A raklapállványokról

A raklapállványok olyan struktúrák, amelyek lehetővé teszik a termékeket, árukat és a szobában tárolt tételeket. Szükség esetén összegyűjthetők és szétszerelhetők.

Az ilyen tervek lehetővé teszik a hely megszervezését és optimalizálását a raklapon található áruk elhelyezése során.

A raklapállványokról

A raklapállványokról

Előnyök és hátrányok

A raklapállványok nyilvánvaló előnyei között eloszthatja a főt.

 • Széles használatú szféra. A tervezés ideális a kiskereskedelmi vagy nagykereskedelmi, ipari vállalkozások, magánterületek, gyárak, gyárak és üzletek raktározásához.
 • A Stellage fajták. Mennyiségük lehetővé teszi, hogy minden ügyfél választja ki az illeszkedő opciót. A helyiség területétől függően paramétereket választanak ki, a raklapnak megfelelő terhelésnek és az elhelyezett áruk számának.
 • Könnyű működés. A vállalat mind a kézzel készített, mind a rakományokkal kölcsönhatásba lépő berendezések használatát szervezheti. A raklapállványok lehetővé teszik, hogy teljesen optimalizálja a helyet, és kitölti az összes polcot. Ugyanakkor lehetséges, hogy a termékeket különböző szinteken helyezzük el: Ez lehetővé teszi, hogy megfeleljen a tárolási feltételeknek a termék sajátos jellemzői alapján. Ráadásul a raklapok egyszerűsítik a leltárt.

A raklapállványokról

A raklapállványokról

Az ilyen típusú építés használata Hátrányok vannak.

 • A raklapállványok lehetővé teszik, hogy helyesen szervezzenek helyet, ha a fő cél az áruk raktárkészségének befogadására szolgál. Ha szüksége van egy nagy munkaterületre, érdemes megjegyezni, hogy a raklapok el tudják távolítani a szoba területét.
 • Néhány állvány összeállításakor nehézségek merülnek fel. Ráadásul a komplex struktúrák néha szükségessé teszik a tartalmuk költségét.

A raklapállványokról

A raklapállványokról

Alapvető design elemek

A raklapállványok az áruk tárolásának egyik legkeresettebb módja lettek, és egy egyszerű kialakítás az egyik oka a széles körű használatuknak. A legtöbb esetben az állvány bizonyos elemekből áll.

 • Keret, amely egy pár állványból van összekötve csavarokkal. Az állványok alján rögzítve vannak. A keretek különböző magasságban és mélységben vannak kialakítva: ezek a paraméterek a termékek méretétől függően vannak kiválasztva, amelyet a szervezet raktárában tárolnak.
 • A rack acélból készül. A fém szélessége és vastagsága attól függ, hogy a polcszakok részét képezik.
 • Függőleges profil – olyan elem, amely az építőerőt a hátán keresztül közvetíti. Mérete, acél típusa és vastagsága olyan további nyomást eredményez, amely biztosítja a szükséges eloszlást a megjelölt pontban. Hogy simítsa ki a padló egyenetlenségét, használjon fémlemezeket.
 • A RAM Hook Hookshoz csatlakoztatott gerendák. A nem több mint 4200 kilogramm terhét a tervezési szintnek feltételezik, de a gerendák szállító kapacitásától függetlenül a terhelés alatti hajlítások jelennek meg. Ha növeli a függőleges profil magasságát, a hajlítások kevesebbek.

A raklapállványokról

A raklapállványokról

A raklapállványokról

A fajok leírása

Minden raktár jellemzői és célja, hogy meg kell egyeznie. Ezek a szempontok fontosak a raklapok típusának kiválasztásakor. A tervezés típusai eltérőek, de a leggyakoribbak az alábbiakban ismertetők. Ezek közül mindenki megtalálja valamit magukért.

A raklapállványokról

A raklapállványokról

A raklapállványokról

Elülső

Ezt a fajta állványt sokkal gyakrabban használják, mint mások. Ennek a fajnak a kialakítása az összecsukható típusra vonatkozik, amelynek elemeit csavarok vagy speciális klipek tartják. Az alap függőleges keretek és gerendák, amelyek a rácsokhoz vannak rögzítve horgok segítségével. Az elülső polcrendszerek számát az ügyfél beállításainak megfelelően választják ki. Az előregyártott raklapok gyorsan szétszerelhetők és kiegészíthetők szükség szerint: például a magasság és a szélesség tartásához.

Az első állvány külön vagy a falon állhat. Ha külön van elhelyezve, két oldalról betölthető, és ez kényelmes azokban az esetekben, amikor a termékeket gyorsan kell elhelyezni. Leggyakrabban az egyéni struktúrák páros helyet takarítanak meg. Szükséges a szabad helyet az állványok között, hogy az alkalmazottak vagy a speciális berendezések munkájához elegendő hely volt.

Érdemes megjegyezni, hogy a raklap tárolására gyakran használják pontosan technikai eszközöket, és nem kézi munkát.

A raklapállványokról

A raklapállványokról

Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy állandó hozzáférést biztosítson széles választékhoz. Az ilyen állvány szinte minden szobában telepíthető. A festékbevonatot minőségi jellemzi, amelynek következtében az elülső állványok alacsony hőmérsékletűek lehetnek: például a hűtőszekrényben.

A fajok tervezése magánjellegű igényekhez igazítható. Így kétszer vagy háromszor lehet növelni a termék méretét, vezethet egy állványt egy másikval. A szerkezet kapacitása növekszik, de nem fog gyorsan dolgozni. Ráadásul a rack kitöltéséhez speciális technikákat kell használnia.

A raklapállványokról

Mélynyomott

Mélység állványok, amelyeket nyomtatott nyomtatottnak is neveznek – ez egy kiváló csere a megnövekedett frontális. Fő pozitív jellemzőjük a raktár tér optimalizálása. A nyomtatott kialakítás fémkeretekből áll, amelyek vízszintes gerendákkal vannak ellátva. A termékek tárolására vonatokat hoznak létre. A mély rack kompaktabb, széles körű munkaterületet tart fenn.

Mindazonáltal, ha ezt a fajot használja, általában egyfajta termelés, amely hosszú tárolási időszakot tartalmaz, és nem igényel válogatást.

A raklapállványokról

A raklapállványokról

A raklapállványokról

Mezoninok

A Mesonin egy mobil és többszintű konstrukció, amely gyorsan megy. Ez további szintekből áll, amelyek lehetővé teszik, hogy hatékonyan használják a helyet. Ez a mezzanine állványok fő pluszja – a raktár teljes magasságának használata. Vannak különböző típusú mezzanines. Az első a raklap mezzanine, amely az első típusú rendszeren alapul. Általában érdemes telepíteni, ha a teherautók végrehajtása során speciális felszerelést kell használni. A második az egész, és egy ilyen kialakítást kell összeállítani azok számára, akik a kézi munkaerő-munkavégzést tervezik.

A raklapállványokról

A raklapállványokról

Érdemes megjegyezni, hogy függetlenül attól, hogy milyen állvány alkalmas egy adott szervezet számára, mindig szükség van arra, hogy a termék terhelésének súlypontjára kell összpontosítani. A nehéz terhelésekhez jobb használni a megerősített terveket.

Szükséges megemlíteni egy ilyen kategóriát a raktárszerkezeteket önellátó állványokként. Gyorsan felálltak, és a csatlakoztatott raklapszerkezetek kombinációja. Ez egyetlen monolitikus rendszer, amely része az épületnek, amelyben található. A stabilitás megkülönbözteti, és nagy terhelést igényel.

A raklapállványokról

A raklapállványokról

A raklapállványokról

Tippek a választáshoz

A legtöbb esetben a vállalati raktár szervezett, az egész munkájának sikere attól függ. Ezért a raklap állványok kiválasztása helyes. Annak érdekében, hogy ne tegyenek hibát a választás, figyeljen a fontos szempontokra.

 • Raklapok esetén a kapacitás fontos, így válassza ki a rack kívánt méretét. Amellett, hogy a termék, amely folyamatosan raktárban tárolt, a rack-képesnek kell lennie befogadni további árut.
 • Ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe a rakományt, amely az állománytárgyakban található racken lesz.
 • Ha az ingyenes munkaterület nagy jelentőséggel bír, akkor szükség van navigálni és ilyen paraméterre, mint a raklappolcok szélessége. Ebben az esetben jobb választani egy olyan designt, amely nem vesz sok helyet. Ez alkalmas egy többszintű állványra, amelyet tömörség jellemez.
 • A csomagtartó állványokat a hozzáférhetőségen belül tartják, de ha megválasztják, érdemes navigálni, inkább a vásárlás minőségére és racionalitására, mint az értékére.
 • Jobb, ha az elemek felszerelése a horgok vagy csavarok segítségével történik.
 • Ha az állványok és a polcok horganyzottak, akkor a terméket praktikusabbá teszi.
 • A rack-konfiguráció belső változásai nagyon hasznosak lehetnek a működés során, ezért érdemes figyelmet fordítani a lehetőséget feltételező tervekre.

A raklapállványokról

A raklapállványokról

A raklapállványokról

A montázs jellemzői

Döntse el a polcok típusát, és jellemzői jobbak ebben a szakaszban, amikor a raktár tervezését csak tervezik. Érdemes egyértelműen képviselni, hogy mely termékeket tárolják raktáron és megértik sajátosságát: Mennyi ideig lesz az áruk tárolása, milyen körülmények között, automatizált vagy kézzel készülnek beltérben. Talán a kényelem érdekében szükség lesz a különböző típusú polcrendszerek kombinálására.

A raklapállványok telepítését olyan szakemberekkel kell elvégezni, akik kompetensen tartják a telepítés minden szakaszát, és nem teszik lehetővé a bosszantó hibákat. Ebben az esetben a rendszer biztonságos és hosszú és magas színvonalú lesz.

A raklapállványokról

A raklapállványokról

A raklapállványokról

A rackot kötelező szakaszok teljesítésével kell összíteni.

 1. Paul helyiségek felkészülnek a munkára.
 2. A padlón megjelölt design. Ez a projektnek megfelelően történik, amelyet előre készítenek. Jelezte a távolság, hogy a rack elfoglalja.
 3. Állványok és bordák állványok felszerelése.
 4. Telepítse és biztonságos keretkereteket. A csavarokat vagy speciális klipeket használják.
 5. Telepítse a gerendákat a rack alján.
 6. Rögzítse az építési szintek gerendáit. A telepítés az alsó elemekből a tetejére.
 7. Minden elemet speciális eszközökkel igazítanak.
 8. Szerelje be a polcokat és a padlót, rögzítse a tartóelemeket a padlóra.
 9. Ha szükséges vagy szükség van, további tervezési elemek vannak felszerelve.

A raklapállványokról

A raklapállványokról

A raklapállványokról

A raklapállványokról

A raklapállványokról

A raklapállványokról

    Fontos megjegyezni, hogy a raklapállványok összeszerelése során nem kell hegesztést használni. Minden műveletet csavarokkal vagy speciális klipekkel végzik. Ez azt jelenti, hogy bármikor a design szétszerelhető, hogy egy másik helyre szállítsa, és visszaálljon. Építési padló is cserélhető. Ezek bármikor megváltoztathatók a speciális padlókra, amelyeket a termékek jellemzői, vagy csak újak.

    A raklapállványokról

    Kamat cikk
    ( Még nincs értékelés )
    Ossza meg barátaival
    123
    Megjegyzés hozzáadása