Bár tervező székek a modern belső térben

Bárszékek – Népszerű elem a modern konyhai projektekben. Ezt a keresletet a háztartási szükséglet diktálta – a tipikus épületek konyhai helyisége nem tud nagy területtel büszkélkedni. Ezért, ha meg kell mentened helyet valamit, bárszékek bevételre kerülnek. Ezek nagyméretűek, amelyek hátul vagy anélkül vannak felszerelve, amely tökéletesen illeszkedik a belső térbe, örülni fogja az eredeti kialakításukat és a kényelmes funkcionalitást.

Sajátosságok

Bárszékek a konyhában – szokatlan megoldás a szobában. A tervezők a következőket osztják ki A belső objektum jellemzői:

 • Elérhetőség / pihentető elemek hiánya. Egyes modelleken lehet hátul, nincs (úgy néz ki, mint magas széklet).
 • Két kritériumban eltérő kis ülés:
  1. A merevség mértéke kemény, kárpitozással, puha, töltőanyag nélkül.
  2. Ülés alakja – kerek, tér, rhombid, ovális.

 • Magasság – Ezek a székek szignifikánsan magasabbak, mint a szokásos konyhai modellek.
 • A különböző módosítások támogatási mechanizmusainak jelenléte: a partíció által összekapcsolt lábak, egy olyan támogatást, amely hasonlít egy oszlopra.
 • Különböző anyagok (fa, fém, műanyag) és kombinációi.

Modellek és tervezők

Számos modell és fajtája bárszék, amely egyszerre tehetséges és híres tervezőket hoztak létre. A legnépszerűbbek:

 • “Sorozat 7” – a dán építész és a tervező által kifejlesztett gyűjtemény. Jacobsen több mint 60 évvel ezelőtt. Megkülönböztető jellemzők – elegancia és kecsesség az aggregátumban a tömörséggel. Az ilyen modell kiváló lesz a konyhában.

 • 2006-ban egy modern koncepciót javasoltak Ns. Gát. A siker titka egy szokatlan forma egy tiszta geometriai kontrasztokkal ellátott hullám formájában.

 • Japán gumiabroncs tervezők és Tomoko Azumi együtt a céggel együtt Lem dugattyú Konyhai bútorokat készítenek kifogástalan sziluettekkel. Valódi bőr, kelet-esztétika, kiváló minőségű és reprezentatív megjelenés használata – ezeknek a székeknek az alkotó sikere.

 • Kifejező és strukturálisan szokatlan székek. Jiannoni – Rhunt “Bombo” Emlékezteti a belső tárgyakat a 80-as évek diszkóbárából.

 • Norman Cherner (Cherner) Klasszikus gyűjteményt kínált, amelyek hasonlóak a sima ívelt körvonalakkal.

 • Tervező P. A Cortes a 90-es évek éjszakai klubjainak gondtalanságával foglalkozik. Vonal “Jamaica” – Ez a játékosság és a gyakorlatiasság egyensúlya fémcsövek keretén alapul.

 • Székek “FJORD” Kombinálja Norvégia szabadságát és kifinomultságát, szépségét és természetességét. A design egy súlytalan acél keretből és bőrülésekből áll, amelyek esztétikusan vonzó formát képviselnek.

Anyagok

A székek gyártásához három fő anyagot használnak – fém, műanyag és fa.

Természetes és környezetileg tiszta anyag – fa, mindig a fogyasztók iránti keresletben lesz. Főbb előnyei: tartósság, tartósság, sokoldalúság (minden belső térbe illeszkedő termékek), könnyű díszítés, a festés lehetősége különböző színekben.

Magas költség – az egyetlen mínusz.

Fém – tartós, kopásálló és funkcionális anyag ellenáll. Ezt önmagukban használják, vagy fa, műanyag. Fontos plusz fémszékek, hogy a tervezési funkciók miatt szabályozzák a magasságot. Azonban elég nehézek, és nehéz a konyhában mozogni.

Műanyagok – pénzügyileg rendelkezésre álló anyagok. A székek tartós, eredeti, könnyen kezelhető, de az élettartamuk kisebb lesz, mint a fa és a fém.

Üléspárnák és hátlapok, bőr, bőr, bőr. Kényelmet adnak hozzá, dekoratív funkciót végeznek, a konyhai fülhallgató objektumait egyetlen készletbe kötjük.

Annak érdekében, hogy a három anyag legjobb tulajdonságait összekapcsolja a bútorok tárgyában, ötvözze őket. Jó opció – fém keret és faülés. Az ergonómia olyan formatervezéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyenletesen terjessze a terhelést, mivel biztosítja a hosszú élettartamot.

Ezenkívül az anyagok kombinációja lehetővé teszi, hogy maximalizálja a fantáziát a díszítésben.

Tippek a választáshoz

A BAR székek vásárlásakor a tervezők tájékoztatják a figyelmet számos pillanatra:

 • Anyag, színskála, stílus, kárpitozás. A választás a személyes preferenciáktól, a konyha belső, pénzügyi képességek kialakításától függ.
 • Magasság. Állítható és szabályozható. A választáskor a rúdtartó vagy a táblázat magasságával és a háztartások átlagos növekedésével kell vezetni;
 • Ülésméret. A családtagok paramétereitől és az időigénytől függ, amelyet egy széken kell elvégezni.

Az ülésnek is kényelmesnek kell lennie, ha szükséges, felszerelt karfa.

Stílusok

A high-tech egyszerű, tömör, fém vagy műanyag székeket tartalmaz. Az árnyalatokból illeszkednek ezüst, szürke, fekete, fehér. Ugyanezek az elvek ragaszkodnak a minimalizmushoz.

A klasszikus lehetővé teszi a fából készült székek, puha kárpitos textíliák és bőr. Színek nyugodt és mély – az egész barna árnyalatú paletta.

Hangulatos ország hangsúlyozta fából, fém, rathana modellek fonott elemekkel.

Loft – univerzális stílus, itt minden anyag alkalmas, az alkalmazott technikustól függően a konyha belsejében.

A szokatlan modern két széket kínál. Ha a figyelem középpontjában vannak, akkor jobb, ha egy fülbemászó, texturált kárpitozást választanak. Ha a székek játszanak egy másodlagos téma szerepét, érdemes megállítani a nonszensz és az elegáns lehetőségek megválasztását.

Gyönyörű belső terek

Hozzon létre egy elegáns és modern belső teret a bárszékekkel könnyedén, tökéletesen illeszkednek sok stílusban, ami a konyhai fejek érdekes hangjait eredményezi.

Érdekes modell – vékony magas lábak és ívelt hátlapok eleganciát és súlytalanságot hoznak. Ezekben a modellekben mind a három anyagot használják – műanyag, fa, fém, amely további erőt biztosít. A barna átmenetekkel ellátott puha homok árnyéka fényes akcentussal rendelkezik a fehér színű konyhában.

Ezek a bárszékek székletek formájában készültek. Ezek szilárdak, megbízhatóak, fenntarthatóak. Durva anyagok – A fém és a fa az erőre összpontosít, és az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy megmentse a konyhát, a székleteket az asztal alatt.

Eredeti székek high-tech stílusban. A fém és a műanyag hangsúlyozza a belső tér koncepcionálisságát, és a hullám formájának formája a leszállás kényelmét biztosítja.

A modell, amely nagy keresletben van a gyakorlatiasság és a megjelenés miatt. Hagyományos székek, csak magas. Fa és bőr – Warely kombináció.

A leghíresebb és kényelmes bárszékek áttekintése a következő videóban látható.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: