Keskeny ruhásszekrény

  Ma az elegáns és modern belső tér nagyon könnyű összeállítani. A speciális üzletek és bevásárlóközpontok nagy számú bútorokat kínálnak különböző stílusokban és előadásokban. A jobb igény a közelmúltban tágas szekrényeket használ, amelyek mind a folyosón vagy a nappaliban, mind az erkélyen vagy a hálószobában telepíthetők.

  Jellemzők, előnyök és hátrányok

  Keskeny opciók Nézd meg a folyosót. A hasonló szobák gyakrabban kicsiek, így egy kis ruhásszekrény tökéletes számukra. Az ilyen kabinet bútorok nem blokkolják a folyosót.

  Természetesen a kabinet bármely más helyre helyezhető. A kis méretek lehetővé teszik, hogy még egy kis terület lakóövezetében is tegye.

  Rendszerint a keskeny szekrények töltelékkel rendelkeznek, amely különbözik a standard és a széles változatoktól. Kompakt polcokat és fiókokat tartalmaznak.

  Ha kompetensen eldobja a szekrény belső töltését, akkor 40% -kal több dologra illeszkedik, mint a közepes méretű vagy hasonló méretű fal rendes kérte.

  A modern rekesz szekrények különböző formatervezéssel vannak felszerelve. Minden vevő képes lesz arra, hogy megfelelő példányt szerezzen bizonyos dolgok tárolására.

  Gyakran hasonló bútorok találhatók a gyermekek szobáiban. Minden gyermek dolgát illeszkedhetnek, de nem zavarják. Semmi sem fog csökkenteni a szabad helyet, hogy legyen aktív és energikus növekvő szervezet.

  A ruhásszekrény kiváló lehetősége lesz a szobában, ahol a niche jelen van. A bútorok beágyazhatók benne. Szóval, kiváló hely lesz, és jelentősen megmenti a területet.

  Tükörmodellek vizuálisan tágas és könnyebbé teszik a szobát. Ennek a hatásnak a megerősítése, érdemes felvenni a világosabb és meleg világítást.

  Gyakran az ilyen szekrények tulajdonosai csalódást tapasztalnak. Azt állítják, hogy a keskeny és sekély modellek kapacitása sok kívánsággal rendelkezik, de a lakás lenyűgözőbb példánya nem teszi lehetővé számukra vásárolni. Ez a hátrány pusztán egyéni, így ez nem jelenti azt, hogy a keskeny ruhásszekrény nem illeszkedik mindenhez.

  Nézetek

  A modern szekrények 40 cm mélységgel eltérőek. Minden másolatnak saját jellemzői vannak.

  Szekrények

  A szekrény típusú modellek a leggyakrabban a többiek. A bizalommal egyetemesnek nevezhetők. Több szabad helyet foglalnak el. Ilyen verziókban vannak minden szükséges elem: panelek, hátsó és oldalsó falak.

  Szükség esetén a kabinet könnyen áthelyezhető egy másik helyre.

  Beépített szekrények

  A beépített típus segítségével szabad helyet takaríthat meg. Az ilyen modellek csak homlokzati csúszó panelek vannak. Az oldalsó részek kevésbé gyakoriak számukra. Az ilyen eseteket a falhoz lehet felszerelni, vagy beágyazza egy résbe, ha vannak.

  A beépített típusú szekrények vannak olcsó, mivel kis számú részletekkel rendelkeznek.

  Féligépített szekrények

  Nem kevésbé népszerű rekesz szekrények félúton. Ezekben a struktúrákban nincs több rész. Például egy hátsó vagy oldalsó panel lehet. Az ilyen bútorzatokat demokratikus költségek különböztetik meg, így sok fogyasztó magának megengedheti magának.

  Formák

  A keskeny rekesz szekrények különböző formaterveket tartalmazhatnak. Fontolja meg részleteit.

  Négyszögletes szekrények

  A 40 cm mélységű csúszott szekrény lehet klasszikus téglalap alakú kialakítással. Az ilyen modellek két, három és több csúszó panelből állnak. Általános szabályként a méretek és a részek száma közvetlenül a szoba területétől függ.

  M-alakú szekrények

  Az M-alakú szögtermékek. Ezek kétfél részből állnak, amelyek a sarokban vannak, és egymással szemben vannak.

  Háromszög szekrények

  Van még egyfajta szögletes szekrény – háromszög alakú modell. Hasonló példányok háromszög alakú struktúrával rendelkeznek az alapon. Ez a bútor a sarokban van felszerelve, amely után a “vágás”.

  Trapéz szekrények

  Olyan modellek, amelyekben az elülső oldalak és a homlokzatok nem megfelelő szögben vannak, trapéz alakúak. Ilyen másolatokban gyakran nyitott szárnyak vannak az oldalsó részeken.

  RADIUS szekrények

  A kereslet Élvezze az ívet és a RADIUS SARDROBES-t. Bennük a homlokzatot megkülönbözteti egy nem szabványos hullámszerű forma. Az ilyen modellek nem régen megjelentek a piacon, de már sikeresen sikerült megnyerni az irigylésre méltó népszerűséget a fogyasztók körében.

  Ezek a szekrények eredeti és divatosnak tűnnek.

  Anyagok

  Az üzletekben is különböző anyagokból előállított szűk szekrények találhatók:

  • A forgácslapból származó modellek a leggyakoribbak és igényesek. Hasonló termékek a legsikeresebb ár és minőségi arány. A kompozícióban különböző dimenziókkal rendelkezik. Ezek az elemek a formaldehid gyantákhoz kapcsolódnak, amelyek káros és veszélyes párolgást folytatnak.

  A modern technológiák jelentősen csökkentik a szekretált mérgező anyagok mennyiségét, de az emberi test számára kis kockázati részesedés marad.

  • Nem kevésbé népszerű termékek a szálból. Ilyen nyersanyagok is préselt fából készült hulladékokból készülnek, de paraffint, gyantákat és más erősítő szennyeződéseket adnak hozzá. Ezt az anyagot leggyakrabban hátsó falak és különböző belső alkatrészek előállítására kezeljék.

  • Egy másik közös anyag az MDF. Szintetikus anyagokkal ragasztott fából készült rostok. Az MDF progresszív anyagokra vonatkozik, így az ilyen ruhásszekrény többet fog fizetni, mint a fenti lehetőségek.

  • A természetes fából készült modellek felülmúlhatatlan megjelenésűek. Ezek környezetbarát, teljesen biztonságos és tartósak. De az ilyen másolatok kerek összegben kerülnek a vevőre.

  Belső töltés

  A standard verzióban a 40 cm mélységű keskeny szekrények három részből állnak:

  • A fő a középső rész. A polcok és a vállfák ezen a részen találhatók. Ezen a területen a legnagyobb dolog általában tárolódik.
  • Az alsó rész cipő tárolására szolgál.
  • A felső rész a kalapok és a különböző tartozékok esetében kerül kirakásra. A gyakran használt dolgokat is tárolhatja.

  Hogyan válasszuk ki?

  A keskeny ruhásszekrény gardrób könnyen illeszkedik szinte bármilyen belső térbe:

  • A hangulatos hálószoba alkalmas egy gyönyörű gardrób-rekeszre, beépített vagy zárt típusú. Az ilyen opciók telepíthetők a fülkékben, vagy zárják be a falat. Gyakran egy teljesebb együttes esetén az ilyen modelleket a belső térre alkalmas vinilfilmekkel díszítették.

  • A folyosón érdemes megvásárolni a beépített vagy félig épített hosszú ruhásszekrényt. Nem fog sok helyet venni, ami nagyon fontos a keskeny folyosók arcán.
  • Egy kis helyiségre, hosszú és keskeny modellek mind beépített, mind félkébb vagy testtípusok. Mindez a szoba sajátos területétől függ.

  Jobb, ha közepes vagy kis hosszúságú szekrényeket választani, mivel nem lesznek ki a belső tér.

  Hogyan lehet magad?

  A ruhásszekrény önállóan lehet.

  Ehhez el kell döntenie azokat az anyagokat, amelyekből bútorokat szeretne létrehozni, és a következő összetevőket szeretné létrehozni:

  • Oldalfal;
  • Belső partíciók (számuk az ajtók számától függ);
  • Keskeny fából készült csíkok, hogy a teljes tervezés befejeződését biztosítsák;
  • Polcok és mezzanin;
  • Speciális doboz a felső ajtókhoz.

  A hasított test összeszerelése

  Először a kerület körüli csapágyfalak vannak felszerelve. A nyílást elválasztani kell az LDSP lapok szélesítésével. Ezt követően a keretet a dübítókhoz kell csatolni a mennyezethez, a szexhez és a falhoz. Csatlakoztassa az alkatrészeket egymással a sarkokkal. A kötőelemeknél kapcsolatba léphet speciális evrons-ekkel, amelyekre előre kell készítenie lyukakat.

  A polcokat helyeztük el

  Ezt követően elkezdheti beállítani a polcokat. Ez a sarkok segítségével történhet, de úgy tűnik, hogy a nem pszicho rögzítések. A megerősítők jó lehetőség lesznek, de olyan helyeken kell használniuk őket, ahol senki sem fogja észrevenni őket.

  Az ajtók összeszerelése és felszerelése

  Akkor érdemes összeállítani az ajtókat. A jó csúszó tervek olyan cégeket termelnek, mint a Versailles vagy a Laguna. Minden oldalról alumínium profilú vászonra van szüksége.

  Ezekben a profilokban telepíthet egy tükört, miután korábban lezárja őket.

  A telepítés előtt meg kell verni a vízszintes profilokat és a függőleges fogantyúk gumi kalapáccsal. Az utolsó esztrich előtt felülről és alulról származó görgőket kell beilleszteni. Az alsó sín területén telepítenie kell az ajtó dugót.

  Az első és a második ajtót pontosan be kell illeszteni a felső és alsó útmutatókba. Köztük nem lehetnek időközönként. Ehhez fordulhat a pufferszalaghoz.

  A szekrény összeszerelésének részletesebb folyamatát a következő videó tartalmazza:

  Látványos megoldások

  • A fényszekrény tükrökkel és beépített polcokkal harmonikusan lesz a bézs vagy a krémfalak, gyönyörű laminált és fehér mennyezet nagy és fényes lámpával.

  • A gyermekszobában egy szűk színű ruhásszekrénnyel illeszkedik rózsaszín és tükör ajtókkal és tükörrel. Ez kombinálódik egy hasonló színű dobozokkal, világossárga falakkal és egy könnyű mennyezetgel, beépített lámpákkal.

  • A barna hálószobában, szelíd barna padlóval és egy sötét 2 hálószobás ágyzal, egy szekrénytartó szekrény krémszínű szekrényét sötétített ajtókkal és tükörrel helyezheti el. Ennek eredményeként kellemes és diszkrét kontrasztot kapsz.

  • A magas fekete-fehér szekrény egy sötét barna nappaliban fog megjelenni japán stílusban, könnyű laminált a padlón és a fehér mennyezeten.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: