Kerti benars

Ma sokféle funkcionális kerti bútorfajot találhat. Ez nem csak az összecsukható székek, székek vagy asztalok, hanem kényelmes padok. Ezt a kialakítást a kész formában lehet megvásárolni, vagy magának. A mai cikkben meg fogjuk tanulni a legfontosabb a kiváló minőségű transzfer padok a kert.

Kerti benars

Kerti benars

Kerti benars

Sajátosságok

A kert gyakorlati elrendezése olyan érdekes folyamat, amelyre szüksége van minden komolysággal. Szerencsére ma speciális üzletekben eladó sok különböző tétel és struktúra a kerti tulajdonra szánt. Sok felhasználó úgy dönt, hogy a kertben különleges Benars Benars Benars.

Az ilyen kerti bútorok tárgya maga rendkívül egyszerű, bár egyáltalán nem néz ki. A támogatások szerepében az ilyen termékekben szilárd és nagyon stabil lábak. Ezek a referenciaelemek nem túl laza és nyers földön is meghibásodnak.

Az invertált állapotban az ilyen padja nagyon kényelmes és kényelmes állvánnyal reinkarnálódik a térd vagy a kezek alatt a kertben.

Kerti benars

Kerti benars

Kerti benars

Pilóta bennefoglalás jellemzi a nagy funkciókat a készülék egyszerűségének hátterében. Ezeknek a termékeknek más előnyei vannak, amelyek nagyon népszerűek a kertészek és a kertek körében.

 • Ezen a terven a felhasználók tudnak bármikor Üljön le és pihenjen a kertben vagy a kertben.
 • A vizsgált padmodell használata, Egy személy egy ülő helyzetben dolgozik, kényelmesen beállíthatja a puha ülésen. Ugyanakkor a lába és a hátsó terhelés jelentősen érzi magát.
 • A kerti padon átfordulva a felhasználó térdre állhat, Ha különösen az ágyak feletti óvatosság és az ágyak feletti műveletek vannak.
 • A pad-flipper alkalmazása, a felhasználó a magas lapok kezére támaszkodhat. A meghatározott pozícióban egy személy sokkal könnyebb lesz a térdből való felemelkedéshez, ha a lábak hirtelen bomlanak.
 • Ilyen bútorok módosítása “Transformer 2 in 1” nem igényel sok helyet a telken, nem tűnik túl rakományt és nevetséges. Bench-Reversal és nem fogja elrontani egy jól karbantartott kert nézetét.
 • A vizsgált tervezés a kerti üzletekben vásárolható meg, és meg lehet építeni magad. Az ilyen tétel tervezése nem okoz különleges nehézségeket, nem igényel sok szabad időt.

Kerti benars

Kerti benars

Kerti benars

A kiváló minőségű összeszerelt pad segítségével a kerti növény sok fontos munkát gyakorolhat.

 • Egy speciális összecsukható pad használatával, Egy személy foglalkozhat a fa kéreg eltávolításával, a repedések kéjét, a fehérnemű, az alsó szinten található csontváz ágak és váz ágak.
 • Ilyen kialakítással Egyszerűsíti az ágyak lefoglalásának folyamatát, a siategséget. A különböző kultúrák transzplantációja a nyitott talajban könnyebbé és gyors lesz.
 • Köszönet a kerti pad-floppernek Lehet ennoble a kert területén, vegyenek részt a festés határok, gondozás a virágágyások és más virágos szerelvények.
 • A bogyók és gyümölcsök megkönnyített gyűjteménye, valamint kis magasságú bokrok szaniter vágása, rögzítő harisnyakozás, csípés.

Kerti benars

Kerti benars

Kerti benars

Nézetek

A megyei átalakítható padok különböző alfajokra vannak osztva. Mindegyikük bizonyos célokra használják, és határozott struktúrával rendelkezik. Fontolja meg, hogy mi jellemző különböző típusú kényelmes kerti padok.

Nagyon népszerűek olyan padok ilyen fajtái, amelyek a kerekek kis székek formájában készültek. Ez a tökéletes eszköz a kényelmes kertészeti ágyakhoz. Jellemzően az ilyen típusú tervek maximális erős platform és pneumatikus kerekekkel vannak felszerelve. Az ülés különböző irányban forgatható. Gyakran a beállítás és magasság.

A kerekek közötti standard rés eléri a 34 cm-t. Ez a mutató elég a kertben lévő ágyak között a bajmentes elhelyezéshez.

Kerti benars

Kerti benars

A szóban forgó székekkel együtt gyakran egy különleges csuklós tálca megy. Benne különböző kertészeti kellékek vagy gyűjtött bogyók / zöldségek. Engedélyezett terhelés Hasonló Highchair 90 kg.

Nem kevésbé követelt transzformálható bambusok a gyomnövények számára. A Perevils mind a kertben, mind a kertben hasznosnak bizonyul. Szükség esetén el lehet állapítani, majd ismét összecsukható. Hasonló design használata stabil térdállványként engedélyezett. Így lehetséges, hogy észrevehetően csökkenti a terhelést a helyszínen különböző munkák elvégzése során.

Kerti benars

Kerti benars

Kerti benars

A transzformálható padok tömege általában nagyon kicsi. A leggyakrabban súlyú, mintegy 2,3 kg súlyú. Nagyon kényelmesek a működésben. Ezek olyan univerzális tervek, amelyek bármilyen probléma nélkül szállítható. A speciális reteszek jelenlétének köszönhetően egy ilyen modellben a padot leginkább az ülésen tartják, amely a működés során nagyobb bizalmat biztosít.

A modern transzformálható struktúrákat gyakran nagy szilárdságú acélból és poliuretánból állítják elő.

Kerti benars

Kerti benars

Egy külön kategóriában érdemes a kerti padok házi modelljét. Az ilyen termékek többfunkciós, ideális kertészek és kertészek számára is. A házi készítésű opciókat a lehető legegyszerűbbek és egyszerűen nem igényelnek sok befektetést és szabad időt egy otthoni mesterből. Kedves szakmai eszköz vásárolni, vagy nem kell.

Házi készítésű kerti pad lehet. Ez általában egyszerű és tiszta hordozható tervezés. A mester módosíthatja a készülékét, ha akarja.

Kerti benars

Kerti benars

Hogyan lehet magad?

Fent említett, A Bench-Transformer Dacket könnyen összegyűlhet a sajátjukon. Ehhez előzetesen részletes rajzokat kell készítenie, előkészítenie kell az összes szükséges anyagot és adaptációt. Ezt követően érdemes közvetlenül az építésbe költözni. Elemezzük részletesen a szükséges munkahelyek mindegyikét.

Tervrajzok

A felhasználó önállóan elkészítheti a jövőbeli kialakításának rendszereit és rajzát, vagy használja a kész opciókat. Például használhat ilyen rendszert.

A rajznak megfelelően egy fából készült fűrészárut és sínt kell használni a 35×35 mm-es paraméterekkel. Természetesen a padot a különböző rendszerekkel összhangban más alkatrészekből lehet összegyűjteni.

Kerti benars

Kerti benars

Különös figyelmet kell fordítani az ülésmagasság magasságára a földszinten. Ez a paraméternek szigorúan egyedileg kell kiválasztania, a növekedésből és a kezek hosszából. Az ajánlott magasság 45-50 cm. Az invertált állapotban a pad oldalirányú le kell helyezni a földfelszín fölött legalább 150 mm.

A jövőbeni házi készítés rajzolása, feltétlenül minden dimenziós paramétereket és árnyalatokat kell meghatározni, hogy a Közgyűlés során ne legyen nehézségek.

A pad séma kívánatos, hogy a gyártás során kézen kell tartani.

Kerti benars

Anyagok és szerszámok

A transzformálható kerti pad összeállítása előtt a Master elkészíteni kell az összes szükséges anyagot és eszközt. A megfelelő pozíciók listája tartalmazza:

 • olyan táblák, amelyek vastagsága 15-25 mm;
 • Lobzik, amelyen keresztül a szükséges nyílások vágásra kerülnek;
 • fúró;
 • csiszolópapír a felület lengyelásához;
 • Bútor fa csapok;
 • Ragasztókészítmény fa;
 • a vászon típusának szöveti anyaga;
 • Puha anyag, például hab.

Kerti benars

Kerti benars

Kerti benars

A kiváló minőségű és erős házi készítéshez ajánlatos csak olyan új anyagokat használni, amelyeken nincsenek rothadás és pusztítás nyomai. Az eszköznek is működnie kell, különben nem kap egy tiszta padot.

Gyártási folyamat

Készítse elő az összes szükséges pozíciót, el tudsz menni egy funkcionális kerti padon.

 • A megfelelő szélességű táblákból először a trapéz alakú forma párjába kell vágni. Ugyanakkor szükség van a felső és az alsó rész közötti különbség körülbelül 10 cm. Például a felső rész szélessége 25 cm, és az alsó – 38 cm.
 • A következő szakaszban meg kell győződnie arról, hogy a tervezési ülés. Az ülésnek egy kis szélessége van, mint az oldalelemek felső vége. Ugyanakkor a szélek körül körülbelül 5 cm.
 • Ha szeretné, akkor az ovális formájú nyílást meg lehet vágni, hogy a jövőbeli konstrukció kényelmesebb legyen a helyről a helyről. Ezek a résidők megfelelő módon végeztek az ülés közepén és az oldalfalak széles övezetei között.
 • Az ülés és az oldalelemek egyetlen modelljébe fektetni, fúvókák alatt fúrni kell a lyukakat. Négy lyukat kell elvégezni a szűkített véghelyeken, és még 4 az oldalfalakban. Ehhez oly módon kell megtenni, hogy az ülés kb. 8-10 cm ne érje el a szűk oldalfalak széleit.
 • Ezután szükség lesz rá, hogy szilárdan vezesse a csapokat a velemes lyukakban. Ezt megelőzően a rögzítőelemeknek jól kell lennünk a ragasztó kompozícióval a megbízhatóbb részletesebb tengelykapcsolóhoz. Ezt követően a szerkezet oldalfalával való kapcsolatot hajtanak végre.
 • Ahhoz, hogy térdre kerüljön a felhasználó számára, nem volt túl fájdalmas és kellemetlen, szükség lesz arra, hogy a matrac oldalán egy megfelelő tömítőanyagból van szükség. Ez az elemnek van egy lyuk közepén. Meg kell egyeznie az ülés lyukkal. Ezután a hozzáadott részleteknek gyakorlati ragasztószövetnek kell lenniük.
 • Kívánt esetben a házi készítésű matrac dupla, azaz a tetején és az alján. Nem rossz lesz egy eltávolítható puha elem, amely szükség esetén mosásra küldhető.

Kerti benars

Kerti benars

Kerti benars

Kerti benars

A nagyon jó kertészeti padok nem nagyon nagy tömörfa táblákból készülhetnek. Ebben az esetben az egyetlen alak és oldalelemek hetvenessége helyett a tervezésre lesz szükség az izolált lécek beszedéséhez. A végső szakaszban saját másolatát kiváló minőségű lakkgal vagy festékkel kell kezelni, hogy megvédjék a nedvesség, a napfény és a rovarok negatív hatását.

Kerti benars

Kerti benars

Megbízható és erős pad lehet nem csak fa, hanem műanyag vagy polipropilén cső is.

 • Az ilyen tervezés gyártásához szükséges lesz Propylene csövek, sarkok 90 fok, pólus, speciális forrasztópálák vízvezeték munkálatokhoz, fémlemezek fém, rétegelt lemez lemezek, műanyagok a puha szöveges szubsztrátumhoz.
 • Első propilén cső Szükség van egy hacksaw-val több külön részletre.
 • Ezt követi Nyomja meg a közepét A 24 cm és 6 ívelt rész 14,5 cm-es darabból.
 • Az előkészített részhez szükséges Csatlakoztassa a forrasztó vas felső korlátokat egy csövekből 24 cm-re. Ezután rögzítse a 34,5 cm oldalsó részeit, a termék alsó szintjét.
 • A felső és az alsó részen előre megcsavarják a rétegelt lemez részeit. Annak érdekében, hogy kiderüljön, hogy lágyabb és kényelmes, úgy varrjuk, vagy ragasztja az anyagot porózus szerkezetű.
 • Ennek eredményeként magas színvonalú kialakítás kell 49 cm magas magasságú, 33 cm széles, 60 cm hosszú és 5,5 kg súlya.

Kerti benars

Kerti benars

Kerti benars

Kerti benars

Ha a design összeszerelték a tiszta és helyesen, akkor nagyon hasznos és kényelmes lesz a kertben és a kertben.

      A pad könnyű lesz, nem igényel sok tárolást. Nem feltétlenül festék vagy lakk, nem rothad vagy rozsda. Ha szükséges, akkor a házi készítésű dimenziók megváltoztathatók anélkül, hogy befolyásolnák az erő és a megbízhatóság magas szintjét.

      A házi padok kiegészíthetők különböző segédelemekkel.

      • Ha a termék kényelmes szemetet fog készíteni, tanácsos lágy és kényelmes SID-eket csatolni, amelyek kényelmesen elhelyezhetők. Ezeknek a részeknek a színe és nyomtatása A mester az ízét veszi fel.
      • A Homemakes oldalfalán rögzítheti a szőtt zsebeket reteszes szelepekkel. Ezek tartalmazhatnak különböző kompakt szerszámokat vagy vizes palackokat.
      • A tervezés kényelmesen mozgatásához tanácsos egy vállszíjat varrni. Ezzel egy személy könnyen felszabadíthatja a kezét.

      Kerti benars

      Kerti benars

      Kerti benars

      Bench-vágja a kezét a következő videóban.

      Kamat cikk
      ( Még nincs értékelés )
      Ossza meg barátaival
      123
      Megjegyzés hozzáadása