Hogyan gyűjtsük össze a szekrényeket?

Ma mindenki gyorsan és magas színvonalon gyűjtheti össze a szekrényt egyedül. Ehhez csak meg kell rendelnie az összes szükséges anyagot, amelyet speciális üzletekben talál. Ez a bútor nagyon népszerű, és számos jelentős előnye van. A helyiségbe telepítéséhez ismernie kell a szekrény összeállításához szükséges lépésről lépésre.

Sajátosságok

Először is meg kell határozni, hogy melyik ruhásszekrény alkalmas a szobádra. A modern vásárlók inkább a szekrényt preferálják, mert funkcionálisabbak.

Fő előnyei közül:

 1. Megnövekedett kapacitás és tervezési tömörség. A bútorok nem néznek nehézkesnek, de ugyanakkor elegendően nagy számú dolog lehet.
 2. A ruhásszekrény bármilyen méretű helyiségbe, valamint formákat is elhelyezhet. Az ilyen bútorok ügyesen átalakíthatók és alkalmazkodhatnak a szoba jellemzőihez.
 3. A szoba zónásának lehetősége. Ezzel a témával vizuálisan megoszthatja a szobát különböző zónáknak. Leggyakrabban a szoba a munkálkodási és rekreációs területre oszlik.
 4. Ajtó mechanizmus. A kabinet megnyitásához nem lesz szükség extra helyre.
 5. Kényelmes összeszerelés. Ezt önállóan és speciális készségek nélkül lehet elvégezni.

A házban vagy a lakásban bármilyen típusú szekrény, legyen egy kupé vagy hinta, fontos helyet foglal el. Ennek köszönhetően a bútorok sikerült megtalálni a tisztességes megoldást a maximális funkcionalitás kérdésében korlátozott helyen.

A szekrények fő előnye a hasznos helyterem gazdasági használata. Multifunkcionális, tartós és kényelmes használni.

Szintén szerves részét képezik a lakás belsejének. Rendszerint az egész alapterületet és a mennyezetre kerül, kiküszöböli a nehezen elérhető helyek jelenlétét, amelyekben a por és a szennyeződés felhalmozódása lehetséges. Ez nemcsak a szekrény élettartamának meghosszabbítását teszi lehetővé, hanem tartsa az egészségét is.

Az ilyen típusú bútorok tervezésénél figyelembe veszik a szoba minden építészeti jellemzőit. Ez lehetővé teszi, hogy az összes sarkot, réseket és más “halott zónákat” használhassa. A szekrény kialakítása lehetővé teszi, hogy szinte mindent tároljon benne, még a nem szabványos dimenziókban is.

A kabinet szoba hasznos helyének legnagyobb hatása a tolóajtók használatának köszönhetően érhető el. Ezt a rendszert tartós és csendes működésre tervezték.

A gardrób-rekesz megrendelésének lehetősége miatt korlátlan választás van, a gyártási anyagoktól kezdve, és a tervezési megoldásokkal végződik.

A kabinetnek a leginkább kompatibilis és funkcionálisnak kell lennie. A design kiválasztásakor megrendelheti az Ön számára szükséges indító polcok mennyiségét, fiókjait, akasztókat, kosarakat. Ugyanakkor ne felejtse el a szabad hozzáférést a szekrény tartalmához.

A bútorok modern piaca lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen típusú anyagot használjon.

Ez lehetővé teszi, hogy tervezzen egy szekrény, amely harmonikusan kombinálható más elemei a belső a szoba, ezáltal megszakítva az átfogó koncepció a lakás kialakítása.

Főszabályok

Annak érdekében, hogy gyorsan gyűjtsük össze a vásárolt bútorokat, szigorúan kövesse a termék gyártója által kínált utasításokat.

Vannak alapvető szabályok a szekrény bútorok felszerelésére. Ha szigorúan követik őket, akkor minden dolog a lehető legrövidebb időn belül összegyűjthető:

 • Nem kell eltávolítani a gyári csomagolásból és azonnal. Ilyen cselekvésekkel keverheti a részleteket, majd nehéz lesz kitalálni, hogy mi vonatkozik. Szigorú szekvencia meg kell felelnie. Óvatosan vizsgálja meg a gyári utasításokat többször. Tehát nem kell újra meg kell ismételnie az összes munkát.
 • Javasoljuk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az összes szerelvény a helyén van. Ha valamilyen elem hiányzik, akkor nem tudod összegyűjteni ezt a bútorokat. A szerelvényeknek meg kell felelniük a bejelentett színsémának. Győződjön meg róla, hogy a vezető dobozok kellően lágy mozognak.

 • Mindent felváltva kell összegyűjteni, minden egyes rész külön. Kezdje a munkát a legjobban az alulról. Csak a telepítés után az oldalfal telepítéséhez mehetsz.
 • Óvatosan nyissa ki a gyári csomagolást, az összes részletet egy speciális asztalra bomlik, és előkészíti a szükséges eszközöket.
 • A telepítés végső szakaszában tükör ajtókat kell telepítenie. Így elkerülheti a károkat.

Anyagok és befejezés

A közelmúltban, a magas színvonalú bútorok gyártásához, az ilyen anyagot leggyakrabban LDSP-ként használják. Ez fából farokból áll, csak elég nagy diszperzió. Annak érdekében, hogy ilyen zsetonokat adjunk, a lap alakja a forró sajtó módszerét alkalmazza. A kötőelem formaldehid gyanták.

A fő különbség a forgácslap és az LDSP között abban a tényben, hogy a második anyagot speciális film borítja. Papírból és gyanta melaminból készül. Az LDSP lemeznek jó sűrűsége van. Ez az indikátor miatt erősebb és sok éven át szolgál.

Ez az anyag összetételében változik. Bár egyes vásárlók úgy vélik, hogy nincs fajtája.

Ha elkülönítjük az LDSP-t, akkor a következő típusok megkülönböztethetők:

 • furnérozott;
 • laminált;
 • Chernova.

Összetételében különböznek.

Három fő fajtát különböztetnek meg:

 1. Az elsőre a fűrészpust csak a legmagasabb fokozatú. Az ilyen termék felülete nem rendelkezik zsetonokkal, és egyszerűen hibátlannak kell lennie. A tűzhely díszítése Furnér vagy speciális film.
 2. A második fokozat síkján kis hibák lehetnek. Dekoráció lehetséges, de nem nagyon gyakran alkalmazzák.
 3. A harmadik osztályú lemezek látható hibákkal rendelkeznek. A felismerés hiányzik.

Érdemes megjegyezni, hogy az LDSP refrakter, valamint a nedvességálló. Képesek eléggé nagy hőmérsékletek ellenállni. Leggyakrabban az LDSP-t a bútorok gyártásához használják, különösen szekrények. Kevésbé gyakran használják partíciókat vagy belsőépítést. Az anyag összetétele lehetővé teszi, hogy jól tartsa a körmöket vagy a csavarokat.

Az anyagból származó bútorok elegendő pluszokkal rendelkeznek, ha más anyagokkal hasonlítanak hozzá.

A fő előnyök között megjegyzés:

 1. Elérhető költségek.
 2. A gyártási folyamat nem rendelkezik speciális nehézségekkel.
 3. Kiváló minőségű anyag.
 4. Hosszú élettartam.
 5. Széles színek gamma. További dekoráció lehetősége.
 6. Különböző anyagokkal kombinálva.

Az LDSP-ből származó bútorok tökéletesen illeszkednek bármilyen belső stílusba.

Érdemes megemlíteni a lemezek másik jellemzőjét. Hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint képesek a hő belsejében tartani. Szükség esetén még a ház falait is vetheti.

Szükséges eszközök

A szükséges eszköz megszerzésének magas költsége nem lesz szüksége.

A szekrény felszereléséhez szabványos eszközökkel kell rendelkeznie:

 • Speciális rögzítő a részletekért;
 • Elektromos csavarhúzó;
 • gumi formázás;
 • kulcs hatszög;
 • Építési kés;
 • Csavarhúzó szabvány;
 • Írószeres kés;

 • különböző méretű fúrók;
 • elektromos fúró;
 • ár;
 • Papír finomszemcsés csiszolópapírral;
 • Építési ceruza;
 • Corolnic;
 • A mérésekhez szükség van egy rulettre.

Helyesen feltételezzük, hogy milyen konstrukciós eszköz a bútorok összeszereléséhez, amire szüksége lesz rá, lehetetlen. Mindez a projekt összetettségétől függ.

Algoritmus Montaja

Előre kell előkészíteni a szobát, amelyben egy ruhásszekrényt szeretne tenni. Ezután ismét győződjön meg róla, hogy minden szükséges eszközzel és anyaggal rendelkezik a kezedben.

A tapasztalatlan felhasználói összeszerelő bútorok meglehetősen könnyűnek tűnnek. Csak látszólag elhanyagolható hibák után, manifeszt Különböző telepítési hibák:

 1. Az ajtó ajtajának szomszédságában nagyon gyenge.
 2. Skyrplay ajtók a nyílás során.
 3. A lyukak lyukai eredményeként előforduló részek elhelyezése.
 4. Bútor sétál és meglehetősen instabil.

A bajok elkerülése érdekében a szerelvény előnyösen szigorú rendszeren alapul.

Kétféle felszerelés létezik – függőleges és vízszintes. A második esetben a ferde-ek sokkal kevésbé gyakoriak, amelyek összekapcsolódnak.

Csak akkor, ha a mennyezetmagasság nem elegendő, akkor a szerelvény a helyzetben van, amikor a szekrény függőlegesen található.

Kezdetben a lábakat és az alapot kell rögzíteni. A lábak csak akkor szükségesek, ha a szekrény alatt lévő padló egyenetlen lesz. Ezután folytathatja a főépület azonnali összeszerelését. Ehhez az oldalfalak szorosan csatlakozzanak az alaphoz. További felépítéshez rögzítse a racket. Így az oldalfalak nem ragadnak. Ezután meg kell adnia a maradt adatokat.

A professzionális mesterek tájékoztatniuk kell a szekrény hátsó falát, hogy rögzítsük az öntapító csavart, és ne a köröm. Az összeszerelés ezen szakaszában a szekrényt előre telepítik a kiválasztott helyen. Tegye az útmutatókat a dobozokhoz, és minden bizonnyal ellenőrizze munkáját. Telepítse a tartókat és a rudat.

A következő dolog az ajtók telepítése. Először is meg kell adni az útmutatókat pontosan. Ezután az öncsavarok rögzítik a sínt. Ezután vegye be az ajtókat, és helyezze be őket. Óvatosan kell nyitniuk és zárniuk. Szükség esetén alkalmazza a munkájukat. A tömítő keféket csak az utolsó szakaszban kell ragasztani. A KREPIM speciális dugók megerősítése.

A bútorokból készült szekrény, az LDSP vagy a DSP könnyen összeszerelni magát. Az előregyártott ruházati szekrények meglehetősen egyszerű kialakításúak, és a slad összeszerelése, a négy merev vagy más típusú szekrény rendje gyakorlatilag nem más.

A négy hengerelt szekrény egy kicsit többet gyűjt. Korábban meg kell választania, hogy melyik ruhásszekrényt szeretnél. Talán élvezni fogsz egy üveg, szekrény szekrény, amelynek további éjjeliszekrényei vagy egyéb tartalma van. Tiéd a választás. Szükséges a javasolt összeszerelési rendszert, majd sikerül.

Tudjon meg többet arról, hogyan gyűjtsünk össze egy szekrényt, akkor megtanulod a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: