Falra szerelt változó asztal – Takarékos tér a gyermekszobában

Amikor egy újszülött a házban jelenik meg, szülei sok kérdést igényelnek a kedvenc tea gondozásával kapcsolatban, amit visel, amit játszik, amit játszik, és természetesen azt, amit alszik, azzal, amit a pályázati bőrével jön. A modern anyák és apák változó asztala nélkülözhetetlen asszisztens lett. Nos, ha a szoba mérete lehetővé teszi, hogy telepítsen egy teljes körű bútorok tárgyát, de egy kis trace esetében a fali változat megmenti. Falra szerelt változó asztal – Takarékos tér a gyermekszobában, egy kompakt tartozék, amely leegyszerűsíti egy fiatal család életét.

Jellemzők és előnyök

A falon lógó asztal cseréje, amely a specifikus gyermekbútorok számára utal. Ez egy egyszerű kialakítás keretből és összecsukható munkalapokból. Zárt formában ez az eszköz gyakorlatilag nem látható, legalább egy hasznos helyet foglal el. Egy ilyen táblázatban egy bizonyos mennyiségű polcok a kozmetikumok és a lágy védőoldalak tárolására, megakadályozva a gyermek csepp valószínűségének valószínűségét. Az összes védőelem ellenére elfogadhatatlan, hogy elhagyja a csecsemőt, mindig közel kell lennie.

Fali asztal – nélkülözhetetlen dolog egy kis lakásban, mert kompakt méretek jellemzik.

Ezenkívül a bútorrendszer sok más előnye van:

 • Bármilyen magasságra telepíthető;
 • A rögzítés és az enni nem foglalja el sok időt és erőt, mindent egyszerűen az utasítások tartalmazzák;
 • Az asztal különböző felületekre (tégla, beton, forgácslap) szerelhető;

 • A rendszernek nincs korlátozása a telepítési helyszínen. Ez rögzíthető az óvodában, a szülők hálószobájában, nappaliban, vagy akár a fürdőszobában;
 • Polcok lehetővé teszik, hogy tároljon egy bizonyos számú fontos dolgot (krémek, porok, nedves törlőkendők, pelenkák). Ennek köszönhetően a szülők nem zavarják a gyermek, részt vesznek a kívánt tartozék keresésével, minden kézben van;
 • Az asztal tervezése ellenére a törékeny megjelenés ellenére erős és megbízható. Nem lehet aggódni, hogy az övtáblázat a baba súlya alatt vezet;
 • Széles választéka. A fali táblák különböző színváltozatokban kaphatók különböző anyagokból (fa, műanyag, fém). Ennek köszönhetően válassza ki az asztalt a már létrehozott belső tér alatt, nem nehéz.
Olvasson tovább  Válasszon szekrényt a borhoz

Hibák

Eközben az összecsukható fali asztalnak van néhány hibája:

 • A polcok jelenléte nem teszi lehetővé számukra, hogy az összes kívánt elemet rájuk tartsák, így a táblázat jobban telepítve van a szekrény közelében, vagy a kiegészítő polchoz közel áll;
 • A tervezés eltávolítása után észrevehető sávok vannak lyukak formájában, a kötőelemekből és a verejték háttérképből.

Hogyan válasszuk ki

A legkisebb háztartások bútorának választása és megvásárlása meglehetősen nehéz feladat. Nem kevésbé felelősségteljesen kell megközelíteni az asztal megválasztását a gyermek megváltoztatásához. A tervezés megvásárlásakor figyelmet kell fordítania az ilyen árnyalatokra.

 • Gyártási anyag. Minden egyes tétel, amelyből a Swarenia asztalra készülnek, biztonságosnak kell lennie az újszülött egészségének egészségére. Önnek környezetbarát anyagokat kell választania, nem mérgező, amelyhez a fa tartozik, MDF. Fa – drágább nyersanyagok, de közben és megbízhatóbbak az olcsó MDF-hez képest. Vásárolhat egy terméket a forgácslaptól, de a vásárlás előtt meg kell győződnie arról, hogy biztosak legyenek (a bizonyítékok a minőségi bizonyítvány). A fiatal szülők gyakran hagyják abba a döntésüket a fémszerkezeteken, mivel magabiztosak az erejükben és a tartósságukban.

A műanyag termékek árai még az összes korábbi lehetőségnél is alacsonyabbak, de az ilyen struktúrák alacsonyabbak a minőségben és a megbízhatóságban.

 • Dimenziók. Vásároljon jobb designt széles asztallal. Az ilyen tétel praktikusabb és kényelmesebb lesz, különösen akkor, ha a gyermek felnő. A modern termékek 60-100 cm-es munkalap méretűek. Optimálisan válassza ki a 70 cm hosszúságot.
 • Gyakorlatiasság. Egyes modellekben van egy matrac, amely kiküszöböli a szülők megfelelő méretű és további pénzügyi költségek keresését. A kialakítás anyaga kell “lélegző”, nedvességálló, valamint könnyen kezelhető és karbantartható.

 • Védő oldalak. Ezeknek az elemeknek a magassága nem lehet 5 cm alatt. Ez az optimális érték, amely megakadályozza a gyermek esését.
 • Polcok. Mint azok, annál jobbak. Az ilyen struktúrákon a gyermekek személyes higiéniáját tárolhatja, így a polcok szélességének kényelmesnek kell lennie a szülők számára, hogy mindent el tudjanak tenni a gyereknek.
Olvasson tovább  Hogyan készítsünk egy padot a blokkokból?

Termék dizájn

A színezés és a design az egyik fontos pont a gyermekbútorok kiválasztásában. Ezeket a kritériumokat harmonikusan kell összekapcsolni a szoba belsejével.

Abszolút nem feltétlenül vásárol kék modelleket a fiúk és a rózsaszín számára a lányok számára. Vannak semleges színek, amelyek alkalmasak minden emeletre, ez is másképp történik.

A színe az asztal a falon fából lehet a leginkább eltérő: a fényes fa fa (nyárfa, hárs) a sötét (tengeri tölgy, wenge), míg a felület a termék egy látható oldalán lehet Eredeti rajz vagy mesés és rajzfilmfigurák képe.

Az asztal nyitott helyzetével ilyen tervezői ötletet nehéz látni, de zárt formában egy táblázat hasonlít erre a művészetre. A műanyag termékek különböző színek lehetnek a nyugodt, elnémítva a fényes, “savas”.

Egy asztal és önállóan díszítheti, csak figyelembe kell vennie, hogy a jövőben hogyan fogják használni.

Ha a tervezésre van szükség a felnőtt hálószobában lévő dolgok tárolásához, akkor nem szükséges a gyermekrajzokhoz, egy ilyen kialakítás nem megfelelő a házban, ahol a gyerekek már nőttek.

További kiegészítők

Amikor a táblázat már megvásárolt, a szülőknek további kiegészítőkre kell gondolkodniuk, mint például egy matrac, egy kis takaró, eldobható vagy újrafelhasználható pelenkák, amelyeken a baba hazudik. Néhány gyártó eladja ezeket a dolgokat az asztalhoz. Nagyon kényelmes, mert először a szülők és gyermekük minden szükséges.

Ha kiemelések vannak a tervezésben, akkor további béléseket vásárolhat, amelyek megvédik a gyermeket a véletlen zúzódásoktól.

Részletes áttekintés a falra szerelhető változó asztali transzformátoróra videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: