Asztali magasság: Hogyan válasszuk ki?

A helyiség atmoszférájának bármely tárgyának magassága még mindig áll, és közvetlenül arányosan átalakul a változásokkal, amelyeket a személy átmennek. Tehát a legendás székes nappali szék, a családi immisszió ma már méretben van, 10 cm-rel nőtt. És ez nem az egyetlen márka, amely figyelemmel kíséri a trendeket.

Milyen különbségek vannak a bútorméretekben?

A jelenlegi személy kényelmes környezetének létrehozása már nem luxus, hanem magas szintű indikátor, jó ízlés és a belső tárgyak gyártóinak mestere. Ugyanazon szabványokra támaszkodva, amelyek 20-50 évvel ezelőtt voltak. A vállalatok mindent megtesznek az ügyfélnek, beleértve a bútorok méretét, az emberiség alatt álló valamennyi változás alatt. A legutóbbi tanulmányok kiderült, hogy a Föld bolygójának minden lakosai 11 centiméteren keresztül nyúltak.

Ugyanakkor nem szükséges beszélni néhány egységes általános alakról a világ átlagos növekedése miatt. Minden állam átlagosan a polgárok növekedési üteme, az asztalok és székek paraméterei újra alkalmazkodniuk kell ezekhez a szabványokhoz. A megfelelő asztal kiválasztása kiemelkedő fontosságú, mögötte mögötte van, hogy időt töltünk a családjával, vacsorázva, fogadunk vendégeket, dolgozunk, dolgozunk, dolgozunk, nem meglepő, hogy ez a helyes asztal keresése a kívánt dimenziók a modern valóság feltételeiben “.

Fontolja meg, hogyan válassza ki a bútorok magassági értékeit a céltól függően.

Konyhai zóna

A főzéshez szükséges standard tabletta magassága azt jelenti, hogy a konyhában végzett manipulációk fő százaléka áll fenn. Még egy kisebb lejtőn is, a nyak, a gerinc, a derék, az egészséges ember terhelése fáradtság és férfi, és olyan személy, akinek problémái vannak az egészséggel, minimalizálniuk kell az ilyen lejtőket. Ha a pult túl alacsony vagy a szükséges, mindkét esetben a terhelés volumenének növekedéséhez vezet.

Az ideális magasság meghatározása a szoba lakói növekedésének kiszámításával kezdődik. A 150 cm-nél kisebb növekedéshez a padlótól a munkaterőkig 75-80 cm-ig kell lennie. A 160-180 cm-es növekedésre, amelyeken a fő hangsúly, 89-92 cm, 180 cm-es és nagyobb növekedés esetén – 1 m. Ha a családtagok arányát választja, akkor a felnőtt rokonok növekedését kell hajtania, például 180 cm-es – férfi, 165 cm – nő.

Olvasson tovább  Wardrobe Coupe az óvodában

(180 + 165): 2 = 172.öt

Szorozzuk a szabványos táblázat hosszát – 78.

Az átlagos emberi magasságra osztjuk – 165.

(172.5 x 78): 165 = 81.öt

A család jobb magasságai a családhoz – 81.5 cm

Ahhoz, hogy megkönnyítse a párhuzamot, a vendéglátás és a gyorsétterem területén, a magasság 65 cm-re van rögzítve.

Étkező: Határozza meg a megfelelő értéket

Az első, hogy figyeljen az étkezőasztal kiválasztásakor a paraméterek. Paraméterek függenek a szoba típusától (konyha, nappali), szoba méret, egyedi mutatók – Ügyfél növekedése, korosztály (gyermek, tinédzser, felnőtt), asztali űrlap.

GOST bemutatta az étkezőasztal szabványos magasságát, de kényelmes, ha 165 cm-es mutatókkal rendelkező személy számára készült? A kényelmes magassági átlag 75 cm, és a távolság a széktől az asztal felszínéig a 30 cm-es területen. De ha kiszámításkor jobb, ha kihasználják az ilyen számláláshoz tervezett speciális képleteket.

Az emberi növekedési paramétereket a 75 cm-es táblázat feltételes középmagasságával szorozza meg, az eredmény a személy átlagos magasságára oszlik, amely 165 cm.

Például az emberi növekedés 173 cm.

173 * 75: 165 = 78,6 cm

De az a helyzet alapján, hogy a családban lévő rokonok eltérő növekedést kapnak, szükség van mindegyikük növekedésére, és megosztani a családtagok számát. Ez egy átlagos növekedési ütem lesz, majd a fenti képlet szerinti mutatókkal újra kell újraszámozni.

Ezenkívül egy táblázat kiválasztásakor nemcsak az asztal vagy magasság területétől, hanem az ülések szélességétől is szükség van, hanem az ülés szélességét, személyenkénti átlagos területe – 60 centiméter. Ez az ajánlott határ, amikor megpróbálja csökkenteni.

Összecsukható és négyszögletes asztal alkalmas kis szóközökre. Kerekasztal – az elegancia és a barátságos helyszínek szerelmeseinek, az éles sarkok hiánya miatt is sokkal kevésbé veszélyes, ami előnyösebbé teszi, amikor a kisgyermekekkel rendelkező apartmanok választása.

A táblázat színéhez viszonyított preferenciáknál az egész konyhai fülhallgató árnyékolásánál támaszkodni kell, vagy ellentétben azzal, ha érdekesebb hatást kíván létrehozni.

Írásos modellek a lakásban

Alig tudok lenni egy apartmanban, amelyben teljesen írott asztal nélkül lenne, ez a bútorok tárgya nomád az egyik történelmi korszakból a másikba, kezdetben az üzleti tevékenység helyétől kezdve, luxusgá alakult, az ízlés tulajdonosának preferenciái. A levél táblázata sikeresen bizonyították gyakorlati jelentőségét, ezen a napon számos ember részesül a munkahelyük otthonában.

Annak érdekében, hogy ez a bútor nem okoz kényelmetlenséget, helyesen kell kiszámolnia magasságát, amelynek meg kell felelnie a gazdainak jellemzőinek – felnőtt, főiskolai hallgató vagy gyermek.

Az alacsony növekedésű 150-160 cm-es emberek esetében a 60 cm-es magasság alkalmas 170-185-ig terjedő növekedésre, ezek 70-85 cm méretűek, azok számára, akiknek növekedése 190 cm felett van, a bútorok a rendelés, a magassági paraméterek 85-90 cm-ről kezdődően.

Olvasson tovább  Az otthoni állványok fajtái és azok választása

Hogyan lehet felvenni egy iskolai játékot?

Egy iskolásfiók számára, mivel növekszik, az asztalnak is átalakulnak, ahogy nőnek fel. Jobb, ha egy többfunkciós táblát vásárolhat, amely könnyen megváltoztatható. Ha az asztal állítható lábakkal, akkor a gyermek székét magasságban kell beállítani, hogy a gyermek lábai ne maradjanak a súlyon, és szilárdan állt a padlón. A kezek szabadon kell lenniük a felszínén a pult felületén, nincsenek könyvek és notebookok, amelyek megakadályozhatják ezt a rendelkezést.

Az asztal magassága olyan, hogy a hallgató egyenes vállakkal üljön, amelyek nem emelkednek és nem. Ehhez vannak szabályok közvetlen szög: egy egyenes szög a térd, a második egyenes szög a comb és a hátsó.

Számítógépes asztali magasság

A számítógépes technológiák széles körű használata az élet gyors ütemének körülményeiben nem teszi lehetővé mind a készüléket mind a munkahelyen, mind otthonban. De egy kicsit, hogy vesz egy számítógép vagy laptop, akkor ki kell választani egy megfelelő helyre való felhasználása, a legjobb megoldás az ilyen tevékenységek, amely megköveteli a magas koncentráció a figyelem az asztalra, de meg kell választani, hogy segít take a kényelmes helyzetben, és megtartja a norma testtartását. Bizonyították, hogy a megfelelő kiválasztott táblázat megmenti az energiaforrásait és az egészségét, amikor számítógépen dolgozik.

A számítógépen való munka során meg kell kerülnie a lejtőket előre, a monitor távolsága 50-75 cm-re kell elhelyezni, és a monitor maga a szem szintjén vagy valamivel magasabb.

A világításnak a kéz bal oldalára kell esnie, emellett a táblázatot úgy kell felszerelni, hogy a közvetlen napsütés ne hozzáférjen a képernyőhöz. A közvetlen szögek 90 fokos szabályai, amelyek figyelembe veszik az iskolások asztalainak kiválasztásakor, alkalmazzák az ilyen típusú táblázatot. A hideg évszakban a hőforrásokat távol kell tartani a készülék kábelezésétől és a helyen, ahol található.

A padlón lévő standard magassága az asztallaphoz 75 cm, de azokban az esetekben, amikor fel szeretné venni a magasságot, a számítás fényének fénye van. Szorozzuk a növekedést az asztali tetején és osztjuk 175. Például a magasság 165:

Olvasson tovább  Hogyan válasszunk egy nappali széket?

165 * 75: 175 = 70.7

A fő szabály: az asztalnál kellemesnek és kényelmesnek kell lennie. A mai napig olyan táblázatok vannak felszerelve, amelyek az emelés szintjének beállítására szolgáló mechanizmusokkal vannak felszerelve, jelentősen egyszerűsítették az életet azok számára, akik a nap nagy részében ülnek. A probléma azzal, amit korábban csak egy pozícióban kellett dolgozni, megoldották.

Ami a termék vagy anyag megjelenését illeti – ez az, amit az állítás nem értelme, és mindenki személyes kérdése. A modern gyártók részét képezik a legértékesebb vásárlóknak.

Függetlenül attól, hogy van valami kényelmesebb, mint az asztalnál, az időnek tűnik, de addig, amíg teljesen nem képes teljesen elhagyni egy ilyen jelentős bútorokat.

Arról, hogyan kell helyesen ülni a számítógépen, lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: