ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

Corner oszmán – praktikus bútor, amely különbözik a tömörségben és a kényelemben. A modern technológiák használatának köszönhetően a gyártók tartós termékeket hoznak létre, amelyek hosszú élettartamúak. Ugyanakkor a modellek nem elégek és jó külső jellemzőkkel rendelkeznek.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

Jellemzők és előnyök

Oszmán – közbenső lehetőség az ágy és a kanapé között. Úgy tervezték, hogy aludjon, és ezért matracgal van felszerelve. Mint egy kanapé, az oszmánnak van egy vagy két hátlapja és beépített vászon dobozai. Ez a bútor különböző formák és méretek lehetnek, a sarokmodellt a leginkább kompakt, mivel kevesebb helyet foglal el, és keskeny szobákba kerül.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

Megkülönböztető jellegzetességek:

 • Az ergonomikus kialakítás magas oszmán funkcionalitást biztosít. A fejlap és a hátsó jelenléte egy álom vagy napi nyaralás kényelmesebb, és a kis méretek lehetővé teszik a bútorok korlátozott helyen történő elhelyezését.
 • A befejező és szövet elosztója lehetővé teszi, hogy egy Ottoo-t választson bármilyen belső térhez. A sima vonalak, a dekoratív párnák a kényelem légkörét hozzák létre, és a finom pasztell árnyalatok biztosítják a szobát nyugodt és pacifikációval.
 • Tiszta kapacitás, a takarók és párnák eltávolítása, valamint szezonális és felesleges dolgok, amelyek nem illeszkedtek a szekrénybe. Az elválasztás mennyisége az oszmán sajátos modelljétől függ.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

 • Könnyű tisztítás és tisztító bútorok érhetők el a tervezés miatt. A por és a szennyeződés nem felhalmozódik az Ottoy alatt, mivel nincs szabad hely alatt. Ennek köszönhetően mosás a hálószoba tisztítása A hálószoba sokkal könnyebb.
 • A multifunkcionalitás azt a tényt fejezi ki, hogy a modell mind a kanapén, mind az ágyakként használható. Néhányan tisztán aludni, míg mások a nappali Tahtu részét alkotják.
 • Az oszmán egyszerű használata az, hogy minden nap meg kell szüntetnie. Az ágyneműt a szekrénybe tisztítják, és a bútor felületét nem kell elrejteni az ágytakaró alatt.

A lekerekített sarkok biztonságosabbá teszik a takhtu-t: lehetetlen megütni. Ennek köszönhetően a bútorok még a gyermekek elrendezéséhez is alkalmasak. Ebben az esetben inkább a kis méretű termékeket részesítse előnyben.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

Nézetek

A modell gyakorlatiassága nemcsak a tervezési jellemzőkkel, hanem egy fajcsonkkal is társul. Egy kis hálószobában egy keskeny hosszúkás oszmán alkalmas, a párok leállíthatják a választásukat szélesebb bútorokon. A hátlap formájában különbözik, a belső dobozok helyének sajátosságai.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

Kiosztja a következő típusokat:

 • Sofa tacht emelőmechanizmussal. Kényelmes modell, amelyet a délutáni ülésként használnak, és este az ágyba fordul. Az emelő mechanizmus lehetővé teszi, hogy gyorsan nyomja az Ottoo-t, és kapjon ágyneműt. Háromféle emelési mechanizmus megkülönböztethető: kézi, csavart vagy gázrugóval. Az utolsó fajt magas szintű simaság jellemzi, könnyebb kezelni vele.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

 • Kettős. Ez az oszmán nagy méretű, és két hálóhelyként használható, tágas vászondobozban van felszerelve. Megmenti, mert kevesebb, mint egy franciaágy vagy fülhallgató.
 • Puha háttal. Jó hálószoba megoldás. A bútorok szögletes hátsó részével vannak felszerelve, amely az oszmán bármelyik oldalán található. Teljes körű ágycserélőként szolgál, ugyanakkor olcsóbbá válik, kevesebb helyet foglal el.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

 • Félidős. Az alvás és a pihenés helye. Méretben, az ugyanazon és a franciaágy között köztes helyzetben van. A modell alkalmas azok számára, akik értékelik a szabad helyet, inkább aludni a szélesebb bútorokon.
 • Csúszó. Különbözik a konstruktív jellemzőkben. Egy ilyen oszmán előre halad, a szokásos kanapéból az ágyban. Vannak hatalmas modellek, mind könnyebb, hogy kezeljék, amellyel még egy gyermek is lehet.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

Dimenziók

A tachta egyedül pihenhet, alkalmas családi párok számára. A bútorok méretétől függően találhatók, míg a méretek szabványosak, amelyek egyszerűsítik a szükséges modell keresési folyamatát. A 140×200 cm méretű modellek megduplázódnak és alkalmasak két ember teljes hátralévő részében.

120×200 cm – Az 1. ágy mérete. Ennek eredményeképpen kevesebb helyet foglal el, amely keskeny hosszúkás szobákban helyezkedik el. A leginkább praktikusa a 90×200 méretének, amelyek a korlátozott hely feltételeibe illeszkednek. Az opció megfelelő lesz az egyszobás vagy stúdió lakás, amelynek tulajdonosa egyedül él.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

Anyag és szín

A különböző formatervezés lehetővé teszi, hogy egy Ottoo-t választson mind az ultra-modern, mind a korlátozottabb belső terek számára. Az egyetemességet a természetes árnyalatú bútorok jellemzik – barna, bézs, vanília. Különböző vagy kontrasztos színek kombinálhatók, különböző textúrákat használnak. Alternatív megoldásként a hátát a mintázatgal ellátott szövetekből és az oszmán fő részéből – a sima anyagból.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

A kiválasztott anyagtól függ a bútorok kényelmétől. Először is, ez a töltőanyagokra utal. Az oszmán belsejében tavaszi blokk vagy hab. Az első, a burkolat rétegei és a batting, hasznos a hátra. A többi tacht alatt a gerinc a legtermészetesebb helyzetben lesz, és a test képes lesz pihenni.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

A bútorok gyártása és szintetikus anyagok, például habmárosok. Környezetbarát nyersanyagokat igényel az európai gyártóktól. Az anyag teljesen biztonságos, és nem bocsát ki káros kapcsolatokat a levegőbe. A töltőanyag előnyei közé tartozik a megnövekedett kopásállóság, a mikroorganizmusok és a hőmérsékleti ugrások ellenállása.

Az oszmán megjelenése a kárpitozástól függ. E célból bőr, velúr, mikroszálas, velúr, rotogo. A természetes anyagokból származó bútorok nemesnek tűnnek, könnyen kombinálva más tárgyakkal. Azonban többet költ, és fokozott ellátást igényel.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

Népszerű modellek

Különböző típusú oszmánokat különböztetnek meg az emelő mechanizmusok, külső és tervezési jellemzők, használt anyagok minősége. A bútorok tárgyának következő modelljei megkülönböztethetők:

Elégia

Az egyik legnépszerűbb modell. A háttámla az ügyfél gyártójától és kívánságaitól függően változik. A bútorok tavaszi kanapéval és emelőmechanizmussal vannak felszerelve. Az oldal egy kis polc, amelyet az éjjeliszekrény cseréjére terveztek. Alkalmas könyvek, telefon, lámpák tárolására. A vásárlás során figyelembe kell vennie azt a szöget, amelyet az oszmán a falon helyezkedik el.

ANGLE TAHTA

Julia Lux

Olcsó oszmán, amely alacsony háttámla és keskeny karfa. Megnyílik a “Takhta” emelőmechanizmus segítségével, amely tavaszi blokkgal van felszerelve. Az olcsó bútorok annak a ténynek köszönhető, hogy a hátsó vissza gyakran sértőnek műszaki szövet, de ha szükséges, akkor válasszon egy másik anyag. A modellhez párnákat rendelhet.

ANGLE TAHTA

Lagúna

A modellt egyszerűség jellemzi. A tacht a minimális dekoratív elemek, amelyek egyszerűsítik a kombinációt a belső tárgyakkal. A széles és tágas bútorok sima felületűek. A modell kialakítása ágyból, téglalap alakú bázisból és hátból áll. Az Ottta az Eurobook mechanizmus segítségével, négy lábon található.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

Hogyan válasszuk ki?

A megfelelő Ottomans kiválasztásakor vegye figyelembe a szoba területét. A bútorok alapján az objektum méretei vannak kiválasztva. Nem szabad zárja be a folyosót, blokkolja az ablakpárkányhoz való hozzáférést, kapcsolókat vagy éjjeliszekrényeket.

Az értékelt a bútorok szállításának egyszerűsége. Túl nagy lesz az ajtóba, sokat fog mérni, és meg kell szétszerelni, hogy a lakásba kerüljön.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

Válasszon ki számos kritériumot, amelyekre különös figyelmet fordítanak az oszmán vásárláskor:

 • Az anyag, amelyből a keretrendszer történik;
 • Mi a kárpitozás;
 • transzformációs mechanizmus;
 • Töltőanyag, amely meztelen taht.

ANGLE TAHTA

ANGLE TAHTA

A bútorok teljes költsége ezen jellemzőktől függ, megjelenése, élettartama és a kényelem szintje. Nem szabad üldözni a legtöbb költségvetési modellek mögött. Általában ezek a OGTLES különböznek a nehézkes, és az olcsó alacsony minőségű nyersanyagok használatának köszönhetően gyorsan elrontották és elveszítik a külső jellemzőket.

ANGLE TAHTA

Gyönyörű ötletek a belső térben

A tervezési megoldások sokfélesége lehetővé teszi a funkcionalitás és az esztétika kombinációját az Otte-ben. A semleges stílusban berendezett apartmanok tulajdonosai a minimalista bútorokhoz illeszkednek rajz nélkül, nyugodt vagy pasztell árnyalatokban. Az ilyen modellek könnyebb belépni a környezőre.

ANGLE TAHTA

A klasszikus stílusok adherentjei ajánlottak, hogy megállítsák az oszmánra az oszmán fényes vörös színét. Ez a részlet a fürdő belsejéhez felhúzza a frissességet.

ANGLE TAHTA

Oszmán egy olyan állatokkal, amelyek képekkel díszítettek, rajzokkal vagy motley csíkokkal díszítettek, a gyermekek részei lesznek. A kisgyermeknek meg kell tennie a bútorokat, amelyeken a kedvenc rajzfilmfigurák vagy szórakoztató rajzok ábrázolják. Ebben az esetben a kanapé kis méretű lesz.

Vásárláskor előnyben kell adnia a töltőanyag minőségét: Az ágynak olyan kényelmesnek kell lennie, amennyire csak lehetséges és puha legyen.

ANGLE TAHTA

Virágminták a trim – lehetőség álmodozó naturra. Ezek az uralkodó színséma, vagy kontrasztelemként hagyják el, segítenek az ékezeteket beltérben rendezni. Díszek és rajzok ajánlott kombinálni Mono ronggyal, hogy figyelem összpontosult ezeket az elemeket.

ANGLE TAHTA

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása