tétből készült reflektorokat helyezhet el. Így a hőt a salak belsejébe kell irányítani. Egy éjszakán át egy kötegelt slushot. Mert neki nagy számú anyagot kell gyűjtenie.

Adunk egy rövid utasítást.

 • Tisztítsa meg a földet a kövekből és a szemétből. Győződjön meg róla, hogy nincs anthill vagy nyérc a közelben.
 • A szigeten 2 nagy botot használtak a tetején. Az alsó részek élesek, mélyen vezetnek a földbe.
 • Az alapra kell telepíteni. Rögzítéshez, skót, kötél, fű vagy gyökerek.
 • Mindkét oldalról, hogy egy vastag rezerációt kössön. Javítás a főtervek közelében. Tetején, hogy összekapcsolja a scotch szalagot vagy bármely más alkalmas anyagot.
 • Készítsen felső padlót a meglévő anyagokból. Ha nem ég, tüzet tenyészthet egy motorháztetőben.

Az országban

Az udvarban vagy a kertben egy érdekes helyet építhet a játékokhoz. Az ország gyermekének shalash kell építeni a rendszer szerint, nagyon érdekes projektek vannak. A jó salák lehetővé teszik a zuhanyzást is. Készíthet egy egyszerű design raklapról vagy táblákról. Ez lehet egy kettős változat és egyetlen. És az udvaron jól néz ki, gyönyörű kör alakú kaolárok ruhával.

Az építés megkezdése előtt készítsen rajzot dimenziókkal.

Szükséges anyagok:

 • A bázishoz képest – 3 1,5 m-re kell lennie;
 • Háló az ablakhoz (Tulle, Capron) – 50 cm;
 • Sticks – 4 db. 1,8 m;
 • kötél;
 • Libecca szalag.

És még egyszerűsíteni a munkát, vehetsz egy fúrót. A ruha jobb, ha a technikai választást választja, hogy ne legyen nedves és védje a szél ellen. Ahhoz, hogy egy shala gyártásának csak egy tokot kell varrnia, és készítsen egy keretet. A tetején lévő szigethez tartozó rudak csavarokkal vagy kötődéssel vannak rögzítve. A fenékeket meg kell erősíteni, hogy elmélyüljön a földbe. Chalas telepítve van, miután a szövetet a kereten feszítették. Készítsen egy konstrukciót és nagyobbat. Megengedett egy formában.

Ezenkívül felszerelheti a salas zsebeket a játékok vagy könyvek tárolásához.

A fán

Egy ilyen struktúra telepítve van a gyermekjátékok számára. Fontos, hogy előre egyértelmű rajzot készítsünk minden méretben előre, fontolja meg a biztonsági árnyalatokat. Érdemes megjegyezni, hogy a kisgyermekek a fa felügyelet nélkül maradnak. A termelési funkciók ilyenek.

 • Telepíthet egy házat csak egy nagy elágazó fa. Az alapot el kell helyezni.
 • Szükséges leütni a pajzsot a táblákból, és csatolják a legmegbízhatóbb ágakhoz.
 • Rögzítse a bázisra a rack sarkát az öntapító csavarokkal.
 • Alakja falak a táblákból. Nagyon kényelmes ahhoz, hogy házas ház legyen 2 méter. A magasságot a gyermekek növekedése alapján kell kiválasztani.
 • A tető gumioid vagy fém csempe. Nem használhat palátát, túl sokat mér.
 • Készletpántok lépések vagy felszerelés lépcsőház.

A beltéri shala lehetőségeit

A lakásban vagy a házban érdekes helyet teremthet a gyermekjátékok számára. Általában Chalashi telepítve van a szobában vagy az erkélyen. A menedék az ágyon is található. Ebben az esetben a létesítmény előzményeket használ.

A legegyszerűbb salak a székekből készült. Két szék között egy nagy ágytakaró. Belsejében eldobhatja a párnákat, és tegye a kockát. Érdekes lesz, ha egy kis koszorút vagy zseblámpát telepít a nagyobb hiszéshez.

Több összetett Shala Vigvam varrható a szövetből.

Elrendezés

A shalashnek meg kell védenie a rossz időjárás ellen. Fontos, hogy vigyázzon, hogy belül kényelmes volt. A Chalans-el megfelelően felszerelt, nemcsak kényelmet teremt, hanem éjszaka is nem fog lefagyni.

Alapvető szabályok és ajánlások.

 • A padlót feltétlenül szalma vagy száraz levelek borítják.
 • Ha az építőelem az országban van, akkor a padlón egy matracot, takarót vagy kockát dobhat.
 • Egy éjszakára ajánlott az ajtó elkészítése. A szövet használata megengedett. A wicket-t az ágakból szövi. A tervezés jobban megmarad, a rovar penetráció kockázata csökken.
 • A nyári shala esetében a bemenet a hálóból készülhet. Ő is nem teszi lehetővé a szúnyogok belsejében, de nem fogja megakadályozni a légáramlást.
 • A kötélen rögzítheti a zseblámpa fényét.

Érdekes példák

Chalas az utcára helyezhető egy kirándulás vagy a ház hátsó udvarán, csak a szórakozás kedvéért. És a design lehet egy hely, ahol játszani gyermek a lakásban. A Chaolash variánsok nagyon sokat, mindez a céltól függ. Kínálunk, hogy megismerkedjünk érdekes példákkal.

 • Egyfajta kálas. Ilyen pontosan hosszú ideig tart, és elég helyen van a család számára.

 • Dupla sor dúsított keret és vastag padló felett felülről. Érdekes módon a falakat az agyag tovább feldolgozzák, így az épület hasonlít egy teljes fledged házra.

 • Kör alakú kaolárisok lombhullató bevonattal. Az ilyen épület nem könnyű, de az alvás belsejében nagyon kényelmes.

 • Nagyon érdekes fonott slash az adáshoz. Teljes erőd a gyermekjátékok számára.

 • A fán lévő szöveti kaolárok a nyári időre megfelelnek, csak a nyaraláshoz. A design egyszerű, de úgy tűnik, csak lenyűgöző.

 • Teljes ház egy fa. Egy ilyen kurva nagyszerű munkát igényel, de az eredmény érdemes.

Hogyan lehet gyorsan felépíteni az erdőben a körmök és kötelek nélkül, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: