Öltözőcsomagoló asztal

A gyermek gyermek családjának születésével a ház minden szobájának legjelentősebbé válik. Amikor kényelmesen és kényelmes, az aggodalmak és az izgalom mennyisége csökken. A gyermekek különleges bútorainak közé tartoznak, egy ilyen tétel elfoglalja az ilyen elemet, mint a változó asztalnál.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Előnyök és hátrányok

Amikor a változó mellkas megszerzésének szükségességéről szól, a baba szülei megpróbálják figyelembe venni az összes előnyét és hátrányait.

Az előnyök tartalmazzák a következő pontokat:

 • A változó mellkas lehetővé teszi, hogy egy kölyköt egy szilárd sima felületre helyezzen, amely hasznos a gyors gerincre, és jótékony hatással van a testtartás kialakulására.
 • Az öltöző gyerekek kényelmesen öblítik a szemeket, vágják a körmöket, változtassák a pelenkákat, hordozzanak légfürdőket és masszázst készítsenek. A mellkas is hasznos lesz, ha az orvos látogatásai kényelmesek ahhoz, hogy a babát ellenőrizzék.
 • Egy ilyen öltözőnek van olyan, akik megvédik a babát.
 • Tabletop-dialógektor egy ilyen mellkas megbízhatóan rögzített, ő nem fog “menni” abban a pillanatban, amikor egy nyugtalan baba elkezd fonni, tekerje át vagy csúszik.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

 • A Dresser kialakításának jellemzői lehetővé teszik őket a fürdő gyerekek használatához. Ezek a beépített fürdővel rendelkező ruhák, az árcédula, amelyhez valamivel kissé meghaladja az egyszerű modellek költségeit.
 • A mellkas magassága különösen hasznos azoknak a betakarításoknak, amelyek átvitték a császármetszetet vagy a komplex munkát, és amelyek nem ajánlott leülni vagy hajlítani.
 • A változó öltöző hasznos a család számára, nem csak a gyermek csecsemőidejére, hanem sokkal hosszabb ideig, mert a Chanteal felület szétszerelése után rendszeres kényelmes mellkasává válik.

Öltözőcsomagoló asztal

Az ilyen tárgyablakok hátrányai először a modellek nagyon magas színvonalának köszönhetőek.

Az ügyfelek véleménye szerint a következő pontokat találja:

 • Néhány öltöző, különösen a forgácslapból készült modellek nem túl ellenállóak, és abban a pillanatban visszatérhetnek, amikor az anya változó felületre támaszkodott;
 • Az egyes modellekben a változó táblázat kezeletlen szélei vannak, amelyek képesek a gyermek sérülésére;
 • A felfedezett változó fedélzeten lehetetlen a felső doboz használata;
 • A transzformátorágyba beépített változó öltöző kisebb, és kis méretű a dialctor, amely csak nagyon kicsi gyermekek számára valósul meg.

Egyes vásárlók hátrányaira utalnak. További szabad helyet kell találni egy ilyen mellkas telepítéséhez, valamint az akvizíció költségeit.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Nézetek

Tekintettel a vásárlók különböző kategóriáira, a hazai és a külföldi gyártókra, számos különböző fiókos fióktáblával rendelkeznek változó asztallal.

Azok számára, akik előnyben részesítik a klasszikus variációt, a fiókos, cserélhető változó asztallal és beépített dobozokkal készülnek, amelynek száma a mérettől függően három-öt. Ilyen kialakítás lehet egy hajtogatott pult, amely az oldalán oldalra került, és a baba arcának az anya elhelyezkedését biztosítja.

Vagy az asztallap a mellkas és a homlokzat hátsó falával párhuzamosan helyezkedik el. Egy ilyen változó asztalnál a baba oldalra helyezte az anyát, ami különösen kényelmes lehet higiéniai eljárások végrehajtása során.

Ez a fajta mellkas nem annyi helyet foglal el, mint a modell, amely egy összecsukható asztal, mivel maga a terv nagyon szűk.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Egyes modelleknél a top box a mellkas helyettesíthető két kis méretű önálló szekrény, ami kényelmes tárolására különböző apróságok. Néha a felső fiókok teljesen hiányozhatnak, és a polcok elfoglalják helyüket. Egy hasonló ruhadarab az emeleten kényelmes lesz a gyermekek kozmetikumainak és különböző asztali elemeinek tárolására.

Érdekes megtalálás az elrendezés a faded öltöző beépített fürdő kialakításában, amelyet a legfiatalabb gyermekek számára úszni kell. A leginkább előnyös az ilyen fürdő anatómiai csúszda berendezése, amelyen a gyermek a legbiztonságosabb módon található. A vízből való eltávolítás megkönnyítése érdekében általában egy leeresztő rendszer biztosítja, és az olyan anyagok, amelyekből az ilyen mellkas kialakítása elvégezhető, feltétlenül van egy megerősített bevonattal védő lakkokkal és zománcokkal, hogy megakadályozzák a fa duzzanatát.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Szokatlan a hazai vevő számára, egy ovális változó fiókos fiókos, amely tömören telepítve van a szoba sarkában, anélkül, hogy sok helyet foglalna el. Formájának köszönhetően az ilyen ruhadarab nagyon kényelmes felületet biztosít a defading számára, ugyanakkor a dőlésszögek bármilyen kockázata nélkül.

A Corner Dresser lehet egy komplex tervező design, amely két ágyas asztalra emlékezhet egyetlen asztallal borított és oldalsó felszereléssel. Plusz egy ilyen láda a tény, hogy hála neki, az is lehetséges, hogy mentse hasznos helyet a szobában segítségével az úgynevezett „vak” sarokzóna.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Realizált transzformátoros mellkasi mellkas is népszerű. Azokban az esetekben, amikor egy ilyen transzformátort vásárolnak, a szülők olyan alvó helyet biztosítanak, amelyre a gyermek több éve használható. A fiókos ugyanakkor van egy kivehető testoper-dialector, több doboz szolgál majd egy helyen kell tárolni gyermekek dolog az egész időszak az ágy.

Külön említés érdemes jelenlétét a változó kerekek kialakításában. A legjobb megoldás az önállóan központosított tengelytáv jelenléte, amely a tengellyel és a maximális stabilitással rendelkezik.

Azonban még egy pár kerekek, például a hátsó lábak helyettesítése, megkönnyíti a mellkas mozgását és a tisztítási folyamatot.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Dimenziók

A változó asztalon lévő fiókos mellkas, vagy ahogy azt mondják, “a termesztésen”, mert a baba teljes mértékben illeszkedik a dialócal felszínén, semmiképpen sem szabad lógni, ami sérülésekhez vezethet.

A hat hónap alatti gyermekek hullámtábla szabványa 70 cm, a gyermekek számára 100 cm hosszúságú. A szabad felület szélessége a twaddlingnek legalább 44 cm-nek kell lennie. A mellékelt oldallapot legalább 15,5 cm-nek kell lennie.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

A legtöbb változó fiókos fiókos kampány fátyol felületű, amely kényelmes méretű. Az ilyen dialanc szélessége 66 cm-ről kezdődik, és elérheti a 77 cm-t, a hossza 70 cm és 96 cm között változik. Az oldalakon a változó táblák védettek a csomagok, amelyek magassága 15 cm és 17 cm között van.

Nincsenek különféle modellek ilyen összecsukható tábla, de az oldalak elhelyezkedése a hátsó fal mentén, és a homlokzat azt jelenti, hogy a kölyök oldalán az anya. Ez a módszer az európai országokban az európai országokban, és a legtöbb esetben az ilyen dialektusok jelen vannak az Olaszország és Szlovénia termelési szekrényének modelljein.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Az ágy-transzformátor ládájának felülete 61 cm-66 cm-en belül maximális méretű, amely a beépített fiókok közvetlen méreteihez kapcsolódnak.

Amikor a bútorok ilyen tárgyának magassága van, egy ajánlott méretű, amely 95 cm-től 100 cm-ig terjed. Ezen a magasságon minden nő pontosan felveszi a kényelmes helyzetét, és nem engedheti meg a bilincseket és a feszültséget.

A kiválasztás során meg kell emlékezni, hogy a tengelytáv jelenlétét vagy hiányát befolyásolja a mellkas magassága.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Egyes gyártók esetében például az IKEA márkáján egy teljes vonalváltó szekrény, néhány centiméteren belül különbözik egymástól, más márkák betartják saját magassági szabványait:

 • A mellkas között IKEA 102 cm magasságú modellt talál, vagy az egyéni funkcióknak köszönhetően válasszon egy fiókos fiókot 99 és 108 cm között.
 • Márkák “Tündér”, “LEL”, “Antel”, “Diamond-Bútor”, “Island Utut”, Micuna Ajánlat változó lelet UP 88 cm magas akár 92 cm, kényelmes a nők számára, nem túl nagy növekedés.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

 • “Gandylyan” és “Aton Bútor” 104-98 cm-es magasságú ládákat termelnek.
 • Híres olasz jel Feretti 102 cm magasságot kínál.
 • Egy kicsit nagyobb gyári mellkas “Mozhga (Red Zarya)” és a német márkanév, magasságuk 104cm-106 cm-en belül változik.
 • A legtöbb “Rostov” a márkás mellkasok hazai piacán található Édes baba, IKEA, valamint “SC-Company”, Kinek a magassága 108 cm.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Ami a változó asztal különböző modelljeinek mélységét illeti, a hazai és külföldi gyártók többsége meglehetősen szűk téglalap alakú formaterveket kínál. A maximális mélység elérheti az 52 cm-t, és a minimum 44 cm, bár vannak kivételek. A Dresser Firellino Szlovénia 74 cm mélységben van jellemezve. A sarokládák is jelentős mélységűek, például egy ovális hitelező márkás mellkas, amelynek mélysége 72 cm.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Anyagok

Annak a ténynek köszönhetően, hogy az ügyfelek mind a ruhák, mind a luxus termékek költségvetési modelljeire van szükség, ezek különböző anyagokból származnak:

 • Forgácslap, amely egy préselt faanyag (chips és fűrészpor), különböző ragasztókészítményekkel kezelt. A formaldehid, az illékony gyanták és a fenolok jelenlététől függően beszélhet az anyag káros hatásáról vagy ártalmatlanságáról. Az orosz kormány szerint a 10 mg / 100 g formaldehid aránya, amely megfelel az E-1 osztálynak a higiéniai tanúsítványban.
 • MDF a fából készült porból és kis fűrészporból préseléssel. A lignint ragasztóanyagként használják, amelyet fából állítanak elő. Ezért az MDF környezetbarát anyag.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

 • Fa tömb, amelyet az ilyen fajták képviselnek:
 1. Fenyő: olcsó, kellően puha és laza jármű, amelynek nagy mennyiségű antibakteriális anyag (fitoncidek);
 2. Nyír: nagyon tartós és szilárd anyag, amely vékony és kellemes szaga van;
 3. Bükk: A “Suite” osztályhoz kapcsolódó fafajta az erő, a tartósság és a gyönyörű felületi minta miatt.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Színezés

A gyermekszobában mind gyakorlati sötét modelleket is megvásárolhat, mind a változó felületen, mind a kellemes szemek világos és többszínű termékek. A szőke fajták különösen nemesek: fehér, fehér-rózsaszín, szürke-fehér és fehér kék színek.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Elsődleges színek:

 • Wenge, amit csokoládéval is lehet hívni;
 • Az elefántcsont vagy bézs színe;
 • Mahagon, amelynek sötét vörösesbarna árnyéka van;
 • Cseresznye világosbarna színű;
 • Dió vagy milánó anya;
 • Fehér éjszaka, amely világosszürke színű;
 • A fa természetes színe, amely világosbarna;
 • Bianko (fehér);
 • Avorio (bézs);
 • Noce (sötétbarna)

Sok ruhát díszítenek alkalmazásokkal, rajzokkal és fotónyomtatással, amelyek különböző állatokat vagy pillangókat ábrázolnak.

Vásárolhat egy gyerekváltó fiókos fiókos fiókot egy mackóval a homlokzaton, vagy egy finom virágdísz díszítéssel.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

A legjobb márkák

A hazai piac leginkább észrevehető a következő gyártók öltözködése:

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

“Tündér”

A márkanév ruhái forgácslemezből készülnek, és kampányváltozó fedélzeten vannak felszerelve. Nem tudják, hogyan kell a lábakkal és a kerekekkel felszerelt fiókokkal, amelyek száma négy-öt. Klasszikus design, emlékezetes részek nélkül. Vásároljon egy “tündér” fiókot 3 000-4000 rubel mennyiségben.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

“Aton bútorok”

A gyártó termékeinek anyaga chipboard, vagy forgácslap az MDF-vel kombinálva a homlokzaton, amely ebben az esetben vonzó filé rajzokkal rendelkezik. Az összecsukható típusú érme, négy vagy öt doboz, a modelltől függően. A legtöbb modellben hiányzik a kerekek, de az “Orion” módosítás ott van. Néhány doboznak csendes zárószerkezete van. A költség 3000 rubelből, legfeljebb 5000 rubelből változik.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

“LEL” (KUBANEZSTROY)

Kiadások, amelyek alapja MDF, és a homlokzat és a felület a bükk tömb. Teljesen fából készült modellek is vannak. A termékek általában 4 doboz, egy elhalványult típusú változó tábla van, egyesek kerekekkel vannak felszerelve, de vannak mellkasok és lábak, és egy monolitikus alapon vannak. Vannak ilyen ruhák 12 000 rubel és 18 000 rubel között.

Öltözőcsomagoló asztal

“Mozhga” (“Red Star”)

Ez a gyártó megvásárolható:

 • Költségvetési modellek a forgácslaptól, amely 5 000 rubeln belül lesz;
 • Az MDF termékei 10.000 rubelben;
 • Az MDF és a Birch tömb kombinációjából, 13 000 rubel árcédulával;
 • A természetes faállománytól, amelynek költsége 10 000 rubeltől 20 000 rubelig terjedhet.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

“Gandylyan”

Ez a gyártó egyfajta bükk és MDF-lemez tömböt ötvözi. A termékek jelentősen eltérhetnek a költségek tekintetében, 10.300 rubelről 20 000 rubelre. Érdemes megjegyezni, hogy számos további lehetőség, például a mellkas fokozott mélysége, a lábak vagy a kerekek jelenléte, a teljes csepp, valamint a látványos kialakítású fiókok csendes lezárása.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Feretti

Ezeknek a ruháknak van egy teljes termelési ciklusa Olaszországban. Az anyag bükk tömb, vagy az MDF-vel való kombinációja. Minden termék a márka egy beépített anatómiai kád, egy polc higiéniai kiegészítők, szilikon bevonat kerekek, a rendszer néma előtti lezárása dobozok és védelmet nyújt a veszteség.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Hogyan válasszuk ki?

Az újszülöttek bútorok kiválasztása, a szülők elsősorban a termékek funkcionalitására és minőségére gondolnak, megpróbálják megtalálni a minőségi egyensúlyt és elfogadható árcédulát.

A modell modelljének kialakulása az anyag mellett az anyagon kívül további opciók jelenléte, például a dobozok csendes bezárása. Konstruktív tulajdonságok, például a kerekek vagy lábak jelenléte is növeli az árcédulát, valamint a homlokzat hatékony kialakítását.

Öltözőcsomagoló asztal

A legtöbb praktikus működés során a vevők véleményének megítélése, a tömb és az MDF modellek. Különösen tartós sör és nyírfa tömbje. A lábnyomok a fenyő mellkason maradnak. A DSP rétegzett, ha a részek nem lezárják a laminált vagy a film széleit. A kellemetlen telített szaga is alacsony minőségű forgácslemezből származó termékekből származhat, amely a formaldehid jelenlétét jelzi.

Az áruk tárolásának ellenőrzése során kívánatos érdeklődni az Orosz Föderáció vagy az EU biztonsági tanúsítványának jelenlétében.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Mivel számos gyár ugyanazon típusú anyagokból áll, amelyek költségei is hasonlóak, kívánatos, hogy a lehető legtöbb mintát vegyen figyelembe, ellenőrizze a dobozok stabilitását, kiterjesztését és rögzítését, értékelje a magasságot és a méreteket.

Számos modell van felszerelve további kellemes lehetőséggel, például a közelben, amelyet a gyakorlatban is ellenőrizni kell. Ezért, anélkül, hogy meglátogatná a bútorboltot, még mindig nem kell tennie. De miután megismerte magát a kívánt modellt, megvásárolhatja az online áruházban, különösen akkor, ha azt hiszi, hogy az eladásra vagy a kedvezmények alá kerülsz.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Eredeti belső terek

Gyerekszoba lehet kiadni a különböző stílusok, de az utóbbi időben a legtöbb szülő szereti a klasszikus pasztell dekorációval, hogy létrehoz egy érzés, könnyedség, a kényelem és emlékeztetve a csoda. Nagyon jól egy ilyen mágikus belső térben illeszkedik egy gyermek fiókos fiókja, egy változó asztali világos kék, finoman krémes vagy rózsaszín.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Telepíthet egy fehér transzformáló ágyat, amely beépített ágyneművel és változó fiókkal rendelkezik, egy fehér-kék falakkal ellátott gyermekszobában. Kívánatos, hogy a többi bútor fehér színben is készüljön, amely harmonikus kompozíciót teremt, és segíti a nyugodt hangulatát. Kellemes árnyalatok természetes fából, amely festett, világosbarna áttetsző zománcfából készült padlót, a sokszínűséget és a varázst, hangsúlyozva a design hagyományos rusztikus stílusát.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Azok számára, akik a gyakorlati szempontból támogatóak, lehetőség nyílik arra, hogy klasszikus stílusban felszereljék a gyermekszobát klasszikus stílusban. Babaágy, Változó fiókok és hagyományos tároló tárolási mellkas fa vagy cseresznyefa. Az ilyen színes takarmány teljes mértékben igazolható a funkcionalitás szempontjából, mivel a sötét bútorok nem igényelnek további figyelmet és tisztítást. Továbbá, a padló árnyalatától függően, a rajzok tervezése rajzokkal vagy aranyos juhokkal, ilyen színsémában nagyon aranyos és játékos.

Öltözőcsomagoló asztal

Öltözőcsomagoló asztal

Tudjon meg többet arról, hogyan válasszon egy fiókos fiókot egy változó asztallal, a következő videóból megtudhatja.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása