Jellemzők állványok a folyosón és a választás

A modern személynek nehéz bemutatni egy házat vagy lakást egy üres folyosóval. Ebben a szobában kell állni állvány. Számos polcon, különféle dolgokat és elemeket kell tartani, mielőtt az utcára belépne.

A fajok áttekintése

A modern otthonokban és apartmanokban az állványok a folyosó belsejének szerves részét képezik. Segítségükkel a tárolórendszert különböző dolgokra és elemekre lehet felszerelni. Az állványok megkülönböztető jellemzője az egyszerűség könnyűség. Ami figyelemre méltó, a rack-szekrény nem mászik a folyosó térére, és a szokatlan tervezési megoldásoknak köszönhetően ideális a helyiségben, különféle stilisztikai tervekben.

A mai napig 2 típusú állvány van egy bejárati csarnokhoz.

 • Csillapítási fal. Ez egy zárt kialakítás, hátsó átfedéssel, ajtókkal vagy csúszó szárnyakkal. A belső töltés gyakran több polcból és néhány további szakaszból áll. Az elülső oldalnak érdekes dekorációja van, aláhúzva a folyosó stílusát.

 • Keretfalak. Ebben az esetben nyitott tervezésről beszélünk, ahol nincs hátsó fal és ajtó. A belső töltés több különböző formájú vízszintes és függőleges partícióból áll.

A ma gyártott állványok tervezése a hossza és a magassága különbözik, de fő funkciójuk (különböző dolgok és elemek tárolása) változatlan marad. Továbbá felkérik, hogy megismerkedjen számos népszerű lehetőséggel a modern otthonokban található állványok tervezéséhez.

 • Keskeny. A folyosó állványának kialakításának kiválasztása, a szoba méretére kell törekednie. A kis apartmanokban a legmegfelelőbb olyan keskeny modellek telepítése, amelyek magassága eléri a mennyezetet. Az ilyen modelleket nemcsak önmagukban tárolják, hanem megmentik a már kis helyet is.

 • Széles. Az ilyen struktúrák ideálisak egy folyosóra és egy nagy területű folyosóra. A mászó hatás előfordulásának megakadályozása érdekében előnyös, ha széles állványokat használnak, kis magasságúak. A polcok kialakításának lenyűgöző szélességének köszönhetően számos dolgot lehet elhelyezni, és az emeleten díszítőelemeket rendeznek.

 • Sarok. Ezek a tervek a legjobb megoldás a folyosó helyének megmentéséhez. Az ilyen állványok ergonomikusak, kompakt, képesek tartani a polcokat sok dolgot és elemet, nem pedig a folyosó teljes területét.

 • Egyenes. Klasszikus opciós rack a folyosón. Gyakran ilyen struktúrák több különálló elemből állnak, amelyek saját belátása szerint helyezhetők el.

 • Polctartó tükörrel. A legjobb design stúdió opció. Az ilyen tervek nem sok helyet foglalnak el. Különbözik az ergonómiai, könnyedséggel és praktikussággal.

Anyagok

A bútorok modern gyártói állványok gyártása során különböző anyagokat használnak, amelyek mindegyike több jellemzővel rendelkezik, számos előnye és néhány hibája van.

 • Természetes fa. Az anyagból készült bútorok megkülönböztetik a tartósság, a környezetbarát, ellenállhatják a nehéz terheket. A fa jó megjelenése képes lesz kiváló díszítés a folyosón. Gyakran a fa állványok zárt megjelenésűek. Az ajtókat faragott mintával vagy tükörrel díszítették, és az építés hátulja befejeződik a gipszkarton partícióval.

Az ilyen termékek egyetlen mínusz értéke értéke. Természetes tömb – az öröm nem olcsó.

 • Forgácslap. A modern átlagember elsősorban abbahagyja az ilyen anyagból készült bútorok választását. Természetesen a forgácslapból származó termékek nem ellenállnak a nagy terheléseknek. De a tervezési és színpaletta változása miatt a legtöbb ember ízlésre kerül. Ezenkívül a forgácslapból készült állványok alacsony súlyúak, így átrendezhetők a helyről a helyről, és elfogadható költségeket lehet átrendezni.

 • Fém. A fém állványok a leginkább praktikusak, ellenállnak a nehéz terheléseknek. Azonban megjelenésük nem mindig felel meg a stylistnak.

 • Műanyag. Ezt az anyagot megkülönböztetik a törékenység, illetve a műanyag állványok terhelése, amely több dologgal elfogadhatatlan. A műanyagszerkezetek pozitív pártjai nedves környezetgel és elfogadható költségekkel szemben ellenállnak.

Tippek a választáshoz

A folyosó állványának megválasztása attól függ, hogy milyen dolgokat tárolnak. Ideális esetben érdemes figyelembe venni azokat a modelleket, ahol a vállfa, a cipő és a kiegészítő polcok jelen vannak a triolok számára.

A folyosó egy kis területével való elrendezésével előnyösebb olyan modellek kiválasztása, amelyek menthetik a minimális területet. Ilyen esetekben úgy mérlegelheti, hogy a Bench-cipő kombinált példányai szögletes polcokkal.

Különös figyelmet kell fordítani az alkalmazott anyag műszaki jellemzőire. A tárolási termékeket az erősség és a nedvességállóság megkülönböztetni kell. Ugyanez vonatkozik a felsőruházat ágára is.

A helyesen kiválasztott rack még a legkisebb folyosót is átalakítja, és ami a legfontosabb, hogy az utcai használat mindegyik végén van a helye.

Szállás

Egy kis terület folyosón, előnyös a szögletes állványok telepítése. Az elhelyezésük helye nem zavarhatja az ajtók szabad megnyitását és az emberek áthaladását.

Keskeny csillagolás jobban tegye az oldalra az ajtót vagy a tükörből. Ideális esetben az emberi növekedésű tükörrel rendelkező design ideális helyen lesz, amelyet a keskeny és magas állványok oldalai keretezik.

Széles állványok Válasszon egy nagy területű csarnokokat. Őket a szabad fal mentén kell felszerelni, hogy a szoba központja ne legyen zsúfolt.

Példák a belső térben

Rack a folyosón – Ez nem csak a dolgok tárolásának módja, hanem a ház vagy lakás bejárati csoportjának nyilvántartásba vételének végső megjegyzése. Amire figyelemre méltó, a tervezési megoldások széles választékának köszönhetően minden személy képes lesz kiválasztani a belső stylistnak megfelelő kialakítást.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: