A bútorok szélei és jellemzői

Bútor széle – Szintetikus Edgement, amely megadja a fő elemeket, amelyekhez munkalapokat, oldalfalakat és szárnyakat kezelnek. A minőség és a biztonság itt jár együtt az összetevő költségeivel.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

Ami?

A bútor széle rugalmas hosszú részlet, amely megkerüli egy adott bútorok fő összetevőit a kerület körül. Ez az egyik legjelentősebb helyen található. Jelenléte a modern design és a bútortermékek ergonómiájának egyik fő szerepét játssza. A második név a szélszalag, amely a végrész, például az asztali teteje.

Az a tény, hogy a fő részletek, például egy szekrény vagy éjjeliszekrények, főleg lemezek formájában készült anyagokból állnak. Függetlenül attól, hogy rétegelt lemez, tábla, forgácslemez, farostlemez vagy MDF, ugyanazon az éjjeliszekrények vagy szekrények rajzolása magában foglalja ezeket a nagy elemeket a bútorok sarokban, csatornákon, G-, P- vagy C alakú profilon keresztül, vagy egy Taving. Ajtók lógnak a hurokon.

De ugyanazon forgácslemez keresztirányú szakasza, hogy elrejtse a fűrészpor durva szerkezetét, bezárja a bútorok szélét.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

Célja

Amellett, hogy elegáns megjelenést ad, a bútorok fontos funkciót végeznek – azt Védi a rostot (vagy más tűzhely-struktúrát) a bomlástól a gőzök, savak, lúgok, sók hatása alatt. Szírétás, sós és lúgos környezet – a konyha, a fürdőszoba vagy a közüzemi szobák az udvarban. Nedvesség-felvonók, amelyeket a lemez és a hátlapok szélének védelme a fürdőszobában és a hátlapon – és a tető szivárgásához kapcsolódó bármely incidens esetében, vízszivárgás a rendszerből és t. D.

Az élszalag tömíti a forgácslap pórusait és szerkezetét. Egy fedélzeten vagy tűzhelyben viszont ragasztó reagenseket és formaldehid gyantákat használnak a fűrészgépek rögzítésére. Formaldehid – méreg, és állandó belélegzéssel krónikus légzési betegségeket okoz. Az asztal asztala, amelynek széle nem elég búcsút a bútor szélén, a hőségben (nyáron) a formaldehidpárok elosztása.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

Általánosságban elmondható, hogy ezeket a szalagokat az “Ékszer” típusú szekrények, gyermekbútorok, konyhai nappali, stb. D. Különösen az igényes élszalagok, lágyító tárgyak vagy elrejtő emberek, akik a végekkel járnak. Az egyik igény szerinti alkalmazás – felek és székek az iskolákban, a középisszállásban és a felsőoktatási intézményekben.

Az alapvető előny a dekoráció és a színsoldatok gazdag választéka. Mindez az eredeti megközelítést adja meg bármely rendeltetési hely belső kialakításában, legyen egy hálószoba, közönség vagy iroda.

A mai bútorszalag beszállítók termelnek simított és szalagok egy kötet és textúra felület, kellemes az érintés és a nézet. Ezek az élek hasonlóak a kő, a fa, a bőr és a t felületéhez. D.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

A bútor szélét a következő pillanatok különböztetik meg.

  1. Típusú anyagok és fajták alapján. Lehet fás anyagok, fém, műanyag, kompozit és t. D.
  2. Forma: P- és T-alakú keresztirányú szakasz.
  3. Méretek szerint: hossz, falvastagság és szélesség, T-alakú beillesztési mélység.

Végül a konszolidációs módszer kulcsfontosságú szerepet játszhat. Ez lesz rögzítve az önkapó csavarok vagy univerzális ragasztó az áruk nevétől függ.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

Anyagok gyártása Bútor szélek

Az otthoni bútorok, az akril, melamin, néhány műanyag típusú szalagok gyakran használják.

Melamin

A sokszínű választás és az alacsony költség itt kéz a kézben van. Gyártási technológia Melaminél – melamin és formaldehid gyantákat tartalmazó ragasztó alapon impregnált többrétegű papír. Befejezett ragasztóval – egyes esetekben a ragasztó készítményt a belső szélére helyezzük, a védőszalag eltávolítása után röviddel szárítjuk. Az öntapadó szalagot akkor használják, ha önállóan helyettesíti az esés és összeomlott szélét egy újra.

Bolyhatlan (A ragasztó külön megvásárolható) Használjon bútortárcákat. Ezt az alfajokat bármely gazdasági, bútor vagy épületrészben értékesítik, nagyon könnyen használható, manuálisan ragasztva egy felkészületlen felhasználó által.

Mínusz Egy ilyen megoldás – A bútorok széle nem elég vastag, könnyen megsérül az inakerrel és a gondatlan használatsal, képes víz elhalványulni, gyorsan elhalványul a napsütésben.

A bútorok szélei és jellemzői

PVC

Az otthoni és irodai bútorok részeként használt műanyag szalag, amely ellenállóbb a melamin, nem fél a hőtől és a fagytól. Nincs káros párolgás. A textúra a sokszínűségben lévő városokat ábrázolja – az ilyen szalag tisztán fából vagy vágott acéllemez tetején alkalmas. Az ultraibolya nem pusztítja el a PVC anyagot – és a szerves savak, a lúgos kémiai vegyületek és a sónak nincs pusztító hatása. Ezenkívül a PVC-élet magas és csökkent merevségű szalag formájában állítják elő. Ez a megközelítés lehetővé teszi a bútorok alanyjának élét, legyen egy szekrény, ágy vagy asztal.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

ABS műanyag

Teljes név ABS – akrilonitrilbutienstirene. Azaz abs – akril alapú hibrid. Különbözik a felülmúlhatatlan ütésállósággal – sztirol reagens jelenléte miatt, amelyből szilárd és habosított polisztirol is készül. Ártalmas az emberi egészségre reagensek hiányzik – és maga az anyagot nagyon könnyen kezelik. Az absz szalag nem fakul ki az ultraibolya és a hő hatására, nem veszíti el eredeti formáját évek óta.

Ez az él kiváló minőségű fényes és matt felületű, könnyen festhető bármilyen színben még a termelési szakaszban is, gyengén támogatja a független égést. Utolsó tényező – a tűzbiztonsági jelentős hozzájárulás. Hátrány – A fogyóanyag magas költsége. ABS – az átlag feletti árkategóriás bútorok attribútuma. Itt nem mentheti a termékek minőségét.

A bónusz magas állományt szolgál fel az erő és a terhelés, a vízszigetelés és a kémiai semlegesség érdekében.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

Furnér

A furnert vékony, tömörfa vágásnak nevezik, amely más fajták szalagjának alakját, textúráját és színét jellemzi. A női döntéshozók olyan szalagot használnak, hogy lezárják a Roebert billentyűzeteket. A furnér hátrányai – viszonylagos magas költségek és követelmények bizonyos készségek munkájához.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

Akril

Az akrilt átlátszó műanyagnak nevezik, korábbi neve – Plexiglas. Ha a textúrát belsejéig alkalmazzák, akkor a felhasználókat egy háromdimenziós képhez hasonlítva. Ez az anyag tökéletes simaságát, hatékonyan védi a szélezett vagy födém a károsodástól, a nedvesség és az élelmiszer / háztartási vegyszerek. Az akril fő használata – A bútorok részletei, azonnal leesnek a látogató láthatóságának területén. Fürdőszobában vagy zuhanyzóban használhatók, nem az ultraibolya romboló hatása alá tartoznak több évre.

A plexilass költsége a hasonló anyagi tulajdonságok egyik legmagasabb.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

Faj formájában

A bútor szélét P- és T alakú profil formájában állítják elő. A P-alakú EDGE profil a felső szegélyre utal, jelentős eltéréssel rendelkezik a merevségben. A felkészületlen felhasználó gyorsan és magas színvonalat rögzít. A P-profilok mínusza közé tartozik az éles élek, majd az alkalmi szennyezés réteget. Sajátosság P-alakú – Girth forma: Néha gyártók termelnek szélszalagot kerekített sarkokkal.

W T-szerkesztések Cél – beágyazva egy tábla vagy födém. Van egy sűrített bázis, hatékonyan elrejtve nem teljesen tiszta vágja a táblákat. A T-Film tartósságának és gyakorlatiasságának – dicséretén túlmutató hosszirányú hornyok a tábla vagy a tűzhely kerületén vannak vágva.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

Dimenziók

Az asztalon vagy a szekrény kiemelkedő helyén vizuális, a mai szobaterv nézetben láthatónak kell lennie, valamint biztosítja a lemez vagy a táblák teljes védelmét a bomlástól. A tapasztalatlan felhasználók gyakran igénybe vehetik a bútorok szélét szakemberek. Néha a fogyasztó megrendeli a saját gyártási bútorok szélén. A szakemberek kiválasztják a keresztirányú szakasz szélességében és típusának megfelelő terméket. A bútorok részleteinek vége, amely nem rejtve van az Outsider megfigyelőtől, különleges megközelítést igényel a szélszalag alkalmazásához.

A cellulóz és a melamin széle 2-4 mm falvastagsággal rendelkezik. Az üzem termelése bútor széle nem termel termékek a vastagsága a maximális értéket – ha a széle, például 1 cm vastag bútor fogja veszíteni a vizuális, a kereskedelmi megjelenés.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

A melaminfilmek felszabadulnak az útvonalmérőkben – korlátlan mennyiségben: az eladó levághatja a darabot a vevő által. Egyedül ragasztó melamin széle – anélkül, hogy a felhasználót alkalmaznánk egy további ragasztóösszetételes réteg – 200 m-es tekercsekben, és szélessége eléri a 26 mm-t.

A PVC széleit a szerényebb vastagságok jellemzik – 0,4 … 2 mm. Engedje el a műanyag vastagabbat: a fa vagy tűzhely hasznos hatása kissé növekedni fog. A vékony él az asztal elülső oldalán vagy az ágy hátulján, vastagabb – a polcok és fiókok keretében. Szélesség – körülbelül 26 mm. A tekercsek 150-300 méteresek. 40 milliméter (szélesség) műanyag élek vannak.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

Az APC esetében a szél szélessége eléri a 19-22 mm-t. Vastagság – 0,4-3 mm. Annak érdekében, hogy az él tartja és megvédje a járművet leginkább, használjon 2 … 3 mm-es anyagot. A p-vágás formájában lévő egymásra helyezett széleket 16 és 18 mm szélességben állítják elő.

A bútorok vége előtt a varázsló (vagy felhasználó) méri a testület vastagságát. Tehát egy forgácslapot használnak az asztalhoz 16 … 32 mm vastagságú asztalhoz. A forgácslap fél a penész, a mikroorganizmusok és a gomba: Annak ellenére, hogy a mérgező formaldehid és más rögzítő adalékok, a penész és a gomba könnyen alkalmazkodni egy ilyen környezethez.

Szükséges, hogy nagymértékben akadályozzák a szélél javított bútorokat: a vegyületnek sűrű és hermetikusnak kell lennie.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

Hogyan válasszuk ki?

A bútor szélét az anyag választja ki, amelyből készül. A döntő kritériumok is az élszalag, a textúra és a színjátékok vastagsága és szélessége, a rendeltetési hely és végül a költségek. A színpalettán a szélét kombinálni kell a főtervezéssel, például egy étkezőasztallal, amelyet az általa szállítanak. Ha az elemek maguk is jóak, de azokat rosszul kiegészítik egymásnak, az ilyen él által kivágott asztal általános benyomása elrontja.

A gyári ragasztóréteg hiánya összekapcsolja a tulajdonosot a homokba, és a szél belső felületét bontja le – mielőtt telepítené. Univerzális ragasztó, például “pillanat-1” lehet ragasztani egy fát (tömb vagy forgácslap) és műanyag – a szélét sok éven át tartják a leszállási helyen.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

Más típusú dekoratív bútorok léteznek, például, radír. Az ilyen ragasztó fogyasztói vásárol külön-külön. Vannak olyan esetek, hogy a szél, még csomagolt, több mint egy éve tartott raktárba, és a ragasztóréteg jelentősen elveszítette a megtartási tulajdonságait. Ebben az esetben a szélét a maradékanyagok tisztítják, a belső csiszolóanyagból élesedik, majd ragasztót alkalmazunk, és egy ideig szorosan nyomja meg.

A megjelenés néha szakértői véleményt igényel. Fókuszáljon az új divatirányzatokra a belsejében, hogy megtalálja a teljes kielégítő élét, amely teljes mértékben kielégíti a függőségét.

Amikor a bútorokat a kész formában vásárolják meg, és van egy élszalag rajta, a fogyasztó gondosan ellenőrzi, hogyan ül egy helyen, és milyen magas színvonalat tartanak ott.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

A rögzítés módszerei

Javítsa meg a szélét egy szakember segítségével. Az újoncnak tudnia kell a következőket. A szállítás során már a ragasztóréteget tartalmazó él, amely felmelegítő anyagot igényel egy épület vagy vas. Az utóbbinak tartalmaznia kell egy fluoroplasztikus állványt – úgy, hogy ne essen, ne ugorjon az élszalagra. Alternatív – tömörített HB szövet. Vas vagy hajszárító nem melegszik 150 fok felett.

Blueless szélek (t-ben. C. és a mortizálásra) ragasztó készítményt igényel, amely alkalmas műanyag dokkolóhoz vagy gumiból fából vagy faalapú anyagokkal. A préselt, egy bútorhengerre lesz szükség, és a finom ruhával megakadályozza a szélszalag külső textúrájának károsodását. A melamin és a műanyag nem igényel vastag ragasztó rétegeket.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

Bútor előkészítése adalékokhoz – csiszolás, durva szabálytalanságok simítása. Miután összehangolva a borda bordáját a kezelt felületről, a por eltávolításra kerül, és a ragasztó alkalmazása előtt csökkenti az elsőt is. Ebben az esetben a szélszalagot 2-3 cm-rel több, mint szükségük van. Ezután a felhasználónak egyenletesen és egyenletesen és a teljes hossz mentén kell megnyomnia a szélét, de gyorsan elosztja a sajtóerőt.

Miután a fűtött él ragasztóval való megnyomása után hűlni kell. Ne próbálja meg lehűlni a ragasztó, a jég és a hideg elemek alkalmazása a ragasztás helyére – a hűtésnek sima, természetesnek kell lennie.

A legtöbb ragasztó kompozíciót a préselt terhelés alatt tartják, legfeljebb egy óra alatt.

A bútorok szélei és jellemzői

A rakomány elhelyezése, például egy ragasztott élhez való favágó, betöltő csatlakozás a tárgyat egy rongy csomagolják. Amikor a ragasztó megszilárdul és megszilárdul, és a szél szorosan ragaszkodik a fa vagy a lemez, a felhasználó elkezdi a végső feldolgozást.

Hogy levágja az olyan extra szakaszokat, amelyek nem illeszkedtek a területre és a mellékelt felület kerületébe, használj egy konstrukciós és szerelési kést, amely akut, mint egy borotva penge, vágóél. A vastag bútorok szélei sztrippelő éleket igényelnek csiszolópapír segítségével. Vékony vékony, kevesebb, mint 1 mm, a szél csak a felesleges élek és a végek körüli körülmetélésére korlátozódik. A bútorokat finom, operatív és kiváló minőségű feldolgozásra használják a bútorok élvezérlőgépének.

A bútorok szélei és jellemzői

A bútorok szélei és jellemzői

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása