A fém irodai állványokról

A Hivatal munkaterületének megszervezésére fontos követelmény a funkcionális bútorok helyiségeihez, amelyekhez az alkalmazottak szabad hozzáférést biztosítanak. Ebben az esetben nem beszélünk asztalokról és székekről, hanem a szekrényekről és állványokról, ahol a termelési anyagok tárolhatók. Ma az összecsukható fémszerkezetek nagy népszerűséget élveznek. Ezek jellemzik a funkcionalitás, a gyakorlatiasság, a megbízhatóság és a tartósság.

Mozgatás közben a fém állványok szétszerelhetők és később gyűjthetők. Ha a terv egy eleme a diszkrétbe kerül, akkor helyettesíthető egy új.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

Sajátosságok

A bútorgyártók jóváhagyása szerint minden nap növekszik a fém állványok és szekrények iránti kereslet. Néhányan magabiztosak abban, hogy a közeljövőben fából készült struktúrákat és forgácslemezből készült termékeket fognak fizetni. A fém állványok számos ipari helyiségben működnek. Különösen gyakran szerveznek irodákat.

Bizonyára sokan észrevették, hogy szinte minden nagyvállalat szekrénye fém állványokkal van felszerelve. A fém polcok elszámolásában az archiválási és munkadokumentumok tárolódnak. A raktárakban a fém állványok a különböző áruk és berendezések tárolásának módja.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

A fémből készült irodai állványok fő megkülönböztető jellemzője a tér optimalizálásának lehetősége. Sajnos, nem minden irodaterem készen áll a tisztességes négyzetek büszkéjére, és ha több fémszerkezetet telepít, lehet elrejteni a szükséges dokumentációt a polcokon, amelyre az alkalmazottak bármikor elérhetők.

A fém állványok másik megkülönböztető jellemzője elfogadható érték. És ez egy nagyon fontos érvelés, hogy a vállalat irányítását vonzza. Egyszer, ha egy fém állvány megszerzéséhez való befektetés elfelejtené, hosszú ideig elfelejtheti a frissítés szükségességét. Még akkor is, ha valamilyen formatervezési elem nem sikerült, nagyon könnyű helyettesíteni egy új.

Egy másik fontos plusz fémszerkezetek a szétszerelés és szerkesztés egyszerűsége. Rendkívül fontos, mert ha könnyebben kell mozognia a rack szétszereléséhez, ahelyett, hogy nagyméretű autót rendeljen, és próbálja meg az ilyen nehéz irodabútorokat szállítani az irodában.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

Egy másik figyelemre méltó tény az, hogy a dokumentumok tárolására szolgáló fémből készült irodai állványok a szokásos anyagból készülnek, míg a szekrények, például a forgácslapot káros anyagokkal kezelik.

Nem kevésbé fontos előny a fémszerkezet stabilitása a külső környezet káros hatásaihoz.

A bemutatott információk szerint világossá válik, hogy a fém állványok nemcsak könnyen kezelhetők, hanem az állandó működéshez is előnyösek. Különösen, mivel ez a többfunkciós bútorok bármely szobában használhatók, még a szakács irodájában is.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

Nézetek

Napjainkban a bútorok gyártói kínálnak ügyfeleket a fém állványok széles skálájára. Minden egyes modellnek bizonyos jellemzői vannak. Sok előnye van, amelyre rendkívül fontos a figyelmet.

A fém állványok modern modelljeit az építés típusa választja el.

 • Egyetemes. Az ilyen állványokat elsősorban a raktár és a gazdasági helyiségek megszervezésére használják. Láthatók az archívumok tárolására szolgáló támogatásokban és szobákban. Az ilyen állványok átlagos tömegessége 300 kg minden egyes polcon. A fejlettebb univerzális modellek további elemekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik az állványok növekvő funkcionalitását. Gyakran az ilyen formatervezési minták a kis rakományszállításban részt vevő futárszolgálatot szereznek.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

 • Mobil. A tárolás és mobil platformok sokas polccal vannak felszerelve. A rack mozgatása a telepített síneken történik. Az ilyen bútorok ideális raktárak és archívumok számára. A mobil kialakítás mindegyike képes körülbelül 150-200 kg terhelt súly ellenállni. Ez elég ahhoz, hogy a befejezett mappákat dokumentumokkal tárolja.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

 • Polc. Ez a fajta állványok alkalmas kis irodákban. A polcokon irodai berendezéseket, dokumentumokat, kisebb terheléseket tárolhatsz. A polcállványok megkülönböztető jellemzője a perforált állványok helyiségeiben van, mivel a polcok megváltoztathatók.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

 • Áruszállítás. Az ilyen struktúrákat gyakran megtalálják a szupermarketekben. Ugyanakkor telepítik a masszív aggregátumok értékesítésében részt vevő vállalatok irodáiban. A maximális súly, amely ellenállhat minden polcnak, fél vékony. A design olyan roll-out platformokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az ügyfél számára, hogy megvizsgálja a vásárolt árut különböző oldalakról. Gyakran ezek a struktúrák 3, és néha 4 állványból álló komplexek.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

Érdemes megjegyezni, hogy a fém állványok nem csak a tervek típusát osztják meg. Ők is fel vannak osztva a működés helyére is.

A mai napig a bútorgyártók a fémszekrények alkalmazása több leggyakoribb területét osztják ki.

 • Archívum. Az ilyen formatervezési mintákat úgy tervezték, hogy az archívumot tárolják. Ezek álló és mobil lehetnek. A helyhez kötött állványok leggyakrabban a falakkal szomszédosak, és a kerekek mobil szerkezetei mozgathatók a helyről a helyről. Így a vállalat alkalmazottai több hozzáférést biztosítanak a tárolt dokumentumokhoz. Az archív állványok megkülönböztető jellemzője szabványos méretek. Az egyszerű szavakkal beszélve ilyen struktúrák nincs magasság a mennyezet alatt.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

 • Tárolás. A fém állványok bemutatott sokféleségét az ipari termelés helyiségeire és raktárakra tervezték. Nagy méretben és kapacitásban különböznek. Az ilyen formatervezési minták a futár cégek irodai raktáraiban és a kis berendezések értékesítésében részt vevő vállalatokban találhatók.

A fém irodai állványokról

 • Hivatal. Ez a fajta fém állványok kisméretűek, és kizárólag dokumentációt tartalmaznak.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

 • Kiállítás. Az ilyen konstrukciókat elsősorban a drága áruk fejlesztésében és termelésében részt vevő vállalatok kiállítási csarnokaiból állapítják meg. A kiállítási állványok megkülönböztető jellemzője a polcok és szakaszok fő száma.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

A fém állványok formatervezési mintájának bármelyike ​​szilárd alapja van, megbízható kötőelemekkel.

Ezeknek a paramétereknek megfelelően a bútorgyártók bátran azt állítják, hogy a fém állványok univerzálisak, mivel magukban különböző termékek és irodai hulladékok is tarthatnak.

Miután megértették a fém állvány fajtáit, megállapítható, hogy mely polcok a célokra. Azonban az irodába jött, mint ügyfélként, gyakran látható a fém állványokon, nemcsak hajtogatott dokumentumok és papír, hanem írószerek is. Gyakran a legnépszerűbb lágy dobozokban, különböző tulajdonságokkal, műszaki felszereléssel. Néhány polcon, még a vizes palackokat is kezelik.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

Tippek a választáshoz

Az irodai állvány megszerzéséhez a fejet rendkívül súlyosnak kell tekinteni. Először is meg kell határozni a szerkezet és a hely kihasználásának célját. Például univerzális multi-töltő állvány általában szerzett raktári raktárak futár cég, ahonnan a teljes komplexum összeállítani. Minden egyes külön polcot egy adott város számozza ki (vagy ország), hogy a tárolórendszer megfelelő módon szervezhető legyen.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

Valójában számos paramétert tartalmaznak, amelyek alapján lehetőség van a legmegfelelőbb fém állvány kiválasztására.

 • A rakomány típusa. Ha a vállalat részt vesz az adott berendezések gyártásában és végrehajtásában, akkor figyelembe kell venni az állványokat, amelyek képesek lesznek ellensúlyozni az aggregátumok maximális tömegét.

 • A rakomány méretei. Ebben az esetben figyelembe kell venni az állványok lehetőségeit, ahol a polcok közötti távolság lehetővé teszi a termék legnagyobb példányainak szállását.

 • Tárolás típusa. Kevés ember tudja, de a tárolási típus több kategóriába sorolható, nevezetesen: univerzális, sheal, keret, fiók, celluláris és különleges. Az univerzális típus magában foglalja a különböző típusú termékek biztonságát, dobozokban vagy raklapon hajtogatva. Féltípus – vízszintes üregek rögzítve a rack keretein. A keret tárolási típusa feltételezi az útmutatók jelenlétét és eltávolítható vízszintes ládát. A doboztípus egységes áruk fenntartására szolgál. Cheat típusú gyakran telepíti a bankokat az értékpapírok és számlák megőrzése érdekében. A speciális tárolásra szánt polcokon a hengerelt nagyméretű termékek befogadására szolgál.

 • Előírások. Ebben az esetben meg kell ismerkedni a tervezés során használt fémekkel. Tisztázza, hogy az anyag fedezi az alapítvány. Mi a telepítés összetettsége, és mely kötőelemeket használják a csatlakozáshoz.

 • Ár. Valaki úgy gondolja, hogy az irodai bútorok megvásárlására szolgáló termék árparamétere első helyen van. Tény, hogy ez nem. A különböző tevékenységi területek komoly vállalata elsősorban a bútorok könnyű működését, és nem az árindical. Nos, természetesen senki sem biztosított a fémszerkezet gyors viseletével szemben, amelyet egy kevéssé ismert cégből szerzett a minimális összegért.

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

A fém irodai állványokról

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása