A színek állványok áttekintése és a választásuk

A rack egy nagyon kényelmes és funkcionális bútor tárgy. Sok különböző módosítás van az állványokról. Ebben a cikkben közelebb kerülünk a színek tárolására tervezett modellekkel, és megtanuljuk, hogyan kell választaniuk.

Sajátosságok

A modern állványokat a legszélesebb választékban mutatják be. A vevők választása nagy sok modellt kínál különböző felhasználási célokra. Különösen a játékok, könyvek, gyűjthető / kiállítási objektumok tárolására és természetesen beltéri növények tárolására. A legutóbbi példányok soha nem veszítik el népszerűségüket, mert sok pozitív tulajdonságuk van. Ismerje meg velük.

 • Az ilyen bútorok objektumainak fő előnye, hogy köszönhetően a tulajdonosok finoman gondoskodhatnak kedvenc virágok. Ennek a növénynek köszönhetően nem csak kényelmes helyen helyezkedik el nekik, hanem vonzóbbá válik a belső tér.
 • A speciális állványoknál a növények kiegészíthetők különböző részekkel – Például helyesen telepített világítóeszközök.
 • A beltéri növények gondozása nagyon kényelmes, ha a racken vannak. Könnyebb eljutni hozzájuk, könnyebb elvégezni a különböző hagyományos eljárások elvégzését.
 • A modern modell állványok gyönyörű és látványos kialakításúak. A megfelelően kiválasztott bútortervezés harmonikus belső kiegészítéssé válhat. A személyes állványokat különböző stílusokban végzik. Tehát az eladásra és a megrendelésre mind a modern, mind a klasszikus vagy akár vintage modellek megvásárolható.
 • A modern gyártók sok öko-barát és biztonságos anyagokból készített állványt termelnek. Az ilyen bútorok nemcsak biztonságosak a háztartások egészségéhez, hanem nem tudják hátrányosan befolyásolni a hazai virágok állapotát.
 • A virágok állványai is vonzóak ahhoz, hogy saját kezével készüljenek. Házi szerkezetek egyértelműen az utasítások szerint, bármiben nem fognak gyári esetekre. A munkákat maguk jellemzik az egyszerűség és a minimális időköltségek jellemzik.
 • A virágos állványok modern modelljei különböző anyagokból készülnek, és különböző típusú formaterveket tartalmaznak. Ez azt sugallja, hogy a vevő bármilyen kéréssel és preferenciákkal választhatja ki a legjobb választást.
 • A rack nem csak a houseplants befogadására használható. Gyakran hasonló bázisokon különböző dekoratív elemek – figurák, számok, különböző belsőépít díszek és még világítóeszközök is. Ez ismét megerősíti az állványok multifunkcionitását.

A kiváló minőségű és megbízható állványoknak köszönhetően a beltéri növények nagyobb figyelmet szentelnek maguknak, és soha nem maradnak “az árnyékban”, és egy ilyen bútorokkal ütköznek.

A fajok áttekintése

A vizsgált bútorok különböző típusokra vannak osztva. A tervek egy másik típusú telepítés kiszámításával készülnek, egy eszköz különbözik egymástól. Rack formák is eltérőek lehetnek. Megismerkedünk, hogy közelebb kerülünk a legnépszerűbb és igényelt módosításai az ilyen bútorok tervezése színekre.

 • Szabadtéri. A beltéri növények klasszikus módosítása. Általában ezek a modellek bármilyen szabad helyen helyezkednek el a szobában. Ez nagyon kényelmes a használata kültéri állványok, mert a gondoskodás zöld háziállat emberek nem kell hajolnia magukat sok vagy stretching magas ahhoz, hogy a felső (feltéve, hogy az optimális magasság a polcok / doboz).

 • Shellage polc. Egy másik legkényelmesebb és gyakorlati megoldás. A polcok olyan termék, amely sok lakásban értelmezhető. Gyakran ezek a felfüggesztett szerkezetek, amelyek a falhoz vannak csatlakoztatva.

Különösen látványosnak tűnnek, ha szép háttérvilágítással kiegészülnek. Ez az elem világosan díszítheti a meglévő belső teret.

 • Stellazh Gorka. Egy elegáns megoldás, amely nem kevésbé vonzó és modern. A Hill Racken a tulajdonosok mindkettőt virágokkal helyezhetik el, és könyveket vagy magazinokkal kombinálhatják őket. Ennek eredményeként a design nem csak vonzó, hanem funkcionálisabb is.
Olvasson tovább  A sarokcsomó jellemzői

 • Shellage létra. Nontivial modell, amelynek ferde összecsukható kialakítása van. Ez egyfajta kompakt lépcső, a lépcsők polcain, amelyekben a beltéri növényekkel rendelkező edények rendeződnek. Az ilyen hölgyek dimenziói a legkülönbözőbbek. Ezek lehetnek kompakt és nagyon nagy és magas lehetőségú tömeg.

 • Sarok stellazh. Az optimális megoldás egy olyan helyiség számára, amely nem különbözik a nagy területen. A sarokszerkezetek minimálisan szabad helyet igényelnek. Ezek a helyiségek szabad sarkában vannak kialakítva, így a terület többi része nem érinti. A sarok állványokon nemcsak a virágokkal rendelkező edényeket gyakran kiállították, hanem más dekoráció is.

 • Rack telepítés az ablakpárkányon. Nagyon népszerű lehetőségek az ablakpárkány felületén található szálláshoz. Ez egy kiváló megoldás a könnyű fejezet színekhez, mert egy ablak lesz nagyon közel, ezért természetes világítás. Az ablaktartó gyakran fémből vagy fémből készült, fával kombinálva. Az ilyen anyagokból gyakorlati és kényelmes növények állnak ki.

A virágtartónak egyszerű és összetettebb szerkezete lehet. Vannak kompakt és nagyon nagyméretű, beltéri növények, edényekben és fiókokban.

Ezenkívül az ilyen támogatások mind az utca, mind a házi készítésűek. A megfelelő opció kiválasztása a vevő kívánságaitól függ.

Anyagok

A színekhez tartozó állványok különböző anyagokból készülnek. Vannak fából készült, műanyag, fém, sőt üvegmodellek a boltokban. Vedd fel a megfelelő terméket bármilyen stílus és szín belsejében. Megtudjuk, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a különböző anyagokból készült virágos állványok.

Fém

A fém állványok nagyon népszerűek. Ha a vevő maximális és megbízható állványt keres a helyiség növények alatt, akkor ez lesz a legjobb megoldás. Ezek a struktúrák nem rothadás, deformáció. Nem lehet megszakítani vagy megosztani, véletlenül vezetni vagy megszakítani. Fém a leginkább megbízható, tartós és kopásálló anyag, amely alapul szolgálhat sok éven át, miközben ugyanaz, mint vonzó, mint azon a napon, a vásárlás a rack.

A fém állványokat stabilitás és maximális praktikus jellemzi. Ezeknek a modelleknek azonban gyakran lenyűgöző súlyuk van, különösen lenyűgöző méretekkel. Az ilyen állvány padlóján maradhat a dents, az elrontás befejezése. Readrange a helyről a nehézsúlyú modellek problémás lehetnek. A vizsgált módosítások alkalmasabbak a modern belső stílusok számára. Ha a rack kovácsolt, akkor a Provence Style beállításának helye.

Műanyag

Sok vásárló inkább műanyag állványokat készít. Az ilyen szerkezeteket kis súly jellemzi, így szükség esetén függetlenek lehetnek a helyről a helyről és a szállításról. A padlóburkolat nem szenved a műanyag részekre. A műanyag állványok a legszélesebb választékban vannak. Ez az anyag bármilyen színű lehet, így bármilyen belső termék megtalálása lehetséges.

A szerénység ellenére a készülék nagy választékát és egyszerűségét, a műanyag állványokat nem lehet a legmagasabb minőségű és nyertes modelleknek nevezni. A műanyag nem teljesen környezetbarát anyag. Termékek megvásárlása, fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek veszélyes anyagok összetételében. A fókuszált tenyésztési műanyag műanyag gyengén illeszkedik. A műanyag állványok könnyen lebonthatók, hajlítsa meg és még osztva.

Ezt az anyagot nem lehet összehasonlítani a fémhez az erősséghez és kopásállósághoz. A közvetlen napsugárzás művelete alatt a műanyag elkezd égetni és elveszíteni a festék fényerejét.

Üveg

Az üzletekben megtalálhatja és nagyon szép virágos állványok üvegből. Általában az üvegrészek egy megbízható fémkerethez vannak csatlakoztatva, amelynek köszönhetően a design megbízható és tartós. Ezeket a modelleket vonzó megjelenés jellemzi. Nem érzékenyek a rothadásra, és nem igényelnek további védelmi kezeléseket. Egy kis szobában egy üvegtartó lesz egy győztes megoldás, mivel nem pazarolja a belsejét.

Olvasson tovább  Mi legyen a bár széklet magassága?

Még a legmagasabb minőségű és megbízható üveg állvány is véletlenül megszakítható. Olyan problémákra hajlamos, amelyekre rossz helyen választották, valamint azokat a állványokat, amelyeken a virágcserépeket gyakran helyezték el a helyről. Az üvegen könnyen piszkos nyomok, por és ujjlenyomatok. A tulajdonosoknak folyamatosan tisztítania kell az ilyen bútorokat, mert minden szennyeződés azonnal rohan a szemébe.

Faipari

Fa állvány – a legjobb megoldás. A fa környezetbarát anyag, amely nem tartalmaz veszélyes és káros anyagokat. Ezek a modellek elegánsan és bemutathatók, amelyet hosszú élettartamra terveztek, és nem mechanikai károkat okoznak. Még akkor is, ha a karcolások vagy karcolások megjelentek egy fafelületen, könnyen megszüntetik a helyreállítással.

A természetes fa megfelelő ellátást igényel. Meg kell feldolgozni védő impregnáló úgy, hogy nem indul el, hogy megbizonyosodjon arról, utasítsa el vagy összeomlás hatására rovarkártevők. Gyakran a fa masszívából származó állványok sok súlya van, ezért képesek károsítani a padlóburkolatot, valamint a fém analógokat.

A természetes anyagból készült modellek nagyon költségesek, különösen akkor, ha ritka és elit sziklákból készültek, mint a tölgy, teak vagy bükk.

Hogyan válasszuk ki?

Megtudjuk, mit kell figyelni, hogy válasszon egy jó virágos állványt, és ne csalódjon meg a vásárlásban.

 • Először is figyelembe kell venni a terv méretét. Előre válassza ki azt a helyet, ahol a rack beltéri növényekkel helyezkedik el. Mérje meg, hogy pontosan tudja, hogy milyen méretűnek kell lennie egy ütemezett vásárlást. Eltávolított mérésekkel menj a boltba.
 • Válassza ki a tökéletesen megfelelő rack módosítást. A tárolókat mind a szokásos fali polcok polcok és állványok – lépcsők és sok más lehetőség értékesítik. Határozza meg, milyen formatervezéssel szeretne többet, milyen opcióval kényelmesebb lesz az Ön számára.
 • Javasoljuk, hogy az öko-barát és kiváló minőségű anyagokból készült állványokat választsák. A bútoroknak erősnek, stabilnak és tartósnak kell lenniük. Az ő nem jön kellemetlen kémiai szag. Ne feledje – itt lesz az Ön otthoni flowers, így a káros és mérgező anyagok minden élő szervezet egészségére sztrájkolhatnak.
 • Figyeljen a virágtartó kialakítására. A bútoroknak harmonikusan illeszkednek a belső összetételre, amelyet terveztek körülvéve. Ha elhanyagolhatja ezt a kritériumot, a rack zavarba kerül az általános képből, így kevésbé harmonikus és vonzó.
 • Gondosan ellenőrizze a bútorokat a fizetés előtt. A rack, törött alkatrészek, scuffs, chipek és egyéb károk / hibák nem lehet karcolása. Ha ilyeneket fedeztek fel, tanácsos megtagadni egy másik lehetőség megvásárlását és keresését.
Olvasson tovább  Hogyan válasszunk egy fehér számítógép széket?

Hol található?

Megfelelően kiválasztott virágos állványt kell helyezni. Fontolja meg, hogy az ilyen támogatások telepíthetők:

 • Gyakran állványok a szabad fal közelében helyezkednek el, de így több napfény esik a növényekre;
 • Az ablak közelében lévő ablakpárkány vagy zóna is alkalmas a rack helyére;
 • Sarokmodellek a szoba üres sarkában;
 • az erkélyen vagy a loggiában lévő állványnak tulajdonítható;
 • Az utcára szánt opciókat a kertbe vagy a ház bejáratánál helyezik el, csatolják a ház homlokzatához vagy az ablakkeretek külső oldalához.

A hely kiválasztása telepíteni a bútorok, fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem lesz átfedés a folyosón, és hozzáférést biztosít más tárgyak a közelben.

Hogyan lehet magad?

Amint fentebb említettük, a virágállványok nem lesznek nehézkesek. Ez egy egyszerű munka, de egyértelmű utasításokat igényel. Elemezni fogjuk az elemeket, hogyan kell megfelelően csinálni ezt a bútorokat a szobanövények befogadására. A legegyszerűbb lehetőség a rétegelt lemezek modellje.

Ahhoz, hogy összegyűjtsük, az ilyen eszközöket kell állítani:

 • elektromos kirakós;
 • fúró;
 • csiszolópapír;
 • rulett.

Az anyagok a következőkre van szükség:

 • rétegelt lemezlap;
 • 2 nikkelezett csövek;
 • Több rögzítőelem a polcokon;
 • lakk vagy festék dekoratív díszítéshez.

Most elemezzük az összeszerelési szakaszokat.

 • Először fel kell tenned a jövőbeni termék rajzát. Szerintük, hogy összegyűjtsék a rack sokkal könnyebbé válnak.
 • Fontos megtalálni a helyet, ahol házi készítésű, és gondos méréseket végez. Ennek alapján meg kell tennie a megfelelő jelölést a rétegelt lemezlapon, és rajzolnia kell a polcok kontúrjait. Szinte bármilyen formát adhatnak.
 • A nyomtatott áramkörnek megfelelően meg kell vágnia a kirakósüveg üreseit.
 • Most meg kell vágnia az összes szükséges lyukat és szavazás az összes tervezési alkatrészt. A polcokat több rétegben lakkokkal kell lefedni. A lakk helyett festéket használhatsz. Ha a polcok világítással vannak felszerelve, akkor a rack különösen látványos és elegáns lesz. Most összeszerelheti a designot.
 • A nyílásokban a csövek beillesztéséhez és biztonságosan rögzítenie kell őket. A polcokat párhuzamosan kell elhelyezni egymással és 90 fokos szögben a csövekhez.
 • A késztermék a falra van rögzítve. Ehhez az alsó és a tetejére rögzített erős konzolokat használhatja.

Egyszerű, de megbízható és gyönyörű kialakítás kész.

Példák a belső térben

Megfelelően kiválasztott vagy bútorok virágok válhatnak elegáns belsőépítést. Tekintsünk néhány sikeres példát.

 • Egyszerűen és gyönyörű fehér ablakpárkányon egy hófehér műanyag polcokkal és fából készült állványokkal rendelkező terméket néz ki. Lehet, hogy egy miniatűr keskeny kialakítás, bájos lila vagy más szilárd színekkel.

 • Az ablakpárkányon lehetséges az eredeti mini-lépés típusának beállítása két leereszkedő “Lades” -vel. Egy ilyen állványon orchideákat vagy más gyönyörű beltéri növényeket helyezhet el. Nézd, hogy egy ilyen állvány eredeti és elegáns lesz.

 • A minimalista úgy néz ki, összecsukható rack lépcsőház természetes könnyű fa. Az ilyen struktúra polcain közepes és nagy edények lehetnek tömeges helyiségű növényekkel. Ez kiváló megoldás a minimalizmus és a belső terek stílusához az öko szellemében.

 • Kiváló megoldás a tetőtéri stílushoz – falra szerelt polcok, fából készült állványokkal és fekete fémtámogatással. Ilyen alapon a növények lehetnek egyszerű fehér edényekben, valamint a fotókon belüli és más dekoratív elemek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: