Bútorok Slabov – Exkluzív és luxus a belső térben

A fa – nyugati irányból származó elemek kézműves termelése, amely a közelmúltban igazán erős a hazai piacon. Vagy akár a formációs szakaszban van. Ezzel a témával a Slabov bútorok szorosan kapcsolatba kerülnek, nagyon divatos most az az irány, amely megváltoztatta a megtervezést és alakult trendeket.

Sajátosságok

Az ilyen bútorok szilárd fát fűrészelnek, a szerkezet természetes díszítőszerkezetének kötelező megőrzésével. Mi nem a SLABOV-tól, és ez a lista folyamatosan feltöltődik: az asztaltopoktól az ablakpárkányokig, a bárállványoktól a konzolokig.

Integráció a különböző belső stílusokba – vitathatatlan plusz ilyen bútorok. Úgy tűnik, hogy a fa és a tetőtér nem mindig kompatibilis, de ez egy nagy félreértés. A tetőtér nem szereti a formatervezést, amikor az asztal jellemző, ha a design teljesen hihetetlen. A Loft stílusú nappaliban egy nagy mintás asztal lesz teljesen szerves.

Ha a preferenciát a rusztikus esztétika megnyitására adják, ahol a fő dekoráció maga a természet megoldása, a beltéri bútorokat használhatja a belsejében.

A födémek jellemzői a bútorgyártás anyagként:

 • A kémek a fa törzs mentén készültek, a bútorok tervezéséhez használt szilárd;
 • Előnyben részesített fajták – Elm, Oak, nyár;
 • A hosszirányú szakasznak köszönhetően a fa szálak vágása ki van téve, a természetes szépség és a fa nagysága hangsúlyozható;
 • Nemcsak a színátmenetek, hogy a födém szívesen anyag modern és divatos bútorok, ez az eset, amikor a természetes hibák csak a javára az anyagot, amikor a csomók és férgek teszi az ízét;
 • A tűzhelynek mindig rossz geometria van – és ez a szabálytalanság, és van egy huzal a födém, amely körül az egész tér a belső térben épülhet.

A lemezek elég vastag, 5 cm-től 15 cm-ig. Általában a födém a fa aljáról készül, hiszen a lemezek ilyen választékának köszönhetően a betakarító.

Sokan valószínűleg a födémen alapuló bútorokat akartak, de speciális felszerelés nélkül, nem tudod kezelni. Természetesen egy mini fűrésztelepet vásárolhat, de nagyon drága, és az ilyen eszközöket kereskedelmi célokra vásárolják.

Nézetek

Természetesen az SLEBA megjelenése azt sugallja, hogy egy asztali vagy valami kapcsolódó. Bár teljesen váratlan opciók lehetségesek.

Népszerű bútorok:

 • A padok – nagyon szokatlannak tűnnek, jól nézhet ki egy tágas folyosón vagy a teraszon;
 • Asztalok – egy nagy családi étkezőasztal, ha azt szeretné, hogy valóban divatos legyen, és úgy néz ki, mintha;
 • Konyhai fejhallgatók – a tetőtéri belső, kiváló, tágas konyha számára – annál is inkább;
 • Kávé asztalok – élénkített tér, szakítsa meg a bútorok unalmas geometriáját a szobában.

Ön is elvégezheti az asztali asztali, konzol, az asztal tetejét a fürdőszobában és t. D. Érdekes lesz úgy néz ki, mint az ablakok díszített aszimmetrikus alszik.

A belügy legnépszerűbb témája az asztal. Ő elkerülhetetlenül lesz a szoba központi része, vonzza az összes figyelmet. A székek asztalává válnak – ellentmondásos kérdés. Természetesen valahogy kell kombinálni, de nem kell ugyanolyan kifejező, egyenetlen alakja a székeknek.

Maga a tábla ékezetes, és csak hangsúlyozni kell, és nem túlterhelt alanyokat, amelyekre állandóan megzavarodni akarnak.

Választás a belső térben

Nagyon érdekes választani ilyen bútorokat egy adott belső térben. Néha az asztalt először megvásárolják, majd az összes körülötte lévő tér a részletek, mert belső karmesterré válik.

Tekintsük a bútorok választékát a példákon.

 • Nagyon szép asztal egy “folyó”, amelyet epoxigyanta hoz létre. Sikeresen illeszkedik a belső színekbe, a mély színű lenyűgöző, harmonikus együttes a székekkel.

 • Ez a táblázat a hasnyából a megfelelő formátumhoz képest olyan helyek, amelyek nem szeretik a radikális ötleteket, de nem akarnak unalmasnak tűnnek.

 • Kávézóasztal, A helyszín kevésbé formális, különböző célokra használható. Például az esti koktélok esetében.

 • Nagyon tömör, meleg konzol, amely kiemelkedik a belső térben. Ez mégis tapintható – így szeretném megragadni az egyenetlen éleit.

 • Példa arra, hogy hogyan nézhet ki konyhai készlet, Spisból készült. Van valami meleg, vintage és hangulatos főzéshez.

 • A mosogató alatt a fürdőszobában – Nincs hideg csempézett sterilitás, a fürdőszoba hangulatos és luxus.

Hasonló példákra nézve, 30 termelő, lehet kiválasztani a bútorokat a lemezről saját pontosságunkra, és jelentősen díszítheti.

A gyártás finomságai

Először is, a szakértőknek ki kell választaniuk a fát: a fa és a feltételek, amelyekben a fa növekszik. Ezután a fa szállítás a vágás helyére. A termelésben már ott elutasított naplók. Ehhez a Pailorams-t használják. A lemezek feloszlatását a klasszikus módszer végezheti el, és a “ragasztás alatt”. Ezután üresek a szabadban. Például két év hagyja el az öt átlagmérő födém szárítását. Természetesen használhatja és speciális szárító kamrák.

Ezután epoxi gyantát alkalmaznak a fából, amely kitölti az ürességet és a repedést. Ő is érdekesebbé teszi a fát. Ha valaki fából készült asztalokat látott az epoxiából “folyókkal”, akkor becsülheti meg a kompozíció lehetőségeit – hihetetlenül gyönyörű.

Az embler csiszolás az emery körrel történik, a csiszolási folyamatban lévő szemcseméresség mértéke növekszik. A terméket ezután szükségük van a kopásállóság növeléséhez, fényes hatást.

Cover Slabo Can speciális olajok, bútorszivár vagy poliuretán lakk.

   Nos, akkor a munkadarabot konstruktívan véglegesítsük: ha egy asztal, a lábak csatlakoztatva vannak, ha a konzol sarok és t. D. Mindenesetre az alapja lesz a SEB maga, elengedhetetlen, és az összes kezelés koncentrálódik rajta. A folyamat leírásával ítélve azt a következtetést vonhatjuk le, hogy az otthoni műhelyben saját kezével megnehezíti az ilyen bútorokat.

   Gyönyörű megoldások!

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: