Gyermekszoba szekrények

A bútorok megválasztása az óvodában felelős üzlet, mert teljesen biztonságosnak kell lennie a gyermek számára, gyönyörű és funkcionális. A gyermekszobában lévő szekrényeknek meg kell felelniük ezeknek a követelményeknek is. Ezenkívül ki kell választanod egy olyan modellt, amely szereti a gyermeket, hogy szívesen hozzáteszi a dolgokat, és megszokta a megrendelés fenntartása érdekében.

Típusok és célállomás

A gyermekszobában lévő szekrények sajátosságai abban a tényben rejlik, hogy különböző dolgokra szánták őket, és egyidejű polcokat tartalmazhatnak ruházati tároláshoz, játékokhoz, behúzható dobozokhoz, lounge öblökhöz, vállfákhoz, nyitott osztályokhoz.

Sőt, az ilyen modellek univerzális, gyakran ez is egy moduláris bútorok álló külön kis pántok és éjjeli, hogy lehet telepíteni a különböző módon választja az optimális helye.Egy ilyen modern készlet segítségével a gyerekek egy részében felszerelheted az öltözőt, a másikban – játékok és osztályok helyszíne.

Bár a klasszikus szekrények is használhatók gyermekek számára, nem elvesztették népszerűségüket.

A klasszikus szekrény bútornak tekinthető. Ugyanakkor egy szekrény-ruhát, szekrény-szekrényt vagy szokásos fizetendő – elegendő opciókat jelenthet, így mindig felveszi a megfelelő bútorokat a szobában.

 • A leggyakrabban a klasszikus szekrények jönnek bivaleves, de vannak egy- és három kockázatú modellek is. A méret és a mélység eltérő lehet – a keskeny büntetésektől a nagy vászon szekrényekig. Megadhat több bútorzat készletét is – diákok vagy falak gyermekek számára.

 • Sarokszekrények – egyfajta szekrény bútor, de azok jellemzője, hogy csak a szoba sarkában vannak felszerelve. Az ilyen modellek segítenek a tér megtakarításában, és a belső berendezéseken kevésbé különböznek a szokásos szekrényektől, ugyanúgy, mint a ruhák, játékok és más dolgok részlegei.

 • Szekrények lehet, hogy szekrény vagy beépített. Az utóbbi esetben a bútorok egy résbe kerülnek, és nem foglalnak szabad négyzetet. Az ilyen szekrények lehetnek fiókokkal, polcokkal és osztályokkal, hogy mindazt, amire szüksége van a gyermek számára. A tolóajtók kényelmesek, és nem vesznek el sok helyet, így az ilyen típusú szekrény alkalmas egy kis helyiségre, az ágy mellett is felhelyezhető.

Sok szekrényt értékesítenek egy nagy tükörrel, amely az ajtóba épült, ami elég kényelmes, de alkalmasabb a gyermek idősebbéhez.

 • Gardrób partíció Az óvodák megosztására szolgál funkcionális zónákon. A bútorok segítségével megkülönböztetheti az ágyat és a sarkot játékokhoz vagy osztályokhoz. Ezt a technikát is használják, ha két gyermek él a szobában, amelyek mindegyike saját helyet igényel.

 • Érdekes lehetőség lehet Ruhásszekrény transzformátor, amelyek nemcsak betétek vannak a dolgok tárolására, hanem egy működő vagy alvó helyre váltak. Általában az ilyen modelleket kis helyiségekben használják helytakarékos. És a gyerekek értékelni fogják a szokatlan bútorokat.

A szekrények belsejében más osztályú osztályok is lehetnek, így kiválaszthat egy modellt bármilyen számú dolog, például egy 5 szakaszú szekrény, vagy még tágasabb, ha szükséges. A bútorok is változnak az ajtók számában – van 4 ajtós, egyajtós modellek, találsz egy háromajtós szekrény.

Általában olyan szobákban számít, amelyek korlátozott mennyiségű helyet foglalnak el, ahol keskeny áthaladnak, és a különböző ajtók kényelmetlenek. Ha nincs ilyen probléma, akkor a terv lehet.

Töltő

Mivel a gyermekszekrény jellemzően univerzális célja, és különböző dolgokra használják, akkor belül több részlegnek kell lennie:

 • Ruhásszekrény egy súlyzóval, amelyen a ruhákat a vállfákra helyezheti;
 • Dobozok kis dolgokra – zokni, harisnya, fehérnemű;
 • Állványok polcokkal, amelyeket a ruhák összecsukott formában tárolnak;
 • Különálló rekeszek, ahol játszhatsz játékokat;
 • Nyílt polcok könyvek, szekrény a tankönyvek – ha a gyermek már elment az iskolába.

Ahhoz, hogy bomlik a gyermekek dolgai és hozza meg a megrendelést, meglehetősen nagy ruhásszekrényt vehet igénybe, így jobb, ha jobb figyelmet fordít a tágas modellekre, ahol mindent, amire szüksége van.

Emlékeztetni kell arra is, hogy a gyermek korában hozzáadódik a dolgokhoz, és szabad helyet foglal magában is.

Formák

A megjelenés és a forma a baba szekrények eltérőek lehetnek.

A kisgyermekek számára előállított bútorokat ház formájában vagy kastélyban keskeny tornyokkal. Ez a terv úgy néz ki, aranyos, de csak egy bizonyos korig alkalmas, tehát ha nem akarja megváltoztatni a helyzetet az óvodában, jobb választani semleges modelleket, amelyek alkalmasak lennének a gyermek idősebb szobájára nézve.

Ezek a szekrények nem különböznek egymástól a közönséges bútoroktól, amelyeket felnőttek is élveznek, de alkalmasak lehetnek a gyermekek számára, hogy fényes érdekes színezés vagy rajz a homlokzaton.

Dimenziók

A modern gyártók nagy számú kész Kitty készletet állítanak elő, így kiválaszthatja a falat, a moduláris bútorokat vagy egy különálló szekrényt. A magas és alacsony modellek a boltokban kerülnek bemutatásra, nagy és sekély mélységű szekrényeket is találhat.

Mivel sok apartman nem különbözik jelentős méretekben, sok kis és alacsony szekrény van, amely még egy kisgyermekben is illeszkedik. Ha van egy kis szabad terület, de a mennyezet magas, akkor kiválaszthatja a megfelelő szekrény magasságát. Természetesen nem lesz teljesen kényelmes használni, de ez lehetővé teszi, hogy találjon egy másik helyet a dolgok tárolására, és a legmagasabb polcokon lehet eltávolítani, ami túl gyakran szükséges.

Anyagok

Fontos választani a gyermekek bútorait biztonságos anyagokból. Egy szép ruhásszekrény egy műanyag homlokzattal fenyegethető – Ha nincs káros bepárlás a hőmérséklet hatása alatt, akkor megkülönböztetik a káros párolgás, ez negatívan befolyásolja a gyermek egészségét. Ezért meg kell vásárolnia bútorokat egy bizonyított áruházban, és gondosan nézze meg a termékleírást.

 • Fa szekrények a masszívából – a versenytől. Tartós és biztonságos. A probléma csak az árban lehet, ami elég magas. De kevésbé drága fajtákat választhat, például a fenyő vagy a nyírfüzetek olcsóbbak, mint mások.

 • MDF – Népszerű alternatíva a fa számára. A tulajdonságok szerint az anyag hasonló a forgácslaphoz vagy az LDSP-hez, de erőssége magasabb. Mindezek a nevek olyan faforgácsot jelentenek, amely eltérő jellemzői eltérhetnek. Általában a költségvetés a gyermekek bútora pontosan.

A vásárlás előtt meg kell győződnie arról, hogy a káros gyantákat nem használták fel a lemezek részeként, az eladónak megfelelő biztonsági tanúsítvánnyal kell rendelkeznie.

Színek és dekoráció

A baba szekrények különböző színek lehetnek. Nem lehet korlátozni a hagyományos elképzelésre, hogy a fiúk kékre vagy kékre támaszkodnak, és a lányok rózsaszín vagy cseresznye. Jobb, ha a gyermek választja kedvenc színét. A könnyű hangok előnyösebbek, bár ha az egész szobát ilyen árnyalatokban díszítik, a bútorok sötétek lehetnek.

Ne válasszon túl élénk színeket, nem adják meg a gyermeket, hogy nyugodjanak le, különösen, ha elég aktív a karakterben.

Sok vörös vagy narancssárga izgatja a pszichét, de a zöld vagy kék árnyalatai ellenkezőleg, megnyugtatva. A White a nyugalomhoz is társul, de jobb, ha más virágokkal kombinálják, hogy a bútorok ne tűnj túl unalmasnak.

Gyakran számos rajzot használnak a gyermekszekrények dekorációjaként. A színes képeket a homlokzatokra használják fényképnyomtatással, amely lehetővé teszi, hogy még kis részleteket is létrehozzon.

A kép témák különbözőek lehetnek:

 • Gépek, beleértve a rajzfilm “autók” – általában ilyen képeket választanak a fiúk számára;
 • A Disney hercegnők és a tündérek a lányok állványaiban lehetnek;
 • Az állatvilág mindenfajta lakosa – semleges témák, egy zsiráf vagy delfin szekrénye megfelel a szex gyermekének. Népszerű aranyos rajzfilm baglyok és medvék is népszerűek;
 • A növények és a természeti tájak szintén a semleges dekorációhoz tartoznak, emellett az ilyen képek még mindig nyugodtak, ha rájuk nézel.

A tükörkabinet a tükör tetején festéssel díszíthető – szokatlanul és eredetinek tűnik. Szükség esetén az egyik foton homlokzata önállóan valósítható meg, ha speciális matricákat vagy stencileket vásárolhat erre. Akkor a gyermek a szobában valóban az eredeti bútorok, amelyek szerető szülőket díszítették saját kezével, vagy akár a gyerek.

Stílusok

A baba szekrényeket gyakran modern stílusban díszítik, amely hasonlít a minimalizmusra – nincs extra részlet, tiszta geometriai alakzatok. Bútorok csak rajzok rajzfilmfigurákkal vagy állatokkal homlokzatokon.

Azonban más típusú formaterveket is választhat, különösen akkor, ha a gyermek már kijön az óvodai életkorból, és termesztett:

 • Provence Jó alkalmas a lány szobájára. Gyengéd színek, elegáns és diszkrét dekoráció növények és színek formájában, egyszerű vonalak – itt vannak a szekrény megkülönböztető jellemzői hasonló stílusban;
 • Tengeri témák Használható a fiú szobájába, míg a bútorok sötétkék, barna, szürke árnyalatokban vagy fehér kék csíkok, valamint horgonyok a dekoráció tökéletesen illeszkednek a helyzetbe;

 • Modern stílus Elegáns hullámos vonalakkal hajlítja a sziluetteket és az eredeti dekorációt, alkalmas lányoknak, beleértve a tizenéveseket is;
 • padlástér Gyakran olyan, mint a tizenévesek, akik divatosnak és stílusosnak tartják.

A terv kiválasztásakor jobb a gyermek véleményének megfontolása. A szobában kényelmesnek kell lennie, ráadásul a szülők azt mutatják, hogy hallgatják gyermekeik szavait, ami fontos a jó családi kapcsolatok szempontjából.

Gyártók

A gyermekbútor különböző cégeket, hazai és külföldieket termel. Íme néhány népszerű gyártó:

 • IKEA – egy jól ismert cég, amely a készleteket és az egyéni termékeket modern stílusban teszi, és szekrényeket is termel transzformátorok és tetőtéri ágyak;
 • Német cég Haba Megbízható és erős bútorokat, tágas szekrényeket kínál különböző különböző részek különböző részeire.
 • Szentpétervár gyárak “Klasszikus” és “Orion” jól ismert az északi fővárosban és külföldön.
 • Bútorgyár “Shatura” – Egy másik orosz gyártó, aki olcsó bútorokat termel.

A gyártó kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani a cég hírnevére és élettartamára, valamint olvasni más vásárlók véleményét.

Követelmények

Gyermekbútorok felvétele, több árnyalatra van szükség, hogy ne merüljön fel a kabinet.

 • Fenntarthatónak kell lennie, széles alapokkal. Ez elkerüli a gyermekjátékok véletlen csökkenését;
 • Az ajtóknak könnyen nyitva kell lenniük. Mivel a gyermek fedezheti a szekrényben, szüksége van rá, hogy lehetősége nyílik kilépésre. Ha a szülők nem akarják, hogy a gyerek megnyitja a dobozokat és az ajtókat, akkor speciális korlátozókat használhat;

 • Az üveg és a tükör elemek veszélyesek lehetnek, ha egy kisgyerek véletlenül megszakítja őket. Az ilyen dekoráció csak az idősebb gyermekszobában használható;
 • A szekrénynek tágasnak kell lennie ahhoz, hogy elegendő hely legyen a ruhákhoz és játékokhoz, valamint más tartozékokhoz;
 • A bútorokat a szobában lévő beállítással kell kombinálni. Érdemes ragaszkodni egyetlen stílushoz, hogy harmonikus légkört hozzon létre.

A gyermek bútorai alapvető követelményei – funkcionálisnak és biztonságosnak kell lennie.

Hogyan válasszuk ki?

A kiválasztáskor érdemes figyelembe venni nem csak a helyiség paramétereket. Fontos megjegyezni, hogy a gyermekek eltérő igényeit, hogy függ az életkortól, nemtől és karakter jellemzői:

 • A gyerekek számára legfeljebb 3 év, a bútorok választják a szülőket, a gyermek maga még nem tudja kifejezni preferenciáit. Fontos, hogy a szekrény stabil és tartós, akkor is jobb maradni a fényes és nyugodt színeken;
 • Az idősebb gyermekek részt vehetnek a bútorok kiválasztásának folyamatában, különösen olyan serdülőkkel fogják értékelni, akik függetlenek lesznek;
 • A hálószobában két gyermek, különösen a különbségek, akkor kell választani valami semleges, hogy senki sem érezte sértő. Nos, ha a gyerekek jönnek a kompromisszum és válassza ki a megoldást, amely megfelel mind, és felnőtteknek meg kell segíteni őket ebben;

 • A lányok szekrényei általában világosabbak, de a hercegnő számára nem szükséges tipikus rózsaszín lehetőségeket választani, a lány is más preferenciák is lehet;
 • Egy fiú szekrényének kiválasztásakor a hagyományos kék és rajzokból is elmozdulhatsz gépekkel, vegye fel az eredeti bútorokat. Például zöld és barna árnyalatok néznek az óvodára;
 • A kis hálószobában lévő szekrénynek kompaktnak kell lennie. Érdemes figyelmet fordítani a szögmodellekre, szekrényekre vagy szekrények transzformátorokra, amelyeket kifejezetten a tér megmentésének módjára terveztek.

A szülőknek minden olyan árnyalatokat kell biztosítaniuk, amelyeket a baba kényelmes ahhoz, hogy az óvodában legyen, és a kabinet teljes mértékben megfelelt a gyermek igényeinek.

Hol kell elhelyezni?

A szálláshelyek jellemzői a szoba elrendezésétől függenek, ezért figyelembe kell venni a szoba méretét, hogy az összes bútor illeszkedjen, és ugyanakkor a helyzet ne tűnt csipetnyi tárgyaknak. A szekrényt a falra vagy az ablak közelében lehet helyezni, a készlet több modulja is az ajtó körül rendezhető. Vannak olyan szögmodellek, amelyek lehetővé teszik a meglévő terület maximalizálását. Ha egy niche jelen van a szobában, akkor egy szekrényt építhet.

Gyönyörű ötletek és érdekes lehetőségek a belső térben

A házak és tornyok formájában több szekrénykészlet alkalmas 3-5 évre. Annak ellenére, hogy egyszerű megjelenése, a bútorok eredetinek tűnnek a többszínű homlokzatok és a felső formák kombinációja miatt. A színek puhaak és nyugodtak, nem bosszantják a babát. Ebben az esetben a szekrények rendelkeznek minden szükséges osztályra a dolgok és játékok számára.

Bézs fal alkalmas egy idősebb gyermek számára. Az ilyen készlet klasszikus irányba vagy Provence tervezéssel kombinálható. Ugyanakkor mindent figyelembe vesznek a bútorkészletben – a szekrényeken kívül egy asztali asztal, ahol az iskoláslány leckéket tehet.

A szögletes modell segít megmenteni a helyet, ha a gyerekek kicsi. A zöld és a barna szín nyugodtan néz ki, és nem bosszantja a gyermeket. Egy ilyen gamma semleges, alkalmas lányoknak és fiúknak. A diszkrét dekoráció miatt a szekrény és más bútorok ebből a készletből nem kell megváltoztatni, ha a gyermek felnő, és a tündérmesék hősei nem megfelelőek lesznek.

Nagyon szokatlannak tűnik egy olyan falról, amely a nyitott köbös modulokból származik. Bármilyen sorrendben helyezhetők el, amely megnyitja a fantáziát, és maga a terv egészen egyetemes. Azonban nem minden dolog tárolható ilyen kockákban, így külön zárt szekrényt kell elhelyeznie.

A lány szobájában egy fontos elem egy tükör – a kis divatisták gyakran utánozzák anyjaikat, megpróbálják a ruhákat és a frizurákat készíteni. A modern ruhásszekrény lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg, míg egy szép egyszerű modell több eredeti rajzot tesz a homlokzaton. Visszafogott lila-bézs gamma nagyon érdekesnek tűnik, de nem zavarja a figyelmet, és nem vezet szétszórva.

Ebben a gyermek kabinet-rekeszben épült a falba. Ez az opció elég kényelmes, több szabad helyet biztosít, és az ajtók mögött rejtőzik az összes felesleget. A homlokzat kialakítása egyszerű és visszatartott, de a gyermekfiú normális, emellett más tárgyak szolgálnak ékezetekként a szobában – különböző sport attribútumok. A zöld és burgundia kombinációja az eredeti megoldás, amely lehetővé teszi, hogy távolítsa el a hagyományos kék árnyalatokat, amelyeket gyakran a fiúk számára választanak.

A bútorok meglehetősen egyszerűek lehetnek, míg a dekoráció fő eleme a homlokzatokon lévő rajzok lesznek. Vicces katicabogarak rajzolt rajzfilm stílusban, jól csomag a gyerekek tervezésére. A helyzet egy foton, így a szoba nem túlterhelt dekorációval. A készlet kialakítása megérdemli a figyelmet – a baba ágy lehetővé teszi a tér megmentését és szokatlanul néz ki. Ugyanakkor fontos, hogy az ágy és a lépcsők védő oldala legyen, hogy a gyermek ne essen.

A Baby Cabinet áttekintése Lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: