Hogyan kell telepíteni egy függőágyat otthon és az utcán?

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a függőágy csak természetes körülmények között lazíthat, de ez a vélemény téved. Egyrészt egy hasonló témát feltaláltak annak érdekében, hogy a fák között lógjanak, de a szoba körülményei között is meglehetősen megfelelő. Az ember anélkül, hogy elhagyná a házát, kényelmes időben magamnak maradhatsz egy függőágyban, és élvezheti, hogy élvezze a lullinget. De mielőtt szórakozna, függőágy, hogy helyesen felfüggessze.

Alapszabályok

Ahhoz, hogy a függőágyat saját kezével lefedje, meg kell felelnie bizonyos követelményeknek.

  1. A helyiség mennyezetének legalább 2 m-nek kell lennie. Az invertált pozíciók elvégzéséhez a mennyezeteknek legalább 2 m 20 cm-nek kell lenniük.
  2. A függőágyat helyesen rögzíteni kell, hogy a rögzítőelemek közötti értéket a mennyezet magasságától függően kiszámítjuk: legfeljebb 3 m – 0,6 m; 3,5 m – 0,7 m; 3,5 – 0,8 m.
  3. A falakkal kapcsolatos szükséges francia bekezdéseket be kell tartani: a termék előtt és hátulján – 150 cm, mindkét oldalán – 100 cm.
  4. Bizonyos készségek hiányában jobb, ha a rögzítőelemeket szakember telepíti.

Hely kiválasztása

Kezdeni Meg kell határozni a helyet, ahol a függőágyban lazíthat. A függőágy elfogadható telepítése az erkélyen, a loggiában vagy a szobában. Itt figyelembe kell vennie azt, amit ez a téma szükséges. Például, egyesek vásárolnak egy függőágyat a filmek és az olvasás kényelmes figyeléséhez, mások szeretnének megcsodálni a tájat az ablakon kívül.

Hasonló termék Mind az ellenkező és a szomszédos falak között lóghat. Itt figyelembe kell vennie azt a tényt, hogy a falaknak tőkének kell lenniük. A legmegfelelőbb tégla- vagy betonfalak a legmegfelelőbbek lesznek, és ezekhez rögzítve vannak: horgonycsavarok, lemezek rögzítőelemekhez, fülekkel ellátott termékek.

A vakolat vagy más anyagok falára is függeszthetsz egy függőágyat, és függ függőágyat is, de sokkal nehezebb megbirkózni itt, míg a kötőelemek megbízhatósága csökken.

Mit kell használni a kötőelemeket?

Bizonyos esetekben a két rögzítő közötti távolság rövidebb lehet, mint a termék teljes mérete. De jobb, ha ez a távolság több, akkor lehetőség van arra, hogy a termék pozícióját a kötelek segítségével állítsa be.

Rögzítőelemek – ez a legalapvetőbb a termék lógásakor. A ház és az átfedő lapok típusától függően, Hagyományos horgonyok használhatók, amelyek jól illeszkednek a teljes méretű lemezekhez, vagy Összecsukható fajuk, jellemzi, hogy olyan segédelemek jelenléte, amelyeket összecsukható részek képviselnek. Az utóbbi alkalmas üreges lemezekre.

A terméket a mennyezetre, használhatja rendes kötelek, De egyes esetekben a láncok alkalmasak, mivel lehetetlen. Különösen akkor, ha a függőágy széles választéka van. A horgonycsavarok mellett készíthetsz Mennyezeti tartó egy kör alakú fémlemez formájában, horoggal.

Magasság kiszámítása

A magasság kiszámításakor figyelembe kell venni a következő szabályokat.

  1. A tartó magassága a rögzítőelemek közötti távolságtól függően kerül kiszámításra. A kötőelemek közötti távolságnak meg kell dupláznia a magasságot.
  2. Amikor a falon lévő hely, ahol a tartónak a folyosó területhez tartozik, akkor a speciális biztonsági rögzítők számára jobb, ha a lakásban élõ legmagasabb szintű növekedést eredményez.
  3. Optimálisan, ha a mellékletek olyan távolságban vannak elhelyezve, amelyek nem haladják meg a hosszúkás kéz szintjét, hogy a terméket felfüggesztheti és eltávolíthassa anélkül, hogy sok időt töltene.
  4. Ha a kötőelemek közötti távolság meglehetősen nagyméretű (legfeljebb 6 m), és szükséges, hogy a termék nem a középső, de egy kicsit a fal irányában, majd összehangolja a függőágy pozícióját, azt ajánlott, hogy a távoli támogatást javasoljuk, hogy magasabb legyen a szomszédnál.

Így megállapítható, hogy A rögzítőelemek jobban vannak felszerelve 1 M 80 cm magasságban a padlótól. Ha a kötőelemek közötti szegmens 300-350 cm, akkor enyhén rögzíthető, visszavonulva 1 M 50 cm-re a padlótól.

Ha vannak olyan szándékok, amelyek egy függőágyat telepítenek hevederekkel, akkor a mellékletek kissé alacsonyabbak lehetnek az ajánlottnál. kívül, Jobb, ha a kötelek legkisebb méretét választja, amely nem adja meg a terméket megmenteni, és egy nyújtott állapotban lesz.

A kötőelemek helyének magassága a padlótól való távolságtól függ. A gyakorlat azt mutatja, hogy jobb, ha egy függőágyban pihenhet, magasabbra nyúlik, mint a padlófelület közelében található. A Win-Win variáció 2 hurok kialakulása minden kötélen, hogy úgy tűnik, hogy felfüggeszti a függőágyat 2 pozícióban: a legbiztonságosabb helyzet (amikor a lábak felhelyezhetők a padlóra) és a hagyományos (ha a termék magasabb).

Gyakorlati telepítési útmutató

A telepítés előtt érdemes megnézni a termék helyének kényelmét. Ez nem olyan könnyű, hogy egy, szüksége lesz egy partnerre. Szükséged van egy függőágyat, amelyhez kötő kötelekhez csatlakoztatott kötelek, és az élek az állítólagos kötőelemekhez, majd állítsa be a rudak kívánt méretét. Ellenőrizze, hogy a bútorok lebegnek-e egy függőágyat, hogy megvilágítsunk, és van-e olyan támogatás, amelyből ki tudsz lépni.

Ismerje meg, hogy a terméket nem szabad erősen megmenteni, egyébként pihenni fog abban, hogy nem lesz túl kényelmes.

A lakásban

Amint a hely kiválasztása, és a magasság rögzíthető rögzítők. Egy egyszerű, költségvetés és biztonságos mód a horgonycsavarok használata. Ilyen esetben egy lekerekített vagy horog alakú horgonycsarnokot használhat 1 cm-es szélességű és 6-8 cm hosszúságú. Amikor a telepítést a téglák vakolt falában végzik, kiegészítő alátétekre van szükség.

A tervezett helyeken Lyukakat kell tenni, Ehhez fúrjuk. Ha követi a tanácsot, először meg kell tennie a lyukat a legkisebb átmérővel (például 0,6 cm), majd növelje 1 cm-re. Távolítsa el a szemetet a kapott lyukból, rögzít és tartja a horgonyt, Teljesen forgassa el az anyát. Ez maradt Hammak Hammak.

Ha a házak a tartók között vannak vágva, meghaladja a termék méretét, akkor szükség van segéd kötelekre a megbízhatóság érdekében. Számos módja van a függőágynak ezeken a támogatásokon. A kötél végein ajánlott csomópontot készíteni. Aztán a kötél szabad vége a hurok függőágyába és a legkorábbi összeszerelést. Ugyanazok a műveletek szükségesek egy másik kötél számára. Így minden kötelet csatolnak a termékhez. Az utolsó lépés a kötél szélei rögzítése a rögzítőelemre. Amikor az utóbbi egy horog, ez csak elég csomópont a kötélen, és ha a hegy szemmel megy, akkor még mindig karbinákra van szükséged.

A nagyobb kényelem érdekében két csomópontot képezhet a kötél végein, a távolság 200-400 mm között, így lehetséges a függőágy két pozícióban rögzíteni: magasabb és alacsonyabb.

Végül, a csomópontok számával meghatározva, azt kell eljárni a formációhoz. Függőágyak esetén ajánlott a nyolc csomópont használata. Miután kialakult, a rögzítőelemre rögzítve van.

Kívül

Ahhoz, hogy egy függőágyat lógjon egy fán, ne hagyja ki a hely alatt. Ezen a területen eltávolítania kell a köveket, az ágakat és az olyan elemeket, amelyekből megsérülhetsz, ha a függőágy megfordul, és a személy esik.

Miután a hely meghatározása és törlése után meg kell mennie a telepítéshez. Sok módja van a függőágynak a fákra, de megnézzük a két legegyszerűbb és kényelmesebb. Először a kötéltermékhez kell csatlakoztatnia. A kötél egyik oldalán egy csomópont van kialakítva, a G8 csomópont ajánlott. Most a kötél vége, ahol nincs csomó, tolja egy függőágyat a fülbe, és a kötél másik végének csomópontja. Így az egész függőágyból lesz rögzítve.

Most a kötél csatlakozik a fahoz. Ezt kétféleképpen lehet elvégezni. Az első nem biztosítja a karabély használatát. Ez a helyzet, amikor a kötél szabad vége a fán van rögzítve. De a karbina második módjaidra van szükséged. Ehhez a kötél szabad végein illeszkedik a csomóponthoz, a karabinhoz kapcsolódik hozzájuk. A kötél méretével összhangban a törzs jobb száma van, majd a karabiner csatlakozik.

A függőágy telepítése az utcán, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: