Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Az élet a stílusban szerves és öko erõsíti a modern kézműveseket, hogy a földterületek legkényelmesebb elrendezésére szolgáljon a minőségi termékek fejlesztése érdekében. Gyakran, mindaz, ami a háztartási telken leszállt, a pályára megy, ritkán néhány modern gazdálkodó, akinek egy kis kertésze van egy növekvő zöldségeket, gyümölcsöket és bogyókat ipari léptékben. Az egyszerű dachensonok és kertek azonban vannak valamit a szakmai gazdálkodóktól. Például az üvegházak különböző folyamatainak automatizálása.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

A szellőztetés szükségessége

Az apartmanházak minden lakosa ismert, hogy télen vagy kora tavasszal friss zöldségeket kaphatsz csak a boltban. De azok, akik rendelkeznek rendelkezésükben, legalább egy kis földterületen, személyesen rendezhetik a zöldség ünnepeket a hideg és az elengedhetetlenség során. E célból a kertekben az üvegházak gyakran felszerelve vannak. Az ilyen takarítás különböző anyagokból készülhet: sűrű ipari fóliából a nehéz üvegre. A legnépszerűbb ma a polikarbonát üvegházak.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Az üvegház legfontosabb elve az, hogy hozza létre a növények termesztésének legkényelmesebb feltételeit.

Ez több tényezőt támogat.

 • Hőmérséklet-karbantartás. Az üvegház belsejében lévő teljes működéséhez legalább 22-24 fokkal kell lennie.
 • Optimális páratartalom. Ezt a paramétert minden egyes növény számára fejlesztették ki. De van egy bizonyos norma is, amely 88% -ról 96% -ra fekszik.
 • Hordozó. Az utolsó tétel két előző.

Annak érdekében, hogy normalizáljuk a szükséges hőmérséklet- és páratartalom mutatókat az üvegházban, szükség van a növények légfürdőinek megszervezésére. Természetesen elvégezhető önmagában. Reggel – az ajtók vagy ablakok megnyitása, és este zárva vannak. Így korábban és jönnek. Napjainkban a mezőgazdasági technológiai haladás lehetővé tette az üvegházak automatikus nyitásához és bezárásához szükséges eszközöket az üvegházakban.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Nyilvánvaló, hogy a növények tervezeteinek szabványos módszerei elfogadhatatlanok. Túl sok a hőmérséklet vagy a páratartalom csökkenése előfordulhat a kultúra és a halál állapota. Ha a film üvegházakban üres opció van (az ilyen struktúrák elégtelen feszessége miatt), akkor az üveg és a polikarbonát épületek nagyon szükségesek az automatikus szellőzésben.

E mutatók ellenőrzése mellett fennáll a kórokozó baktériumok és mikroorganizmusok kialakulásának veszélye is, Negatívan tükrözi a zöldségek és gyümölcsök növekedését. Sok rovar szintén kedveli a meleg és nedves helyeket a telepítéshez. Az üvegházakban lévő időszakos légfürdők kényelmetlenséget kapnak. Így senki sem harapja a jövőbeli betakarítást.

Annak érdekében, hogy ne aggódj, és ne futjon fél órát az üvegházba, ellenőrizze az összes mutatót, a mezőgazdasági szakemberek, a termikus meghajtók megszerzését és létrehozását. Mi az, és hogyan működik, tovább fogjuk mutatni.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Az alkalmazás jellemzői és előnyei

Tény, hogy a termoverium egy automatikus közelebb, amelyet a szobahőmérséklet növekedése hajt. Hagyományosan, amikor a növények túl forróak, a Fortoper megnyílik.

Ez az automatikus illesztőprogram számos kellemes előnyt tartalmaz.

 • Nincs szükség állandó hőmérsékletszabályozásra az üvegházban.
 • Munkájára nincs szükség villamos energia elvégzésére.
 • Számos kertészeti üzletben és az építési hipermarketekben vásárolhat egy termőket, megfizethető áron. Ezenkívül szinte elsődleges eszközökből is függetlenül készülhet.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Mielőtt elkezdené egy vagy egy másik automatizálást az üvegház szellőztetéséhez, figyeljen a telepítés és a felhasználás jellemzőire.

Az első és az alapszabály – figyelj arra, hogy az ablakok és az ajtók megnyitására és bezárására irányuló erőfeszítés ne haladhatja meg az 5 kg-ot.

A második árnyalat a kívánt hely kiválasztása, ahol a karmester található. Mivel két részből áll, és két rögzítőelemmel rendelkezik, az egyiket az üvegház falához kell csatolni, a második pedig az ablakon vagy az ajtón. Ebben az esetben ellenőriznie kell, hogy mennyire kényelmes és csak a szerkezet falának egyik tartója van felszerelve.

Az üvegházhatású hőszerkezetek harmadik jellemzője, hogy a működő henger belső üregét mindig folyadékkal töltjük. Ez a körülmény, és kezeli az ablakok és az ajtók nyitását és bezárását. Ezért a gyártók nem tanácsot adnak az eszköz kialakításának szétszerelésével, hogy ne károsítsák. A teljes működés csak bizonyos mennyiségű folyadékkal lehetséges.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Kellemes az a tény, hogy az önálló kijelzők nyílászárók lehet alkalmazni bármilyen design: a szabványos film erős polikarbonát szerkezetek. Még a “kupola” típusú üvegházában is megfelelő lesz az automatikus termő.

A munka jellemzői és elvét

Nem számít, milyen típusú termo meghajtót használ, fő funkciója automatikus hordozó, ha a hőmérséklet meghaladta a maximális megengedett küszöbértéket. Ha ez az ábra csökken, és optimálisvá válik, a meghajtó az ablak vagy az ajtó bezárásához indul.

A Thermower fő munkatársai csak kettő: Hőmérséklet-érzékelő és mechanizmus, amely mozoghat. Ezeknek az összetevőknek a megtervezése és helye lehet a legváltozatosabb. Ezen az eszköz is befejezhető a közelebbi és speciális zárakkal, amelyek szoros zárást biztosítanak.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Az üvegházban lévő ajtók és ablakok gépei általában cselekvési mechanizmussal vannak elosztva.

 • Energiafüggő. Ez egy elektromos hajtás, amely motorral mozog. Ha bekapcsolja, egy speciális vezérlő található a készülékben, amely reagál a hőérzékelő olvasására. Az ilyen típusú Thermow hatalmas előnye az egyedi paraméterek alapján történő programozásának képessége. És a legnagyobb hátrány az energiafüggőség. Lehetséges, hogy a villamosenergia-megszakításokkal előfordulhat, ha ezt egyáltalán nem várja el, például éjszaka. Először is, a villamosenergia központosított leállítása az ilyen típusú thermow-i programban meghibásodhat, másodszor pedig a növények fagyasztása alá tartozhatnak (ha az autogram nyitva marad a fény leválasztása után) és a túlmelegedés (ha a szellőztetés nem történt meg a beállított időpontban).
 • Bimetál. Olyan módon van elrendezve, hogy az egyes konfigurációban összekapcsolt különböző fémek lemezek különböző módon reagáljanak a fűtésre: az egyik mérete, a másik – csökken. Ez a ferde segítségével könnyedén kinyithatja a járművet az üvegházban való szellőzéshez. Ugyanez a cselekvés fordul elő a fordított sorrendben. Örüljenek ebben a rendszerben, lehetnek a mechanizmus egyszerűsége és autonómiája. A rendellenesség biztosítja az elégtelen teljesítményt az ablak vagy az ajtó kinyitásához.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

 • Pneumatikus. A mai napig ezek a leggyakoribb dugattyús rendszerek. A fűtött levegőnek a meghajtó dugattyúba történő benyújtása alapján járjon el. Ez az alábbiak szerint történik: a hermetikus tartályt felmelegítik, és a levegőből származó levegő (növekvő, fejlett) a csőbe kerül a dugattyúba. Utolsó és adja az egész mechanizmust. Az ilyen rendszer egyetlen hátránya a független végrehajtás megnövekedett összetettsége. De néhány népi kézművesek tudtak gondolkodni róla. Ellenkező esetben gyakorlatilag nincsenek panaszok a pneumatikus termodákról.
 • Hidraulika. A legegyszerűbb és gyakran használják a privát kertészetben. Két jelentéstételi hajót vesznek alapként. A folyadék az egyik a másik által továbbított megváltoztatja a légnyomás hevítve és hűtési. A rendszer előnye a nagy teljesítmény, a teljes energiafogyasztás és az egyetemek egyszerűsége az egyetemre.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Nagyon jó vélemények ma kapnak hazai termodereket különböző fajok. Telepítsen legalább az egyiküket, hogy még egy személy sem legyen nehéz, semmi sem érti. És a kellemes költsége rendszerek automatikus szellőző üvegházhatású struktúrák tetszik mindkét szem és a pénztárca gazdaságos tulajdonosok.

Ha úgy dönt, hogy termálszolgáltatást készít, használja a folyamatot lépésről lépésre vonatkozó utasításokat. Nem csak az erőfeszítést kell tennie, hanem a gondosságot és a maximális figyelmet az összes részletre a kívánt eredmény eléréséhez.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Hogyan és mit csinálni magad: Opciók

Plusz, a saját kezével termelők létrehozása a barátnőjének használatának lehetősége. Elég csak azért, hogy felkészítse az összes szükséges adatot.

Nagyon kényelmes és egyszerű eszközök az AutotortExpaCer gyártásához egy irodai szék szék. Milyen gyakran dolgozik a számítógépen, felemelte, majd csökkentette az ülést a kívánt szintre? A Gazlift köszönhetően lehetséges volt. Néha emelőhengernek is nevezik.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Annak érdekében, hogy az üvegházat a saját kezével az irodai szék részleteiről, az ilyen manipulációkat végezzen vele.

 • A henger két elemből áll: műanyag és acél rudak. A munka első szakasza az, hogy megszabaduljon a műanyag testtől, csak a második, tartósabb.
 • Miután elhalasztja a pótalkatrész az irodai bútorok oldalra történő elhalasztását, 8 mm átmérőjű fémrudat vegyen be. Rögzítse az alelnök részét úgy, hogy a vágás felülről körülbelül 6 cm legyen.
 • Feszültség erre a rúdra készített henger, és a legerősebben nyomja, hogy az összes levegőt az utóbbiból kapja meg.
 • Vágjon egy részét a henger egy kúpos véggel, és nyomja meg az acél rúd lyukat. Ne próbálja meg károsítani a sima felületet és a gumi bilincset.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

 • Az állomány végén meg kell tennie egy szálat, amelyet az M8 anyaga alatt kell megközelíteni.
 • Most az extrudált hüvely visszaküldhet a helyre, figyelve óvatosan és védi az alumínium dugattyút.
 • Acél készlet behelyezése a belső hüvelybe, és nyúlik a henger hátoldalán.
 • Ahhoz, hogy a dugattyú nem távozott, a működés közben nem esett be a hengerbe, csavarja be az M8 anyát az elkészített szálra.
 • Alumínium dugattyú Helyezze be a szelepet az aljzatba. Az acélcső hegesztéséhez.
 • Csatlakoztassa a kapott mechanizmust az ablakvezérlő egységhez.
 • Helyezze ki a rendszert, és töltse ki olajjal (lehet gép).

Az üvegházban az irodai szék részleteiről szóló hőhajtás készen áll. Csak a gyakorlatban ellenőrzi a készüléket, és használja.

Természetesen az ilyen struktúrák gyártását nagyon fáradságos folyamat végzi. De a fáradságos munka és az ellátás eredménye meghaladja az összes várakozást.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Egy másik barátnő, aki automatikus üvegházi szellőzőrendszert hoz létre, a szokásos autó lengéscsillapító. A fő hatóanyag itt is motorolaj, amely nagyon finoman reagál a kisebb hőmérsékletkülönbségekre, mint a teljes mechanizmus meghajtók.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

A lengéscsillapítóból származó üvegház termét egy bizonyos sorozatban végzik.

 • Készítse elő a szükséges anyagokat: Autó lengéscsillapító gázrugó, két daruk, fémcső.
 • Az ablak közelében, amelynek megnyitása és zárása automatizálható, telepítse a lengéscsillapítót.
 • A harmadik szakasz a motorolaj csőjének előkészítése lesz. A cső egyik végéhez csatlakoztassa a csaptelepet a gép folyadékának átvételéhez, a másikhoz – ugyanazt a tervezést, hanem a rendszer lefolyását és nyomásértékét a rendszerben.
 • Vágja le a gázforrások alját, és csatlakoztassa az olajcsőhöz.

Az autó lengéscsillapító részeiből származó termő meghajtó készen áll. Vigyázz az olajszintre a csőben, hogy elkerülje a rendszer helytelen működését.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Miután beszéltünk a szakemberekkel, harcolva a felesleges részek a garázsban vagy a pajtaban, nagyszámú szükséges alkatrészt talál a terhonok saját konstrukciójának létrehozásához. Ha a késztermékek telepítését a lehető leggyorsabban hajtják végre, és egyszerűen, akkor még egy közelebbi vagy zárral rendelkező személyzeti mechanizmus gyártása sem sokkal nehezebb az Ön számára.

Miután a rendszer cselekvésre hozta, gondoskodni kell róla, hogy a mechanizmus tartósságának szempontjából is indokolja annak jellemzőjét is.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Tippek a használathoz és az ellátáshoz

Az üvegházak termelői nagyon egyszerűen gondoskodnak. Szüksége van a vezetési elemek periódusos kenésére, a folyadék szintjének szabályozására, az automatikus rendszerek fizikai mutatóinak megváltoztatására.

Továbbá, ha nem tervezi az üvegházat a téli szezonban használni, a szakértők azt javasolják, hogy távolítsa el a termőket az ablakokból és az ajtókból, hogy kiterjesszék élettartamukat.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Vélemény

Ma a piac széles választéka az üvegházak számára. Ezek a vélemények kétértelműek. Egyes vásárlók panaszkodnak a nem komplikált design automatikus nyitójának magas költségeiről (mintegy 2000 rubel darabonként).

Az előnyök közül a fogyasztók természetesen automatizálják az üvegházhatású szerkezet szellőztetésének folyamatát, ugyanakkor örvendezve az üvegházhatás kézi megnyitásának / zárásának lehetőségét, ha szükséges.

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

Texter termelés: Jellemzők és működési előnyök

A termők telepítésének áttekintése kis mennyiségben van jelen. Tehát például a vevők élesítik a figyelmet a legtöbbjük telepítésére az üvegház falán feltétlenül platform. T. E. A szabványos polikarbonát “fal” nem képes ellenállni az egyik részét a termőn. Ehhez meg kell erősíteni, például egy rétegelt lemez, tábla vagy horganyzott profil.

A többi ugyanaz, modern gazdák elégedettek egy ilyen vásárlás és örömmel megosztani benyomásait a mechanizmus, amely automatizált műveik a termesztés minőségi mezőgazdasági üzemek.

Hogyan készítsünk termelőt az üvegházhatású készülékek számára a saját kezével, nézd meg az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása