A sarokcsomó jellemzői

Sokan alábecsülik az állványok szerepét a TV-ben a belső térben. A helyesen kiválasztott modell képes kiegészíteni a szoba dekorációját, kiegészítve, és néha az egész helyzet fényes hangsúlyává válik. Ma a sarokszerkezet elegáns példányai népszerűek. Ebben a cikkben megismerjük az összes funkciójukat.

Előnyök és hátrányok

A modern televízió alatt a modern tumpok választéka hatalmas. Az üzletekben a vevő nemcsak standard egyenes, hanem szögletes példányokat is talál. Érdekesnek és eredetinek tűnnek. Az ilyen bútorok a TV alatt irigylésre méltó keresletet használnak, mert sok pozitív tulajdonságban rejlik.

 1. Annak ellenére, hogy a szögletes modellek tágasak és kényelmesek, elég szabad helyet foglalnak el. A szoba szabad sarkában vannak felszerelve, így a környék többi része ingyenes. Ez egy győzelemes megoldás egy kis lakás számára, amelyben van egy hiányzó lakótér.
 2. A sarok térfogatának köszönhetően a televízió alatti állványok funkcionálisabbak és praktikusabbak, nem pedig a klasszikus egyenes másolatok. Az extra állványok, szekrények, polcok gyakran a tervekben vannak megadva. Minden felsorolt ​​elemre mindig szükség van egy kis szobában.
 3. A TV jelenlegi szögletes állásait vonzó és tiszta design jellemzi. Egy ilyen kialakítás nehéz túlterhelni a belső teret, vagy kevésbé harmonikus. Corner kabinet, éppen ellenkezőleg, frissítse a helyzetet, kiegészíti azt.
 4. A termék ergonomikus eszközzel büszkélkedhet. A hasonló modellen beállított TV szinte bárhol megtekinthető a szobában.
 5. Hasonló bútormodell látható a legszélesebb körben. A fogyasztók megtalálhatók a bútorok belsőépítésében, különböző méretű és design és belső eszközön.

A tisztességes lehetőség csaknem bármilyen belső és különböző színpaletta stílusát is megtalálhatja. Ezenkívül nem minden ilyen típusú termék drága.

A TV-készülék alatti sarokszekrény kiváló megoldás, de meg kell fontolnunk az erre jellemző hátrányokat.

 1. Sajnos az ilyen modellek nem különböznek elegendő szellőzési szinten, ami olyan fontos a modern technikai eszközök számára.
 2. Az ilyen tumba technikája általában egy kicsit fekszik, ami nem a legjobb módja.
 3. A szögletes polcok mélysége a szögletes éjjeliszekrényekben általában szerény, így sok dolgot nehéz ott helyezni.
 4. Az éjjeliszekrényen álló TV-hez, hosszú időt és kényelmes volt, a kanapé a szoba központi területére kell helyeznie. Ez a hely messze nem minden olyan esetet tartalmaz, amely megengedett egy kis méretű, szűk helyiségben.
 5. A nagy berendezések esetében ugyanazok a nagy bútorok szükségesek, ezért nem mindig lehetséges a meglévő tér költségeinek minimálisra csökkenteni.

Nos, hogy egy szögletes szekrény megvásárlásának megvalósíthatóságát gondolja, minden előnyét mérlegeli, hogy megfelelő modellt keressen.

A fajták áttekintése

Az idejünkben előállított szög TV-tanfolyamok különbözőek. A termékek több paraméterrel különböznek egymástól. Ismerje meg velük.

A homlokzat típusa szerint

A sarokstruktúra legjobb szabványának kiválasztása a TV alatt, nagyon fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk a homlokzat típusára. Keverjük össze az ilyen bútorszerkezetek két fajtáját.

 • Nyisd ki. Népszerű és vonzó termékek. Tervezésükben a belső töltés polcai és egyéb funkcionális elemei is rendelkezésre állnak. Minden komponens mindig látványban lesz, így nem lesz képes elrejteni valamit a csillogó szemektől. Néhány felhasználó azért van, mert ennek megtagadja a nyitott példányok megvásárlását. Igen, és a belső részük gyakran porvé válik.

 • Zárva. Ezekben a termékekben az egész belső rész különböző működési mechanizmusokkal zárva van. Ezek kényelmes lehetőségek, mert minden, ami bennük van, rejtőzik a csillogó szemektől. Az ilyen szerkezetekben tárolt elemek jól védettek a por és a szennyeződésektől.

A nyitó rendszer típusával

Ugyanígy fontos, hogy figyelmet fordítson a TV-készülék ajtajának megnyitására. A mai napig számos népszerű lehetőséget adnak ki.

 • Hinta. A közös típus kialakításában az ajtó közvetlenül az eset oldalára van csatlakoztatva. Ehhez speciális és megbízható bútorhurok alkalmazása. Ilyen rendszerekben a szárnyat nem lehet éles mozgásokkal felfedni, vagy nehezen húzza rá.

Ha követed ezt az egyszerű szabályt, a kabinet sok évre szolgál.

 • Összecsukható. Nem kevésbé népszerű és vonzó példányok friss és eredeti. Bennük a hurkok átkerülnek a szárny aljára. A szekrény megnyitásához meg kell húznod az ajtót magadra és lefelé. Kiegészítésként ezek a termékek mozgatható típusú oldalsó tartókkal vannak felszerelve.

 • Visszahúzódó. Leginkább ilyen rendszerek a modern dobozokat szállították. Azokat a speciális kompakt görgők egészítik ki, amelyek az oldalsó útmutatók mentén mozoghatnak. Igaz, a közzétett államban ezek a standok általában sok szabad helyet foglalnak el, ami nem alkalmas egy kis szoba számára.

Felszerelés

Cuples a boalis struktúra teljes kommunikáció. Tekintsük a legnépszerűbb és keresett elemeket, amelyeket ezekhez a bútorokhoz tartoznak.

 1. Más eszközökre vonatkozó rekeszek. Ez nem mindig egy szakasz található az építés központjában. Ehhez a fülkék az oldalán gyakran megkülönböztetik, rekeszek polcokkal (úgy tervezték, hogy laptop vagy konzolok).
 2. Naplószakaszok. A berendezéssel ellátott bútorok szűk és gyakori partíciókkal rendelkeznek függőlegesen.
 3. Aljzatok. Természetesen, hogy megtalálják az eladási sarokcsövet, ahol a kimeneteket a termelési szakaszba telepítették, lehet, hogy alig lenne. Leggyakrabban a felhasználók önállóan telepítik ezeket a szükséges részleteket. Jobb, hogy némileg legyenek.
 4. Kábelterületi rekesz. Megragadt a függő vezetékekben – teljesen csúnya. Ma, a sarkon áll a TV biztosítja a képességét, hogy biztonságosan elrejteni ezeket az elemeket, mivel a rendelkezésre álló további rekeszek.

Űrlapok és méretek

A TV sarokszerkezete számos dimenzióval rendelkezik.

 1. Szélesebb. A szélességparaméter még a legnagyobb struktúrákban sem mindig haladja meg az 1,2 m-t. A tökéletes magasság 85 cm, a mélység 80 cm.
 2. Magas. Itt a szélesség és a magassági értékek helyeken változnak. A mélység kissé növekszik és eléri a 90 cm-t.
 3. Meztelen. Ne vásároljon kis fajtákat szögletes éjjeliszekrényeket, ahol a szélesség kevesebb, mint 60 cm. A technológia esetében ez nem lesz a legsikeresebb döntés. A magasság és a mélység ebben a módosításban valószínűleg több mint 80-85 cm.
 4. Kis. A legkisebb magasság 50 cm. A mélység ilyen formában is szerény – csak 45 cm.

A megfelelő bútorméreteket szobában kell megválaszolni. Egy közeli szobában nincs értelme hatalmas és nagysebességű modellt helyezni – csak a helyet csípje meg, túlterheli. A lenyűgöző dimenziók tervezése tanácsos tágas környezetben gyakorolni.

Dekoráció és stílus tervezés

Fontolja meg, hogy mi lesz a TV-hez a TV-hez, különböző stílusokban készült.

 • Klasszikus stílus. A klasszikus belső tér esetében a WINT opció a nyugalom, pasztell árnyalatok természetes, drága fára. A bútorok világos és szigorú formája üdvözlendő, faragott kiegészítők megengedettek, de kis mennyiségben.

A tervezésnek arisztokratikusnak és tiszteletre méltónak kell lennie.

 • Csúcstechnológia. Ebben a modern stílusban gyönyörű lesz, hogy nézzen szöges szekrényt fémből, üvegből, egy monofonikus fa fényes felületekkel és még műanyaggal is. Kívánatos, hogy elegáns és egyszerű színeket vegye fel. Megfelelő fehér, fekete, szürke, kék, ezüst. A króm jelenlétét üdvözöljük.

 • Minimalizmus. Ez egy modern stílus is. A neve szerint minden világos. Ilyen belsejében ki kell választani a legegyszerűbb és praktikus sarok típusú csövet. Nem szabad a tájat és a díszeket.

Ajánlatos kiválasztani a tökéletesen helyes űrlapok egy foton modelljét.

 • Ország. Ez a stílus a nagy mennyiségű természetes fa belsejében jelen van. Ez enyhén kezelhető és robusztus. Javasoljuk, hogy a termékeket egyenes és egyszerű sziluettekkel választsuk ki. A bútoroknak a lehető legnagyobbnak kell lenniük.

A TV alatt lévő sarokcső ilyen elemekkel díszíthető:

 • megvilágítás;
 • Virágok és vázák a TV-vel szomszédos;
 • Kiváló minőségű fényes vagy króm fitnesz;
 • dekoratív bélés;
 • a kúrlás hatása;
 • Marás;
 • Menetes fa.

A választott szérletek

Elemezni fogjuk az elemeket, milyen kritériumok fontos figyelembe venni, kiválasztva a sarokcső megfelelő modelljét a TV alatt.

 1. Gabarits. Ügyeljen arra, hogy mérje meg azt a szöget, amelyben lesz a jövőbeni vásárlás. Nem lehet hibázni, mivel túl kicsi éjjeliszekrény fogja megnézni helyét nevetséges, és nagy – csak nem illeszkedik, akkor pénzt kell költeni egy másik termékre. Legyen óvatos, mérésezés.
 2. Anyagok. Válassza ki a legmegbízhatóbb és tartós állványokat. Lehet fából, fém vagy más modell. A megfelelő anyag a belső tér stílusától és a tulajdonosok követelményeitől és pénzügyi képességeiktől függ.
 3. Szerkezet. Vegye fel az ilyen pohár, akinek a felszerelése valóban hasznos lesz. Ma a boltokban sok lehetőséget találhat a számlálók: és dobozokkal, valamint polcokkal, további részekkel – van, hogy mit válasszunk.
 4. Tervezés, színtervezés. Üzenet, hogy az éjjeliszekrény “csatlakozott” a környező belső térben. Megfelel a stilisztikai és színsémájának.
 5. Bútorok állapota. Megvizsgálja a bútorokat a vásárlás előtt. Nem lehet egyetlen hibája vagy sérülése.
 6. Üzlet. Javasoljuk, hogy kiváló minőségű és tartós állványokat választson egy szögletes TV TV-hez szakosodott üzletekben és bútorszalonokban. Itt találsz kiváló termékeket, amelyek sok évig szolgálnak Önnek.

Elhelyezési szabályok

Tekintsük a sarokcsőbe történő elhelyezésre vonatkozó szabályokat:

 • Helyezze úgy, hogy a TV képernyő észrevehető legyen, jól látható;
 • A magasságparaméternek olyannak kell lennie, hogy a padlóról az eszköz képernyőre való távolság nem több, mint 700 mm;
 • Nincs szükség a fűtőegységek és a radiátorok mellé;
 • A Tabletopnak ilyen szélességű jelzővel kell rendelkeznie, hogy az úgynevezett technológiai rés mögött legyen az úgynevezett technológiai távolság;
 • Próbáljon meg egy szögletes tumba közelebb állítani a kimenetekhez.

Példák a belső térben

A TV sarokkészüléke képes arra, hogy a belső összetétel harmonikusabbá és vonzóbbá váljon. Ezzel a bútorokkal elemezzük a sikeres beállításokat.

 • Bent Falburkolat karamell tónusokban vagy kávé árnyalatában tejjel, Különösen vonzó lesz a szelíd tej vagy bézs árnyalat sarokcsőjét.

 • Eredeti lesz Klasszikus fából készült pasztell árnyalat áll a durva szürke árnyalat és a padló falai hátterén, fényréteggel vágva.

 • Szilárd sarok A fekete állvány az eredeti objektum a belső térben, Hol vannak fényes befejező anyagok. Kívánatos, hogy egy ilyen modell ragyogó vagy kontrasztos szerelvényekkel vett részt.

 • Sötétszögű tumbler a felső beállítással A zöld árnyalatú falakkal és kontrasztos padlót is elhelyezhetsz, forgó szőnyeggel borított.

A tv-készülék alatt található sarokcső kiválasztása, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: