Kávé asztalok kerekeken

  Harmonikus és hangulatos belső kialakításához szükség van az összes bútor- és dekorációs elem megválasztására. Még a legjelentősebb objektum is fontos szerepet játszik az együttes elrendezésben. Ma beszélünk a kávéasztalok jellemzőiről a kerekeken, amelyek szervesen néznek ki minden házban.

  Jellemzők és előnyök

  Kávé asztalok leggyakrabban a nappaliban a puha sarok közelében (kanapé és fotelek). Ezek a részletek a fejhallgatók kiegészítik a fejhallgatókat, és funkcionális szerepet játszanak, mivel egy csésze teát vagy kávét gyűjthetnek össze.

  A keréktárcsákon a kávéasztalok jelentős előnye a mobilitásuk. Klasszikus belső tárgyak a lábak támogatására nem könnyű átrendezni egy új helyet. Ráadásul gyakran a padló károsodásához vezet. A kerekek modellje könnyen mozgatható, anélkül, hogy károsítaná a padlót, és nem tesz extra erőfeszítést.

  A modern gyártók funkcionális és kényelmesek a hajtogatási és csúszó szerkezetek használatához. Az összeszerelt állapotban az ilyen bútorok nagyon kompakt méretűek és szervesen néznek ki egy kis szobában. Ha azonban lebomlik, tágasabb és széles pultot nyit meg.

  Lehetetlen, hogy ne vegye fel a kávéasztalok többfeladatát a kerekeken. Ma a boltokban olyan fejlett modellek, amelyekben vannak behúzható dobozok, polcok és még eltávolítható moduláris részek.

  Ilyen struktúrákban különböző dolgokat tárolhat, és mindig tartani őket.

  Modellek

  Főleg a kerekekkel ellátott kávéasztalok összes modellje eltér az anyagból, amelyből készülnek. Tekintsük az egyes példányok jellemzőit és jellemzőit.

  Fa

  A fa tömbéből származó termékek gyönyörű megjelenésűek. Gazdagnak és hangulatosnak tűnnek. Egy ilyen tétel segítségével gazdagíthatja a belső teret, és valóban meleg és üdvözölheti.

  A modern bútorok gyártásában olyan tartós és erős fajtákat használnak tölgy, gevent, éger, rattan, wenge, borovi, nyírfa, juhar, bükk, cseresznye, anya és piros. Az ilyen nyersanyagok a tartósság és a hosszú élettartamok büszkélkedhetnek. Ráadásul a fából készült struktúrák vitathatatlan előnye, hogy ma különböznek az összes anyagtól.

  Az ilyen bútorokban lévő lényeges mínuszok nem figyelhetők meg, de nem ajánlott magas páratartalmú szobákba helyezni, mivel ez egy fa károsodásához vezethet.

  Továbbá sok fogyasztó úgy véli, hogy hátránya, hogy a magazin táblák a tömbből különleges ellátást igényelnek. Az ilyen bútorok felületét különleges védőszerekkel kell kihagyni. Ez szükséges ahhoz, hogy az anyagot a lehető leghosszabb ideig megőrizzük, és megmaradtak egy gyönyörű kilátás és maradt kopásállóság ellenálló.

  A fa tömbből készült bútorokat magas ár jellemzi. A leginkább hozzáférhető a fenyőből vagy nyírból származó áruk, mivel ezek a sziklák nem tartoznak az értékes és nagyon gyakori kategóriába országunkban.

   MDF, LDSP

   A nyersanyagokból származó asztalok sokkal olcsóbbak, mint a fából. Tartósak és nem tartoznak a mechanikai károk. Azonban a leggyakrabban az ilyen bútorok nagyon egyszerűnek és sablonnak tűnnek. Vedd fel az igazán egyedi és emlékezetes opciót az MDF-től vagy az LDSP-től nem olyan egyszerű.

   A laminált faforgácslemez fő mínusza, hogy a kompozícióban mérgező formaldehidgyanták vannak. Elnyomó hatásuk van az emberi testre. Annak érdekében, hogy ne tegye ki magad veszélyét, és ne veszélyeztesse az egészségét, a szakértők azt javasolják, hogy az “E-1” vagy furnéros anyagok öko-barát LDSP osztályából álló táblázatokat ajánlják.

    Műanyag

    A műanyag kávéasztalokat helyesen ismerik el a legkedvezőbb áron. Ez az anyag nincs rothadás vagy deformáció, gyengéd használat. A műanyag bútorok nagy népszerűségét az a tény, hogy nem igényel sok gondot, és a színes megoldások széles választékában van.

    Az ilyen termékek azonban számos mínuszsal rendelkeznek:

    • A műanyag nem túl megbízható és kemény anyag, így könnyen karcolódott, és erős hatással van, és egyáltalán megszakítható;
    • Lehetetlen kávéasztalokat helyeznek a műanyagokból közvetlen napfény vagy a fűtési rendszerek közelében. Ez vezethet a bútor felületének deformációjához és a szín fényerejének elvesztéséhez;
    • A modern műanyag termékek, a veszélyes és mérgező anyagokat gyakran használják, így amikor vásárol ilyen bútorokat, akkor ismerkedjen meg a minőségi tanúsítvány és győződjön meg arról, hogy a tervezés biztonságát;
    • Meg kell jegyezni, hogy a műanyag tábla szervesen néz ki minden stilisztikai irányban.

    Űrlapok és méretek

    A kerekek kávéasztalai különböző formákkal rendelkezhetnek. És nemcsak az asztal tetejéről beszélünk, hanem a lábak és a podstoly végrehajtására is. A legnépszerűbbek téglalap alakú sima formatervezők, de találkoznak és lekerekítettek (kerek és ovális) opciók, valamint a hullámszerű formatervezésű hullámszerű termékek.

    A klasszikus kávéasztalok nem a legmagasabbak. Hossza 40-50 cm. Leggyakrabban 800×800 mm vagy 800×600 mm méretű termékek. Ha tágasabb szoba van, és megengedheti magának, hogy lenyűgöző modellt vásároljon, akkor nagyméretű formaterveket kell megvizsgálnia, amelynek hossza elérheti az 1600 mm-t.

    A dohányzóasztal méretének kiválasztása, szükség van egy egyszerű és mindig aktuális szabályra: kis bútorokat kell elhelyezni egy kis szobában, és nagyban.

    Ez annak köszönhető, hogy a tágas szobában kis asztalok nem fognak harmonikus és sőt nevetséges. Ami a kis méretű szobák nagyméretű formáit illeti, tskítik a helyet.

    Színek

    A kávéasztalok a kerekeken teljesen eltérő színekkel rendelkezhetnek.

    Olvassa el az ilyen bútorok legnépszerűbb és vonzó árnyalatainak kis listáját:

    • Sok együttes harmonikusan megnézi a klasszikus fekete-fehér színek klasszikus változatát. Gyakran előfordul, hogy ezek a bútorok található egy kontraszt háttér (fekete táblák fehér szoba, és a fehér – fekete). Az ilyen tervező döntések nagyon világosnak és vonzónak tűnnek;
    • Az elmúlt néhány évben marad a trendben. Gyönyörű belső tárgyak a Wenge árnyalatának;

    • Nem kevésbé népszerű barna árnyalatú asztalok. Ez a bútorok biztonságosan tulajdoníthatók a klasszikusoknak. Soha nem ment ki, és nem valószínű, hogy kijön a divatból;
    • Ebben a listában lehetetlen, hogy ne tegyen dühös asztalokat természetes fából. Az anyag természetes árnyalatai páratlan szépséggel rendelkeznek, a fa textúrájával kiegészítve.

    Stílusok

    A modern gyártók különböző kávéasztal modelleket termelnek. A választás olyan nagyszerű, hogy lehet kiválasztani a tökéletes opciót a belső térben egy teljesen bármilyen stílusban. Tekintsük részletesebben, milyen jellegzetes jellemzők vannak az adott stilisztikai irányhoz kapcsolódó struktúrák.

    • Klasszikus. Egy ilyen szigorú stílusban válasszon elegáns, de tömör asztalok természetes fából készült. A faragványok kiegészíthetők, de nem lehet túl sok.
    • Provence. A francia Provence stílusát gyengédség és lágyság jellemzi, ezért ajánlott kiválasztani a nonszensz bájos táblákat a pasztell tónusokból egy természetes fa (mind festett, mind festetlen). A bútorok kiegészíthetők virágos decoupage-val.

    • Minimalizmus. Ehhez a nem komplikált stílushoz érdemes felvenni az egyszerű formák kávétábláit, és nem kevesebb, mint egyszerű színű megoldásokat. A szabványos monoton kialakítások szervesen megjelennek egy minimalista együttesben. A felesleges dekoráció ilyen bútorokban nem lehet.
    • Padlástér. A népszerű és eredeti stílusban a tetőtéri vonzó kávéasztalok a különböző formatervezések. Ez lehet egy modell stilizált ősi, design fényes pultos vagy polírozott asztali könyv összecsukható kialakítással. A megfelelő modellek ilyen “szórása” annak a ténynek köszönhető, hogy a tetőtér “tetőtérben” irányában megengedett a különböző stílusok belső elemeit.
    • Csúcstechnológia. Ehhez az irányba illeszkedik a fekete, fehér vagy szürke tömör táblák. Az ilyen modellekben lévő szál és elegáns dekorációs elemek nem lehetnek.

    Hogyan válasszuk ki?

    A mai kávéasztalok gazdag választékban kerülnek bemutatásra. Válassza ki a megfelelő modellt a következő fontos kritériumoknak megfelelően:

    • Anyag. Maximális megbízható és környezetbarát termékek fa. Azonban meglehetősen drágák, így sok vásárló az MDF vagy LDSP által elérhetőbb lehetőségekhez fordul. A második esetben vegye fel a szerkezeteket egy furnér.
    • Építsen minőséget. A modell megvásárlása előtt győződjön meg róla, hogy bármilyen sérülésre ellenőrizze felületét. Ellenőrizze a tervezés és a rögzítők megbízhatóságát is. Ha a bútorok csikorognak vagy sétálnak, akkor érdemes frissíteni tőle, és felveszi egy másik modellt.
    • Tervezés. A dohányzóasztal kiválasztásának fontos pontja az ő stílusa és színe. Az ilyen bútoroknak harmonikusan illeszkednek a belső belsejébe, amelyben meg fogja keresni.
    • Gyártó. Ha valóban magas színvonalú és tartós terméket szeretne megszerezni, akkor jobb lépjen kapcsolatba a híres bútorgyárakkal és márkákkal. Tehát megmented magad az alacsony minőségű és rövid életű áruk megvásárlásából.

    Gyönyörű tervezői megoldások:

    • A sötét duplex fém asztal harmonizálva van egy szürke, puha sarokkal a belső térben. Az ilyen tandemet egy könnyű szőnyeggel kell hígítani a padlón és a fehér díszítéssel.
    • A Rude fából készült asztal a könnyű kanapé közelében helyezhető el, faházzal és könnyű szőtt kárpitokkal. Az asztali homokos szőnyeg alatt található.
    • Az üveg kerek modellje ideális szobát bézs falakkal és krémes szőnyeggel a padlón. Tegye a szelíd karamell árnyékolását, valamint az elegáns székeket és egy bankot.

    További információ erről a következő videóban.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: