Félkör alakú beamets jellemzői

A kertben vagy a háztartási telek számára szabadidős területnek kell lennie. Az eredeti megoldás lehet félköríves pad. Lehet, hogy szabadidő, eszközök és egyszerű építőanyagok jelenléte.

Mi történik?

Vásárolhat egy padot a boltban. De ha eredetiséget akarsz, akkor jobb, ha saját kezével. Sok különböző lehetőség van. Ezek szerves részét képezik a tájtervezésnek. A padok egyszerre több funkciót hajtanak végre:

 • kiegészíti a háztartási telek tájképét;
 • teljes hely a kikapcsolódásra és a kikapcsolódásra, miután elvégezték a telek munkáját;
 • hangsúlyozzák a tulajdonosok személyiségét, “mondd el” az ízléseit és a belsejében lévő preferenciákat.

A padok több fajtája van. Természetesen eltérhetnek egymástól, de a cikkben félköríves padokról beszélünk. Viszont el vannak osztva:

 • félkör alakú;

 • P-alakú;

 • Úr.

Meg kell jegyezni a gyártási anyag különbségét. Ez lehet: fa, műanyag, fém, beton, természetes kő. A termékeket különböző színben lehet festeni, eredeti kivitelben. A különbségek a kapacitásból állnak: a legnépszerűbb modellek 2, 3 és 4 férőhelyesek. A padok hordozhatóak vagy helyhez kötöttek.

A legnépszerűbb modellek fából készült padok, különböző erdők gyártásához. Néhány elem kovácsolható. Sokkal ritkábban, műanyag gyártásához használt padok, ahogy célszerű, hogy egy rövid életű anyag, instabil hőmérséklet csökken, a napfény és mechanikai terhelés.

Eszközök és anyagok

A pad gyártásához való közvetlen áttérés előtt olyan anyagokat és eszközöket kell készíteni, amelyek működés közben hasznosak lesznek. Az anyagokat a jövőbeli létesítmények projektétől függően kell elkészíteni.

Fontolja meg, hogy mi lesz szükség a fából készült és fémelemekből készült klasszikus félkör alakú pad gyártásához.

 1. Lábak összege 6 darab. Jobb, ha a méretük megfelel az 5x7x50 cm méretnek.
 2. Hosszirányú sínek – 4 darab (2 hátsó és 2 elülső). A középső szélhez a paramétereknek a következők: 4x4x80 cm. A hátsó méretek 4x4x100 cm.
 3. Keresztirányú sáv – 3 darab (4x4x40 cm).
 4. Fém sarkok horganyzott: 14 darab 4×4 cm, és további 6 darab 5×7 cm.
 5. Ugyanaz a deszka – 34 darab. Méret 2x5x50 cm. Közvetlenül az ülés gyártásához használják.

Ha szeretné, akkor visszaállíthatja a félköríves padot, de erre további anyagokra van szüksége. És szükséges előkészíteni: festék, lakk, nedvességvédelem feldolgozás (ha szükséges).

A gyártási folyamat eszközei hasznos lehet: fűrész, körmök, csavarok, csavarhúzó, csiszolópapír.

Hogyan lehet magad?

Hogy egy utcai boltot adjon a saját kezével, meglehetősen egyszerű. A folyamat fontos szakaszokból áll, amelyek egymással összefügg egymással.

Kezdje el, meg kell tenni egy olyan projektet, amely az egész gyártási folyamat során követnie kell. Például egy nagyon érdekes modellt kell bevenni – Mr. Bench. Az előnye, hogy ha két ilyen padot csinálsz, előfordul egy félkör, és ha négy, akkor a kör (teljes körű pihenőhely a nagyvállalat számára).

Az országpadok a következő paramétereket kapják: 2×0,5×0,5 méter (ez megfelel az előző szakaszban leírt részek méretének). Ezután az előkészítő munkára költözhet. Ezek az a tény, hogy minden lakosztályt csiszolópapírral kell kezelni a simaság érdekében. A vágások sarkát és széleit egy rashpil segítségével kell tisztítani.

Következő szakasz – Festés. Annak érdekében, hogy a termék a jövőben a termék ne tegye ki a napot, és nem romlott a nedvesség hatása alatt, a fa alkatrészeket speciális készítményekkel kell kezelni. Megvásárolhatók a boltban. A feldolgozás megszárításakor a lapokat a kívánt színben lakkokkal vagy festékkel fedheti le.

A következő lépések jobbak a következő napon, amikor a festék végül megszárad. Tehát váltakozva több lépést kell végrehajtania.

 1. Gyűjtsük össze a termék kereteit. Lábakból, hosszirányú sínekből és keresztirányú sávokból áll. Érdemes megjegyezni, hogy meg kell gyűjteni, hogy kiderült, hogy kanyarodik. Connect Részletek, amelyekre szükséged van a vas sarkok használatával.
 2. Ezután viccelsz egy deszkát, helyet kell építeni az ülőhelyre.
 3. A végső szakaszban, ha szükséges, levághatsz egy kis zűrzavaros zaklatott területeket.

A sugarúpad gyakorlatilag készen áll. Most meg kell tisztítani a porot nedves szalvétával, és a megfelelő helyre kell állítani. Decor elemek hozzáadhatók az akaratnál. Tervezésük teljesen függ az egyéni preferenciáktól.

Tudjon meg többet arról, hogy mi a félkör alakú pad, nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: