Összecsukható asztali transzformátorok laptop: A választás jellemzői

A modern ember elegáns és funkcionális dolgokkal veszi körül. Az életrészek között rendkívül népszerűek a vevőkkel, összecsukható laptop transzformátorasztalok, bizonyos kiválasztási funkciók függvényében.

Mi az?

Összecsukható asztal laptophoz – hordozható állvány mozgatható szerkezetek. Külsőleg ez egy kis asztal, kis asztal és összecsukható eszköz. A piacon ez az elem sokféle modellben kerül bemutatásra, de bármilyen termék konfigurálva van a funkcionalitásra. Az ilyen bútorok radikálisan különböznek a szokásos masszív számítógépes tábláktól: ez szükséges minimum, amelyre szükség van egy laptop használatához.

Nem állt olyan állványok, mint a számítógép asztalához, akkor megfosztják az állványt a CD-lemezek, a szervezők, az oldalsó rekeszek a legkisebb dolgokhoz: minden szigorúan funkcionális, és nem fogad el semmit feleslegesnek.

Előnyök

A modellek kiválasztása az érdemek és gyengeségek elszámolásán alapul.

A termék legjobb tulajdonságai közé tartozik:

 • Ergonómikus: Asztali transzformátor elegendő helyet biztosít a munkához, megfosztott egy felesleges helyre;
 • Kényelem: A design olyan módon történik, hogy a felhasználó kényelmes legyen bármely pózban;
 • Számos modelltartomány: a tartozék egyszerű vagy strukturálisan komplex lehet, míg stílusos és harmonikusan illeszkedik a tervezés általános elképzeléséhez;
 • Funkcionális: A legtöbb modellnek a munkafelület, a beépített világítás, a külső merevlemez, az USB portok magasságának és szögének magasságának beállítása van

 • Mobilitás: Szükség esetén egy táblázatot eltávolíthatunk a szekrénybe, vagy magához vennének (például utazás, kampány vagy az ország);
 • Hűtőberendezés fejlesztése: egyes modellek hűtők, köszönhetően a laptop nem túlmeleged;
 • Zajszigetelés: A termékek a munkaeszköz hangjának rendszerével vannak felszerelve;
 • University: A konstrukciók bármilyen laptopot tartalmaznak, függetlenül a dimenzióitól.

A laptopok asztali transzformátorai gyakran felszereltek egy nem szabványos állványt a táblagép és egy kis polc formájában a billentyűzethez. Ugyanakkor a “kétszintes” modell kiküszöböli a fej leengedésének szükségességét a szöveg beállításának folyamatában. Kényelmes, és lehetővé teszi, hogy laptopot használjon egy grafikus tabletta mellett, kompakt módon szervezi a felhasználó munkahelyét. Tény, hogy a szabályokban vannak helyhez kötött modellek (otthon) és opciók az úton. A legtöbb tartozék a jobb légáramlás céljából perforációval rendelkezik.

A pult nem teszi lehetővé az asztalterítő működését: megakadályozza az asztal működését.

Egyes modellek több pozíciót biztosítanak a felhasználónak működés közben (ülés, fekvő, középtárak). Az ilyen struktúrák a szükséges, beleértve a laptop függőleges helyzetét is. A készülék wellnessének köszönhetően a modul megbízhatóan rögzítve van az asztal tetejére, így a felhasználó munkája a legkényelmesebb. Ugyanakkor az asztal tartója állandó és kényelmes, így használhatja a designt, beleértve az ágyban.

A modellek méretei lehetővé teszik a szálláshelyet egy hátizsákban, egy tipikus táskában.

A táblázat tabletta vagy könyvállványként használható. Képes lesz alternatívá válni az állványra, ha az ügyet megköveteli. Ezek a táblázatok kényelmesek azzal a ténnyel, hogy gyakran vannak a munkalapok elválasztása: elemek a laptop és az alkatrészekhez. Különösen jól áthidaló modellek miniatűr visszahúzható dobozokkal vannak felszerelve a szükséges irodák tárolására és az okostelefonokhoz.

Az ilyen modellek azonban ritka vonalzó opció.

Hibák

Nem minden modell kényelmes a munkához. Egyes termékek a funkcionalitásra korlátozódnak. Például a fából készült modellek hasonlítanak egy iskolai asztalra egy mini-változatban, hogy az átalakítható elem a munkafelület magassága emelkedik. Retainerként az eszközadatoknak van egy fából készült lemez, ami kissé nehezen dolgozik a billentyűzeten. Még ha az egér külön zónát is figyelembe vennél, az asztal nem kényelmes. Ezenkívül nem nevezhető mobilnak.

Nem minden struktúra tartalmazza az egér helyét. Ez gyakran különleges állványt igényel, hasonlóan az azonos anyagból, valamint egy összecsukható táblázatból. A felhasználó kényelmes testtartása nem mindig a transzformátor asztalok előnye. Annak ellenére, hogy a gyártók biztosítékai a kompakt termékek kényelméről, gyakran a személy rossz helyzetben van. Egyrészt kényelmes neki, a másikval – a test káros.

Fekvő és fél sétára a laptop káros, így a kolosszális terhelés a szemen jön létre. Gyakran egy nyugodt testtartás nem megfelelő: a csigolya oszlopnak nincs sík vonala. Ezért lehetetlen hívni táblázatokat laptopra.

Meg kell választanod őket a leghűségesebb természetes testtartás, a magasság és a funkcionalitás figyelembevételével: a terméknek nem szabad elvonnia a szükséges elemek keresését.

Jellemzők

Jellemzően a transzformátorasztal súlya nem haladja meg a 2 kg-ot, míg a termék megbízhatóan: 15 kg maximális megengedett súlyterhelésre tervezték. A legtöbb modell nagy szilárdságú műanyagból, acélból és faból készül, kiegészíti a designt acéltámogatással. Gyakran a rendkívüli forma és 360 fokos fordítás. Ez a megközelítés lehetővé teszi egy asztal használatát különböző felületekre, beleértve az immobilizált felhasználók számára. Tehát egy kis méretű táblát lehet beállítani a helyszín jellemzői alatt, miközben létrehozza a legkényelmesebb feltételeket egy személy munkájához, kiküszöbölve a fájdalom megjelenését a hátsó és a nyak területén.

A tervezés a legkisebb részletekre vonatkozik: Ha egy asztalt szeretne, akkor dolgozni tudsz.

A mechanizmus jellemzői

Lehetetlen választani egy terméket az átalakítási mechanizmus rendszerének vizsgálata nélkül. Ez a munka egyszerűségétől, a szerkezet megbízhatóságától, valamint a tartósságától függ. A hajtogatóasztal transzformálható elemei speciális típusú korlátozókkal vannak felszerelve, amelyek miatt minden pozíciót rögzítenek.

A modellek átalakítási rendszere eltérő:

 • Néhány összecsukott formában lévő táblázatok hasonlóak egy szűk esethez, amely a fekvés során két részből álló tablettát képez;
 • Mások egy asztalos harmonikus lábakkal vagy csuklópántokkal rendelkező asztali asztalok, ebben az esetben csak az átalakításban részesülnek, 360 fokos fordítást;

 • Harmadik termékek nagy asztal egyik erős támogatást két asztallap (vízszintes – egér, függőleges meredekséggel – laptophoz);
 • Egyes készülékek még mindig kreatívak: az asztal egy támogatással van ellátva, két transzformálható rúddal, amelyek a laptopot és a tablettát (alas, nincs edzője edzője).

Klasszikus – az átalakítható asztalok legegyszerűbb típusa: Ő vagy a jobb sarokba, vagy a keresztfűrészek átalakulnak.

Válasszon: Mit gondolok?

Egy asztal vásárlása laptop számára – szilárd anyag, szükség van a megfelelő megközelítésre. Az ilyen tartozékok nem szereznek ki csúszást, figyelembe kell venni a technológia paramétereit, kapcsolja ki őket a szükséges funkcionalitáshoz, vegye figyelembe az egér helyét (balkezesek vagy jobbkezesek).

Fontos tudni, hogy a laptop asztalai két fajtára oszthatók:

 • Ágy (kanapé);
 • Éjjeliszekrény.

A modellek közötti különbség az, hogy közvetlenül az ágyba helyezhető, ugyanabban az időben rögzíthető. Mások állnak a padlón, akkor magasabb és inkább hasonlítanak, bár elég kompakt és szinte mindig van egy kis munkalap. Áthelyezésre kerülnek a kanapéhoz, ágyakhoz, mobilhoz, a legtöbb esetben a kerekek támasztékban vannak felszerelve magasságállítással, körülbelül 30 fokos munkaterületének szögének szöge. Egyes modelleket úgy tervezték, hogy a hajtogatott állapotban a laptop tok cseréje. Ez különösen igaz az úton (különböző kirándulások és üzleti utak).

megvesz

A hajtogatóasztal nem játék, és hasznos, megbízható, tartós, szükség van több tényezőre.

 • A választás egy bizonyított áruházban, jó hírnévvel rendelkezik: így kizárta a hamisítványok kockázatát;
 • Anyaga kérdések: lehetőleg modell acél, alumínium és fa keret (műanyag nem kell sok, hogy instabil jelentős mechanikai sérülés);
 • A modell legyen stabil és megbízható: szükség van, hogy válasszon egy modellt erős tartókat határoló (a kockázat véletlen sérülés kilökődik);
 • Fontos a megengedett legnagyobb megengedett súlyterhelés mutatója a munkalapon a bomlani állapotban;

 • Érdemes megvizsgálni a további funkciókat: nincs szükség túlfizetésre olyan funkciókra, amelyek nem szükségesek egy adott felhasználó számára;
 • Előnyösebben választani a szervezőket a hűtőfelületi rendszerrel és a keringéssel, az USB-portok jelenléte és az egér kis állása (gyakran anélkül, hogy nem tehetsz);
 • Nem tartós tervezés: A modellnek meg kell felelnie a helyzet állapotának és a felhasználó preferenciáinak ízének (ez egy pozitív).

Ha kiválasztja, hogy az üzemeltetési módból el kell hagyni. Ha a modell szükséges az asztalnál dolgozni, hordozhatónak kell lennie (kompakt ágy típus a harmonikus elve – három térd körülbelül 25 cm). A csuklós csuklópántok és kényelmes funkcionális rovására a munkahelyen elhatárolja a laptop kívánt döntését. A hely megtakarításához egy kis terméket vásárolhat, amely számítógépes asztali szekrénybe illeszkedik. Termék kiválasztása filmek megtekintéséhez, ülő munkához, érdemes előnyben részesíteni az ágyas (leállított) terv modelljét.

Ha szeretne dolgozni, ül egy széken, érdemes gondolkodni az ágyas modellnek a magasság és a dőlésszög beállításával.

Az egyik transzformátor táblázat részletes tesztelése egy kicsit megnézheti a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: