Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Az írás fő alkalmazását az üzleti irodai szférában osztották fel, ahol egyéni munkahelyként szolgált. A modern belső térben egyre inkább egy számítógépes asztalra, titkára, konzolra vagy más munkaszerelőkre váltott. De a bútorok tárgya klasszikus változata még mindig a gyermekszobák és az otthoni munkák iránti keresletben van.

Nézetek

A belsőépítészet fejlődésével és az új modern anyagok megjelenésével egy íróasztal új módon kezdett nézni. Most nem csak egy működő változat, hanem a belső tér jelentős része is. Például egy természetes fa tömb modellek szervesen illeszkednek a nappaliban, a legelegánsabb belső térrel.

És nem kell az asztal klasszikus változata – lehet, hogy egy elegánsabb és kis iroda helyettesítheti.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Úgy gondolják, hogy ergonómiailag az írott asztal legmegfelelőbb modellje – a sarok. A környező tér minimális költségeivel teljesen nagy terület a munkafelület. Telepíthet egy ilyen kialakítást a szoba bármely sarkában, különösen akkor, ha a modell háttérvilágítással készül, de általában az ablak helye előnyös. Ezzel az opcióval a Tabletop kiegészíthető a polcok, dobozok, szekrények, amelyek külön megvásárolhatók vagy megvásárolhatók.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

A táblázat kettős kialakítása jó megoldás, ha két embernek kell felszerelnie a munkahelyet legalább egy szabad helyen. A kettős munkaterület két fiókkal van felszerelve, és megszervezheti azt, ahol szabad hely van – néha még egy kis rést is szolgálhatnak a falak között.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

A klasszikus íróasztal az irodában négy támogató lábat vagy két masszív állványt tartalmaz, amelyen a munkafelület felett található. Az ilyen formatervezési minták teteje akár 2 méter hosszúságú, sokkal hosszabb, gyakran a látogatók fogadására szolgáló kis asztal formájában látható, és ugyanabban a stílusban kerül sor, mint a fő asztal. Az egész terv támogató elemei között – függetlenül attól, hogy a kanapé vagy a lábak, van egy szabad hely a beállításhoz.

Néha ezen a területen egy különleges lábtartót tesz lehetővé, enyhe hajlamos a kényelem érdekében.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Kortárs modellek, végrehajtási stílusok és anyagok az íróasztalok előállításához az iskolásoknak vagy a diákoknak. Az ilyen modelleket fából, fémből, műanyagból lehet elvégezni. Vagy kombinációjukat használják – például egy asztal fém lábakon, fából készült asztal tetején. Kiegészíthető egy visszahúzható asztallal, szekrényekkel, polcokkal borítva. Egyes modellek az asztal tetején található büntetés – egy speciális eszköz az írásos tartozékok tárolására.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

A gyermekszobában a bútorgyártók egy érdekes desportpultot fejlesztettek ki a mellkasával együtt. Az ilyen modell nagyon kis négyzetet vesz igénybe, de a munkafelület szerepét és a gyermekek tárolására szolgáló helyet végzi.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Egyszeres asztal kombinálása felépítendő polcokkal, szekrényekkel, bokszdal egyfajta moduláris komplexumot hoz létre, kényelmes a szükséges kiegészítők munkájához és tárolásához. Ezt a modult egyetlen stílusban és nagyon kompakt. Gyakran használják, ahol a számítógépes rendszert a munkahelyen kombinálva kell elhelyezni.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

A bútorok tervezése évente egyre vonzóbb új írási táblákat hoz létre a modern anyagokkal és érdekes tervezői megközelítésekkel.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Anyagok

Úgy véli, hogy az asztali anyag jellemzi azokat, akik élvezik azokat, akik élvezik őket, emellett ez a választás befolyásolja a termék árát és működési időszakát. Az írásos táblázat gyártásának fő anyagai hagyományosan természetes fából vagy fafeldolgozó terméknek tekintendők – forgácslap forgácslemez, MDF. A modern szobában gyakran lehet látni a képzelet által az eredeti nézetüket érintő üvegelt védőburkolatokat.

Az ilyen asztal fém kereten szerelhető, vagy teljesen üvegből kell végrehajtani.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

A fafeldolgozó anyagok alacsony költséggel rendelkeznek, az ilyen bútorlemezek tetejét a természetes fa furnérából helyezzük el, például Sonoma Oak vagy fehérített verziójából. A táblázat modellje reprezentatív és lenyűgöző. A furnér létrehozza a természetes fa vizuális hatását, bár az ilyen bútorok többször olcsóbbak.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Védő bevonat formájában laminálás a polivinil-klorid (PVC) használnak a gyártásához táblázatok a gyermekek szobában vagy a bútor a Modern stílusok, High-tech, minimalizmus. Az ilyen lehetőségek nagy nedvességállósággal rendelkeznek, nem igényelnek különleges ellátást, könnyen tisztíthatók mosószerrel, hosszú élettartammal rendelkeznek. A PVC réteg által lefedett asztali tabletta nem szörnyű zsetonok és karcolások, akkor nem lesz nyomkövetés a forró pohárból és a kiömlött vízből. A védő laminálás gyakran gyakran imitálja a különböző fafajokat, és vizuálisan nem tűnik rosszabbnak, mint a természetes tömb analógjai. Nézze meg, hogy az asztal, amelynek bevonata van a hamu shimó utána.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

A legrangosabb és drága hagyományosan fontolja meg a drága fafajtákból készült asztalok – tölgy, dió, hamu, bükk, kareli nyírfa, valamint tűlevelű fajták – lucfenyő és fenyők. Ez bútorai szilárd állami intézmények, hivatalok, in elegáns apartmanok a nagy magán épületek. E szintű íróasztal a fogadó magas státuszáról beszél. Néhány évtizeddel ezelőtt az ilyen belső tárgyak a tisztviselők szekrényeiben álltak, és zöld ruhával borítottak, ami megteremtette a jelentőségét és az egész dolog alapítását, ami körülöttük történt.

Az ilyen asztal valódi műalkotásnak tekinthető, gyakran faragványokkal vagy relief elemekkel díszítik. Szolgáltatásának időtartama elég hosszú, és gyakran az egyik tulajdonosról a másikra továbbítják.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Dimenziók

A táblázat méretei nemcsak a funkcionális céltól függenek. A szerep az anyagot játssza le, amelyből készül, és az a hely, ahol el kell helyezni. A klasszikus szabványnak 120 cm-es Asztali hossza van, és szélessége legalább 60 cm legyen. A modern modellek azonban nem szabványosak, bármilyen arányban és méretekben.

Például egy nagy asztal, amelynek hatalmas pontja van a támogatás hosszabb, több mint 2 méter hosszú. Az ablakpárkányba beépített modellek opciói, néha eléri a 3 méteres hosszat.

A hosszú munkalap kényelmes, mert a polcokból vagy szekrényekből adható hozzá.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Az asztal széles lehet, 60 cm-ről és többször, akár 30 cm-ig. A széles modellek gyakran göndör kivágással vagy nem szabványos formában vannak. A keskeny asztalok korlátozott helyen találhatók, kiegészítve őket a zár felfelé.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Az írásos táblázat magassága a szabványos változatban 77-80 cm-ig terjed. A magas ember fáradtságot érez az asztalnál hosszú munkájáért, és a gyermeknek magasra kell emelnie a kezét. Ezért bútor iskolások készül, figyelembe véve a növekedés, és mint általában, modern modellek képesek magasságát az asztallap.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Bútorgyártás ma lehetősége van arra, hogy olyan írásos táblák szerint az egyéni érdekében azokban méreteket lesz kényelmes dolgozik a növekedés.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Szín

A megjelenése az asztal lehet hangolni a többi bútor a szobában, vagy éppen ellenkezőleg, lesz egy contrastful helyszínen feltűnés. A szín a gyártáshoz használt anyagtól függ. A fa természetes tömbje lesz az a szín, amely rejlik a fafajta, amelyből ez a bútorok készülnek – tölgy, dió, kareli nyír, hamu és mások. Polivinil-klorid bevonat, amely laminált bútorlapok a forgácslap, utánozni farostok és van egy nagyon sokféle színben – világos dió, cseresznye Oxford, tölgy Ferrara fekete és barna, piros, kék, rózsaszín, bézs, színes.

Különböző színek kombinálhatók egymással a tervezés részleteiben vagy az egész számok.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Forma

Hagyományosan az íróasztalnak téglalap alakú formája van, de a modern modellek más lehetőségeket is jelentenek:

 • Sarokforma Az asztal tökéletesen elvégzi a működő felület funkcióját, miközben a minimális helyet foglalja el. Az ilyen bútorok elemek stílusosak, nem megbocsátanak, és lehetővé teszik, hogy kiegészítse a design polcok, kiegészítők, dobozok formájában;

 • Ovális. Az éles sarkok hiánya kényelmes és ergonomikus ovális modellt tesz lehetővé. Könnyen illeszkedik a környező helyre, anélkül, hogy elvesztette volna. Az ilyen bútorok mindig vonzzák a figyelmet, és harmonikusan kiegészítik a belső tereket;

 • Asztali secreter. Elfelejtett több évtizede, a modell ismét megszerzi az egykori népszerűséget. Jelenleg egy ilyen táblázatot tenni a különböző változatai: utánzás, ódon, a stílus minimalizmus, a tömb alakjában a felépítmények. A titkár meglehetősen szokatlan és lenyűgözőnek tűnik, a helyiség belső összetételének középpontjává válik, ahol található;

 • Asztalterítő. A mellkasú munkalapok kombinációja kompakt és egyidejűleg többfunkciós. Jellemzően ezt a kialakítást kis méretekben végezzük, és könnyedén megtalálja a helyszínt a helyiségek méretében, így egy antik trend a belső térben.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Az asztali forma nagymértékben függő, és milyen célra van szó. Tehát, ha rajzokkal dolgozik, széles és hosszú asztalra lesz szüksége. Ha a modellt egy iskola vagy diák számára választják ki – kisebb lehet, de a polcok formájában lévő felépítményekkel, dobozok formájában. Abban az esetben, ha a kialakítást dekoratív belső részként használják – méretét és alakját a szoba általános kialakításának stílusa alapján választják ki.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Tervezés

Hagyományosan az íróasztalnak négy támogató pontja van, és ezekhez a támogatásokhoz kapcsolódnak. A tervezők azonban gyakran visszavonulnak e triviális modellből, aminek következtében eredeti formaterveket kapunk:

 • Fal. Ez a modell felszereli a falat és a tartó pontját, amely zárójelben vagy kültéri összecsukható leállítás formájában készíthető. Vannak olyan lehetőségek, amikor az asztal teljes kialakítása a további polcokkal együtt egy olyan kialakítás, amely teljesen rögzítve van a falra, és nem érintkezik a padlóról;

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

 • Asztali transzformátor. A konstruktív modell különböző lehetőségeket tartalmazhat, amelynek lényege, hogy minden alkatrész összegyűjtött, kis méretű asztalra transzformálva. A kibővített változatban a tervezés közüzemi munkaterülete többször is növekszik;

Hogyan válasszunk íróasztalt?

 • Asztaltábla – nélkülözhetetlen opciót a növekvő gyermek, aki tanul az iskolában, majd később ugyanazt a bútorok is használhatja a hallgató munka rajzok. A modell kialakítása az asztallap magasságának megváltoztatását teszi lehetővé, a dőlésszöge, az asztali magasság beállítása is lehetséges.

Az asztaltervezés kiválasztásakor összpontosítson a funkcionális tulajdonságaira, méreteire és méreteire, amelyeket a helyére osztottak fel.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Stílus

Az íróasztal stílusa elsősorban a szoba stílusától függ, amelyben megtalálható.

 1. Szigorú klasszicizmus magában foglal egy egyszerű tervezési modellt egyenes asztali felső és megbízható támogató.
 2. Stílusok barokk vagy ampire Engedje meg, hogy a támasztó lábak ívelt enyhítése, faragott design, festés vagy aranyozás használata.
 3. High Tech stílus az űrlapok tömörségét és könnyű részleteit jelenti. Gyakran az ilyen táblázatok tükrökkel vagy fémekkel ellátott betétekkel kiegészíthetők.
 4. Egyszerű olíva stílus Lehetővé teszi a téglalap alakú munkalapok hiányos formáit, kiegészítve a szekrények és polcok.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Dekoráció

Az asztali asztali elemek további elemei alapján történik a közös stílus koncepciója alapján. Dekorációk formájában egy megkönnyebbüléses szál használható, a masszív oszlopoktól pilaszterekkel való kiegészítések. Lehetséges, hogy a megőrzést díszítő festéssel vagy telekmintával díszítik. Vagy csak egy fényes felső réteg kerül fel a bútorlapra forgácslapra és a természetes fát imitálására. Mindez a bútorok és a környező belső terek céljától függ.

A következő videó – asztali asztal.

Gyönyörű tervek

Egyedülálló belső kompozíciók, amelyek létrehozhatják magukat, néhány ötletet a minták számára.

Nézd meg ezt az eredeti antik asztalt – létrehoz egy speciális varázst, és a figyelem középpontja más belső tárgyak között.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Keskeny és gyakran elég hosszú munkalap, a konzolnak nevezik, elegáns hozzáadás lehet a nappali kialakításában.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Gyakran előfordulhat, hogy az írásos táblázat alapja lehet, és az asztali teteje üvegből, márványból vagy fa tömbből készült.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

A modern belső térben gyakran összecsukható részekkel rendelkező íróasztal rögzítését láthatja.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk egy táblát?

Az írásos táblázat kiválasztásakor fontos paraméterek a találkozó és az ergonómia. Ahhoz, hogy dolgozzon, kényelmes volt ilyen design hosszú ideig, kényelmesnek kell lennie és megfelel az emberi növekedésnek.

Egy iskoláslány vagy diák számára válasszon egy opciót állítható magasságban és szögben a Tilt Tabletop. Ha a szoba méretei kicsiek, az ergonómiai modell egy összecsukható transzformátor formájában lehet, ahol a forgó mechanizmus növeli a munkafelület hasznos területét.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Figyeljen a további elemekre – nagyon kényelmes állványok a kerekeken lévő fiókokkal, amelyek mind az asztalhoz, mind az alatta vannak elhelyezve. Ha két munkahelyre van szükség, a tabletop kettős lehet, és az ablak mentén vagy a falak között van. Azok, akik ilyen bútorokat használnak a rajzokkal való munkavégzéshez, kényelmesek lesznek az opcióhoz olyan csúszó rendszerrel, amely lehetővé teszi az asztal szükség esetén a részletes formában.

A laptop számára nincs értelme vásárolni egy nagy asztalt – elég alkalmas a konzol asztalra vagy egy kis medál asztalra.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Előnyök és hátrányok

Az írási táblák megtervezéseit egy fajta megkülönbözteti, de minden modellnek előnyei és hátrányai vannak, hogy értékeljék ezt, tekintettel az egyes modellek kinevezésére.

 1. Felfüggesztett lehetőség kevés helyet foglal el az űrben, de nem lehet nagy és széles, ami korlátozott a funkcionális paraméterekkel.
 2. A bútormodulba beépített modell jól kombinálva az egész design, de ez a táblázat lehetetlen a tervezésen kívül használni, mivel gyakran monolitikus.
 3. Asztali transzformátorok meglehetősen összetett az összeszerelésben, a leírás ellenére, és a támogatható további táblázat sokkal kényelmesebb, mint egy hatalmas rögzített analóg.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Bútor vásárlása, előre kell gondolkodnia, nem csak akkor, ha elhelyezhető, de és ahol eltávolítja az Ön számára szükséges összes tartozékot. Ezért előnyös, ha olyan polcokat készítenek, amelyek kiegészítve lesznek az asztalhoz, vagy külön-külön csatolva.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Híres gyártók és vélemények

A vásárlási kereslet és a kereskedési szervezetek visszajelzései szerint a legtöbb hiteles bútorgyártók íróasztalok:

 • Olymp bútorok“. Az Oroszországból származó vállalat széles körű és erős modelleket termel széles körben;

 • Vezető“. Az iskolásoknak és a diákoknak szóló terveket felszabadít, a választékos termékcsalád klasszikus lehetőségeket és modern modelleket tartalmaz ferde síkokkal;

 • Asnaghi interiors – Elite írási táblák Olaszországból. A modelleket kiváló tervezés és kiváló minőségű munka megkülönbözteti. A gyártás anyaga természetes fa;

 • Woka – Ez a márka számos Ausztria stilisztikájának számos modelljét mutatja be;

 • IKEA – A világhírű jelzés az eredeti tervezést biztosítja a bútorpiacon a különböző tervek egyszerű teljesítményének és magas színvonalú íróasztalainak.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

E gyártók termékei Oroszországban kereskedési hálózatokon keresztül terjednek ki, és az online áruházakon keresztül is megvásárolhatók a házhoz való szállítással.

Stílusos példák és lehetőségek

A modern otthoni bútorok lehetővé teszik a formák és a találkozók széles választékának írásbeli tábláját. Most a funkciói sokkal szélesebbé váltak, mint néhány évtizeddel ezelőtt. A bútort lehet telepíteni nem csak az irodában, vagy az iskolás szobában – a szokatlan lehetőséget az asztal megtalálja a helyét a hálószoba, nappali, akkor is fel lehet szerelni egy hangulatos sarok az erkélyen.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Nagyon érdekes az asztali modellek az ablakpárkány közelében, és néha helyettesíti azt.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Általában az ablakban az asztal a legoptimálisabb megoldás. A napfény kedvező az idegrendszeren, és lehetővé teszi a természetes világítás használatát, a villamos energiát megtakarítás.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Az íróasztal különböző funkciókat végezhet, és a tervezői megoldások néha a leginkább váratlanok.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

A modern vagy utánzó ősi modell íróasztala közös részletességgel vált a belső térben. Ma a használat meglehetősen indokolt és megfelelő a lakó- vagy irodai típus bármely szobájában.

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása