Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

Bármely személy munkahelyének a lehető legkényelmesebb és kényelmesnek kell lennie, hogy teljesen és produktív módon dolgozzon sokáig. A számítógép karosszék jelenléte lehetővé teszi, hogy jól működjön mind a számítógép mögött, mind az asztalnál. Tekintettel a rendszeres ülő egy számítógép szék, a kárpit gyakran romlott, ami a megjelenését a termék nem vonzó, és a használata a szék kevésbé kellemes. A kárpitozás megváltoztatásához tudnia kell, hogy pontosan mit érdemes megtenni.

Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

Kárpitozás és mérés

Egy gyönyörű és kényelmes számítógépes szék lehetővé teszi, hogy hosszú ideig a munkahelyen legyen, nem érzi magát kényelmetlenséget. Idővel a kárpitozás romlik, majd meg kell változtatni. Használhatja a szakemberek szolgáltatásait, de ez egy kerek összege egyenlő az új termék költségeinek felénél. Számos nyilvánvaló előny van egy független lélegzetben:

 • a mester munkájának kifizetésének hiánya;
 • A vontató folyamata körülbelül egy órát vesz igénybe, ami sokkal gyorsabb, mint a szék kézbesítése a műhelyben;
 • Minden folyamat otthon készült;
 • Viszonylag alacsony kiadások – csak anyagokat vásárolnak.

Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Ahhoz, hogy egy kopott szék ismét vonzó legyen, meg kell választania a megfelelő anyagot. A fő opciók közül érdemes elosztani ezt.

  1. Műbőr – Külsőleg hasonlít a bőrre, érdemes, a színek széles választékában, de az anyag jellemzői, a kopásállóság gyenge expozíciói miatt, és hamarosan megkezdi stílusokat kapni.
  2. Bőr – Gyönyörű és gyakorlati anyag, de magas költséggel rendelkezik.
  3. Vékony anyagok – Lehetnek különböző textúrák, sűrűség és színek, gyönyörűen nézve a székre, de érzékenyek a füstök, vágások és foltok megjelenésére.

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  A számítógép karosszékének kárpitozásához a legnépszerűbb és gyakran használt anyagok között meg lehet jegyezhető és velúr, állomány, velúr, Shenill, Jacquard. Az anyag kiválasztása a székek számára, érdemes mérlegelni az összes pozitív és negatív oldalát, döntse el a színsémát, hogy az új kárpitozás harmonizáljon a másik bútorokkal a szobában.

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Miután a szagválasztás megválasztásának kérdése megoldódott, akkor az eljárás eltávolítására szolgáló eljárásra kerül, amelyből a teljes esemény sikere függ. A megfelelő méréseket többféleképpen kaphatja:

  1. Mérje meg a háttámla hosszát és szélességét és a szék ülését, és adjon hozzá 5 cm-t a végső mutatókhoz, amely az esélyekhez és szükség esetén a további habréteghez megy;
  2. Szétszerelje a számítógép székét, és távolítsa el a régi kárpitot, amelyen a szükséges mennyiségű anyag mérhető.

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  A minta kivágása előtt érdemes megvizsgálni pontosságát és helyességét többször, mivel az összes árnyalat. Amint minden készen áll, elkezdheti a munkát.

  Szükséges eszközök

  Annak érdekében, hogy a számítógépes székben a kárpitozásának folyamata jól és a lehető leggyorsabban tegye át, Minden szükséges eszközzel kell rendelkeznie veled, köztük:

  • A bútorok tűzőgépek zárójelekkel – segítségével gyorsan és biztonságosan megszilárdíthatja az új anyagot és a hátát;
  • A rohamok felszerelésére szolgáló berendezés szükséges a biztonságos és gyors munkához a régi kárpitozás megváltoztatásához;
  • fogó;
  • PIN-kód beállítása új kárpitozáshoz a telepítés előtt;
  • Csavarhúzó vagy csavarhúzó – segítségükkel haladéktalanul elősegítheti a széket, és a halották újra összegyűjtése után;
  • Rulett – a mérések munkájához és a minták létrehozásához;
  • Olló – vágási minta.

  Készítsen egy eszközt és szövetet a vontatáshoz, elkezdheti a munkát.

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Lépésenkénti utasítás

  A számítógép székének rajza nem a legnehezebb eljárás, hanem sikeres megvalósításához számos árnyalatokat kell tudnia. Nincs tapasztalat az ilyen munkáról, érdemes megnézni egy videót, vagy olvassa el számos cikket, amelyek részletes leírása a munka minden szakaszában annak érdekében, hogy megértsük, hogy pontosan milyen szakaszokat kell mennie. Fedjük le a számítógépes széket a saját kezével, elég egyszerű, ha van veled minden szükséges eszköz, tudás, és nem rohan a munkafolyamatban.

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Ahhoz, hogy megváltoztassa a régi kárpitot egy újnak, el kell döntenie az olyan anyagot, amely a lehető leghosszabb ideig tart, akkor kényelmes lesz a használat, és ami a legfontosabb, hogy emészthető üzem közben, ami különösen fontos azok számára, akik hiányoznak azok számára. Minden olyan eszköz hiányában, amely a játék kezdete idején elérhetőnek kell lennie, érdemes megvenni őket, vagy ismerősökből adja meg, különben a munka során nehéz helyzetben van.

  Az első alkalommal végzett átrendezés, érdemes olyan asszisztens, aki kényszeríti, segít, és ellenőrzi mindent, amit meg kell tennie.

  Az elnököt gyorsan és hatékonyan vágja, az eljárás meg kell vizsgálnia, gondolja át magad, és ne mozduljon el a tervezett tervből a munka során.

  Elemez

  Amint a kárpitozás cseréjével kapcsolatos kérdéseket tisztázzák, az eszközök és anyagok készen állnak, elindíthatja a folyamatot. Először is szükség van szétszerelni a széket, eltávolítva az összes alapvető elemet, amelyen az anyag cseréje lesz. Az első ajánlott a hát eltávolítására, amelyre a csavar egy nagy kerek sapkával van kikapcsolt állapotban, közvetlenül az ülés mögött található. Amikor a csavart extraháljuk, a hátul eltávolításra kerül a fém tokból, amelyhez csatlakoztatva van. A kényelem érdekében jobb, ha csavarja le a fém sarkát, amelyhez a szék két részét összekapcsolják.

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Amikor a hátsó teljesen készen áll a munkára, elkezdheti szétszerelni az ülést. Az első dolog csavarja be, ha azok. Az ülés alatt vannak olyan csavarok, amelyek a szék aljához vannak felszerelve, miután a fogantyú eltávolítása könnyen eltávolítható. A következő lépés lesz a csavarok, amelyek a földön tartják az ülést, amely lehetővé teszi, hogy teljes hozzáférést biztosítson ehhez a részhez a helyreállításához.

  A számítógépes szék összeállítása során a problémák elkerülése érdekében az összes részletet egy helyen, különösen kicsi-egy kis tartályban vagy egy dobozban hajtja össze. Amint az elemzési eljárás befejeződött, közvetlenül mozoghat a régi kárpitozásra az újra.

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  A berendezés cseréje

  A régi kárpitozás általában egy számítógépes székhez van csatlakoztatva bútorzárokkal, amelyeket el kell távolítani. Ha van egy anti-stripper, ez az eljárás legalább időt és erőt vesz igénybe, különben lapos csavarhúzóval vagy más hasonló eszközzel használható. Miután eltávolították a régi anyagot, értékelni kell a habszivacs minőségét. Ha alkalmas használatra, akkor hagyhatja el a helyén, és csak egy ruhával dolgozik. Amikor a habszivacsot elrontják, és ki kell cserélni, a régi réteget el kell távolítani.

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  A munka kényelme érdekében a szék jobb, ha átfordul, új habfoltot helyez el, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyértelműen vázolja az etet. Amint a lágyrészt levágják, kezelni kell, biztosítva, hogy a mérések igazak legyenek, és a rész alkalmas. Annak érdekében, hogy a szék használata során nem csúszott, és nem szüntesse meg a szék használatát, és nem zavarja a haza folyamatát, szükség van rágalmazó zárójelekkel.

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Javasoljuk, hogy óvatosan használja a bútorok tűzőgépét, hogy ne sérüljön meg. A konzol nagyságának kiválasztása célszerű, hogy legalább 8 mm-t megvásárolhassák őket, ami biztosítja a megfelelő rögzítést és biztonságot a felhasználás folyamatában. A tűzőgépet nemcsak a habos gumi rögzítőjén kell használni, hanem az új kárpitok rögzítéséhez is. Ahhoz, hogy az anyag elkészítsék a széket, közelítette meg a méretet, használhatja a régi kárpitozást, megfordítja a mintát. A szövet megfelelő feszültségének biztosítása érdekében azonnal fel kell oldania a szék belsejétől függőlegesen, majd vízszintesen.

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  A hab gumi és a kiváló minőségű konszolidáció egyenletesen terjesztve, a szövetrész helyesen történő cseréjét, a végső részre, amely magában foglalja a késztermék összeszerelését.

  Gyülekezés

  A számítógép székének összeállítása az áramlási eljárás után fontos, hogy összegyűjtse az összes részletet ugyanabban a sorrendben, ahogyan értették. Készítsen frissített elemeket, üléseket, és ha szükséges, a háttámla azonnal csatlakoztassa az alapot, amelyhez minden más elemet csavaroznak. A bázishoz tartozó karfa és fémtervezés az alaphoz kapcsolódik. Ha a háttámla elvégzése, majd az alap, akkor szükség van behelyezése a fém sarokba és a szorítóba egy nagy műanyag fejjel.

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Mielőtt a széken ül, és próbálja ki a munkád gyümölcseit, érdemes séta járni az összes melléklet mentén, és ellenőrizze megbízhatóságát, hogy megakadályozza a deformációt vagy a részleteket. Amint befejeződött a teljes ellenőrzés, biztonságosan ülhet a széken, és élvezheti az új, gyönyörű és kényelmes bútorokat.

  Ajánlások

  Hogy a számítógépesülés a lehető leghosszabb, a rajz tervezése, érdemes megválasztani az anyag típusát. Érdemes navigálni az ilyen paramétereken:

  • Anyagi lehetőségek – A szövetek nagy árkategóriás lehetnek, ezért fontos megérteni, hogy mit lehet számolni;
  • Belsőépítészet – A szövet színének, szerkezetének és nyomtatásának felvétele, figyelembe kell vennie a helyiség belsejét, ahol a bútorok találhatók;
  • Bútorok működésének mértéke – Az anyag megválasztását az elnök gyakran használják.

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Ha a számítógép szék teljesen kárpitozott, akkor mindenütt ki kell cserélni, hogy a termék megjelenése továbbra is mutatható. Az ülések és a hátsó, a karfák mellett, amelyek szintén erősen borítják a ruhával, mert az anyag megvásárlása, érdemes beépíteni méretét a jövőbeni vándorok méretében. A karfa kárpitja nem különbözik a szék más részleteitől való munkavégzéstől, azonnal az elemzésükre, majd a régi anyagok új és gyűjtőtermékeinek cseréjére. Ha a fogantyúk fából készült elemekkel rendelkeznek, javasoljuk, hogy frissítsék, a lakk vagy furnér, amely a késztermék megjelenését mutatja be.

  Hogyan húzhatsz számítógépes széket?

  Annak érdekében, hogy az elnök gondoskodjon, nem okoz nagy nehézségeket, érdemes nemcsak tartós és erős anyagot választani. Ezenkívül a vizet kell nyomnia, és könnyen tisztítható. Ha van kérdés a szín kiválasztásában, akkor jobb, ha egy képet vásárolhat egy képet, mivel a kép jelenléte az elemek kiválasztását okozhatja, amelyek növelik az anyag fogyasztását, illetve a költséget, A munka időtartama.

  Egyszerűen fontos pont lesz a habbi gumi is, amely a kárpit alatt van. Ha a vastagsága vagy sűrűsége túl kicsi, akkor az ilyen szék használatának kényelme minimális lesz. A vastagság megválasztása a szék típusától és a súlyától függ, aki ülni fog. Hogy növelje a sokk-elnyelő tulajdonságokkal, és maximalizálja a lágy részeit a szék rugalmas, lehetséges, hogy egy lap habosított polietilén, amely nagyobb rugalmasságot, és nem kíván idővel. Polietilén, kiváló minőségű hab és kárpitos anyagok, kényelmesebb számítógépszéket hozhat létre, mint eredetileg, és kényelmesen használhatja hosszú ideig.

  Részletes videó a számítógépes szék rajzáról a saját kezével megtekinthető.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása