Hintaszék a profilcsőből csináld magad: rajzok és munka

Szándékozik egy hintaszéket, amely ezzel a kényelmes, tartós és olcsó? Ebben a helyzetben a hintaszéket a profilcsőből kell létrehozni. Ebben a kiadványban tippeket kap a fémbútorok létrehozására és részletes útmutatóra az egyszerű és kényelmes szék építéséhez saját kezével.

Projektkészítés

Ha először gyártja a fémbútorok gyártását, akkor jobb, ha megkönnyíti a tervek javára, mivel az ilyen bútorok sokkal könnyebb létrehozni, nem pedig egy széket egy inga mechanizmussal vagy lelkes cocoon székkel. Például, nem lesz nehéz összegyűjteni egy hintaszéket a szokásos hajlított szavazásokon. Ebben az esetben 2 sílécet kell hajolnod, és rögzítené, hogy külön-külön összeszerelt vasszékeket. Azonban túlságosan egyszerűsíti az elnök eszközét a használatának kárára is, szintén alkalmatlan.

A saját célokra használhatja az egyik hatalmas számú kész rajzot, akik korábban eljöttek a ténylegesen létrehozott bútorelemek jóváhagyásában. A projekt független létrehozásával figyelembe vesszük az egyéni kérelmeket az ülés és a sílécek tervezésére. A rocker által tervezett hintázásnak kényelmesnek és megbízhatónak kell lennie. És mindkét körülményt kompetensen kiválasztott méretekkel érik el.

Helyesen állítsa be a méreteket a következő módszerbe. Keressen egy kész széket vagy egy széket, hogy üljön, amelyben szokatlanul kényelmes. Távolítsa el a méreteket ebből a bútorból, és átadja őket a saját rajzára.

A helyzet némileg problémás. A hosszúságukat egy sugárral kell koordinálni, hogy a felépített kialakítás kisebb erőfeszítéseket alkalmazzon, de szélsőséges pozíciókban is ne legyőzze. Általános szabály: A sípálya 1,2 méter a szélén, köteles a padló padlójából, legfeljebb 20-25 centiméterrel. Természetesen a hajlító síelést olyan explicit versenyek nélkül kell mérni, amelyek egyenetlen hintázást okozhatnak.

Anyagok és szerszámok

Szakmai csővel dolgozni A következő eszközkészletnek kell lennie:

 • Csőhajlító görgőkkel a téglalap alakú cső alatt;
 • Hegesztőgép kísérő eszközökkel;
 • A fémhez rögzítők;
 • szögletes csiszológép vágólemezzel és fémcsiszoló fúvókával;
 • Elektromos fúró fém fúróval;
 • Mérőeszközök (rulett, négyzet, marker és más).

A SKIS létrehozásához szükséges anyagok csak 40 × 25 milliméter keresztmetszetű csővel kell rendelkezniük. A szék gyártásához a 30 × 30 millimétert jóváhagyjuk. Ülés és vissza a szerelvény befejezése után kívánatos lenne a fa tábla burkolata, mert nem túl kényelmes ülni a csupasz mirigyen.

Lépésenkénti utasítás

Tekintsük a Közgyűlés eljárásának záradékát.

 • Sílécet készítünk. A túlnyomó többség szerint ez a legnehezebb szakasz. A gyakorlatban, ha van egy csőhajlító, nincs probléma. Egyszerűen vágjon 2 üres méretű 1,3 méteres méretű és gördülő méretű, amíg meg nem kap egy megfelelő sugarot és távolságot a 96 centiméter síének szélei között. A síelésnek teljesen meg kell egyeznie, különben a szék idegesen swing lesz. A sífelelés összehasonlítása egymásra helyezhető.

 • Építsd az oldalfalat. A vázlat szerint a síközpontok hegesztése. Az állványok közepén a kereszt rögzítve van – az ülésvezető. Az átlósan elhelyezkedő állványok felső pontján hegesztettük a kartámaszt.

 • Build 2 oldalfal. A szerelvénye hasonlóan az első szerelvényhez hasonlóan történik, csak a korábban gyártott részre helyezett szerkezet szerelõelemei alatt, és győződjön meg róla, hogy azok azonosak.

 • Csatlakoztatjuk az összegyűjtött oldalfalokat. A síléc hegesztett vízszintes kereszttartók elülső területén. Ebben a szakaszban minden bizonnyal a szenet használjuk, és szabályozzuk a keresztléc és a 90 fokos közvélemény-kutatásokat.

 • A következő keresztléc hegesztve a tetején az állványok, Az átlós. A keresztléc és az átlós állványok közötti szögnek 90 fokosnak kell lennie.

 • Mi hegesztettük a vezetőt. Az ívelt cső két szegmense felkészíthető az ülés és a karfa üléséhez. Az útmutatónak a maguk között párhuzamosan kell lennie, hogy a jövőben a faépítés nem vezet.

 • Színező támogatási tervezés. Az összegyűjtött keretet a rozsda és a talaj látható nyomai tisztítják. A primer teljes meghalása után 2 rétegű festéket alkalmazunk az előző réteg szárítására.

Tehát az alap készen áll, csak a mag, annak ellenére, hogy ez egy jó összeszerelés – egy szék. Mit kell tennie a vas Oste-hoz, hogy kényelmes bútorokká váljon? Számos lehetőség van a vasbútorok véges lezárására. Például, akkor vágott acélszalagok acéllemezből összeforrasztani a cozoise formájában a lamellák, hogy tart a matrac vagy párna. A második, a legjobb megoldás a fa táblák fémkeretének burkolása.

A berendezett fából készült tábla, a lamellák vágódnak, amelyek a Cozenhez vannak rögzítve. A fém keretbe való rögzítéshez a 3 milliméter átmérőjű lyukak először fúrnak. Az elkészített lyukak tetején a lamellák és a fém csavarok a csőre vannak rögzítve. A szék teljes összeszerelése után a hordozóstruktúra támogatását úgy kell festeni, hogy a lakkot lefedje. A végső befejezési technikák kiválasztása attól függően van, hogy mely anyagokat használták fel a fedezésre.

Mi a teendő, ha nincs Proftube, de megbízható és kényelmes széket kell összeállítani? Alternatív megoldásként a profilcső a bútorok létrehozásához használható a leginkább megfizethető kerek részek. Tény, hogy az acélcső egy kerek keresztmetszetű, nincs kevesebb erő, mint egy téglalap alakú cső. Következésképpen, hogy egy hintaszéket hozzon létre, egyszerű csapcsövet gyakorolhat. Egy másik kérdés egy kerek rész, ami megnehezíti az építést, mert az elemek nehezebbek csatlakozni.

Hogyan készítsünk hintaszéket a profilcsőből, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: