Hogyan lehet díszíteni a szobát fehér öltözőasztallal?

Minden nő, felemelte a hálószobát, álmodik az egyéni sarkáról egy kényelmes öltözőasztallal, amelyhez rohanás, és rohanás nélkül is élvezheti, és élvezheti a reggeli és a bőrmegállapodást, aludni fog. Az ilyen fontos téma ilyen fontos témája nem a legegyszerűbb feladat, különösen a modern piac gyártói által kínált hatalmas változatossággal.

És az egyik legjobb lehetőség, amely tökéletesen illeszkedik szinte minden atmoszférában elegáns fehér öltözőasztal.

Modellek

Szabályként egy női öltözőasztal egy multifunkcionális belső tárgy, amely kiváló hölgyek sok időt töltenek, így kényelmesnek és tágasnak kell lennie.

Többféle fehér WC-asztalt talál. A főbbek:

 • Klasszikus – Ez a legközségesebb kültéri asztal, néha az asztalhoz csatolt tükörrel. Szabályként ezek a modellek speciális fiókokkal vannak felszerelve a női kozmetikumok és higiénia tárolására.

A mini-mellkasgal felszerelt közös lehetőségek is.

 • Trellier – egy nagyon kényelmes öltözõasztal hármas tükör, két oldalsó rész, amely a mobilitás, amely lehetővé teszi, hogy módosítsa a látószög. Az ilyen modell ideális egy olyan nő számára, aki gyakran szőrszálakat kell tennie, vagy megfigyel egy szigorú öltözködési kódot.
 • Konzol – Ez a modell két vagy négy tartóban lehet, és a falra való rögzítést jelenti. Rendszerint ez egy keskeny asztal, amely nem foglal sok helyet. Ez ideális kis hálószobákhoz.
 • Asztal beépített tükörrel Lehet különböző méretű formák és tervezési megoldások.

 • Sarokasztal. Ezek a modellek mindkét oldalról korlátozódnak, és közvetlenül a szoba sarkában találhatóak. A fő különbség a hátsó fal szerkezetében van. Az ilyen táblázatok fő előnye, hogy racionálisan szabad helyet használnak;
 • Felfüggesztett modell egy olyan munkalapot képvisel, amely közvetlenül a falhoz van csatlakoztatva. Találkozhat a mintákkal, mind a dobozokkal, mind anélkül, hogy nélkülük. Ezeket a modelleket nagyon gyakran használják a modern belső terek tervezők. Mínusz az ilyen bútorok abban rejlik, hogy lehetetlen egyszerűen mozgatni, ha permutációt szeretne készíteni a szobában.

Mielőtt kiválasztaná a megfelelő öltözőasztalot magadnak, célszerű megismerkedni a modellek összes árnyalatával és funkcióival. Ha a tükör külön megvásárolódik, akkor közvetlenül a WC-asztal méretére, valamint formájára és textúrájára kell felvennie.

Anyagok

A White WC-asztalok nemcsak különböző formák és tervezés, hanem olyan anyagok is eltérhetnek, amelyekből származnak:

 • A leggyakoribb nyersanyag bármely bútor gyártásához Természetes fa és olcsóbb anyagok alapján. Ha a költségvetés lehetővé teszi, hogy megvásárolja a legmagasabb minőséget és tartós dolgot, akkor a legjobb megoldás a fehér asztal megvásárlása természetes fa tömbből. Egy ilyen, gyönyörű faragott lábakkal díszített modell szinte bármilyen környezetbe illeszkedik, függetlenül a szoba stílusától. Természetesen az ilyen asztal tökéletes kialakítása lesz egy hálószoba a “klasszikus” vagy “Provence” stílusában;
 • A forgácslap és az MDF asztalok lesz egy költségvetési lehetőség azoknak, akik még nem engedhetik meg maguknak a természetes fából készült modellt. A modern technológiák lehetővé teszik a gyártók számára, hogy meglehetősen magas színvonalú termékeket hozzanak létre ezekből a természetes termék textúrájának megismétlésével;

 • Fémmodellek művészeti kovácsolással. Általános szabályként a keretet és a lábakat a fémből végezzük. A Tabletop fából vagy üvegből készülhet, matt vagy fényes felület. A fémtermékek jól illeszkednek az ilyen stílusokba, mint a high-tech, a tetőtér és a reneszánsz;
 • Feszült üveg, Rendszerint a Tabletops gyártására használják, de a modern bútorok tervezései nagyon eredeti üvegáru készítik a WC-asztalokat, amelyek a “neoklasszikus” és a “modern” stílusok szerint keresnek
 • A táblák modelljei Tiszta műanyagból Jól nézzen csak a modern stílusokban, mint például a “Techno” vagy a “Hai-Tech”.

Helyszín a belső térben

Egy kis fehér WC asztal tökéletesen illeszkednek egy kis hálószoba a téren, és ez lehet a konzol keskeny asztali mentén az egyik fal, vagy egy szögletes modell szerint. Még több helyet takaríthat meg, a tükör lóghat a falon. Emlékeztetni kell arra, hogy a világítás és az asztal, és a tükröknek olyan kényelmesnek kell lenniük a smink készítéséhez.

Ha a szoba nincs természetes napfény, akkor további fényforrásokra kell gondolkodnia. Kiválaszthatja a modell bevonatú asztal fehér fényét is. Az ilyen felületről való visszavert fény egy tágas szoba illúziót hoz létre, és kitölti a szobát extra puha fénygel.

Ha az Ön rendelkezésére áll egy nagyon tágas hálószoba, akkor megengedheti magának egy teljes körű verziót, amelynek szélessége a 90 cm-es. Teljesen bármilyen modell az irodai asztalokból, sok fiókkal az elegáns hölgyeknek a Provence stílusában.

A nagy hálószobában a hagyományos “klasszikusok” vagy szelíd “romantika” hangulatos kialakítását hozhatja létre. Nos, a világi oroszlánok helyezhetnek szobát a modern stílusban “Modern”, díszítve a hálószobát egy csodálatos fehér asztallal, Olaszország fényes bevonattal.

A tágas szobában lehetősége nyílik arra, hogy elhagyja a helyet a WC-asztalhoz az ablak közelében. További fényforrások ebben az esetben nem lesz felesleges. A szélesasztalos asztalon könnyedén illeszkedhet az elegáns asztali lámpához, felveszi a szoba általános kialakítását.

A WC-asztalok sarokmodelljei egy nagy tükörrel csak tágas szobákban jól néz ki. Szabályként hasonló modellek vannak felszerelve tágas állványok különböző hasznos polcok és fiókok. És gyönyörű fehér mondás tölti meg a szobaterület frissességet, és adja meg a szoba extra levegőt és könnyedén.

Szépségvállalkozás szervezése

Az első szabály, amikor egy öltözőasztal: nem kellene közvetlenül az ablakkal szemben helyezni, mert egy ilyen helyzet megnehezíti a smink alkalmazása. Ezzel a helyszínen az arcod mindig a szoba árnyékrészében lesz, és a közvetlen napfényt tükör sok fényt kap. Ideális az ablak közelében található, amikor a fény balra esik az öltözőasztal felületére.

Ha ez az opció lehetetlen, akkor mesterséges megvilágításra van szükség egy speciális LED-es lámpa használatával nappali szín vagy professzionális háttérvilágítás a sminkes művészek számára.

Fontos továbbá kiválasztani az asztal megfelelő magasságát, hogy mögöttes legyen, hangulatos és kényelmes volt. Általános szabályként a táblák standard magassága 75 cm, de vannak más változatok, így a modell kiválasztásakor a magasságra összpontosít.

A fő szabály: nagyon kényelmesnek kell lennie. A modell kiválasztása a tetszéshez és a hálószobájának kialakításának megfelelően, ne felejtse el vásárolni egy széket, amely alkalmas a stílusban a WC-asztalra.

Jobb, ha a széklet tiszta és kicsi, illeszkedik a tervezési megoldás teljes harmóniájába.

Minden igazság hölgynek sok szükséges dolognak van szüksége, hogy egyszerűen szüksége van saját stílusuk és varázsa. És minden ilyen dolog, amit meg kell szerveznie a helyét. Az ilyen nagy tételek hajszárítóval, masszázsfésű és curling fogóként jobban eltávolíthatók nagy dobozokba, és a dobozokban kevesebb lehet dekoratív kozmetikumok, higiéniai termékek és illatszerek.

Nagyon fontos, hogy az összes kozmetikumot használjuk.

Vegye ki az egyes dobozokat, akkor ezeket a csoportokat alkotja:

 • napi kozmetikumok;
 • Éjszakai kozmetikumok;
 • Dekoratív kozmetikumok;
 • Smink eltávolító eszközök;
 • higiénia;
 • Ékszerek és díszek;
 • A manikűrre.

Az összes szükséges eszközt a smink gondozására és alkalmazása érdekében hagyja, hogy elhagyja az öltözőasztal ingyenes gyönyörű fehér pultját, és egy kis vázával díszítheti, élénk virágokkal, gyönyörű szoborral vagy keretrel, egy kedves személynek fotójával .

A videóban láthatja a kis WC-táblák lehetőségeit.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: