Kanapé “American Clamshell”

A folding mechanizmusokkal rendelkező kanapék keresnek a modern fogyasztók körében, mivel különböznek a többfunkciós és vonzó megjelenésben. Számos gyártó jelenleg gyönyörű és eredeti modelleket termel, amelyek nagyon különböznek a régi szovjet kagylóból. Ma beszélünk a keresett kanapékról az “American Clamshell” mechanizmussal.

Kanapé "American Clamshell"

Jellemzők és előnyök

Nem titok, hogy sok lakás tulajdonosai szembesülnek a szabad hely hiánya miatt. Emiatt a bútorok átalakítása olyan népszerű és kereslet. Az összecsukott állapotban ezek az elemek nem foglalnak sok helyet, és a kibontott – funkcionálisabbá válnak.

Kanapé "American Clamshell"

Kanapé "American Clamshell"

Sok házban a multitasking kanapék teljesíthetők, amelyek gyorsan és egyszerűen teljes körű hálószobákká válhatnak különböző mechanizmusok miatt. Néhány a legnépszerűbbek az “amerikai kagylóval” ellátott kárpitozott bútorok modelljei. Földrajzilag jobban helyes az ilyen termékek egy másik neve, és úgy hangzik, mint a “belga ágy” vagy a “belga clamshell”.

Az ilyen bútorok a “Sedaflex” mechanizmusával vannak felszerelve, amelynek fejlesztése a franko-belga aggodalomra ad okot a Sedac-Meral-ra.

Kanapé "American Clamshell"

Az ilyen tervekkel rendelkező kanapék nagyon könnyen és gyorsan kibontakoznak. A legtöbb másolat biztosítja azt a képességet, hogy lebomlik a kanapé, anélkül, hogy eltávolítaná a felső párnákat, mivel szilárdan rögzítve vannak az övekkel.

Az átalakulás folyamatában ezek a részek egyszerűen a matrac alá csomagolva.

Kanapé "American Clamshell"

Az ilyen összecsukható kanapék alapításának első ideje rács volt. A rácsok sejtjei kicsi vagy nagyok lehetnek. Idővel ezek a részletek diszkrétet eredményeztek, így sok gyártó elutasította őket. A Sedaflex mechanizmussal modern, összecsukható kanapékkal kombinált bázisokat használnak. A központi és a fejterület kényelmes szobákkal van felszerelve, és egy helyszínen, ahol a lábak találhatók, a rugalmas anyagok övei használják.

Kanapé "American Clamshell"

Sok fogyasztó megállítja az ilyen kanapékon, mint a hajtogatott formában, kis méretűek. Ez lehetővé teszi, hogy még egy kis területen is elhelyezhesse őket.

Kanapé "American Clamshell"

Kanapé "American Clamshell"

Ne félj az ilyen modellekről és nagy terhelésekről. A szabványos példányok 200 kg-ig terjednek, de tartósabbak is vannak felszerelve megerősített lats, a maximális terhelés 250 kg.

Kanapé "American Clamshell"

Az “American Clamshell” abszolút szabadtéri bevonatot lehet tenni. Az átalakulás folyamatában az ilyen bútorok tárgyai nem karcolják laminátumot. Ezek a tervek nem károsítanak és szőnyeg. Ezek a tulajdonságok nem dicsekedhet egyszerű roll-out kanapék, melyek balra carkers csúnya horpadások után rendszeres működés.

Kanapé "American Clamshell"

Ma van egy hatalmas választék a különböző kanapék, összecsukható mechanizmussal. Választhat egy megfelelő terméket a belső térben bármilyen stílusban, a klasszikusoktól a modern.

Modellek

A gyakorlati kanapékok leggyakrabban megtalálhatók a “Sedaflex” latal mechanizmussal. Hasonló szerkezetek lehetővé teszik, hogy gyorsan lebomlik a bútorok egy pár egyszerű mozdulattal. Érdemes megemlíteni a kanapék felülmúlhatatlan minőségét ilyen mechanizmussal. Megkülönböztetik a megnövekedett kopásállóság. Az ilyen modellek ellenállhatják a nehéz terheket, amelyek nem befolyásolják működési jellemzőit és fő funkcióit.

Az ilyen kanapékok keretei erős fémből készülnek. A táplálkozási ortopédiai latok biztonságosan vannak rögzítve ezekhez az alapokhoz.

Kanapé "American Clamshell"

Kanapé "American Clamshell"

Idővel az “Amerikai Clamshells” Latva “Sedaflex” nem elődöntő. Külső fellebbezésük sok éven át megmarad, még akkor is, ha a kanapé rendszeresen nagyobb súlyú.

Kanapé "American Clamshell"

Az alsó részén található rugós blokkok többrétegű opciói gyakoriak. Az ilyen matracok tetején van egy puha réteg, amely töltőanyagból áll. Az ilyen formatervezéshez csak a matracok speciális modelljei alkalmasak, amelyeket 180 fokos többszörös összecsukásra számítanak ki.

Egy közönséges matrac az ilyen kárpitozott bútorokhoz nem illeszkedik, vagy gyorsan megköveteli a cserét.

Kanapé "American Clamshell"

Leggyakrabban szerepel a “American Clamshell” kanapéval, könnyű és egyoldalas matracok vannak, minimális mennyiségű párnákkal. A hasonló mechanizmusokkal rendelkező kanapék kiváló minőségű ortopéd matracokkal felszerelhetők. Az ilyen részletek nagyon hasznosak, ha bármilyen problémát tapasztal a gerincen.

Aludj az ortopéd matracokon, nem csak nagyon kényelmes és kellemes, hanem hasznos is.

Kanapé "American Clamshell"

A latal struktúrákkal ellátott bútorok naponta használhatók. Az ilyen modelleket megkülönböztetik a megbízható és tartós struktúrák, amelyek nem tartoznak a mechanikai károk és a gyors kopás.

Jelenleg összecsukható kanapék és olcsóbb mechanizmusok fém hegesztett rács. Ezek kevésbé gyakoriak, mint a latal, mivel nem minden gyártót gyártanak. Hasonló mechanizmusokat neveznek “Sedaflex 12”, és ezek kétszintes transzformáló szerkezetek, amelyek hegesztett rácsokkal és rugalmas övekkel vannak felszerelve.

Kanapé "American Clamshell"

Az ilyen “amerikai kagylóval” kanapék nem ajánlott naponta működtetni, mivel ez a meglévő tervezés gyors üléshez vezethet. Ezért sok olyan cég, amely kiváló minőségű kanapékot termel az ilyen rendszerektől.

Az ilyen modelleket az embereknek hívják, mert az alvóhelyek szerepében csak az éjszaka elhagyott vendégek számára ajánlott használni. Használja őket naponta.

Kanapé "American Clamshell"

Kanapé "American Clamshell"

Rendszerint a matracok nem mennek ilyen kanapékkal, és külön kell vásárolni őket. Az ortopédiai lehetőségek nem alkalmasak minden modellre, ezért érdemes felvenni egy nem szabványos matracot, amelyet kifejezetten az “amerikai összecsukható ágyak” kialakítására terveztek.

Átalakítási mechanizmus

Az ilyen összecsukható kanapékok modelljei nagyon egyszerűek. Általános szabályként az amerikai összecsukható modellek átalakító mechanizmusa két elemből áll, amelyek a főülések alatt találhatók.

Láthatja őket a kanapé elhelyezésének folyamatában.

Kanapé "American Clamshell"

A folyamat oldaláról hasonlít a bútorok kialakítására irányuló műveletekre. Az “American Clamshell” lebomlásához kissé fel kell emelnie a mechanizmust egy különleges fogantyúval az elülső részen, és húzza ki magadra.

A design kialakítása két szakaszban kibontakozik, és a fémből készült erős támasztó lábakra helyezkedik el.

Kanapé "American Clamshell"

Kanapé "American Clamshell"

Annak ellenére, hogy az ilyen rendszerek erőssége és tartóssága ellenére nem ajánlott éles mozgást tenni a bútorok összecsukása során. Ez a fém funkcionális részek károsodásához vezethet. A részletesebben a SOFA “amerikai összecsukható ágy” lebomlását a következő videóból lehet megtalálni.

Tippek a választáshoz

Korábban meg kell határozni a jövőbeli felvásárlás célját. Ha egy kanapét szeretne használni egy alvó helyének szerepében a barátok és rokonok, akik meglátogattak, olcsóbb modellt vásárolhat a Sedaflex 12 rendszerrel.

Kanapé "American Clamshell"

Ha minden nap egy hálóhelyen összecsukható kanapét szeretne használni, akkor a legsikeresebb opció tartós és tartós változat lesz az esküvői struktúrákkal. Az ilyen bútorok egy kicsit drágábbak, de teljes körű ágyat kapsz, amely legalább 7 évet fog szolgálni.

Kanapé "American Clamshell"

Mérje meg a szobát, amelyben bútorokat fog tenni. A kanapé nem zavarhatja a folyosót, és túl sok szabad helyet foglal el.

Kanapé "American Clamshell"

Kanapé "American Clamshell"

Kanapé "American Clamshell"

Vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a felszínt és a varratokat az összecsukható kanapé kárpitozására, és győződjön meg róla, hogy minden mechanizmusa van. Ehhez forduljon az eladó-tanácsadóhoz, aki meg kell bizonyítania az “amerikai kagyló” összes lehetőségeit.

Az ilyen bútorzatokat harmonizálni kell a belső térrel, amelyben jelen lesznek.

Kanapé "American Clamshell"

Vélemény

Ma az “American Clamshells” kanapék számos lakásban kaphatók. Ezek népszerűek, mert egyszerű és gyakorlati mechanizmusokkal vannak felszerelve.

A vevők ünnepeljék a modellek erősségét és tartósságát az esküvői struktúrákkal. Még néhány évvel később, nem veszítik el a vonzerejüket, és nincsenek a felületükön.

Az ilyen bútorok alvása és lazítása az egyik öröm, különösen akkor, ha kiváló minőségű ortopéd matracgal felszereli.

Kanapé "American Clamshell"

Örömmel a fogyasztók és az a tény, hogy az ilyen bútorok tárgya könnyen elhelyezhető még nagyon kis szobákban is. A modern gyártók számos módosítási és méretű modelleket kínálnak, így megvásárolhatja a tökéletes opciót abszolút lakóteret.

Kanapé "American Clamshell"

Azok az emberek, akik úgy döntöttek, hogy a hegesztett struktúrákkal olcsóbb kanapékot takarítanak meg és szereztek, azt állítják, hogy folyamatosan aludnak rájuk, nem nagyon kényelmesek. Általában ezek a modellek kizárólag az eseményekre kerülnek kiadásra.

Kanapé "American Clamshell"

Kanapé "American Clamshell"

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása