A táblák és székletek kiválasztásának finomsága

  A lakás vagy a ház lehetetlen elképzelni az asztalok és székek nélkül a belső térben. Ezek a bútorok minden szobában vannak. A modern bútorok képesek arra, hogy ne csak gyakorlati hasznot hozhassanak, hanem a tervezés mellett is szolgálják, díszítik a szoba beállítását.

  Nézetek

  Először is, asztalok és székek oszthatók a gyakorlati alkalmazásukkal a mindennapi életre:

  • Bútor konyha és étkező. Asztalok és székek, amelyeket nagyrészt a lakás vagy ház megfelelő létesítményeiben táplálnak. Ez nem jelenti azt, hogy az ilyen bútorok nem lehetnek szépek és stílusosak. Bár emlékeznie kell a kényelemre és a gyakorlatiasságra. Gyakran az étkezőszobákban a székekkel ellátott asztalok vásárolt asztalok. Ebben az esetben minden bútorzat egyetlen stílusban lesz. Vannak azonban a stílusok kombinációi is. Például a fából készült asztal és az elegáns székek kombinációja fém keretben.

  • Bútor pihenésre. Asztalok és székek a nappali, csarnok, hálószoba kényelmesnek kell lenniük, és hangsúlyozzák azt a szobát, amelyben vannak. Ezekhez a helyiségekhez illeszkedik a székekhez, puha kárpitokkal. A táblák különböző stílusú és méretűek lehetnek, a szoba kialakításától függően. Az ilyen helyiségekben gyakran kis dekoratív kávéasztalok, vagy az elegáns kovácsoltvas lábak asztalai. Nagyon népszerű asztali teteje átlátszó vagy ólomüvegből, vagy színes üvegmozaikból.

  • Gyerek bútorok. A gyermekszobának bútorainak tárgya a megfelelő méretnek kell lennie. A gyermeknek kényelmesnek kell lennie. Szigorú és elegáns stílus itt nem megfelelő. Ezenkívül a gyermek bútoroknak könnyűnek és biztonságosnak kell lenniük. Jobb, ha előnyben részesítjük a fénytáblákat és a PVC székeket. Az ilyen bútorok elég erősek, nem igényel sok gondot.

  A baba nem világít, és nem fog fájni a játék során. Ezenkívül a PVC-ból származó bútorok a legkülönbözőbbek és érdekesebbek a gyermek alakjához és színéhez.

  • Kert és országbútorok. A helyszín elrendezéséhez a ház közelében, a modern fonott székek és asztalok a legmegfelelőbbek. A preferencia jobb, ha mesterséges anyagokat ad. Az utcai bútorok a nap, a nedvesség és a hőmérsékletváltozás. A természetes anyagok rosszul megmaradnak ilyen körülmények között, gyorsan elveszítik a megjelenés erejét és szépségét.

  Anyagok

  A modern bútorpiacon a termékeket számos anyagból mutatják be. A leggyakrabban alkalmazott asztalok és székek gyártásához:

   Természetes fa

   A belső tárgyak és a természetes fa bútorok soha nem jönnek ki a divatból. Ez az anyag környezetbarát, ami fontos azok számára, akik minden természetes értéket értékelik. A fafajták és a különböző feldolgozási technológiák elosztása miatt a fa bútorok hatalmas stílusok, színek és formák vannak. És ennek az anyagnak a rugalmassága a fáról van szó, lehetővé teszi a legtöbb bizarr ötlet megvalósítását.

   A legolcsóbb lehetőség a táblák és a fenyőszékek. Elég tartós és könnyű fa. Az anyagok feldolgozása miatt a festés és a borovi furnikai bútorokkal való feldolgozásának köszönhetően stílusos és szép.

   Drágább és népszerűbb lehetőségek a tölgy és a bükk számára. A bükkből és tölgyből készült asztalok általában szilárdak, terjedelmesek. Nagy étkezdékbe vagy csarnokba helyezték őket. A fa túlnyomórészt sötét színű.

    Ez a bútorok alkalmas a középkori vagy gótikus stílusú helyiségekre.

    Mesterséges anyagok

    A mesterséges anyagok közül a legtöbb asztal és szék alacsonyabb, mint a természetes fából készült. A modern termelési technológiák képesek mesterséges anyagokat adni a nagy szilárdságra, és meglehetősen szép és stílusos megjelenésűek. Gyakran mesterséges bútorok jelennek meg a természetes fából.

    A mesterséges asztalok és székek leggyakoribb anyaga műanyag. A PVC-ből származó bútorokat különböző stílusokban végzik, nagy alkalmazási körrel rendelkezik. Gyakran műanyag asztalok és székek használják étkezőben és konyhában. Gyermekbútorként. A PVC bútorok jó lehetőség a kerti helyek vagy pavilonok rendezésére. A PVC-tól származó stilizált asztalok és székek nappali designnal díszíthetők.

     Fém

     A fém bútorok is nagyon népszerűek. Lehet, hogy kovácsolt, elegáns nehéz bútorok. Vagy könnyű székek és asztalok fém kereten. Úgy néz ki, eredeti és stílusos fém lábak és üvegpultok kombinációja. Szigorú klasszikus stílusban díszített szobákhoz alkalmas hovartozható bútorok.

      A fém asztalok és székek jól ellenállnak a külső tényezők hatására, amelyek a ház melletti helyszínen használhatók.

      Mesterséges rattan

      A mesterséges rattan (műszaki) hasonló a polivinil-klorid tulajdonságokhoz. Ez egy rugalmas mesterséges anyag, amelyből különböző vastagságú szalagok, rudak vagy profilok készülnek. A rudak szorosan összefonódnak és összecsukhatók a bútorokba. A mesterséges rattan asztalokból, székek, székek, székletek és egyéb kis méretű bútorokból készülnek.

      A külső tényezőkkel és erővel szembeni ellenállás miatt az ilyen bútorokat gyakran használják a kertben vagy egy pavilonban. Ellentétben a fém vagy a fa, a technikai termékek nagyon könnyűek. A különböző szövésű technológiák használata lehetővé teszi az elegáns és érdekes stílus opciók létrehozását. Az ilyen bútorok alkalmas étkezőkhöz, elegáns székek felszerelhetik a nappalit vagy a hálószobát. A könnyű asztal és a széklet jól illeszkedik a gyermekszobához.

      A bútorok a saját kezével készíthetők. Egy egyszerű és megfizethető lehetőség a kerti bútorok gyártása a szokásos fából készült raklapokból, vagy ahogyan azt is hívják, raklap. A tartós raklapfelület jó alapot jelenthet az asztallaphoz.

      A raklapokat új vagy használat után értékesítik. Mindenesetre nagyon olcsó és megfizethető anyag. A kívánt méretű raklapot, vagy a jövőbeli asztali asztal méretét, a felesleges alkatrészeket csavarja be, elindíthatja az asztal vagy egy kis pad gyártását a kerthez.

      Először is, a raklap felülete, amire szüksége van a homokba, fedjük le festékkel vagy lakkgal. Továbbá, az Ön kívánságaitól és fantáziáitól függően a lábak a raklappulthoz vannak csatlakoztatva. Azonban lehet görgők, majd a termékünk egy kis stilizált dohányzóasztalra fordul.

      A házi asztal lábai önállóan is készülhetnek, például a fa szerszáma. A kívánt méretű késztermék vagy műanyag lábak megvásárolhatók. Ha van egy régi törött bútor, székek vagy asztalok, eltávolíthatja a lábakat vagy a görgőket velük.

      Ragadja meg a lábakat az asztalhoz – a raklap egy építési ragasztóval vagy önálló csavarral használható.

      A fantázia bemutatása, kerti szék vagy egy kis pad a pavilonra. Ebben az esetben a raklapok maguk is szolgálhatnak a tervezés alapja.

      A széket vagy széket stabilabbá teszi, és megmented téged a további anyagok keresésére és megszerzéséhez.

      További információ erről a következő videóban.

      Dimenziók

      Fontos szerepet játszanak a bútormodell kiválasztásában. Ez nemcsak a megjelenést, hanem az asztal vagy szék használatának kényelmét és kényelmét is érinti. A nem megfelelő méretű bútorok nem teljesítik a funkciókat, és haszontalan és kényelmetlen belső részleteket kapnak.

      A bútorok kiválasztása, először is, döntse el, hogyan fogja ezt a modellt használni az otthonában, melyik szobában lesz, ki fogja használni ezt az asztalt vagy széket.

      Miután megválaszolta ezeket a kérdéseket, eldöntheti, hogy a magasság, a hossz és a szélesség helyes lesz minden egyes bútor tételhez.

      Például fel kell vennie a konyhai asztalt. Az első dolog, amit húzott a szoba méretei. A táblázat nem vehet túl sok helyet, tskítd a folyosót, és zavarja a konyhában szabad mozgását.

      A második fontos pillanat, hány ember lesz az ebéd ezen az asztalnál. Az etetésnek kényelmesnek kell lennie, az asztalnál minden egyes személynek 60 centiméter szabad helynek kell lennie. Ellenkező esetben az étkezés a könyökök szilárd nyomtatásává válik, és felborítja és valaki más ételeit.

      Az ovális vagy kerek asztalok kényelmesebbek a nagy számú ember befogadására. A 3-4 fő részére egy kisvállalat egy négyzet alakú vagy négyszögletes asztalhoz tartozik.

      A következő paraméter az asztal magassága, az eset természetesen tisztán egyéni. Bútorgyár gyártási magasságában általában szabványos. A GOST szerint 75 centiméter. Az ilyen magasságot eltávolítják a felnőtt férfiak és nők átlagos növekedéséből. Természetesen ez a szabvány nem vonatkozik a naplóra és a dekoratív táblákra.

      Mindenesetre az Ön számára kívánt bútorok sorrendjét elvégezheti, még csak egybeesik a szabványokkal.

      Ha azonban néhány ember használ egy asztalt az étkezőben vagy a nappaliban, akkor alig is kérheti mindent. Még egy család tagjai messze vannak az egyik növekedéstől, amely ott van a vendégekről és gyermekeikről.

      Ebben az esetben kényelmesebb lesz a különböző magasságok székeinek kiválasztása, vagy apró betétek az üléshez, hogy a gyerekek kihasználhassák. Egy ilyen párnát egy szék vagy székek székhelyére helyezi, a gyermek magasabb lesz, és kényelmesebb lesz neki, mert még mindig magas lesz neki.

      A nagyon kis családtagok számára különleges gyermekszékeket vásárolhat magas lábakkal.

      Hasonlóképpen, a nappali, csarnok vagy hálószoba bútorok mérete van kiválasztva.

      Szín

      A táblák és a székek színtartománya végtelenül változatos. Ez elsősorban az anyagok különböző részét képezi. A modern gyártók jól elsajátították és folyamatosan javítják a feldolgozás és a festészet technológiáját, hogy a bútorok nem szenvednek a szegény paletta.

      A színes séma asztali és székek kiválasztása egy adott szoba kialakításától függ.

      • A hálószobák számára megfelelő zöld, nyugtató hangok. Is jó lesz, és klasszikus fehér.
      • A fehér használata a nappaliban vizuálisan megkönnyíti az objektumokat, és a szoba észlelése több levegő lesz. Jól néz ki egy üveg átlátszó asztalt a szoba közepén.

      • A fekete színek erősen, de nagyon stílusosnak tűnnek. Ez a tökéletes lehetőség a szigorú gótikus stílus vagy klasszikusok számára.
      • Étkezés és konyha számára jobb, ha nem válasszon túl fényes és izgalmas színeket. A visszafogott fényhangok jól illeszkednek itt, a bézs árnyalatai.

      Stílus

      Természetesen az ilyen észrevehető bútorok, például asztalok és székek, ki kell hangsúlyozni és kiegészíteni az egész szoba stílusát. Nem megfelelő színek vagy formák rontja a vizuális benyomás a helyiségek, mert csökken a erőfeszítés nélkül az a design.

      • A természetes árnyalatok fából készült bútorai a “műfaj klasszikusak”. Az ilyen asztalok és székek tökéletesen illeszkednek szinte bármilyen belső térben, és az anyag maga soha nem megy ki a divatból.
      • A gótikus stílusú helyiségekben fém asztalok és székek kovácsolt elegáns lábak alkalmasak. Előnyösnek kell lennie a sötét hangok számára. Ebben a stílusban a tölgy vagy metszés vastag lábánál nagy ovális vagy téglalap alakú asztalok illeszkednek.

      • A modern helyiségekben a nem szabványos és szabad formák bútora alkalmas. Elegáns vagy éppen ellenkezőleg, durva székek vastag lábakon vagy szilárd alapon. Az asztal bármely sziluett formájában végezhető el, vagy egyszerűen nem szabványos bonyolult vázlatokkal rendelkezik.

      A stílus színtartománya nagyon változatos, a választás az adott szoba belsejétől függ. Gyakran előnyben részesítik a fényt vagy élénk színeket.

      • Az Art Deco-t a virágok, anyagok és stílusok szokatlan és bátor kombinációi jellemzik. Ugyanazt a bútorokat lehet elvégezni az alkatrészek bonyolult keverésével. A táblázat vagy az elnök klasszikus és merész modernista elemekből állhat. Egy témában, kissé gyakran kombinálva, látszólag inkompatibilis anyagok. Az ötletek teljes szabadsága és merész megoldások uralkodnak ebben az irányban.

      A bútorok ebben a stílusban jobb vásárolni egy készletet a nyilvántartásba vétel általános irányának megőrzése érdekében. Art Deco termékek alkalmasak merész és innovatív tervezési lehetőségekre.

      Dekoráció

      Bútorok díszíthetők különböző dekorációval.

      A székek lehetnek a bécsi faragott karfák. Az asztal vagy széklet felülete lefektethető, ami klasszikus és szigorú nézetet ad nekik. A szék kárpitozását utánozhatja a természetes állatbőreket, például Zebra, Leopard, Tigris.

      Tervezés

      A táblák és a székek nagyobb szabadságot biztosítanak a fantázia számára. Az elmúlt években az ókor alatti stílusos készletek kezdtek visszatérni. Megkülönböztetik az elegáns, általában faragott dekorációs elemek, visszatartott természetes színek.

      Több szabad és bátor design modern bútorokkal rendelkezik.

      Hogyan válasszuk ki?

      A bútorok konkrét modellje az egyéni kívánságoktól és pénzügyi képességektől függ. Jelenleg számos bútorzat kínál minden árkategóriához. Ezek az elit klasszikus modellek, és könnyű mesterséges anyagokból készült modellek.

      A költségek mellett érdemes emlékezni a kiválasztott bútorok jellemzőire. A kertben vagy a magas páratartalommal és a hőmérsékletcseppekkel való használatra jobb, ha a bútorokat mesterséges és tartósabb anyagokból kell kiválasztani.

      A faipari bútorok elhagyása és időszakos feldolgozása. A leginkább sebezhető a külső tényezőkhöz.

      Ha kisgyerekek vannak a házban, kerüld el az éles sarkokkal és tömör traumatikus felületekkel ellátott táblázatok kiválasztását. A gyermekszobában a legmegfelelőbb lesz könnyű asztalok és PVC székek.

      A konyhában válasszon egy tartós anyagot. Az étkezési táblázat működtetése gyakori érintkezést jelent a forró tárgyakkal, a vízzel és az éles evőeszközökkel. A konyhában és az étkezőben a legmegfelelőbb lehetőségei fém asztali tetején vannak, vagy edzett tartós üveg asztali asztallal rendelkeznek.

      A bútorok megjelenése különleges szerepet játszik a csarnokban vagy a nappaliban. Íme a leginkább releváns az asztali készletek székekkel egyetlen stílusban. Ha gyakran vendégei vannak, alkalmasak több ember elhelyezésére, ovális vagy kerek modellek lesznek.

      Székek a csarnokhoz vagy a nappalihoz, jobb választás a hátsó és karfa. Az ilyen modellek kényelmesebbek a kikapcsolódás és a kellemes beszélgetés szempontjából.

      A bútorok előnyei és hátrányai

      Minden anyagnak saját pozitív és negatív tulajdonságai vannak:

      • A fából készült bútorok gyakran szükségtelenek, a fát korróziónak kell alávetni, rosszul tolerálja a nedvességgel való érintkezőket, különleges ellátást és periodikus feldolgozást igényel védőkészítményekkel.

      Plusz, a fa természetes szép színe, ökológia, kellemes felülete a termék.

       • A fém bútorok is súlyosak, kivéve a könnyű profilok modelljeit. A fémfelületek rozsda védelmet igényelnek.

       A fémtermékek pozitív tulajdonságai az erejük, kopásállóság.

        • A PVC és a Tekhnorotang bútorok gyakorlatilag nem rendelkeznek kifejezett hiányosságokkal. Ezekből az anyagokból származó asztalok és székek széles körű árkategóriával rendelkeznek, a modellek többsége akár alacsony jövedelmű vásárlók is rendelkezésre áll. A PVC és a mesterséges rattan bútorok könnyűek, elég erősek, jól tolerálják a külső tényezők hatásait, sok lehetőséggel, színekkel, stílusokkal és dekoratív dizájnnal rendelkeznek.

        A műanyag bútorok mind beltérben is használhatók, mind a kültéri kerti telkek.

        Híres cégek és vélemények

        A leginkább pozitív visszajelzések belorusz bútorok és termelési termékek Malajzia. Az orosz és az európai piacok is népszerűek az olasz gyártókkal (Adrenalina, Baxter, Valderamobili).

        Gyönyörű példák és lehetőségek

        • A klasszikus és gyönyörű konyha egy négyzet asztal és négy szék, amely egy stílusban készült.
        • A szék és az asztal gyakorlati és stílusos. Az asztal egy tükörrel vagy üvegpadlóval lehet.

        • A fából készült székek és a klasszikus ovális asztal alkalmas a csarnok dekorációjára.
        • A kis konyha hangulatos lesz, ha van egy kis félkör alakú asztal fém lábakon és több elegáns széklet.
        • Ovális nagy asztal egy üvegtáblával és a kovácsoltvas lábak egy fából készült bázison díszítik a nappali a gótikus stílusban.

        Tippek

        • Alak és a székek kiválasztása egy lakásban és otthon, az egyiket a helyiségek belseje, a szabad tér jelenléte és a bútorok működési feltételei.
        • Még akkor is, ha a nagy asztalt választotta, ne szervezzen sok széket mellette. Az étkezési vagy nappali asztal közötti távolságnak legalább 20 centiméternek kell lennie.
        • A kis területű helyiségekben ne válasszon nagyfokú bútorokat. Ez csökkenti a szabad helyet és vizuálisan túlterhelte a szobát.
        • A kertben vagy egy szabadtéri pavilonban való használatra jobb választani bútorok mesterséges anyagokból.
        • A nappaliban vagy az étkezőben jobb asztalok és székek készletét helyezni. Ez segít létrehozni egy belsőépítészeti stílus.

        Értékelje a cikket
        ( Még nincsenek értékelések )
        Megjegyzések hozzáadása

        ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: