Csúszó állványok

A csúszó állványok egy kis területű helyiségekhez jó megoldás. Az archiválási adatok tárolására szolgálnak a kórházakban, az oktatási intézményekben és a bankokban, valamint különböző árukat tárolnak az üzletekben vagy a raktárakban.

Sajátosságok

A csúszó állványok több részből állnak: keret és mobil platform, amelyhez csatolva van. Ezt a platformot olyan speciális síneken mozgatja, amelyek közvetlenül a szoba padlójába vannak felszerelve.

Ha a padló felszíne egyenetlen, akkor a sínek felülről vannak csomagolva.

Az ilyen tervek számos előnye van:

 • A tolóállványok tartósak;
 • Ezek stabilak és tartósak;
 • A polcok képesek elviselni a súlyt 60-140 kilogramm, amely lehetővé teszi számukra, hogy az archivált és raktárakban használják őket.

Ezenkívül egyes összecsukható állványok további biztonsági rendszerrel rendelkeznek, amely különösen fontos, ha drága árut vagy értékes dokumentumokat tárol.

Célja

Mivel az ilyen állványok ellenállhatnak a nehéz terheléseknek, különböző irányokban használják őket. Leggyakrabban alkalmazzák:

 • könyvtárak könyvtárában könyvek tárolására;
 • a különböző értékek tárolására szolgáló bankokban;
 • az archívumokban;
 • az intézményekben;
 • poliklinikában vagy kórházakban;
 • a kis rakomány tárolására szolgáló raktárakban;
 • Házak, hogy fontos dokumentumokat vagy gyűjthető dolgokat tartsák fenn.

Felülvizsgálati modellek

Számos fajta állvány van.

Polc

Az ilyen állványok összecsukható struktúrák, oldalkeretek, rakománygerendák és több polcok. A nehéz tárgyakat tárolják. Ennek megfelelően csak tartós anyagokat használnak a gyártásukhoz. Leggyakrabban a polc állványok raktárakban vagy üzletekben vannak felszerelve.

Az ilyen struktúrák előnyei között meg kell jegyezni a következőket:

 • A kirakodási és betöltési munkákhoz a speciális technika nem szükséges;
 • Az állványok nagy mennyiségű árut illesznek;
 • Az ilyen polcokon bármilyen méretű termékeket helyezhet el.

Elülső

Az ilyen formatervezési minták ipari, és a palettákban vagy raklapokban lévő termékek tárolására szolgálnak. Az ilyen típusú szekrények kiválasztásával a Warehouse számára a leghatékonyabban szabad helyet használhat. Ezenkívül az összes áruhoz való hozzáférés mindig ingyenes lesz.

Ez nagymértékben leegyszerűsíti a termékek leltárának folyamatát, és szabályozza a minőségét.

Nyomtatott

Ezek a termékek függőlegesen olyan távolságok, amelyekben a keresztirányban elhelyezkedő gerendák közötti távolság állítható be. Ez lehetővé teszi a dimenziós elemek hozzáadását.

Az ilyen struktúrákban azonban nincsenek átjárók a sorok között. Az ilyen állványok telepítésekor a finn vagy az európai raklapokat általában használják. Az előnyök között a törékeny tételek tárolásának lehetősége, valamint a szoba területének maximális optimalizálása.

Gravitációs

Ez a fajta állványok az automatizált áruforgalmi forgalommal rendelkező raktárakba helyezkednek el. Roller tartályokkal vannak felszerelve. Az áruk a berakodás helyétől és a kirakodás zónájából a saját súlyának hatása alatt mozognak. Ezt a típusú állványokat általában a helyiségekre választják, ahol kis mennyiségű árut tárolnak, amelyet nagyon gyorsan értékesítenek.

Mobil

A mobil állványok az elektromos meghajtó miatt sínek mentén mozognak. Az ilyen struktúrák pluszjai a következők:

 • Számos lehetőség van az állványok ellenőrzésében;
 • Lehetőség van a kézi vezérléssel történő állványok közötti áthaladást;
 • A méz polcok távolsága szükség szerint módosítható;
 • Az ilyen struktúrák terhelési kapacitása 140-150 kilogrammon belül van.

Konzol

Ezek az állványok összecsukható fémszerkezetek, amelyek nagy áruk tárolására használhatók. Ezenkívül speciális tartókkal vannak felszerelve tekercsek vagy csőhibák számára.

Választás

Számos csúszó állvány van, így tudnia kell, hogy mit kell figyelni a vásárláskor. Először is, a tervezésnek tartósnak kell lennie és képesnek kell lennie a kívánt súly ellenállni. Az erősségi mutatókat rendszerint a dokumentációban jelzik, amelyet a vásárlás előtt is meg kell tekinteni.

A szoba méretére is összpontosítania kell. Az állványoknak kényelmesnek kell lenniük. A megvásárolt áruknak nem kell károsítaniuk. A tervezés képessége, és a tárolórendszer fontos szerepet játszik. Meg kell választania a kívánt termékhez megfelelő opciót.

Összefoglalva, ezt mondhatjuk Csúszó állványok, ez egy nagyszerű lehetőség a nagy és kis szobák számára. Végtére is, ezek nemcsak kényelmesek, hanem lehetővé teszik, hogy nagy mennyiségű termékeket tároljon, mászás nélkül.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: