Kávé asztalok különböző stílusokban

A dohányzóasztal szerény és immárított, de az általa végzett feladat nem erők bármely más bútorobjektum. Az otthoni belső objektum sokoldalúsága és multifunkcionalitása nélkülözhetetlen designer eleme a ház kialakításában bármilyen különleges stílusban.

Rusztikus stílusban

Az országos bútorok magukban foglalják a környezetbarát természeti anyagok és a természetes árnyalatok használatát, amelyek rusztikus megjelenést adnak a szobában. Végtére is, ennek az iránynak a célja a belső térben, hogy tükrözze a falusi élet finomságait egy bizonyos területen. A dohányzóasztal az ország stílusában erős, megbízható, szilárd rönkökből vagy bárokból készült kialakítás. A termék felületét speciálisan különböző módszerekkel ítélik oda, hogy a durvaságot és a paraszti aszkeket biztosítsák. Az ilyen belső térhöz készült polírozott és festett modellek kategorikusan nem alkalmasak. Különleges követelményt mutatunk be, és a formatervezők formája csak a megfelelő formanyomtatvány tárgyát ajánlja.

Csúcstechnológia

A stílusban a kávéasztalok sikeresen kiegészítik a modern belső teret.

Ezeket az ilyen jellemzők különböztetik meg:

 • Szigorú formák és egyenes merev vonalak, nem túlzott elemek.
 • Üveg és fémrészek bősége, műanyag.
 • Exkluzív tervezői megoldás.
 • A legújabb technológiák és innovatív anyagok széles körű használata.
 • Gyakori ezüst és fém színek, fekete-fehér árnyalatok fényes fröccsenő.
 • Magas gyakorlatiasság és funkcionalitás.

Minél több futurisztikus termék, annál nagyobb ez a stílus szempontjából.

Modern

A XIX. Század végén származott stílus saját jellemzői, amelyek mindkét kávéasztalra jellemzőek.

 • Sima, tekercselési forma a terméktervezésben; Szimmetria hiánya.
 • Lágy kontúrok és vonalak, amelyek gyakran imitálják a növényi mintákat és az állati dísztárgyakat.
 • Természetes anyagok, szigorú békés színek barna és szürke-zöld spektrumban.
 • A termékek sarkai teljesen hiányoznak.
 • A természet témája a belső térben: A modern, a liliomok, a levelek és a szirmok, pillangók, szitakötők képei jellemzik.
 • Természetes anyagok használata, amelyek közül az egyik egy fa. A stílus nem fogadja el a szálak szerkezetét elrejtő termékek süketfestését.
 • Stílusos kovácsolt elemek.
 • A foltos üvegszálak használata bútorok tervezése során, a drága tiffanytól a pszeudoig.

A modern asztal fényes képviselője egy mozaikpult és elegáns kovácsoltvas lábakkal rendelkező terméknek nevezhető.

barokk

A reneszánsz korszakot személyre szabott kávéasztalok látványos kialakítással kiemelve luxus elemekkel. Barokk-palota stílus, amely mindig megpróbált pompás és ünnepélyes, jellemző a királyok. A mai napig előnyben részesül, ha ki akarják hangsúlyozni a jólétüket és a presztízsüket. A stílusban lévő bútorok sima ívelt sziluettek és vonalak, gazdag dekoráció és tömegesség. A kávéasztalok kúpjai nehéz, gyakrabban vagy ovális alakúak, márványban vagy mozaikban díszítve. A faragott termékek lábai, a bizarr, a női figurák, az oroszlánfejek formájában lévő elemek.

A tengeri stílusban

A szoba, amelynek belseje a tengeri témában készült, megköveteli a megfelelő bútorokat. Ezt a kritériumot egy tömbből vagy az MDF-ből származó termékek választják ki, stilizált természetes fák alatt, és a tulajdonosok megbízhatóságának érzését okozzák. A bútorok különösek a nem színű fa természetes színeihez – a világos bézstól a sötét Wenge-ig, gyakran a belső térben használják hófehér termékek. A kávéasztalok formái és vonalai eltérő ízűek és fókuszálhatnak, mert a tengeri stílus multic. A XVII-XVII-os évszázadok terén a XVII-XVII-os évszázadok terén a színes sötét fából való látványos asztali asztallal találkozhat, és az igazi romantika értékelni fogja a bútorterméket egy kovácsolási elemekkel ellátott hajó formájában.

Skandinávia

Az “északi” stílusban az aszkilizmus, és nem egy egyszerűség, amelyben a “kiemelkedő” hazugság. A bútorok gyártása során használt könnyű fafajok, amelyek minimális feldolgozásnak vannak kitéve.

A skandináv stílust a legegyszerűbb funkcionális formák és vonalak jellemzik, valamint a dekoráció és a faragott elemek teljes hiánya.

Minimalizmus “Rising Sun Országok”

A japán stílusú bútorok teljes mértékben megfelelnek ennek a csodálatos embereknek szellemének.

A kávéasztalok számos jellemzőt különböztetnek meg:

 • Az elemek minimalizmusa: A táblázatot csak akkor használják, ha szigorú szükségessége van;
 • Tömeséget alkot;
 • A bútorok vágya lefelé, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy helyérzetet, és további világítással rendelkező szobát biztosítson;
 • Csak természetes anyagok a gyártásban;
 • Gyakran a tervezők hieroglifákat alkalmaznak a termékek felszínén, ami megadja a belső kifejezést és a mély jelentést.

Alpesi romantika

Stílus Chalet egy stílusban a hegyek, a nélkülözhetetlen attribútumok, amelyek egy kandalló, természetes fa és kő díszítésű. A tervezés fő aránya a kényelem, az egyszerűség és a lelkesség. Az “Alpine” belső tábláit a patina felületének tömegessége és befejezése megkülönbözteti. A faház belsejében a természetes tömb vagy a szőlőből származó fonott termékek tökéletesek.

Falusias

A bútorok rusztikus stílusban, csak a durva feldolgozás vagy feldolgozatlan anyagok használhatók. Ez jellemzi a jellemző brutalitás és a “primitív” karakter. A rusztikus az amerikai ország és az orosz állampolgár keveréke. Ebből az irányba, a tömegesség és a durvaság, a természetes fa és a kő, nem homokos felületek használata, a patinák és a mesterséges “cselekvések egyéb hatásai”. A termékek tervezésében meleg, természetes árnyalatok: barna, bézs, mocsár, szürke színek. A vastag fa síkból készült dohányzóasztal, amely egy terjedelmes csonkot, vagy egy természetes macskaköves bútorokat imitál – ilyen modellek nagyszerűen fog kinézni a belső térben.

Gyönyörű és szokatlan kávéasztalok láthatóak a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: