A racks aprítókról

Gyakran hatalmas állványokat használnak különböző ipari vállalkozásoknál. Az ilyen tárolási rendszerek lehetővé teszik a leginkább kompakt számára, hogy számos különböző terméket hozzanak létre. Annak érdekében, hogy biztosítsák az ilyen struktúrák legnagyobb stabilitását és megbízhatóságát, különleges dudorokat használnak. Ma beszélünk arról, hogy milyen eszközök vannak az ilyen eszközök, amelyekből származnak.

Sajátosságok

Dump dudorok állványok tartós és megbízható védőszerkezetek ívelt részek formájában. Különböző magasságúak lehetnek. Gyakran a teljes tárolórendszerrel egyszerre vannak felszerelve.

Általában ezek az eszközök egy vagy több görgővel vannak felszerelve. A szaküzletekben hasonló termékeket találhat különböző árkategóriákban.

Egy kényelmes és gyors telepítés minden ilyen struktúrában egy sík alapon, vannak olyan különleges lyukak, amelyeken keresztül horgonykötők segítségével van rögzítés a padlóburkolathoz. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan rögzítse és szétszerelje a helyiségben lévő díjakat. Leggyakrabban, a késztermékek járulékosan borított speciális por anyagok, amelyek akadályozzák azok megsemmisítését hatása alatt nedvesség, túl magas vagy alacsony hőmérséklet, a különböző típusú szennyezés.

Előnyök és hátrányok

A Dobbar az állványok védelmére számos előnye van:

 • nagy erőt mutatnak;
 • képes ellenállni a nehéz terheket;
 • Kis anyagkárosodás kockázata az állványok vagy az ipari sérülések károsodása miatt;
 • kizárja a tárolt termékek bukását állványokkal;
 • az egyes fogyasztók számára viszonylag alacsony költséggel különbözik;
 • Feltéve, hogy a deformált dump operatív átállítása új, minimális költséggel.

Hátrányok Az ilyen termékek gyakorlatilag nincsenek.

Csak meg kell jegyezhető, hogy a dudorok (fa modellje) nem képesek ellensúlyozni a jelentős terheléseket, így gyakran használják az otthoni állványok számára.

A fajok áttekintése

A leírt védő állványok több különálló kategóriába sorolhatók a tervezési funkcióktól függően.

 • Sarokmodellek. Az ilyen dudorok fajtáit arra tervezték, hogy megbízhatóan megvédje az állványok szögtartó elemeit. A rakodóberendezések gondatlan mozgása esetén az ilyen aprító a fő terhelésre kerül.

 • Elülső. Ezek az opciók a polcrendszerrendszer alapját egyidejűleg három oldalról fedik le, ezért az előző fajokkal való összehasonlítás, az elülső dudorok megbízhatóbb védelme a tárolási rack eszközöknek.

 • Arc. És ez a fajta dömping védelmét biztosítja a végén oldalán a shellage keret a mechanikai sérülésektől és alakváltozások. Két szög- vagy végrészek, amelyek nagy és tartós gerendával vannak összekötve. Ez a megbízhatósági lehetőség meghaladja a fent említett mindkét lehetőséget.

Anyagok

Az állványok számára készült hulladékok a gyártási anyagok által eltérhetnek egymástól. Különösen válassza ki a leggyakoribb modelleket.

 • Fém. Az ilyen támogatási struktúrák a legnagyobb erővel, tartóssággal és megbízhatósággal rendelkeznek. Ők leggyakrabban használják az ilyen struktúrák stabilitásának biztosítására. A fém opciót egy horgonyzó módszerrel szerelik fel a padlóburkolathoz. Előre elkészült az acél alapon, amely előzetesen gondoskodik az alapos kezelésről, beleértve a speciális korróziós anyagokat.

 • Műanyagok. Ezek a shabmer modellek jó védelmet nyújtanak az állványok számára a magas szintű rugalmasság miatt. Az ilyen termékek előállításához főként porózus anyagokból készült. A műanyag elemek magasabbak a rackhez, könnyen károsodhat a tömörítés miatt.

 • Fa. Az asztali dudorok nem olyan gyakran védik, mint a fém vagy műanyag. Ezek csak olyan kis rack-rendszerekhez alkalmasak lehetnek, amelyek nem túlzott súlyú terheléseknek vannak kitéve. Ellenkező esetben ezek a termékek haszontalanok lesznek, mivel maguk nem ellenállnak a nagy terheléseknek. De mindenképpen a gyártás folyamatában alapos kezelést kell vigyázniuk, és felületüket a gombák és más sérülések speciális védőkészítményekkel kell impregnálniuk.

Alkalmazás

A gombócokat elsősorban nagy raktárakra használják, ahol a rakodógépek mozgása során megbízható védelmet kell biztosítani. kívül, Gyakran használják őket nagy bevásárlóközpontokban, hogy megakadályozzák az áruk károsodását, ha rack-szakaszokra ütköznek.

A közelmúltban a Rack Bumps néhány formatervezését széles körben használják, hogy megvédjék a parkolóhelyek homlokzatát a lehetséges autókból. Néha telepítve vannak a hétköznapi lakossági udvarokban.

Bővebben az állványok dudorairól Lásd az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: