Hogyan válasszunk egy változó asztalt fürdővel?

Legyen jó anya, aki folyamatosan törődik a gyermekével – nagyon nehéz feladat. Ez különösen igaz az újszülött életének első évére, amikor az első helyen a baba szükségletei, és csak az alapvető intézkedések elvégzését kell tölteniük: etetés, pelenkák cseréje, úszás, megfigyelés az egészségi állapot és még sok más.

A modern gyártók megpróbálják egyszerűsíteni a szülők életét különböző témákkal, amelyek segítenek megbirkózni a felsorolt ​​feladatokkal és az egyik – változó táblázat. Nemcsak megkönnyíti anyja munkáját, hanem a saját egészségét is fenntartja, megelőzve a fájdalmat a hátsó és a lehető legkésőbb problémákkal.

Mit kell ahhoz, hogy mi legyen?

A jövőbeli szülők gyakran gondolkodnak arról, hogy lehetséges-e a változó asztal nélkül? A kijelölt kérdésre adott válasz pozitív. Ez a design nem szerepel az alapvető elemek listájában, és helyettesíthető egy asztal, egy szülőágy, egy kanapé vagy bármely más hasonló felület.

Az ilyen helyettesítést azonban csak a lakásban komoly pénzbeli vagy szabad hely esetén kell elvégezni. Más esetekben nagyon ajánlott változó asztal megszerzése, mivel sokkal funkcionálisabb, mint amilyennek látszik.

Természetesen a pelenka helyettesíthető az ágyon, azonban egy asztal, amely segít a baba számára, hogy az első fontos cselekedeteit. Egy újszülött például megkezdi, hogy megpróbálja önállóan emelni a fejet, vagy forduljon át a hasra, hogy vannak légzsákok is. Mindezek a gyermek nagyon nehéz, vagy akár lehetetlen, anélkül, hogy sík és szilárd felületen lenne.

Van egy helyzet, amelyen ez az asszisztens valóban szükséges – a kezdeti problémák az anya hátoldalán.

Most pelenkázóasztalok sok – függesztett, összecsukható, a kerekek és a lábak, de az egyik legkényelmesebb – lehetőségek fürdő fürdő.

Jellemzők és előnyök

A fürdővel felszerelt tervek választják a szülőket, amelyekre a legfontosabb kritérium – a termék maximális funkciója. A CAM leggyakoribb termékei, amelyek sok éven át nem csalódnak az emberek, akik úgy döntöttek, hogy bíznak benne.

A bemutatott modellek pozitív tulajdonságai:

 • Könnyű mozgás egy pontról otthonról a másikra. Jellemzően az asztalok a fürdővel is vannak kerekekkel, így mozgatni őket, hogy ne legyen nehéz, ha szükséges lesz a szoba ingyenes.
 • Beépített polcok különböző gyermekek tartozékai számára. Sok olyan dolog, amire szüksége lehet anya, hogy gondoskodjon egy gyermekre, mindig kezdik, megszünteti annak szükségességét, hogy folyamatosan átadja őket a helyről a helyről.

 • Fürdő a matrac alatt Swarenia. Ez az egyik legfontosabb előny, mivel az újszülöttnek nem kell levetkőzni, például a szobában, majd csak a fürdőszobában hordoznia kell. Ha a ház helyiségeinek mérete lehetővé teszi, akkor a vízi eljárásokat bármilyen helyen lehet elvégezni a szülők számára.
 • Elég gyors vizet. Törlés, feldolgozás és öltözködés a baba, anya, és nem veszi észre, hogy a fürdő szinte száraz lesz, és csak megszabadul a cseppektől.

A fürdővel való változó asztal nem mindenkivel büszkélkedhet, még akkor is, ha van egy kívánt összeg és a vágy, hogy megvásárolja azt. Minden bor jelentős méretű termékek, amelyek egyszerűen nem alkalmasak néhány apartmanokra. A modell kényelmes elhelyezéséhez nagy fürdőszoba szükséges, vagy meglehetősen tágas gyermek vagy más szoba a lakásban.

Ha azonban nincs probléma, más negatív oldalak valószínűleg nem találhatók.

Jó választás

Az ilyen vásárlásoknak mindig jól átgondoltnak kell lenniük, hogy véletlenül nem találkoznak nemkívánatos következményekkel. Ehhez tanulhat több fontos szempontot:

 • Anyag. Egy újszülött számára a természetes, környezetbarát anyagok táblázata a legjobb. Azonban, amikor a modell megszerzett, fontos, hogy ne felejtsük el megismerni, hogy mennyire ellenáll a nedvességnek. Az ellenkező megoldás kiválasztása, meg kell vizsgálni az éles idegen szagokért és az allergiás reakció hívásának valószínűségét.
 • Kapacitás. A táblázat széles felülete kiterjeszti az élettartamot, mivel a növekvő gyerek sokkal hosszabb ideig elhelyezhető.

 • Funkcionális. Polcok, tálcák, zsebek, horgok – Mindezek szükségesek a különböző gyermek tartozékokhoz, annál inkább a szülők kényelmesebbé válnak.
 • Fenntarthatóság. Annak ellenére, hogy minden változó asztalnak rendkívül stabilnak kell lennie, érdemes tovább ellenőrizni az egyensúly egyensúlyának mértékét.
 • Növekedés. A táblázatnak meg kell felelnie a szülői növekedésnek. Ezt a kritériumot nem lehet alábecsülni, hogy ne merüljön fel kényelmetlenséget a későbbiekben való kölcsönhatáskor.

Hogyan kell használni?

Vannak bizonyos ajánlások, amelyek segítenek helyesen használni a változó asztal és gondoskodás, hogy a lehető leghosszabb legyen:

 • Minden baba higiénikus ügynök, legyen az IT krémek, porok vagy pamut, el kell helyezni a polcokon, hogy a baba ne érje el őket. Ez vonatkozik a víz lefolyására szolgáló tömlőre is – hozzáférést kell biztosítani a baba korlátozottnak.
 • A struktúra további felhasználása a bontás esetén vagy néhány részének hiánya esetén.
 • Lehetetlen elhagyni egy újszülöttet még egy percig, hogy megszüntesse az ő őszésének valószínűségét.

 • A táblázat helyének a lehető legemolóleges, a lehető legrövidebb hőforrásnak kell lennie.
 • Meg kell rendszeresen ellenőrzi a sűrűsége rögzítő csavarok minden, hiszen a ruha vagy szerv a gyermek lehet megfogni, amikor felület épségét.
 • A fürdés során folyamatosan ellenőrizni kell a fürdőben a kívánt vízhőmérsékletet.

Hogy megfeleljen ezeknek a szabályoknak, nem túl nehéz, különösen akkor, ha annak megértése, hogy a megfelelésük csádi biztonságot, egészséget és kényelmet biztosít.

Tudjon meg többet arról, hogyan válasszon egy változó asztalt fürdővel, akkor megtudhatja az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: