Frame kanapék

Frame kanapék

A kárpitozott bútorok elengedhetetlenek a nappali, a hálószoba vagy a gyermekek szobájához. A kényelem és az otthoni hő helyiségei elrendezéséhez vezet. A frame kanapékot praktikus és megbízhatóság jellemzi.

Frame kanapék

Sajátosságok

A kárpitozott bútorok modern gyártói számos olyan modellt kínálnak, amelyek különböző anyagokat használnak a gyártásuk során. A személyes igényektől függően puha és kényelmes kanapé választható.

Keret kanapé – Ez az ő csontváza, mert a termék teljes tervezését tartja. A napi működéssel erős terhelésnek van kitéve, ezért tartósnak és minőségnek kell lennie.

Frame kanapék

Néhány évszázaddal ezelőtt, a keretbútor gyártása során, főként a fa bükk, tölgy, nyírfa vagy kakas. A mai napig a modern technológiák lehetővé teszik, hogy kárpitozott bútorok és egyéb anyagok gyártása, amelyet pozitívan érinti a termékek működtetése, minősége és költsége.

A modern gyártók gyakran használhatók keretek fa vagy fém gyártása során. Vannak modellek olyan kárpitozott bútorok, amelyek kombinált kereteket tartalmaznak. Ahhoz, hogy létrehozzák őket, rétegelt lemez, fém vagy forgácslap kombinációját alkalmazzák.

Frame kanapék

Frame kanapék

Fajták

A gyönyörű és tartós kanapék modern modelljei különböző anyagokból származnak, mivel minden egyes lehetőség előnye van:

 • A stílusos kanapé fém keretben általában vonzza a figyelmet egy szokatlan és divatos designra. Kárpitozott luxus bútorok, króm vagy titán. Fémkeret készíthető nagy ötvözetlen acélból vagy alumíniumból. Az ilyen formatervezési minták olcsóbbak, mint a prémium kereteken lévő kanapék.
 • A fém keret garantálja a megbízhatóságot és az erőt. A vas keretben lévő modellek tökéletesek a napi működéshez. A kárpitozott bútorok kiválasztása közben kereső hegesztések. Nem rendelkezhetnek felügyelet, valamint más hibák. A megbízhatóság érdekében a fémt speciális lakk vagy korróziós bevonattal kell lefedni.
 • Az acélkereten lévő kanapékot hosszú használatsal, valamint sokkal könnyebb javítani lehet, mint a forgácslap, rétegelt lemez vagy fa keret. Egyes alacsony költségekkel rendelkező modellek lehetnek a fém alapja, de a megbízhatóság érdekében csavarokat rögzítenek.

Frame kanapék

Frame kanapék

Frame kanapék

 • A rugós blokkokkal ellátott modelleket praktikus és tartósság jellemzi. A rugók jelenléte az éjszakai alvás során kényelmes helyet teremt a testnek.
 • Egyes összecsukható modellek betöltötték a lamellákat. Ezek egy fémkerethez vannak csatlakoztatva. A lamellákkal rendelkező kanapéknak értékcsökkenési funkciója van.

Frame kanapék

Frame kanapék

A fémkereteken lévő kanapék használhatók a helyiség díszítésére a modern, high-tech vagy a minimalizmus stílusában. Ők harmonikusan illeszkednek a szoba belsejébe, hozzáadunk kényelmet és otthoni hőt.

Frame kanapék

A kárpitos bútorok sok modern modellje faipari kereten kerül bemutatásra. Bár ezeket magasabb költség jellemzi, mint a fémes, de környezetbarát és természetes.

A bous vázas kanapékot gyakran használják a klasszikus stílus megtestesítésére.

Frame kanapék

A kárpitozott bútorok gyártásának modern vállalatai különböző fafajtákat alkalmaznak. A Mahagonyból származó keretek, mahagóni és teak nagy igényűek. Ezek a fajták az elit külföldi fajtákhoz kapcsolódnak.

A hazai sziklák, tölgy, bükk, kőris és diófélék között a legtartósabbak. A legnépszerűbb és költségvetési döntés nyír. A gazdasági lehetőségek közé tartozik a fenyő és más tűlevelű fák kanapéka is.

Frame kanapék

Frame kanapék

A fából készült keret számos előnye jellemzi:

 • tartósság;
 • megnövekedett megbízhatóság;
 • a mikroklíma létrehozásának képessége a szobában;
 • Természetesség.

Ha hátrányokról beszélünk, akkor csak a pénzügyi szempontot hívhatja, mivel a fa drágább, mint a fém.

Frame kanapék

Frame kanapék

Ha egy kanapét vásárol egy fából készült kereten, érdemes ellenőrizni a fát a szárazságon és nincs szuka. Ha a kárpitozott bútorok páratartalma meghaladja a 8% -ot, akkor egy ilyen modell nem tart sokáig.

Fontos szempont a kötőelemek erőssége, hiszen a termék működése során a legnagyobb terhelést igényli.

Frame kanapék

A keretek gyártásához gyakran használják a közepes sűrűségű tűzhely (MDF) fiait. Ez az anyag környezetbarát, olcsó és könnyen feldolgozható. Az MDF kevésbé tartós, mint a tűlevelű fa. A finom faforgácsokból készült. A rögzítőelem a természetes anyag – Lignin.

A keret az MDF-ből valóra válik, még az allergiás reakciókra hajló emberek számára is. Elég nedvességálló, de a nedvességgel való hosszú távú érintkezés megduzzadhat. Az ilyen keret sokkal nehezebb, mint egy fából készült analóg.

Néhány olcsó kanapév rendelkezik a forgácslapból. Ez a tűzhely nincs kereslet, mert a rövid életű anyagokra utal. A kárpitozott bútorok előállításánál használják. Ahhoz, hogy megvédje magát a formaldehid gyanta káros hatásaitól, az anyagot előzetesen bevonják egy speciális. Ha egy kanapét vásárolna egy ilyen kereten, győződjön meg róla, hogy rendelkezésre áll az összes szükséges minőségi tanúsítvány.

Ha a forgácslapot minden műszaki szabvány szerint feldolgozzák, ártalmatlan. Ennek az anyagnak az előnyei közé tartozik az alacsony költség, kitűnő szilárdság, nedvességállóság, tartósság.

Frame kanapék

A rétegelt lemezből származó kanapé kereteket a tartósság, a sima felület, a jó rugalmasság és az alacsony súly. A rétegelt lemez minősége és költsége befolyásolja a vastagságát. 8 mm vastag anyag és több lehet 10 évig intenzív működéssel.

A rétegelt lemez kiválóan alkalmas szilárd kanapé kialakítására. Biztonságos az egészségre, mert nem elpárolog a káros anyagokat. Az ilyen keret megbízhatóan védi a szárítástól és a különböző deformációktól.

Frame kanapék

A kanapé keret létrehozásához az anyagok kiválasztása nagymértékben függ a bomlási mechanizmustól, annak kialakításától. Az egyszerű modellekhez, összecsukható mechanizmus nélkül, a kereteket gyakran egy anyagból használják. Ha a modellek komplex transzformációs mechanizmussal vannak felszerelve, akkor a gyártók gyakran anyagok kombinációját használják.

A “Pantograph” mechanizmusú modellek közvetlen vagy szög alakúak lehetnek. Ez a mechanizmus a sok közös a Eurobook rendszer, de csak a tervezési nincsenek görgők, elrontja padló fektetése ülőgarnitúra.

Frame kanapék

A nagyszerű keresletben található keret kanapék közül a “finom”. Ez a modellben van egy fémes keret ortopéd bükk lamellákkal. A kanapé tavaszi blokkgal van felszerelve. A modellnek három pozíciója van, így az üléshez hajtogatott formában használható, a kibontott alváshoz és 135 fokos szögben – a pihenéshez.

Frame kanapék

Frame kanapék

Frame kanapék

A “Flora” kanapé egy fából készült hasított testen kerül bemutatásra. Töltőmodellként egy rugós blokk, poliuretán hab, batting és érezhető. A kanapé alapja egy tehetséges átalakítási mechanizmus, amelyet az egyszerűség és a megbízhatóság jellemzi. Ahhoz, hogy kényelmes alvó helyet kapjon, elég ahhoz, hogy a termék elejét húzza.

Frame kanapék

Frame kanapék

Milyen jobb választani?

A kanapé kiválasztásakor érdemes megfontolni azt a tényt, hogy támogató formatervezésként működik, és dekorációként is érvényes.

Ha a keret el van rejtve, akkor ha kiválasztja, érdemes figyelembe venni csak a teljesítmény tulajdonságokat. Hosszú távú használatra jobb, ha előnyben részesítjük a drága anyagok hasított testét, mivel kiváló minőségűek.

Frame kanapék

Ha a bútorokat gyakran nem használják, vagy csak rövid ideig, például az országban vagy a cserélhető lakásban, akkor jó választhat műanyag, rétegelt lemez vagy MDF.

Frame kanapék

Frame kanapék

Tippek a választáshoz

Ha meg akarsz vásárolni egy elegáns, modern kanapé kiváló minőségű, akkor Érdemes több fontos árnyalatot figyelembe venni, amely a keretekre vonatkozik:

 • Tartós ACT modellek, Mely kereteket rétegelt lemezek és fából készült bár. Általában olyan kis méretűek, amelyek nem haladják meg a rétegelt lemezlemez méretét. De a rétegelt lemezből származó nagy vázas kanapékkal találkozhat, majd a gyártókat a forgácslap vagy a fa deszka használják.
 • Erősség nagymértékben függ az anyag vastagságától, keretben használják. A vastagabb a keret, annál magasabb és a kárpitozott bútorok költsége. A standard választás vastagsága 12-25 mm. A gyártók általában tíz évig garantálják az ilyen modelleket.
 • Ha a kanapé rendelkezik forgácslemezzel, Ezután nézz körül, hogy egy különleges kompozíció fedezhető-e, amely megakadályozza a káros anyagok kiadását.
 • Eredeti és szokatlanul a kanapék egy fém kereten. Ha az irodában bútorokra van szüksége, akkor egy ilyen kanapé ideális erre a célra. A fémkerettel rendelkező kanapé általában nem rendelkezik átalakítási mechanizmussal, és sokat mér, így a szobában is meg fog mozogni, ami jelentős erőfeszítéseket igényel.

Frame kanapék

Frame kanapék

Frame kanapék

Frame kanapék

Vélemény

A keret otthoni bútorai ma keresnek, mivel a megbízhatóság és a tartósság jellemzi. A vásárlók inkább fémkeretű vagy fa kerettel rendelkező modelleket preferálnak. Ezeket az anyagokat hosszú felhasználás, kényelem és gyönyörű, vonzó megjelenés jellemzi.

A képkockákhoz hasonló felhasználók a széles körű modern gyártók közelében széles modell jelennek meg. Kísérleteket kínálnak a forgácslap fa, MDF, rétegelt lemez, fém és egyenletes megoldások.

A keret kanapé kárpitja különböző szövetek képviselhető. A színes verziók kiválasztása csak lenyűgözi.

Keret kanapé, a vásárlók szerint, tökéletesen illeszkednek sok modern stílusú irányba. A fal mentén található egy kis szobában vagy a központban egy tágas nappaliban. Gyakran látványos modelleket használnak a szoba zónájához. Segítenek elkülöníteni az étkezőt a nappaliból.

A transzformációs mechanizmusokkal rendelkező kanapék ideálisak egy sima és kényelmes ágy létrehozásához. Egyes modellek ortopédiai lázakkal rendelkeznek, hogy az éjszakai alvás során maximális kényelmet hozzanak létre. Versenyetlen előny a kivehető eset jelenléte. A könnyen eltávolítható mindenféle szennyezésből történő tisztításhoz.

Frame kanapék

Frame kanapék

Frame kanapék

Hogyan válasszunk egy keret kanapét, nézd meg a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása