Háromszálú szekrények

Szervezett hely a ruhák tárolására és más szekrények elemeire minden házhoz szükséges. Ezt a szükségességet csak egy bizonyos összegben ismertetjük. Azt is megerősíti azt a tényt is, hogy az év különböző időpontjaira van egy szezonális dolgok választéka. A ruhák kényelmes és racionális elhelyezéséhez használjuk a szekrényeket.

Az ilyen bútorok különböző formatervezése megtalálható a modern bútorüzletekben, és a három kockázatú modellek különleges helyet foglalnak el. Az ilyen szekrények lehetővé teszik, hogy a teljes meglévő ruhásszekrény rendben tartsa, és a részleteket, például rudakat, polcokat, fiókokat és így továbbá lehetővé tegye az esztétikai megjelenést és a funkcionalitást. Figyelembe vesszük figyelmesen ezt a modellt, hogy foglalkozzanak a jellemzőivel.

Előnyök

A háromszemcsés szekrények előnyei vitathatatlanok, mert tartós anyagokból készülnek, és a különböző stílusok kialakítása lehetővé teszi, hogy ilyen ruhásszekrénybe belépjen bármely szobába.

A három ajtóajtóval rendelkező szekrényekben számos pozitív tulajdonság van, többek között:

 • Az eset különböző bútoranyagokból készülhet – fa, MDF, forgácslap.
 • Ezek bármilyen stilisztikai irányban végezhetők, elegendőek a homlokzaton és a szerelvényekben.
 • Ezt a modellt a Niche telepítéséhez, valamint egy független bútoregységbe lehet választani.
 • Válassza ki a sarokpontot a szögletes tér kitöltéséhez.

 • Kívánt esetben mind a swing modellek, mind a verzió elvégezhető.
 • A beépített gardrób három szárnyú lehet, mint egy képernyő, amely elválasztja a helyet, és formáz egy szekrényteret.
 • Az ilyen bútorok egyedi sorrendje magában foglalja a méretek és töltés egyedi tervezését.

Az elemek tárolására szolgáló hely kiválasztása, érdemes figyelmet fordítani mind a gyártók által kínált fajtákra. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza az Ön helyzetének legmegfelelőbb opciót.

Nézetek

Klasszikus ínyencek élvezhetik a duzzadt mentes háromajtós szekrény, amely tökéletesen illeszkedik mind a régi belső és modern szoba design. Az ilyen modellek vonzó, hogy a homlokzatok lehet relief szerkezet és kiegészített remek kiegészítők.

A szekrény csúszó ajtók gazdaságosabb a lakott területen a nyitott formában, de ugyanakkor az összes ajtó nem lehet nyitva, bár ez nem jelentős hátránya. Ennek a modellnek az előnye lehet a ruhák tükörje, ami az ajtó homlokzata.

Majdnem minden modell van felszerelve polcokkal és fiókokkal, amelyek lehetővé teszik a ruházati cikkek, valamint a vállrúd, amely nagyon kényelmes a vas vagy a földi ruházat tárolására.

A szárnyak útmutatója lekerekített formában lehet. Az ilyen nem szabványos megoldás látszólag a szokásos ruhásszekrény láthatóvá teszi a szobád fényét.

Dimenziók

A háromszemcsés kabinet kevésbé fontos jellemzője a méret. A három rekesz jelenléte lehetővé teszi a dimenzióinak növelését a kétkezes modellhez képest. A beépített szekrénymodelleket kezdetben a méretekben határozzák meg, mivel a fő állapot a rés vagy a falak mérete, amelyre a szekrény telepítve lesz.

Továbbá, a méretek által meghatározott szabványok forgalomba ruhát, azaz a magassága és szélessége az osztályok egyenesen arányos a paramétereket a tárolt objektumok őket. Például a ruhák polcai kicsi, és a rúd ága szélesebb és magas.

A gyermekek szobái szekrényei kisebbek, mint a felnőtteknek tervezettek, annak érdekében, hogy a gyerekek lehetőséget kapjanak arra, hogy élvezhessék őket.

A polcok mélysége is eltérő lehet, de érdemes megfontolni, hogy a csúszó szárnyak modelljei a “enni” egy kicsit a kabinet teljes mélységét tartalmazzák. Az a tény, hogy a szárnyak két sora egy bizonyos mennyiségű helyet foglal magában, így a szekrény kiválasztása figyelmet fordít rá. Egy egyedi szekrényprojekt gyártása során megadja azokat a paramétereket, amelyekre szükség van olyan szakembereknek, akik kiszámítják a lehetséges méreteket.

Töltő

A szekrény kapacitása nem csak a méretétől függ, hanem a ruhásszekrények tárolásának szervezésére szolgáló eszközökkel is.

Tekintsük őket részletesebben:

 • A polcok mind a szekrény teljes magasságánál is elhelyezhetők, például az egyik szakasz, és töltsük fel a szekrény közepét, és nem érdekelnek, és a tetején vagy alján találhatóak.
 • A visszahúzható fiókok a polcon belüli elemek. Zárt homlokzattal, esztétikusabb megjelenést és ruhákat ad. Különböző aprítók tárolásához egy ilyen dobozt is fel lehet osztani kis részekre.
 • A vállak bárja a kabinet szerkezetének egyik fő eleme. A szekrény számos megállapítása kizárólag egy függő helyzetben marad, és olyan körülmények között, amelyek nem függnek lógni, lehetetlen.

 • Az áramszilárdság, amely nagyon kényelmes, mert megváltoztathatja pozícióját, mászni és a magasságra.
 • A cipőhöz hajtott polcok is nagyon kényelmes eszközökké válhatnak a design belüli pontosság fenntartásához.
 • A mezzanin szükséges, ha a dolgok szezonális tárolása feltételezhető.

Anyagok

Olyan fontos bútorok kiválasztása, mint három hengerelt szekrény, nemcsak a funkcionális jellemzőit, hanem az anyagot is figyelembe véve. A helyszín teljessége alapján a helyzet más tárgyaival, kívánatos olyan anyag kiválasztása, amely harmonizálódik velük.

 • Fa tömb Ez az első hely a minőségi jellemzők a szekrények gyártásához. Annak ellenére, hogy az ilyen anyag nagyobb értéke, a szekrények jobban előnyösebbek a vevők körében. Ez a termék tartósságának, nedvességálló jellemzőinek köszönhető. Ezenkívül az ilyen anyag a leginkább környezetbarát és teljesen biztonságos az egészségre.

 • MDF Szintén népszerű anyag a szekrény vagy beépített bútorok készítéséhez. Az ilyen anyagból készült szekrény jó, mert lehetővé teszi a homlokzatok díszítésére szolgáló különböző lehetőségeket.
 • Forgácslap a legköltségvetési anyag – viszonylag kevésbé tartós, mint a fából készült három részét. A költség meghatározza kinevezését – többnyire a modelltől származik szállodák, rekreációs bázisok, szállodák, szanatóriumok stb. D.

Színek és nyomtatás homlokzat

A színek és az árnyalatok kombinációja a belső térben meghatározza a hangulatát, és ez a szekrény színezésére vonatkozik, mivel kiemelkedő dimenziói meglehetősen tisztességes területtel töltenek ki.

A szín és az árnyalatú fa felületének megadásának lehetősége kiterjeszti a homlokzatok a leghigalmasabb lehetőségeinek használatának határát. Ha szeretne egy texturált fafelületet, akkor a Wenge homlokzat megfelelő lesz a belső térben, sötét bútorokkal. Fényes fa árnyalatok, például Alder és Linden, alkalmas nordic interiors számára.

Üveg, mivel a csúszó szárnyak anyaga speciális filmmel boríthat, amely textúrát (matt vagy fényes) és színt ad.

Egy érdekes belső megoldás lehet ruhásszekrény, amelynek szárnyai részben vagy teljesen kinyomtathatók. A kabinet homlokzata szokatlanul fog kinézni, amelyen a virágzó sakura ábrázolódik.

Stílusok

A szoba általános stílusától függően egy három kockázatú szekrényt is felvehet, amely megfelel az általános koncepciónak:

 • Kabinet klasszikus stílusban Értelmetlen, szigorú hangok. Dekorációja szigorú és nem kész sorok vannak a homlokzatokon, tömör és diszkrét szerelvények is nem állnak ki.
 • Országstílus rusztikus jegyzeteket jelent a belső térben. A homlokzatok oldatában dekoratív rácsok lehetnek a homlokzatok vagy a vakok utánzása. A textilnyomatok jelenléte nem zárható ki.
 • Minimalista High Tech az objektumok kozmikus jellege. Eredeti formák, fémezett árnyalatok, minimális dekoráció – Mi lesz megfelelő ebben az esetben.

Hogyan válasszuk ki?

Nem könnyű választani a kívánt ruhásszekrény modellt.

Tekintsük tovább, hogy mely árnyalatok érdemes megfontolni:

 • Közúti tájolás. A gyermekszobától vagy a hálószobától függően felnőtt családtagok számára a három hengerelt szekrény jelentős különbséggel rendelkezik.
 • Gondolj azon dolgok számára, amiket szeretné tárolni, és ezzel függően válassza ki a szükséges kitöltést.
 • A szín és a stílus kombinációjának harmónia fontos kritériumok. Egyetértek azzal, hogy egy nagyméretű sötét szekrény lesz egy fényes tágas szobában, finom stílusban.

Hol kell elhelyezni?

A kabinet helyét helyesen kell kiszámítani. Egyrészt nem szabad rendezni a helyet, és a másik oldalon – hogy kényelmes helyet és ingyenes hozzáférést biztosítson.

A szekrény felszerelése a hálószobában, helyezze úgy, hogy ne takarja le az ablakból származó fényt, ugyanakkor nem volt messze az ágytól.

A stúdió apartmanban a kabinet elvégezheti a partíció szerepét, zónás térben. Tehát például elválaszthatja a pihenőhelyet a nagyobb kényelem érdekében.

A gyermekszobában egy háromszálú szekrény jó sarokverziója lesz, amely megmenti az így szükséges helyet.

Ha van egy niche az otthoni projektben, akkor integrálhatja a ruhásszekrényt, amelyet csak a homlokzatok alapján osztanak ki, nem lesz látható.

Gyönyörű belső terek

 • Stílusos és szervesen illeszkedik a beépített ruhásszekrénybe, homokfúvás mintával.
 • A komplex geometriai alak sarokszekrénye méltó helyet foglal el az otthoni belsejében.
 • Három gazdag ruhásszekrény az elefántcsont színű dombornyomott homlokzatokkal.

Áttekintés egy három hengerelt szekrény található az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: