Szekcionált kapu Hormann: Előnyök és hátrányok

  Amikor a Németországból származó árukról folytatott beszélgetés jön, az első dolog, amit emlékszel, a német minőség. Ezért megszerzése kapu Hormann a garázsban, először úgy gondolja, hogy ez a cég foglal el vezető pozícióját az európai piacon, és egy hiteles gyártója a kapu 75 éves tapasztalattal. Választás a swing és a szekcionált kapu között, ma sok ésszerűen megáll az utolsó. Valójában a függőleges felfedezés miatt szekcionált kapuk a mennyezeten helyezkednek el, és a garázsban és az előtte.

  Hormann – elismert vezető a pontosan szekció kapuk gyártásában. A garázskapuk költsége jelentős. Fontolja meg az EPU 40-es előnyeit és hátrányos modelljét – az egyik legnépszerűbb Oroszországban, és megtudja, hogy ez a német termék az orosz valósághoz igazodik-e.

  Sajátosságok

  A márka megkülönböztető jellemzői olyan mutatók:

  • A Hormann Gate szakaszok kiemelve, mert forró galvanizált acélból készült. Van egy védőbevonat, amely megakadályozza a karcolások megjelenését, a chipeket.
  • Big Plus szendvicspanelek – az integritás megőrzése. A zárt kontúrnak köszönhetően nem kénk, a padló felszínére vagy a nap sugarai alatt.
  • Az EPU 40 modellekben kétféle rugó: stretching és megbízhatóbb torzítással. Lehetővé teszik, hogy a kaput bármilyen súlysal és méretével telepítse.

  Hormann gondoskodik a hírnevét, és maximális figyelmet fordít a termékek biztonságára:

  • A kapu vászonja biztonságosan rögzül a mennyezet alatt. Annak érdekében, hogy a vászon ne ugorjon véletlenül, a kapu tartós görgős konzolokkal, gumiabroncsokkal és torziós rugókkal van ellátva, amelynek mechanizmusa van a szikláról. A kritikus helyzetben a kapu azonnal leáll, és a vászon csökkenésének lehetősége teljesen kizárt.
  • A több forrás jelenléte is védi az egész tervet. Ha egy tavasz a diszkrétbe kerül, a többi nem adja meg a kaput.
  • A kár elleni védelem további mérése – a design belsejében lévő kábel.
  • A szekcionált ajtók a belső és kívüli ujjak védelmének függvényében vannak felszerelve.

  Fontos Hormann termékek Advantage – Design Univerality. Minden nyitottságra alkalmasak, nem igényelnek hosszú telepítést. A szakirányú rugalmas design van, amelynek rovására kompenzálja a falak szabálytalanságait. A tiszta telepítés naponta tölthető. Még egy tapasztalatlan mester is megbirkózik vele, az utasításokat követően.

  Elegance – az arisztokrácia jele. Hormann egy klasszikus, amely mindig divatos. A kapu az EPU 40 sok vonzó dekoratív részlet, amely tükrözi a holisztikus tervezési koncepciót. A vevő választása nagy. A szekcionált termékek különböző színekből és különböző felületeken választhatók. A hamis panel mindig a kapu közös stílusával van kombinálva a jumper zónában.

  Miután megszerezte a Hormann kapuját, sok éven át a termék számos előnyét használhatja.

  A Hormann termékek megvásárlására döntött vevőnek emlékezni kell arra, hogy a garázs Oroszországban van, és nem Németországban van. Jelentős hőmérsékletkülönbségek a naptári évben és a csapadék rengetege miatt több követelményt a hőszigetelés, a tartósság, az anyagok korrozív stabilitására vonatkoznak. Megjegyezheti számos problémát, amelyet a szekcionált Gate Hormann Márka EPU 40 márkájának orosz tulajdonosa találkozik.

  Szabványos méretek

  Kapu panel – 20 mm a fő részben és 42 mm a kesztyű által. Az Oroszország középső csíkjának tipikus városa esetében a szükséges hőátadási ellenállás 0,736 m2 * k / W, szibériai – 0,8 / 0,9 m2 * k / w. Az EPU 40 – 0,56 m2 * k / w kapujánál. Ennek megfelelően országunk nagyrészt a kapu fémrészei fagyaszthatók, ami gyakori lekvárokat eredményez.

  Természetesen a Hormann kínálja a vevőt, hogy vásároljon további műanyag profilt, javítja a hőszigetelést, – Thermoframame-t. De a fő csomagban nem szerepel. Ezek további költségek.

  A fázist helyesen kell meghatározni. Így a lapoknak nem kell változtatniuk.

  Tervezés

  A gyártó kapuja sikertelen szerkezeti jellemzőkkel rendelkezik.

  • Hormann útmutatók csapágyak nélkül, ujjakon. Ez nem túl kényelmes. A meleg szezonban a por esik, a csapadék, a búcsú kondenzátum, és a kapu fogállományban lesz. És hideg időben a perselyeket rögzítik és fagyasztják. Szükséges zárt csapágyak használata vezetőhengerekben.
  • Szabályozatlan alsó rész tartó. Az éghajlatunkban, amikor a talaj gyakran “séta”, fagyasztás és felolvasztás a hőmérséklet amplitúdója miatt, a nyílások és a panel közötti rések alakulnak ki. Erőteljes betonköteget kell tennie. Ellenkező esetben a hiányosságok csökkentik a hang- és hőszigetelést.

  • Alacsonyabb építési tömítés cső formájában. Nagyon valószínű, hogy télen megpróbálhatja megpróbálni a küszöbértéket, és a csőszerű tömítés vékonyságának köszönhetően.
  • A konfigurációban megadott műanyag fogantyú. A fogantyú kezdetben alacsony minőségű anyagokból készül, alig forgatható egy kerek alakú, a kezében rossz. Kiegészítő díjat kell újratelepíteni.

  • Poliészter talaj bevonat (PE) Belső és külső panel. Erős fokú fading és korrózió, egy kis időjárásállóság és a felület kopásának ellenállása. De ez meglehetősen hiányos, nem hiba. Szükség esetén a kapu átfesthető.
  • Tisztelt pótalkatrészek. Például a torziós rugók egy bizonyos számú nyitási / zárási ciklus után sikertelenek. A két rugó költsége 25 000 rubel.

  Automatizálás

  Az oldalsó kábel a kapu csökkentésére nagyon megbízható. Kérjük, vegye figyelembe, hogy horganyzott vagy műanyag bevonatúnak kell lennie. Az egyszerű fém rozsdásodik és rohanjon az éghajlatunkban.

  Az automatizálás megfelel az összes európai szabványnak. Ez minden bizonnyal sokáig szolgál, és nem igényel gyakori javítást.

  Biztonság és menedzsment

  Szekcionált termékek felszerelése Hormann EPU 40 elektromos meghajtó A Promatic kényelmes és kényelmes. A modern automatizálás jelentősen csökkenti a villamosenergia-fogyasztást “Alvás” módban.

  Energia Gazdaság – A Hormann Gate másik előnye.

  • A távirányítónak köszönhetően időt takaríthat meg, és átlagosan 30 másodpercig átlagosan az autó ajtaját nyitja meg az autóból. Amikor szükségessé válik a garázsba éjszaka vagy rossz időben, az a képesség, hogy ne hagyja el az autót, jó bónusz lesz.
  • A zárolás és a nyitott szekcionált szerkezetek belsejében automatikusan és mechanikusan lehet elektromosság.

  • Van is egy kényelmi funkció a mozgó a kapu mozgása, rögzítése a szárny, amely nem teszi lehetővé a kapu károsíthatja az autó a garázsban nyitó. Infravörös mozgásérzékelő telepítve van. Ha a garázs szellőztetéséhez kell szellőznie, elhagyhatja az AJAR-t alacsony magasságban.
  • A “antivisle” funkció automatikusan bekapcsol, és nem teszi lehetővé az idegenek megnyitását a tervezés megnyitásához.
  • A Bisecur rádiórendszer jelzési védelemmel rendelkezik maximális védelmi meghajtókkal.

  Vélemény

  Az eljárás összeszerelésére szekcionált kapuk Hormann kapuval nem nagyon összetett. Ez az oka annak, hogy az ügyfelek véleménye többnyire pozitív. Egyes vásárlók azt mutatják, hogy Szlavjanszk lehet kapni Hörmann termékekkel kedvező áron.

  A termékek élettartama elég hosszú, mivel kiváló minőségűek.

  “Figyelmeztetett – ez fegyveres” – mondja a közmondás. Hasznos tudni nem csak az áruk érdemeit, hanem igazán képviseli az összes hiányosságát is. Csak akkor a választás átgondolt lesz, és a vásárlás nem fog csalódást okozni.

  A garázskapu Hormann telepítése arról, hogy megtanulható a videóból.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: