A kabinet töltése jellemzői

  Annak érdekében, hogy a kabinet ne legyen csak egy gyönyörű doboz, hanem egy igazán funkcionális termék, gondosan gondolkodnod kell róla. Minden egyes kabinet-rekeszet maximális előnyökkel és kényelemmel kell használni. Ennek megvalósítása érdekében előzetesen meg kell ismerkednie az összes árnyalat és a különböző sifios modellek kitöltésének képességével.

  Sajátosságok

  Mielőtt megkülönböztetné a szifirális zónákat, meg kell ismerkednie az olyan árnyalatokkal, amelyeket figyelembe kell venni.

  • A kabinet mérete döntő szerepet játszik. Az egyformák belső tére különbözik a Multi-tól. A kis szekrények sokkal könnyebben oszthatók a rekeszekre, mert nem használják nagyszámú dolgot.

  • Általában a töltést kiszámítják a különböző rekeszekből álló szekrények esetében. Fontos, hogy felhívjuk a figyelmet a termék alakjára, mert vannak lineáris, szögletes és beágyazott szerkezetek, amelyek mindegyike a különleges töltőanyagban van. A termék típusa befolyásolja azt a helyet, amely a kiterjesztett állapotban lévő rekeszeket foglalja el.

  • Fontos figyelembe venni a Chiffonierben tárolt dolgok típusát. A ruházati polcok jelentősen különböznek a cipődaraboktól. Bizonyos ruhásszekrények esetében, amelyek kiterjesztésre van szükség, mások számára – vízszintes széles osztályok.

  • Mielőtt telepítené a rendszert, és más használati tárgyakat a szekrényben, elemezze pénzügyi lehetőségeit. Attól függően, hogy milyen komplex “töltés” modellez, bizonyos mennyiségű további anyag szükséges. Jelentős lesz a költségek a drága nyersanyagok alkatrészeinek kiválasztásakor.

  A szekrények típusai

  Három fajta szekrény van. Ezek az ügy jellemzői és alakja szerint vannak besorolva.

  Lineáris szekrények

  Lineáris szekrények – tokos szerkezetek tolóajtókkal. Két vagy több szárnyból lehetnek. Ilyen termékek esetében a fő vertikális rekeszek száma egybeesik az ajtókészülékek számával.

  Viszont a függőleges szakaszok kisebb részekre oszthatók. Ha a Chiffonier magas, akkor különleges hely van a tetején – Mezolban, amelyet nagy méretű elemek tárolására használnak.

  Szinte minden szekrény ad visszahúzható szakaszokkal. Ilyen dobozokat használnak fehérneműre és higiéniai tételekre. Annak érdekében, hogy a design kompakt legyen a horonyban, és nem akadályozta meg a szekrény ajtajának bezárását, az előlapja speciális mélyedéssel rendelkezik a tetején. A reptérfogantyú alternatívájaként szolgál.

  Fontos, hogy a doboz ne essen ki teljes kiterjesztéssel a rekeszből, de ez csak rossz minőségű termékekkel történik.

  Sarok

  Készítsen belső berendezést a sarokszekrényekhez-kupéhoz kissé bonyolultabb, mint a line termékek esetében. Figyelembe kell venni egy olyan termék formáját, amely lehet egy trapéz és háromszög vagy átlós.

  A méret meghatározza a kabinet belső területét és az olyan rekeszek számát, amelyekre megosztja. Nehéz kitölteni a sarokban található helyet, így az univerzális megoldás a felszerelés ezen a területen a ruházati akasztók befogadására.

  Beépített

  Különleges kilátás a Coupe Designs – Beépített szekrények. Ezek a leginkább kompakt, mert megmentik helyet a szobában, de ez nem jelenti azt, hogy a szekrény összetevői nem kerülnek ki hosszabbításra az ajtókon kívül.

  Ha nem tetszik a szabványos töltés, akkor létrehozhat egy egész öltözőt ilyen kialakításból, tükrökkel és elektromos fényekkel felszerelve. Néhányan még a munkaterületet is egy hasonló szekrényben teszik, és ott egy csúszó rekesz egy laptophoz, valamint egy rekreációs területhez, a szekrény TV-be beágyazva.

  A töltőelemek lehetőségeit

  Fontos megjegyezni az összes olyan elemet, amelyet a siffiode kitölthet. Csak a részletek jellemzőit ismeri, helyesen építeni a terméket.

  A töltés fő elemei a következőket tartalmazzák.

  • Cipőosztályok;
  • Vállfák és horgok randing ruhákhoz;
  • A vállak elhelyezésére szolgáló hely;
  • A Pantograph egy csökkenő mechanizmus, amely egy fogantyúval van felszerelve, amely lehetővé teszi a tetején található hely használatát;

  • Tulajdonosok a kibővített technológiával rendelkező nadrágok számára;
  • Kiterjesztett kosarak kis dolgokra, amelyek különböző szinteken találhatók;

  • Akasztók kis ruhásszekrényekhez, például a férfi tartozékokhoz.
  • A vasaló fali rése (néha a vasalódeszkák speciális rekesze Wladlieterben van felszerelve);

  • Alsó polcok vagy speciális kosarak. Ezek a rekeszek bármilyen méretűek, és a vászonra szántak, amelyek hajtogatott formában tarthatók.
  • Visszahúzható zárt rekeszek fehérneműre;
  • Visszahúzható kosarak.

  Minden felsorolt ​​elemek különböző anyagokból készülnek.

  A kiterjesztett kosarakra a fém rudakat gyakran használják, a csúszó rekeszek maguk is fémek. Hogy a termékek hosszabb ideig szolgáljanak, a krómot további bevonásként használják.

  Néha a szövet kosarak vannak felszerelve, amelyek felülről fából készült téglalap alakú keret van. A fiókok arcrészei néha üvegből készültek. Az üveg átlátszó vagy matt elemek adják az eredetiség kialakítását, és egy akcentusú rekesz rekesz.

  Hogyan szervezzük a helyet

  Fontos megjegyezni, hogy az összes rekesz a szekrénybe más sorrendben helyezhető el.

  Az egyes rendszer szerint a szekrény szokatlan elrendezését, deAz IZAINERS azt tanácsolja, hogy ragaszkodjon bizonyos szabványos ajánlásokhoz a töltés megválasztásában.

  • A szekrény alsó része általában a cipő rekeszet foglalja el, ha szükséges. A termék egyikének egyikét kell elhelyeznie. Néha megengedett, hogy több szinten van egy cipő rekeszben, ha sok cipőgőzt kell tárolni. Ez az elem visszahúzható vagy kioldható.

  • A szekrény méretétől függően egy vagy két szakasz lemerül, hogy befogadja a felsőruházat. Egy ilyen elv szerint az egyik szekrény szárnya két részre oszlik – a felső és az alsó, mindegyike fel van szerelve a vállán lévő ruhák rúdjával.
  • Általában nyitott polcok, amelyek a szárny felső vagy középső részei, az alsó fiókokkal határok. Ezek a dobozok, amelyek kis ruházati cikkeket tárolnak.

  • A hasznos csatornák eredeti tárolási helye lesz a felfüggesztő polc, amely több rekeszből áll. Tele lehet szabad helyet, elhelyezve a design a rúdra. Egy ilyen rekesz gyönyörű a gyermekruházat tárolására.
  • Egy adott témához további hely létrehozásához használja a szükséges méretű plug-in polcokat. Nem haladhatják meg a polc szélességi paramétereit, amelyekhez csatolva vannak. A rögzítés önmagában a fő polc testének speciális hornyai jelenléte miatt történik.

  • A kosarak elsősorban a golyó alsó felében helyezkednek el. Könnyebbé teszi őket, és lehetővé teszi, hogy gyorsabban távolítsa el és tegye a tartalmat.
  • Gyakran az oldalsó része a terméknek olyan falat rekesz vasalódeszka, vasaló és egyéb ruházati ellátó létesítmények.

  A dimenziók kiszámítása

  Ahhoz, hogy a kabinet minden egyes rekeszét az összes többi részhez viszonyíthassanak, és kényelmes volt használni, előzetesen kiszámolni minden polc és fiók méretét.

  Számos tipp van az összeállítás paramétereinek meghatározásához.

  • A felső ruhák elhelyezéséhez ki kell jelölni a kiterjedt szekrénytartót. A termék minimális szélességének 0,8 m-re kell lennie. Az előnyben részesített rekesz magassága legalább 1,4 m. A sáv pontos telepítéséhez hozzá kell adnia egy további 0,2 m leghosszabb felsőruházat méretét.

  Ha meg szeretné osztani a helyet a ruhák rögzítéséhez a vállfákon két sorban, hozzon létre nyílást 0,8 és 1 m között. Javasoljuk, hogy válasszon egy 0,9 m hosszú rudat.

  • Standard hossza polcok ruhák tárolására hajtogatott formában – 0,6 m. A mély szekrények létrehozása, a polcok szélessége növekszik, de nem ajánlott 0,6 m-es mélységet létrehozni, különben 2 sorban fel kell hajtaniuk, és kényelmetlen lesz a szükséges dolgok eltávolításához. A 90 cm mélységű polcok csak nagyméretű tételek, textilmirigyek és különböző háztartási eszközökhöz relevánsak.

  Ha az általános dolgokat csak a mezzanine-t használja, akkor 40-60 cm magasságig tartsa.

  • A szekrényekben 3 méter van olyan kiegészítő rekeszek háztartási készülékekhez, amelyek paramétereit egy adott tárgyhoz választják ki – porszívó, TV, lépcsőfok.

  A javítás

  Ha megtervezi a szekrényt, akkor hasznos tudni a töltés összes részletének rögzítésének jellemzőit.

  Ahhoz, hogy a polcokat frifirierben készítsük el, akkor a következő műveletek sorrendjét kell elvégeznie.

  • Kétoldalú jeleket készítsen további rögzítésre;
  • Mérje meg azt a szintet, amelyen a polc lesz;
  • A polcot gyorsmintaszámok segítségével építették ki;
  • Fúrás lyukak és csavarok megerősítése.

  A fiókok és kosarak rögzítése, használhatod:

  • Útmutatók a görgőkön;
  • Teleszkópos útmutatók;
  • Lebzhoks;
  • Tandems;
  • Metallobozok.

  Minden mechanizmusnak saját jellemzői és költségei vannak, a jobb mellékletek összetettebb telepítéssel rendelkeznek.

  Néha a mechanizmust sima zárórendszerrel szállítják. Ez lehetővé teszi, hogy ne csak a fiókot csendben lezárja, hanem az élettartam kiterjesztését is.

  A rudakat és a polcokat gyakran különleges függőleges partíciókat tartják. Az ilyen tartó telepítését először végre kell hajtani. A Barbell nagyon könnyű felépíteni magát. Ehhez csak különleges kötőelemeket kell vásárolnia egy bútorüzletben, és biztosítani kell a sávot a kívánt távolságon.

  Ötletek és példák a belső térben

  A szekrény kitöltése sokszínű. Ez a tétel attól függ, hogy mely helyiség van egy design, és mely dolgokat főleg benne tárolják.

  • A folyosón a kabinet fő részét az utca ruházati elhelyezése alatt adják meg. Ez lehet rekeszek rudakkal vagy egyetlen horoggal, amely a nyitott homlokzaton található. Ritkán Chiffonier a folyosón, amely kis dobozokkal van felszerelve, de mindig vannak a legjobb polcok a kalapok tárolására.

  • A hálószobában a design sokszínűbb tartalmat tartalmaz. Általában egy szárnyat kapnak az utcai ruházatra. A termék központi részében számos kis fiókot láthat. Az alsó részen is visszahúzható kocsi is lehet. Kötelező egy vagy két rekesz a ruhák tárolására a vállán. Néha az összecsukható tükör beágyazódik a szekrénybe, ami az öltöző fontos részlete.

  • A közelmúltban ténylegesen a polcokon lévő dolgok triviális tárolása helyett a dobozba helyezte őket. A dobozok kifejezetten a töltőszekrények tartományában vannak kiválasztva. Az antleesolok vagy az általános polcok közelében találhatók. A dolgok hasonló elhelyezése a ruhásszekrényt jobban és tömör.

  • A gyermekszekrény kitöltése – egy különálló folyamat, amely kreatív megközelítést igényel. A leginkább szükséges polcok a gyermek számára elérhetőknek kell lenniük, tekintettel a növekedésre és egy komplexumra. Az eredetit két gyermek ruhásszekrénnyel kell felszerelni. Előnyösen a design még a szimmetrikus részeken osztozik.

  • Gyakran kitölti a szekrény visszhangozza a belső stílusát. Néhány irányban, mint például az angol stílus, egy konzervatív koncepció dominál, így a összetettebb számos zárt dobozt és kosarakat tartalmaz. Más stílusok lehetővé teszik, hogy maximalizálja a pár zárt alkatrészt, míg a többi ruhát a vállon vagy a polcokon találja szabad hozzáféréssel.

  • A preferenciáktól függően a vízszintes vagy függőleges osztályok túlsúlyát adhatja meg. Néha a ruhák tárolására szolgáló terület a zóna fölött található, egy súlyzóval. A polc vízszintesen, és nem osztható további rekeszekre. A háztartási készülékek, bőröndök tárolására keskeny függőleges és széles vízszintes részeket hoznak létre.

  Néha a Chiffonier érdekes fogasást biztosít a kapcsolatokhoz, amely kiterjed a kart és a kompakt kombinációja a férfi ruhásszekrény tartozékait ötvözi.

  Chiffonier – az egyes szobák belsejének szerves része. A különböző dolgok fontos tárolási funkcióját végzi, és jelentős részletessége a belső tér koncepciójában. Igazán kényelmes és funkcionális, hogy lehetővé tegye csak az illetékes tartalmat, ezért fontos gondosan megközelíteni a randszekrény térét a zónában.

  A szekrény feltöltésével kapcsolatos további információkért lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: