Kis kávéasztalok a belső térben

A kis kávéasztalok népszerű bútorok. A használat funkcionalitásának és kényelmének köszönhetően megtalálhatók a lakossági és nyilvános helyiségek bármely terén.

Jellemzők és előnyök

A modern gyártó gyárt számos különböző modellek különböző méretű, design és funkciók, de immáron számos általános előnyei:

 • Miniatűrméretek A modellek ergonómikusan használhatók a hely használatához. Segítségükkel teljes körű nappali szobát készíthet a szoba kis területével;
 • mobilitás. Sok termék kerekekkel van felszerelve, ami lehetővé teszi a helyük könnyen megváltoztatását;
 • Sokféle virág és a struktúrák kiterjesztik annak lehetőségét, hogy bármilyen belső terméket választsák ki;
 • Széles árkategóriás Lehetővé teszi, hogy egy asztal megvásárlását kényelmes áron;

Nézetek

A funkcionális cél és az alkalmazás területe szerint a kis kávéasztalok többféle típusra vannak osztva:

 • kávé A táblázat miniatűr méretű, eredeti alakú és gyönyörű kialakítású. Mind a tea ivás, mind pedig a kis elemek, például egy távirányító vagy dekoratív szobor;

 • Nyomott modell megkülönbözteti a kis méreteket és a magas asztalt. A C-alakú keret lehetővé teszi, hogy szorosan mozgassa a terméket a kanapéhoz, míg az alsó támogató teljes mértékben belép. A modellek kerekekkel vannak felszerelve, és gyakran összecsukható kialakításúak, amely lehetővé teszi, hogy szükség esetén eltávolítsa őket egy másik helyre.

Gyakran számítógépes mini asztalként használnak laptop elhelyezésére;

 • A könyvek tárolására tervezett kávézó, Újságok és folyóiratok, amelyeket néha egy második visszahúzható asztali asztallal felszereltek tárolásukhoz vagy eredeti újságához. Mind a mobil, mind a helyhez kötött verziókban;

 • transzformátor egy összecsukható miniatűr kialakítás, amely csak a jelenleg szükséges funkciókat használhatja. A fennmaradó elemek a hajtogatott állapotban maradhatnak. A modell nagyon mozgatható, és lehetővé teszi, hogy nemcsak szoba asztalként használja, hanem vigyen magával az úton;

 • Kiszolgálóasztal Élvezze az ételt a nappaliban vagy a hálószobában, és kompakt, de ugyanakkor tágas mobil tálca. Gyakran szerelve egy kiegészítő asztallap, amely alatt található a fő-és befogadására szolgál második ételek, klipek, fűszerek és a kenyér;
Olvasson tovább  Fedők egy zsákban: Mi történik és hogyan válasszuk ki?

 • Dekoratív modellek Vases, virágok, figurák és egyéb belsőépítészeti tételek állványként használják;

 • Asztali ágyas Ajánlott: kis dolgok tárolására. A modell dobozokkal, polcokkal és miniatűr fülekkel van felszerelve, amelyek a konzol, a töltés, a naplók, a notebookok és más kis dolgok befogadására szolgálnak.

A kis kávéasztalok bármilyen forma lehetnek. A négyzet és a téglalap alakú termékek kényelmesebbek az elemek helyszínéhez, de az éles sarkok jelenlétének köszönhetően nem használhatók apartmanokban, ahol a kisgyermekek élnek. A kerek és az ovális asztalok tökéletesen kombinálhatók bármilyen belső térrel, és tökéletes lehetőség a kis szobák számára. A hagyományos kialakítások mellett a tervezői példányok nem szabványos konfigurációkat javasolnak, amelyek lehetővé teszik, hogy ezt a bátor megközelítést alkalmazzák a modern belső terek kialakításában.

A miniatűr termékek mérete általában nem haladja meg az 50×50 cm-es paramétereket 50-55 cm magasságban. A legkisebb jelző 30×30, olyan modellekben található, amelyek végrehajtják a magazin vagy a dekoratív asztal funkcióját. A laptop támogatásához vagy támogatásához ilyen termékek nem alkalmasak. A kerekasztal átmérője 30-55 centiméter között van.

A munkalapok számával a miniatűr táblák egyedülállóak és többszintűek, valamint további polcok és fülkék lehetnek.

Anyaggyártás

Kis kávéasztalok fából készült masszív, üveg, fém, műanyag, plex és MDF-lemezek. Az üveget a nagy szilárdság, legalább 8 mm vastagságú, amely elég elég biztonságos működéshez. A széleket speciális feldolgozásnak kell alávetni, kivéve a sérülést és a festőüveget különböző színekben, szőnyeg és tonizáló felületek, nagyon népszerű és kereslet. Üveg asztalok vizuálisan növelik a szobát, és nem zavarják a helyet, ezek környezetvédelmi szempontból biztonságos és higiénikusak.

A természetes faállományból készült termékek különleges energiával rendelkeznek, és kedvezően befolyásolják a szoba légkörét. A természetes megjelenésnek köszönhetően az ilyen modellek harmonikusan kombinálódnak bármilyen belsővel, tartós és tartós, könnyen karbantarthatóak és könnyen visszaállíthatók. A fából készült modellek mind a lakkozott, mind a matt teljesítmény.

Az értékes sziklák fa mellett a használt faforgácslemezek gyártása. Lehet, hogy laminált és furnérozott felülete lehet. A PVC-filmet laminátorként használják, tökéletesen imitálják a rajzokat és a fából készült színeket. Külsőleg, nem vonja be a természetes fa textúráját. A furnérozott felület lehetetlen vizuálisan megkülönböztetni a természetes, tömbből készült.

Olvasson tovább  Az ülések javításának jellemzői

A műanyagokat a kis asztalok gyártásában is használják. A termékekből származó termékek nem különböznek meg speciális szilárdsággal, és nem számítanak nagy terheléseken.

A fémet üveggel, műanyaggal és fából készült felületekkel kombinálva használják. A tervezés erejét adja, és a belső térben nemes. A fémelemek használatának köszönhetően átalakító mechanizmusok és összecsukható modellek létrehozása lehetséges.

Választott kritériumok

Mielőtt folytatná a termék megválasztását, meg kell határozni a funkcionális célját, valamint a működési feltételeket. Ha a terméket szolgáló vagy dohányzóasztalként választjuk ki, akkor üvegmodelleken kell maradnia. Az üveg nem marad hőkörökből a forró italokkal rendelkező csészékből, és a felszín fúvott és deformálódása a gyakori nedves feldolgozásból kizárásra kerül. Az ilyen modellek méreteinek a mini asztalok méretei felső határainak kell lenniük, és legalább 50×50 cm-es négyzet alakú szerkezetekhez és legalább 50 cm átmérőjűek.

Dohányzóasztalként bármilyen négyzet, ovális vagy téglalap alakú modell illeszkedik. Kerek struktúrák, különösen kis átmérő, nem helyezhető el teljesen újság vagy nyilvánosságra hozatali napló, és kényelmetlen lesz az olvasáshoz. Ha az asztalt egy laptop támogatására kell használni, akkor 40×40 cm méretű ágyas modellt választhat. Néha az ilyen termékek háttérvilágítással és USB portokkal vannak felszerelve, ami kényelmesebbé teszi őket.

Egy univerzális lehetőség egy kis négyzet asztal, amelyet kávé- és segéd-, kávé- és szolgálati.

Ezután válassza ki a gyártás anyagát. Ez függ a szoba stílusától és méretétől. Kis területeken jobb választani egy üveg átlátszó design, a gyermekek szobái – fényes és könnyű műanyag modell. A klasszikus és barokk az asztalhoz illeszkedik egy természetes fa tömbből, amely lakkttal borított, és a fa szerkezetének tiszta rajza. A tetőtéri, ipari és fúziós a tökéletes opciót öntöttvas és vasmodellek kerékpár kerekekkel.

Egy négyzet alakú vagy téglalap alakú fehér fából készült modell alkalmas gyengéd provence-ban. A retro belső terek számára az érdekes döntés egy olyan modell lesz, amely a XIX. Század végének női háromkerekű kerékpárt imitálja, és a legegyszerűbb kialakítás modellje négy lábon és könnyű fából készült bevonattal rendelkezik.

Olvasson tovább  Melyik magasságot kell székeznie?

A termék rusztikus stílusban történő kiválasztásakor a süket asztalra figyelhet fiókokkal, hasonlít a mellkasra. A high-tech-ben a krómozott lábakkal ellátott tiszta termék harmonikusan néz ki, és egy kerek üveg tónusú modell aranyozott tokdal alkalmas a modern hagyományos stílusra. A Techno esetében megvásárolhat egy olyan táblát, amely egy lámpával van felszerelve, amely nagyban díszíti a belsejét, és asztali lámpaként szolgál.

A kis kávéasztalok szervesen illeszkednek bármilyen stílusba, hozzájárulnak a tér racionális használatához és a különböző belső kialakításához.

A következő videóban tekintse meg az eredeti dohányzóasztal felülvizsgálatát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: