Moduláris szekrények

A különböző helyiségek belső terében egyre inkább használják a moduláris szekrényeket. Megkülönböztetik az elegáns megjelenés, és lehetővé teszik, hogy megőrizze a szabad helyet, és a kapacitás jellemzi.

Előnyök és hátrányok

A moduláris szekrényt használt panelként ábrázolják, amely különböző elemeket, tolóajtókat, különböző polcokat és rekeszeket, valamint fiókokat tartalmaz. Ez a fajta szekrény bútorok nyitott és zárt részek lehetnek.

Az első opciót funkcionalitás jellemzi, és lehetővé teszi, hogy díszítse a belső tér. Szükség esetén a nyitott részen található a dolgokat az alján, vagy hozzon létre egy érdekes összetételt a tartozékokból. A zárt típusú szakaszok lehetővé teszik, hogy teljesen lezárja a belső tölteléket a pringing szemektől.

A moduláris szekrények több fő előnye van:

 • Moduláris típusú szekrények – tökéletes lehetőség a kis szobák számára, mivel kevés helyet foglalnak el, de elég sok dolgot tudnak elhelyezni. A fal vagy a szekrények minden apartmanba helyezhetők a tervezésüktől függetlenül. Ahhoz, hogy megváltoztass egy kis beállítást a szobában, elegendő egy további elem hozzáadása egy csuklós polc vagy szekrény formájában.
 • A helyiség tömör és elegáns belsejének kiviteli alakjához egy stilisztikai irányba kell vásárolnia a fülhallgatót. A moduláris szekrény átgondolt a legkisebb részletekre. A tervezők figyelembe veszik még a világítóberendezések és a textiltervezés megválasztását is.
 • A moduláris rendszer gyakorlatiasságának és funkcionalitása lehetővé teszi, hogy könnyen megváltoztassa a szobában lévő beállításokat. Ha kívánja vagy szüksége van, átrendezheti a bútorok új képét létrehozó modulokat. A modul kialakítása nem túl kemény, így saját permutációt is tehetsz.

 • A moduláris szekrény lehetővé teszi egy nagy tér zónázását. Például a súgójában a nappaliban vizuálisan elválaszthatja a munkaterületet.
 • Az ilyen bútorok funkcionalitása lehetővé teszi, hogy a gyermekszoba elrendezéséhez használja. Amikor egy gyermek felnőni, hozzáadhatja vagy eltávolíthatja a szekrény elemeit. A tizenévesek előnyben részesítik a nyitott állványokat egy üveg vagy tükör ajtóval. Ez a modul lehetővé teszi, hogy megtalálja a tankönyveket, a notebookokat és más tárgyakat. Számos modul lehetővé teszi, hogy a gyermek preferenciáitól függően díszítse a szobát.
 • A modulokból készült szekrényt könnyedén, mind az összeszerelés, mind a szétszerelés során jellemzik. Ez egyszerűsíti a mozgás folyamatát, például egy másik lakásba.
 • Az ilyen bútorok vonzzák a vásárlók megfizethető árát az egyedi megrendelések által végzett modellekhez képest. Azonnal kiválaszthatja a modulok szükséges méretét, azok típusát.

De az előnyök mellett a moduláris szekrények is vannak hátrányai is:

 • A modulokat szabványos méretek képviselik, így a választás előtt a szoba területének rendben kell lennie, ahol elhelyezkednek.
 • Általában a moduláris szekrényeket a vonalak és a struktúrák egyszerűsége jellemzi, és egy ilyen kialakítás nem minden. A gyártó az átlagos vevőre összpontosít.
 • Mivel a modulok sorrendjét fénykép végzi, akkor készen kell állnia arra, hogy a bútorok színei eltérhetnek a képtől.

Nézetek

A moduláris kabinet különböző módon nézheti meg a különböző belső tereket, mivel a termék kitöltésétől függ. Minden vevő úgy dönt, hogy önállóan dönt, milyen hangot kér bútorok. A modern gyártók széles választékot kínálnak már kész moduláris szekrények.

 • A leggyakoribb lehetőség csúszik. Ő azonnal vonzza a figyelmet sok vásárló, mert a különböző méretű modulok bekapcsolnak. Az alsó rész általában nagyméretű. Az emeleten általában kis polcok és rekeszek található. A modulok ilyen elhelyezkedése a légtelenség és a könnyűség szekrényét adja, így a szekrény tökéletesen néz ki a kis szobákban. Ez a bútor jó választás a különböző szobák számára.
 • Átmeneti szekrény A moduláris rendszerben sokoldalúság jellemzi. A gyakorlója a fal mindkét oldalán használható. Lehetővé teszi, hogy megszüntesse a bútortervezés elején megengedett hibákat.

 • Állítsa be a modulokat Engedje meg, hogy önállóan válassza ki a szükséges modulokat. Ez az opció megtalálja a gyermekszoba elrendezését. Amikor a gyermek növekszik, akkor néhány modul eltávolítható, és mások – add. Így pénzt takarítanak meg a bútorokra, valamint egy gyermekre, amikor növekszik, képes lesz megváltoztatni szobájának bútorait a személyes preferenciáktól függően.
 • Az egyes modulokról szóló tervek gyakran megszerzi a munkahelyi irodát. Jelölje ki, hogy az ügyfél önállóan választhat, hogy mennyit igényel szankciókat, rekeszeket és tároló dobozokat a különböző tételek tárolására. A vevő választhatja a helyüket a szobában. Ez az opció ideális a nem szabványos elrendezésű szobákhoz.

Ez lehetővé teszi, hogy a szoba sarkait használja a maximális előnyökkel, ezért ez a megfelelő megoldás a kis helyiségek számára.

Célja

A moduláris szekrény jellemzője, hogy tartalmazhat különböző szakaszokat. A választásuk teljesen egyéni.

A ruhák gyakran nagy polcok vagy rudak vannak függők alatt. A tágas szekrény lehetővé teszi a kompakt dolgokat, valamint a legjobb ruhákat.

A fiókok fiókjait általában vászonhoz használják. Lehetővé teszik, hogy a megfelelő dolgot könnyedén kapja meg, és elrejti a csillogó szemektől.

A könyvosztályban lévő modelleket gyakran egy működő iroda vagy gyermek számára vásárolják meg. Ez az elem nem csak a könyveket, hanem egy szekrényt is használhat különböző írószerekhez is.

A ruhásszekrényt általában a hálószobában használják, mivel magában foglalja a visszahúzható dobozokat, polcokat és rudakat. A modul nélkülözhetetlen eleme a tükör.

Szükség esetén az ilyen szekrények kiegészíthetők a cipők, heveder akasztók vagy nyakkendőtartók moduljaival.

Tartozékok elemek

A moduláris szekrények számos modellt meglepnek, mivel különböző elemekkel vannak felszerelve.

Nagyon gyakran, ez a bútor olyan elemeket tartalmaz, mint:

 • Nyitott vagy zárt polcok;
 • A visszahúzható mechanizmussal rendelkező fiókokat különböző méretek képviselik;
 • Speciális televíziós állvány, amely gyakran a termék oldalán található;
 • Polcok karbantartása;
 • Különböző méretű kosarak a kis tételek helyére;

 • A háttérvilágítás LED-szal vagy pont lámpák formájában a moduláris szekrény fényűző dekorációja;
 • A nagyméreteket elsősorban a nagy háztartási készülékek helyére tervezték;
 • Kis cipő vagy trivia rekeszek;
 • rúd a vállfákon lévő dolgok tárolására;
 • szűkületek formájában bemutatott szűk szekrények

Sok vásárló előnyben részesíti a moduláris szekrényeket a modulok számának kiválasztásának lehetősége miatt, valamint a csere másolása.

Szükség esetén hozzáadhatók mind a kiegészítők, mind a csökkentéshez. A komponens elemek száma és kiválasztása a szoba méretétől, a szekrény helyétől, ahonnan az elemek és milyen mennyiségben tárolják.

Például, amikor egy moduláris szekrényt választ, érdemes kiválasztani egy olyan modellt, amely tartalmaz egy TV-állványt. Általában nyitott polcok arra használjuk, hogy dekoratív edények, ajándéktárgyak és könyvek, valamint ezek ideális díszítő elemek, amelyek segítenek díszítik a belső szobában.

Anyagok

A modern gyártókat olyan moduláris szekrények gyártásához használják, amelyeket a tartósság és az egyszerűség jellemez. A számukhoz tartoznak:

 • Fa és rostos tűzhely (farostlemez) A legolcsóbb lehetőség, de nem igény szerint, mivel megkülönbözteti az alacsony kopásállóság, a nedvesség fél, és tartalmazhat olyan szintetikus szennyeződéseket is, amelyek rosszul befolyásolják az emberi test.
 • Fa-chipboard (forgácslap) nagy keresletben van az erő, a könnyűség és a megfizethető költségek miatt.

 • A közepes sűrűségű fa-rostos tűzhely (MDF) – meglehetősen közös lehetőség a moduláris szekrények gyártásában. Ez vonzza a figyelmet a tartósságra, a hosszú élettartamra, valamint a környezetbarátságra. De érdemes megjegyezni, hogy az MDF-t könnyű gyúlékonyság jellemzi, így az ilyen bútorokat a hőforrásoktól el kell távolítani.
 • Fa tömb Az elit bútorok gyártása, amely nagyon drága. A gyártók előnyben részesítik az ilyen fajokat fák, mint bükk, tölgy vagy fenyő.

Formák

A modern modellek sokfélesége között több csoportot lehet megkülönböztetni a formájuktól függően:

 • Sarokszekrények Ideális kis szobákhoz, ahol szabad helyet kell tartani a mozgás kényelméről. Egy ilyen modell lehetővé teszi, hogy vizuálisan tágas szobát készítsen. A szögletes szekrény ugyanolyan oldalú háromszögként jelenik meg. Minden modell elég mély. Az ilyen design modulok eltérő magassággal és alakúak lehetnek.
 • Közvetlen modell Általában olyan szekrényeket tartalmaz, amelyek az egyik fal mentén találhatók. A moduláris szekrény beágyazható niche-be. A közvetlen forma fő előnye, hogy ezt a terméket különböző stílusú irányok kiviteli alakjára választhatjuk.

 • P-alakú kialakítás jó megoldás a nagy szobák számára. Kényelmet és kényelmet okozhat. Jellemzően az ilyen szekrények olyan modulok, amelyek mind a mélységben, mind a magasságban különböznek egymástól. Ahhoz, hogy a tervezés finomabb legyen, érdemes használni állványokat, szemüveget és tükröket. Megszabadulnak a zsúfolt tér érzéséből.
 • Sugár formában látványos és stílusosnak tűnik. A modulok félkör alakúak. Az ilyen ruhásszekrény lehetővé teszi a belső tér frissítését, az eredetiséget és a szokatlanságot.

Dimenziók

A méretek kiválasztásának meghatározó tényezője a tervezés jellemzői. Az alapvető, pontozott és nyitott modulokból álló szabványos lehetőségek 1,4-2,3 méteres magasságúak lehetnek. A szekrény mélysége általában 40-60 cm, a szélesség 38 és 88 cm között van.

A moduláris modellek sarokváltozatainak ugyanolyan magasságúak, mint a közvetlen változatok, de a szélesség 74×90 és 90×90 cm között lehet. A tömörséget tranziens szakaszok jellemzik. A mélységük általában 30-50 cm, szélessége – 40-50 cm.

De ez a fajta nem ér véget, hiszen minden vásárló tud rendelni egy moduláris szekrény egyedi méretben, attól függően, hogy a méret a szobában, ahol bútorok találhatók.

Válasszon bútorokat a különböző szobákhoz

Szekrények, moduláris típusú alkalmas elrendezése különböző helyiségek, ahogy szépen néz a nappali, hálószoba, gyermek vagy a folyosón. A nappali számára általában kiválasztott modelleket választanak ki. A központ gyakran televíziós állványt tart.

Egy lehetőség kiválasztásakor Hálószobákhoz gondosan gondolkodnod kell a szekrény céljára. A nagyított rekeszes modell jó választás. Alkalmas a dolgok vagy a hálószobák tárolására. A hálószobás moduláris szekrény fertőző elemei polcok, rúd és mosodai kosarak. Ez az opció jó alternatíva a mellkason.

A hálószobában kényelmes lesz a tolóajtók használata, mert megmentik a helytermet, és lehetővé teszik, hogy díszítse a belső teret. A tolóajtóknak tükrös felülete lehet, vagy több textúrát kombinálhat. Különösen és gazdagon tükröző tükrök, homokfúvás tömítéssel díszítve.

Ha kiválasztja a szekrényt óvodában, akkor nem korlátozhatja a fantáziát. A tervezők széles körű modelleket kínálnak. A gyermekek fejhallgatói is magukban foglalhatják az ágyat vagy az alvóhelyet a második emeleten. Kötelező a játék dobozok, a könyvek polcai, valamint a munkahely javításának helye.

A folyosón felszerelt bútorok fő jellemzői a kényelem és a fajta.

Ha a folyosó nincs nagy méretű, akkor elég nehéz mindent rendezni, amire szüksége van. A moduláris szekrény lehetővé teszi, hogy könnyedén megoldja ezt a problémát. A folyosón lévő szekrény feltétlenül horgok, tükör és pult.

Ha a család gyermekeim vagy idősebb emberek, akkor egy kötelező elem egy kis kanapé. A tágas doboz rendelkezésre állásának köszönhetően a dolgok tárolására is használható. Ha nincs szükség egy kanapéra, akkor együtt használható egy cipő polcokkal ellátott modul.

Modern szép és divatos ötletek a belső térben

A világos és rendkívüli moduláris szekrény a nappali fő díszítése a minimalizmus stílusában. A nyitott terek jelenlétének köszönhetően lehetővé teszi, hogy a belsejét dekoratív elemekkel vagy ajándéktárgyakkal kiegészítse. Fa a fényes homlokzatokkal kombinálva gyönyörűnek és gazdagnak tűnik.

Új formák, lédús színek kombinációja határozottan hasonlít a tizenévesek. Az ilyen moduláris szekrény televíziók alatt zajlik, a könyvek és a helyek polcai a különböző csecsemők befogadására.

Ha tovább szeretné tekinteni az érdekes szekrénymodelleket a modulokból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: