Összecsukható asztal a nappalihoz – funkcionális megoldás bármely területen

A lakhatás javításával egy modern személy arra törekszik, hogy körülveszi magát többfunkciós tárgyakkal, amelyek képesek átalakítani, amelynek köszönhetően szabad helyet takaríthat meg beltérben. A világos példa egy összecsukható asztal a nappalihoz – funkcionális megoldás bármely területen.

Előnyök és hátrányok

Transzformálható asztal – elengedhetetlen tárgya bármely belső nappaliban, amelynek számos funkciója van. Ez sok előnyt ad neki a helyhez kötött bútorokhoz képest. Különösen szükséges csúszó minták lesz a nappali szoba a kis méretű, mert az összehajtott állapotban vannak meglehetősen kompakt, és sok helyet lehet biztosítani meghosszabbítását.

Ezek az eszközök számos előnyt biztosítanak.

 • Tömörség. Köszönhetően az átalakítás képességének köszönhetően gyorsan megfordíthatja a többi területet a vendégek számára.
 • A csúszó tervek megbízhatósága és egyszerűsége hosszú ideig lehetővé teszi az eszközök használatát. A modern asztaloknak enyhe súlya van, ami megkönnyíti a bomlást.

 • A szükséges paraméterek megváltoztatása: mélység, szélességek, magasságok vagy formák, amelyek mindegyike egyszerre és külön cserélhető.
 • Többfunkciós készülékek: elegáns dohányzóasztal, ha szükséges, teljes körű étkezőasztal lesz.
 • További funkciók. Elég gyakran a táblázatok-transzformátorok beágyazott dobozok különböző tételek és kiegészítők tárolására. A konstrukciók ingyenes hozzáférést biztosítanak a fiókokhoz, függetlenül az asztal helyzetétől.
 • Utca, eredetiség és modellek.

A mechanizmusok és gondosság megfelelő gondozásával a transzformáló rendszerek hosszú ideig szolgálnak, anélkül, hogy nem okoznak problémás tartókat. Ezeknek az eszközöknek nincs hátrányai.

Mínusz csak az árukat figyelembe veszik – egyes átalakító táblázatok modellje meglehetősen drága lehet.

Fajták

Minden összecsukható szerkezet három fajtára osztható.

Minden kategória rendelkezik sajátos jellemzőivel számos előnnyel.

 • Étkező tolóasztalok a leginkább elfogadhatóbb lehetőségnek tekintik a nappali egy kis négyzetet. A modern transzformátor asztalok az összeszerelt formában sokkal kevesebbet foglalnak el, mint a kibontott állapotban. Például az ilyen struktúrák szétszerelése és szállítása.

 • Asztalkönyvek régóta népszerű volt. Az ilyen termékek összecsukható pultja könyvként hajtogatott. A tervek további polcokkal vannak felszerelve, ahol különböző elemeket tárolhat. Hasonló bútorelemek alkalmazhatók nem csak étkezésre, hanem hogyan írhatók le.

 • Kávé asztalok Transzformátorok – megfelelő megoldás bármilyen méretű nappali számára, mint a hajtogatott állapotban, nem vesznek nagyon nagy helyet. Ha sürgősen szüksége van egy dohányzóasztalra, hogy egy munkavállalóvá váljon, akkor az asztalosipari asztali ablakok lehetővé teszik, hogy egy laptopot és egy csomó szükséges dokumentumot helyezzen el. A nagy plusz transzformátor kávéasztalok a magasságállítás és a kerekek jelenléte.

Anyaggyártás

A gyártási anyagok hatalmas szerepet játszanak a csúszó asztalok gyártásában, mivel ezeknek a struktúráknak mobilnak kell lenniük, és ennek megfelelően nem nehéz, valamint megbízhatóak.

A transzformátor táblák létrehozásakor:

 • Forgácslap (faforgácslemez) – A legolcsóbb megoldás a fa tömb olcsó analógjának tekinthető, de jelentősen súlyos és lágyabb a dekorációban. Általában ez az anyag laminált. Ez növeli az életét.
 • MDF (finoman diszpergált frakció) Nagyon hasonlít az előző anyaghoz, és csak a rögzítő komponens, amely a természetes gyanta – lignin, amely a fa része. Az anyag meglehetősen megbízható és viszonylag olcsó, ami a fogyasztók körében népszerűséggel rendelkezik.

 • Üveg. A bútorok gyártásakor a Shockproof fajták. Ez a tartós anyag nem befolyásolja a nedvességet és a mechanikai hatásokat, megadja a terméket kifinomult nézetben. Eredeti stílus létrehozásához használhat egy olyan anyagot, amelynek hordozója van.
 • Fém – A legtöbb tartós anyag, amely széles határokat nyit meg a díszes tervezők számára. E struktúrák gyártása során üreges fémelemeket használjon, hogy ne veszítse el a terméket.
 • Faipari – a legdrágább és ellenálló anyag. A termékeket nagy szilárdság jellemzi, elegánsnak tűnik, függetlenül a designtól. A hátrányok magukban foglalják a használat során különleges követelményeket: Ne tegye forró rá, ne nedvesítse meg. Az éles elemek könnyen megkarcolhatják a terméket.

Tervezés

A kis apartmanok esetében a transzformátor asztalok hatalmas választéka, amely más bútorzatokat kombinál. Lehet olyan rendszerek, amelyek átalakulnak az asztalhoz a szekrényből, a kanapé, a kanapé vagy akár az ágyak. Az ilyen bútorok nagyon lenyűgözőnek tűnnek, egy kis helyet vesz igénybe, és több funkciót végez.

Ezeknek a rendszereknek egyszerű konvertáló mechanizmussal rendelkeznek, amelynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen átalakítható az asztali tetejére.

Az átalakítási mechanizmus működésének elvén alapulva a rendszer többféle típusra oszlik:

 • TáblázatokA kereszt alakú összecsukható mechanizmus, Egyszerű eszköz, nagyon könnyen használható. Az ilyen mechanizmusú termékek fő előnye a tömörség a hajtogatott formában.
 • Csúszóasztal, amelynek betét van. Az ilyen rendszer működésének elve az, hogy kiegészítse a táblázat területét egy plug-in elemben, amely két csúszó fél között van behelyezve. Hasonló asztalok nem csak téglalap alakúak, hanem ovális és félkör alakúak. Az asztallap területének növelése mellett ezek a tervek felszerelhetők a táblázat magasságát szabályozó mechanizmusokkal.

 • A hajtogatás a segédpanelek jelenlétét foglalja magában, képesek növelni a paramétereket. Ezek a panelek a fő felület alatt vannak, vagy az oldalakra esnek. A beépített emelkedési mechanizmus használatakor az asztali asztal elkezd nyitni könyvként. Vannak olyan asztali könyvek, amelyekben nincs mechanizmus, és a panelek emelése és rögzítése manuálisan történik.
 • Vannak transzformátor asztalok modern stílusban. Ők költségesek egy nagyságrenddel drágább, de ez egy komplex mechanizmusrendszer és eredeti megjelenés következménye.

Helyezze a belső térbe

A csarnokhoz hasonlóan, mint az összes bútor, nemcsak a gyakorlatiasság és a tartósság szempontjából, hanem a szoba stilisztikájának megfelelően kell kiválasztani. Az asztali dekoráció tervezését, színét és elemeit más belső tárgyakkal kell kombinálni.

Ezenkívül figyelembe kell venni az anyaggyártó anyagot. Például egy fa vagy üveg asztala megfelel a keleti irányban lévő nappaliban, és a high-tech stílus fém tárgyak utánzása vagy fém és műanyag kombinációja.

A konfigurációs kérdésre vonatkozóan meg kell jegyezni, hogy meg kell felelnie a nappali egészének formájához. Egy négyzet alakú nappaliban kívánatos az ugyanazon űrlap asztala, és most a téglalap alakú szoba hosszabb konfigurációjú bútorokat igényel.

Tippek a választáshoz

A kiválasztott fő jellemző a termék megjelenésének tekinthető. A bútorok formáinak és színének megfelelősége a szobában detomináns a szobában, harmóniát és kényelmet teremt.

A táblázat méretének és a nappali méretének aránya fontos kritérium a bútor alany kiválasztásához. Egy nagy, összecsukható asztal, amely kompakt méretű, a hajtogatott helyzetben nehéz lesz egy kis helyiségbe kerülni, mert kibővített formában kellemetlenséget fog biztosítani a szobában szabad mozgás szempontjából.

És következtetésre kerülni kell, meg kell jegyezni, hogy bármi is legyen a mechanizmus a hajtogatási táblázatban, a legfontosabb dolog az, hogy megbízható és tartós. Ezért, ha megválasztja, érdemes figyelmet fordítani a tervezés alkalmasságára.

További információ erről a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: