Szekcionált kapu Alutech: Előnyök és hátrányok

A kerítés nem lehet szilárd; Győződjön meg róla, hogy átadja az átjárókat és a szállítást. A megszervezéséhez kiváló megoldás van – egy szekcionált típusú kapu. De szükség van a sajátosságuk és a kulcsfontosságú funkciók tanulmányozására, különben számos súlyos hibát hozhat.

Sajátosságok

A szekcionált ajtók az európai országokban nagyon széles körben vannak elosztva, és ennek oka az objektív előnyök az alternatív megoldások felett. Strukturálisan hasonló termékeket alkotnak a speciális gumiabroncsok által mozgó csuklópántokkal. Amikor megnyílik, a blokkok váltakozva közvetlenül a mennyezetre kerülnek, ami lehetővé teszi, hogy felszabadítsa a szomszédos terület maximális értékét.

Ezek általában az összes szekcionált struktúrában közös tulajdonságok, de az Alutech cég nem találta meg, hogy megálljon ilyen szinten.

A vállalat fejlesztői maximális erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy termékük valóban egyetemes legyen. Lehetőség van a vállalat által kiadott kapu, egy lakóépületben és az ipari létesítményben, az autoship és a kereskedelmi autószolgálatban, a földalatti garázsban.

A designt átgondolták, kombinálva abszolút épületek megjelenésével. Minden modell manuálisan kezelhető, sok verziót egészíti ki az infrastruktúra, hogy visszaküldje a parancsokat a védelem vagy a távirányító.

Ha szeretné, az elektromos hajtás kiegészíti az automatikus vezérlést; Még akkor is, ha a hálózatnak nincs hálózata, a rendszer feloldási funkciója mindig elérhető. Kezdetben a bemeneti komplexum 25 000 felemelt és leereszkedő sebességgel van kialakítva; De még akkor is, ha 10 évig tart, elegendő megváltoztatni a rugókat az eszköz korábbi hatékonyságának visszaküldéséhez.

Figyelem: Ha maximálisan szeretné használni a kaput, rugók állnak rendelkezésre, így akár 100 000 munkakör is.

Az Alutech emelő kapuk kiváló minőségű acéllemezekből készülnek, amelyeket speciális technológiával kezelünk, és maximális ellenállást biztosít a külső hatásoknak. A belső töltéshez poliuretánhabot alkalmaznak, ami nem veszélyezteti az emberi és a környezetet.

A standard termékeket speciális dombornyomott, nem csak a fa textúrájú utánzása, hanem megbízhatóan maszkolja elkerülhetetlenül felmerülő kis karcolások.

A tömítő polimer olyan módon van kiválasztva, hogy nem zúzódott, stabil, mechanikusan csökkentett hőmérsékleten, ellenállhat a káros légköri tényezőknek, nem hagyja a levegőt, növeli a hőmegtakarítást.

Még akkor is, ha a kapuk elvégzik, a panelek megtartják az önközpont jellegét, a köztük lévő hátlálat nem fognak felmerülni. Ez nagyon fontos a telepítés során, mint például az a tény, hogy a fejlesztők részletekért vigyáznak a kész lyukakkal.

A szekcionált ajtók teljesen gumi tömítéssel vannak ellátva, a nyílás lezárása bármilyen helyzetben marad. Még egy nagyon erős szél vagy egy erőteljes ütés sem tudja visszavonni a bemeneti komplexumot. Az összes komponens, beleértve a fogantyút, alacsony korróziós anyagokból készíthető, a lehető leghosszabb ideig működhet magas páratartalommal.

A szendvicspanelek és a csuklópántok oly módon alakulnak ki, hogy még a leginkább el nem érhető egybeesés, kizárja a sérülés kockázatát. Egy speciális eszközt használnak, megakadályozzák a rugók lebomlását. A méreteket mindig egyedileg határozzák meg, de a standard értékekből származó lépés pontosan 0,5 cm. Szabványos méretek (mindig rendelkezésre állnak) – 13. A meghajtó különböző módosításokba telepíthető, széleskörű kompatibilitás biztosított.

Tervek

Alutech termel két csoportja a kaput: „Classic” (szilárd vásárlók) és a „Trend” (azok számára, akik szeretnék, hogy mentse, és ráadásul, hogy normál minőség). Az első kiválasztásban 4,5 cm vastag paneleket használnak, és az alkatrészek rozsdamentes acélból készülnek. Az ilyen termékek biztonságosan felszerelhetők még a Polar Régiókban is, garantálják a hurrikán szél hatását.

Hasonló minőségi kínálunk nyugat-európai aggodalmak, de van automata bejárati komplexek ezt a szintet, a fórumon szignifikánsan magasabb.

A trendvonal 4 cm-es paneleken alapul, ez az optimális megoldás a mérsékelten kontinentális éghajlatú garázshoz. Minden nagyobb részlet acélból készült, cink bevonattal. A szél 40 m / s-os termékei nem kerülnek át, de nagyon erős széllökések nem félnek. Az ilyen tulajdonságokat nem a szerkezet súlyozásával, hanem a poliuretán hab segítségével megbízható tömítéssel érik el. A minőség magasabb, mint az Orosz Föderációban végzett hasonló kapu, valamint az üzleti ügy esetében.

Mellékelt zár – Beágyazott, “RIGEL” formátum. A zárás és a nyílás csak az eredeti kulcsral lehetséges; Minden verzióban a kapu zárolható, mind a belső, mind a kívül. A reteszelőeszköz a lehető legmegbízhatóbb. Az alutech tervezők elhagyták a szilárd ruhától, inkább az autonóm panelekre osztják őket. Ez a döntés lehetővé tette, hogy drasztikusan növelje a szilárdságot a monolitikus változatokhoz képest.

Az alutech mérnököket körültekintően hozzáadta az ellensúly kialakításához, köszönhetően, hogy a felfedezés könnyen és haladéktalanul történjen. Az irányított kemény függőleges nyitási folyamat biztosítja a szabad hozzáférést és a megközelítést szinte közel. A szakemberek részvételével való összeszerelés olyan gyorsan és biztonságosan történik.

Tippek a választáshoz

A megrendelésnél mindig korlátozhatja magát a nyílások magasságának és szélességének mérésére – ez az adat elég ahhoz, hogy meghatározza a szinte végső árat, és küldjön szakembert, hogy tisztázza a méretet. Ha ebben a szakaszban vannak félreértések, nehézségek, azonnal megtagadják az együttműködést egy kétes céggel – nagyon kockázatos.

Megmenteni, érdemes megvásárolni az Aluchx kapukat, amelyet a 13 tipikus tonalitás egyikében festettek; A kiegészítés lehetővé teszi, hogy több mint kétszáz opciót kapjon a színezéshez. A megtakarítások és a funkcionalitás bővítésének további lehetőségei a különböző költségek villamos meghajtását választják ki; Cég együttműködik az ilyen alkatrészek számos vezető gyártójával.

Figyeljen a Wicket küszöbére. Ha lapított, séta és mozgassa a nehéz terheket könnyebb lesz, ez a tökéletes lehetőség a bevásárlóközpontok és szervezetek számára. De a megnövekedett küszöbértékek (10 és 14,5 cm) erősítik a kapu erődét, és megállítják a garázsok nedvességének behatolását. Ha maximális fényáramot szeretne adni, rendelje meg a szendvicspanelekről, de alumínium profil alapján.

Szerelési és üzemeltetési szabályok

A tipikus telepítési séma azonos szinte bármilyen mennyezet magasságú épületekben; Vannak olyan lehetőségek is, amelyek alkalmasak az alacsony pertsekre és a legmagasabb nyitott terekre. Ne feledje, hogy a trend típusú kapu, nem is beszélve a “Klasszikus” költségvetési csoport, nagyon fogékony a Canvase sokkolására. Mount még kész készleteket, helyesen rendezzen görgőket, és ne hagyja el magát.

A torziós tengelyhez szükséges vászon kiegyensúlyozása. Figyelembe kell venni, hogy a trendcsoport kapuja nem teszi lehetővé nagy telepítését, csak tipikus és alulértékelt telepítést biztosít. Függetlenül attól, hogy a sorozat, a telepítés beállítása szükséges, hogy elhagyja a kimenetet 0,3 m, és az oldalán 0,45 m-re (fontolja meg, ha felkészül a munkára vagy a telepítőkre). A kiegyensúlyozatlan rugókat úgy kell rögzíteni, hogy a kábelek nyújtásának szintje normális volt – pihentető és túlzott feszültség nélkül.

Az Aluch metszeti kapujának telepítéséhez lépésről lépésre vonatkozó utasítások kevésbé különböznek más hasonló termékektől, kivéve, hogy kissé egyszerűbb.

Ha a kapu útján használják, nem keletkezhetnek a legkisebb akadályok (akadályok), még sok lágyabb, mint maga a vászon. Amikor megnyitja vagy reteszel, először zárt (nyitott) a zárat, és csak akkor kezdje el a panelek mozgatását.

Vélemény

Az Aluach Gates-t a fogyasztók a jó és a modern termékek értékelik. A telepítési utasítások törlése, mivel a felhasználók biztosítják, könnyen telepíthetik ezeket a struktúrákat, még akkor sem is tapasztalt emberek, sőt az épületekben is, amelyek ferde tetővel rendelkeznek.

Az alutech garázskapuk nem rosszabbak, mint más tárgyakra telepítettek; Ráadásul az emberek egy része megjegyzi, hogy technológiai szempontból tudnak. A Furnitura nem okoz panaszokat, biztonságosan működik (a felhasználási szabályok függvényében). Emellett javítás és karbantartás az elmúlt években sokkal jobb és hatékonyabbá vált. A fémminőség és más szerkezeti anyagok is megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek. A rugók és más alkatrészek kiszámítása nagyon pontosnak tekinthető.

Program elektronikus alkatrészek, a fogyasztói vélemények alapján, sokkal egyszerűbb, mint más gyártók termékeiben. A minőségi szabvány (GOST) megfelel a termék valamennyi összetevőjének tiszteletben tartása, a kipufogó pecséttel kapcsolatos panaszok és az erővesztés nem felel meg. A szomszédos alkatrészek bármely panel elválasztása, megtartja az év következetes összegét.

A FALC panel, amelynek célja a telepítés magasságának növelése érdekében az ügyfelek pontosan felállnak a tervezett tervezőnek. És a Wicket beépített verziója kívülről szép, megbízható (sok évig szolgál), nem rosszabb, mint más vezető vállalkozások.

Így a szekcionált kapui AlUCH társasági lehet biztonságosan ajánlott minden garázsok, házak és üzemek: ők pontosan teljesítik feladatukat, és az elvárásait.

Vizuális példák

Az Alutech Gate tervezésének lehetősége nagyon nagy.

Íme csak egy közülük – a téglafalak közepén lévő fák elegáns csökkenő kialakítása nagyon eredetinek tűnik.

Ez a fotó lehetővé teszi, hogy győződjön meg róla, hogy egy sötét megoldás a háttérben egy könnyű szilikát tégla is vonzónak tűnik.

És itt egy világos színű kísérletet töltöttünk: a kék tetővel körülvett kék kapu tökéletesen harmonizálódik a kék tetővel.

És ami a legfontosabb – minden másolat hibátlanul megbízható.

Pluszok és hátrányos szekcionált kapu Alutech Lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: