Fém állványok készítése

A rack egyszerű és kényelmes otthon, garázs vagy irodai megoldás. A tervezés segít megtisztítani, összecsukható dolgokat a polcokon. Ehhez nem szükséges vásárolni, az opció meglehetősen hozzáférhető lesz a saját kezedhez.

    Fém állványok készítése

    Eszközök és anyagok

    A termék a piacon bemutatott különböző anyagokon alapulhat. Mindegyikük pozitív pillanatokat és hibákat tartalmaz. A választáshoz meg kell értened, hogy milyen hatások és környezeti feltételek kerülnek a termék hatálya alá.

    • Alumínium profil. Az alumínium profil rack készítése az otthoni használatra plusz. Ezt az anyag egyszerűsége okozza, amely lehetővé teszi, hogy szükség esetén egyszerűen mozgassa a kész részt.

    Ne felejtsük el az ilyen profil lágyságát, ami lehetetlenné teszi a polcok nagy terhelését.

    Fém állványok készítése

    • Profil trombita. Az ilyen anyag ellenáll a nagy terheléseknek, erős és tartós. A fémcsövek közé tartoznak a kis funkcionalitás. A gyártás során azonnal meg kell határozni a polcok közötti távolságot, mivel a jövőben a kiigazításuk nem lesz elérhető.

    Fém állványok készítése

    • Perforált sarok. Talán a legmegfelelőbb, tartós és stabilabb opció fémből. Az anyagot a perforált sarokban van már elő a gyártó által a lyuk, amely minimálisra csökkenti a szükséges kiegészítő berendezések, teszi a szerelvény a fény és gyors.

    A legjobb választás megvásárlásakor horganyzott profil lesz. A cink bevonat növeli a késztermék erősségét, maximális ellenállást biztosít a korróziónak és a mechanikai károknak.

    Fém állványok készítése

    A polcok könnyen fából készülhetnek, és erősíthetik azokat a szerelvényektől. A fém polcok létrehozása otthon nem nagyon gyakorlati ötlet. Fémlapok – egy költséges megoldás, amely ideális esetben kell szerelni egy további szalag szalag, mert nagyon vékony. Ellenkező esetben, nagy valószínűséggel az ilyen polcok gyorsan félnek, és a diszkrétbe kerülnek.

     Fém állványok készítése

     Egy másik lehetőség lesz a kész részek vásárlása a boltban. Az ilyen polcok drágábbak, mint az önálló kialakítás, de általában olyan porbevonattal rendelkeznek, amely kevésbé érzékeny a karcolásokra és a zsetonokra.

      A munkához további felszerelésre van szükség. Az általános leltárból szüksége lesz:

      • kefe;
      • festék;
      • Sarok a pontos jelöléshez;
      • szint;
      • rulett;
      • Ceruza vagy marker.

      Fém állványok készítése

      Az összeszerelés és a későbbi telepítés során az anyagtól függően különböző eszközöket igényelhetnek:

      • Amikor összeszerelés egy perforált sarokban, csak egy sor kötőelemek, csavarok, anyák és csavarkulcs vagy fogó van szükség;

      Fém állványok készítése

      • A profilcsővel való munka, hegesztés, elektródák, bolgár szükséges;

      Fém állványok készítése

      Fém állványok készítése

      • Alumínium használata a termék alján, csavarhúzóval, öntapító csavarokkal, csiszolóval vagy a munkákhoz való hacksaw;

      Fém állványok készítése

      • A fa polcok gyártásához elegendő hacksaw vagy elektromos kirakós.

      Fém állványok készítése

      Rajzok és méretek

      Rajz létrehozásához el kell döntenie, hogy milyen szükség van egy rack használatára. A palánták, könnyű anyagok, például alumínium. Így teheti hegesztés nélkül. Ha a telepítés a garázs igényei alatt előfordul, jobb, ha a design a csőből származik. A hegesztési seds eléggé súlyos súlyt ellenáll, az ilyen polcok jól illeszkednek a nehéz eszközök és egyéb eszközök tárolásához.

      Fém állványok készítése

      Fém állványok készítése

      A gyönyörű és praktikus otthoni megoldás a gipszkarton fémkeret lesz. Készen áll a színezett gipszkarton felett. Ez az oldat meglehetősen erős és jól illeszkedik az otthoni belső térbe.

      Fém állványok készítése

      Az anyagválasztás megválasztásával és a feldolgozáshoz és szereléshez szükséges eszközök előkészítése méréseket kell végeznie, és a vázlat létrehozásához szükséges. Óvatosan gondolja át a dimenziókat és a jövőbeni berendezések polcainak számát. Ehhez a várt helyen végezze el az építés alatt álló terület összes mérését egy rulettjével. A termék alatt lévő terület ismerete, határozza meg a kívánt méretű állványok, polcok és távolságok között. Papíron, készítsen egy diagramot az összes mérésre, amikor összeszerel, támaszkodva rá.

      Fém állványok készítése

      Lépésenkénti utasítás

      A fém állványok készítése önmagad nem egy különösen nehéz folyamat, ha mindent jobbra tesz, és pontosan követi az utasításokat.

       Fém állványok készítése

       Fém állványok készítése

       A hasított test összeszerelése

       A keret 2 faj: összecsukható (csavarok) és hegesztéssel készült. Példákként tekintse meg a profilcsőből és a perforált sarokban lévő állványok összeszerelését. A profilcső használatakor a fő követelmény egy csiszoló és hegesztőgép jelenléte. Ha vannak ilyen eszközök, akkor biztonságosan elkezdheti a munkát.

       • A korábban készített rajzra, mérésre és címkékre támaszkodva állványok, polcok és kapcsolatok kívánt méretét.

       Fém állványok készítése

       • A csiszoló segítségével vágja le a csöveket az állványok és csatlakozások formájában.

       Fém állványok készítése

       • Hegesztési csövek csatlakoztatásakor használja a sarkot. Ez segít abban, hogy ne tegyen hibát, és garanciavállaló lesz a torzítás hiánya miatt.

       Fém állványok készítése

       • Az egyik racks fajta keresztirányú jumpers; A tervezés rögzítése. Másrészt, hegeszteni egy másik állványt.

       Fém állványok készítése

       • Ismételje meg a 2 fennmaradó állványt.

       Fém állványok készítése

       • Mielőtt összegyűjti a designt, kezelje a hegesztést egy duzzadt körrel egy darálóhoz vagy fájlhoz.

       Fém állványok készítése

       • A szerelvények gyártásához olyan kis fémlemezeket használhat, amelyekben egy pár lyukat kell fúrni az öntapító csavarhoz. A vasaló lemezeket hegesztettük az állványok alsó részéhez, hogy jobb stabilitást biztosítsunk.

       Fém állványok készítése

       • Csatlakoztasson 2 nagy rész egymástól, hegesztési hosszanti jumpers.

       Fém állványok készítése

       A termék könnyen összeszerelhető, jó egy kis súlyú erkélyen történő felszerelésre. Szüksége van egy minimális eszközre a csavarkulcs formájában, rögzítőelemek, csavarok, csavarok és csiszolókészletének kialakításához. A bolgár helyett fémhúsra használhatod.

       • Előkészítéssel előre rajzolással az anyagi jelölés.
       • Vágja le a kívánt hosszat az állványok és kapcsolatokhoz.
       • Rögzítjük az állványokat és a jumpákat egymáshoz speciális mellékletekkel és csavarokkal. Húzza meg a kezét, hagyva egy konstrukciót egy kicsit mozgatható.
       • Igazítsa az összes kapcsolatot szintenként. Ha kétségtelenül a rack szabálytalanságával kapcsolatban, alaposan elforgathatja a csavarokat a végéig.
       • Telepítse a betűket az állványok végére. Az ilyen részleteket az épületboltokban értékesítik. Eltávolítják a felületet a karcolásokról mozgó és üzemeltetésekor.

       Fém állványok készítése

       Fém állványok készítése

       Fém állványok készítése

       Befejez

       A végső összeszerelési szakasz a polcok festése, festése és felszerelése. Festeni az ügyet, használjon festékkefét és festéket fémre.

       Fém állványok készítése

       Előre alkalmazott címkézéssel, fűrészárgyűjtött fa lapok. Hogy lehet egy elektroll szuka vagy fűrész. Miután a tervezés teljesen száraz, a kész polcok biztonságosak az elkészített kötőelemeken.

       Fém állványok készítése

       Ajánlások

       A kiváló minőségű anyagok kiválasztásával gyűjtő állványok otthon nem sok nehéz. Az előregyártott termékek sokkal olcsóbbak lesznek, mint a gyári modellek, de nem adják fel a minőséget és a funkcionalitást. Ajánlások javítják, erősítik és kiterjesztik az ilyen házi készítés életét.

       • Az anyag kiválasztásakor figyelmet kell fordítania a méretére. Ha az állványok egy kis helyiségben vagy garázsban vannak felszerelve, a helyes gyakorlat a mennyezet alatti telepítés lesz. Az ilyen lépés a magasság hiánya miatt a tér hiánya kompenzálja, lehetővé teszi, hogy egy kicsit lerövidítse a polcokat.
       • Ha az anyag, amikor összeszerelés, nyomok rozsda találtak, ne légy lusta és tisztítsa meg a csiszolópapír helyét. Ez garantálja a rack hosszú szolgáltatását.
       • A befejezés színpadán a festés fontos pont, különösen akkor, ha a termék magas páratartalom körülményei lesz. A festék védőrétegének hiányában a design gyorsan rozsdásodhat, és a diszkrétbe kerülhet. Használjon puha festő kefét, ez segíti a festéket egy tiszta és egységes réteggel.
       • A jövőbeni polcok közötti távolságok megteremtése, gondolj jól ezt a színpadot. A polcokat különféle magassággal lehet elvégezni a céljuktól függően. Néha néhány kis polc lesz hatékonyabb, mint egy nagy.
       • A sarokállványok stabilitásának megerősítése érdekében a hátsó állványokat a falhoz kell csatlakoztatnia. Ez további stabilitást eredményez, és erős terhelés nem teszi lehetővé számukra. Egy másik erősítési módszer a szerkezet felszerelése a megerősítésből.

       Ehhez a megerősítést egy csiszoló és hegesztés vágja az oldalsó ugrókhoz. Ez a módszer lehetővé teszi a polcok emelését.

       Fém állványok készítése

       Arról, hogyan készítsünk egy fém állványt a profilcsőből saját kezével, lásd a következő videót.

       Kamat cikk
       ( Még nincs értékelés )
       Ossza meg barátaival
       123
       Megjegyzés hozzáadása