Padok a fa körül

Luxus széles fák az ország területén – nem ritka. Nagyszerűnek tűnnek, és árnyékot alkotnak, amely alatt elrejtheted a forró nyári napon. És hogy kényelmes legyen egy vastag koronát ülve, gyönyörű padokat telepíthet a fa törzsének körül.

Előnyök és hátrányok

A fán körül lévő padok nagyszerű hely lesz, ahol az egész családdal együtt találkozhatsz, vagy egyedül ülhetsz veled, és olvasd el a könyvet. Sok előnye van egy ilyen ünnepen, és maguk az üzletek, mindegyiküket az alábbiakban tárgyaljuk:

 • A padok tökéletesen illeszkednek a kertbe, mert a tervezésüket önállóan vagy rendelvényt választhatják szakemberektől;
 • A fák koronája alatt a padon kényelmes lesz a hőből történő elrejtéshez;
 • Készíts egy padot a fa körül, hogy mindegyikhez képes legyen, mert nem igényel különleges készségeket;
 • Minimális eszközt és anyagot vesz igénybe, amelyek sokan már rendelkeznek;
 • Számos rajz van az interneten, melyek közülük felveszi azokat, amely a mérethez és a stílushoz közeledik.

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

De annak ellenére, hogy a formák és méretek sokszínűsége, hibák nélkül nem volt.

 • Fából készült padok különleges ellátást igényel az év folyamán és folyamatos bevonási frissítés. Ha nem kezeli a padot antiszeptikus és olajjal, akkor a fából készült kártevők szükségszerűen növelik azt. Az erős hőmérsékletkülönbségeket negatívan befolyásolja a textúra, és az esőzések teljesen elronthatják a padokat.
 • Fémüzletek Erősen fűtött a hő alatt, és az eső miatt korróziónak van kitéve. A kész padok rossz minőségűek lehetnek, és nagyon nehézek őket.
 • Rétegelt lemezek Könnyen szünet és rövid életű, még magas színvonalú ellátással is él.

Mindezekből következik, hogy sokkal könnyebb a padból készült padból, és lakkokkal fedjük le.

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Tervezési lehetőségek

A kerti pad lehet különböző formák és bármilyen méret, amelynek köszönhetően tökéletesen alkalmas minden stílus irányra. Készítsen egy boltot a házat saját kezével, de először a tervezésre kell gondolkodnod.

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Egy kör alakú padot építhet mind hátsó és fogantyúval, anélkül, hogy. A lábak a legjobb fémből készültek, de a fából is jól néz ki a telken. Ezek a panel segítségével rejtve lehetnek, vagy pozitívan hagyhatók.

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

A fa szögletes padja is kiváló lehetőség lesz. Ha a görbe fa törzse, és lehetetlen egy ilyen forma tiszta üzletét, akkor rhombus vagy bármely más sokszög formájában ábrázolhatja.

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

A pad lehet néhány szint különböző magasságokban, Minden családtag számára kényelmes volt, függetlenül annak növekedésétől.

Ha a fa közel van a kerítéshez, akkor a padon a falon nyugszik, amely a falon nyugszik. Az asztal kiválóan kiegészíti a forma bármely formáját.

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Rajzok és méretek

A pad mérete a fa törzs vastagságától és az ülés kívánt magasságától függ, de a legjobb megoldás ömlesztettfa lesz, amelynek átmérője legalább 50 cm. Mielőtt elkezdene dolgozni, meg kell tennie egy padot egy adott fához, és meghatározza a méreteket.

Padok a fa körül

Padok a fa körül

A rajzon meg kell ábrázolnia a megjelenést az oldalán, hogy jobban képviselje az eredményt, tudd meg, hogyan kell hátra és lábakat készíteni. A lábak magassága általában 45-50 cm, de bármilyen hosszúságú és formájú lehet. A hátat a fához való döntés alá helyezik, amelyet figyelembe kell venni, ha kép. A legjobb lehetőség néhány rész egy trapéz formájában, amely csökken.

Padok a fa körül

A felülnézet is hasznos. Rajzolás előtt figyelembe kell vennie a pad alakját a törzs körül – a kör, a tér vagy a sokszög, valamint az ülés szélessége. A rajz közepén lyuknak kell lennie. A méret meghatározásához 20-30 cm-t kell hozzáadni a fa átmérőjéhez, ha a hátlapok nem és 30-40, ha igen. Az ülés vastagsága megközelítőleg a törzs átmérőjének kell lennie, de legfeljebb 60 cm harmonikus megjelenéshez.

Padok a fa körül

A sokszögű körkörös padokat általában négyzet alapon helyezzük el, azt is fel kell ábrázolni, és meg kell adni a mérlegek egyszerűbbé tételét. Feleknek kevesebbnek kell lenniük, mint a bolt szélessége, és több kereszteződnek kell lenniük, amelyek támogatják az etet.

Padok a fa körül

Anyagválasztás és feldolgozás

Ahhoz, hogy egy gyönyörű padot készítsen, szüksége lesz a különböző méretű tárgyakra és rúdokra. A pad az utcán nem a legjobb körülmények között lesz, így az anyagot előre kell feldolgozni és előkészíteni kell.

Padok a fa körül

Először is meg kell választani a fát – optimálisan, ha vörösfenyő, rózsaszín fa vagy kanadai cédrus. Ha nincs lehetőség ilyen anyag használatára, akkor tűlevelű sziklákat alkalmazhatunk, de előre, hogy nyomást gyakoroljanak őket.

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Miután az anyag már megvásárolta, meg kell vágnia a kívánt méretű táblákat, és impregnálja őket. Ez történik, hogy megvédje a fát a penész, rothadó és rovarok, amelyek az országban bővelkednek.

Az impregnálás bármilyen építési vagy online áruházban vásárolható.

Padok a fa körül

Padok a fa körül

A felületet a porból kell tisztítani, a legjobb, ha otthon vagy a garázsban, ahol nincs szennyeződés forrása. Ezt követően finom csiszolópapírral, és a készítményt egy gersterrel vagy görgővel alkalmazzuk. Amikor a fa száraz, alkalmazza a második réteget. Elkezdheti az összeszerelő részeket.

Fontos! Ha az impregnálás nem menti a napfénytől és a kiégéstől, akkor a pad készenléti állapota után két réteg lakk.

Padok a fa körül

Hogyan készítsünk egy négyzet alakú padot?

A négyzet alakú kör alakú pad gyártásához 12 bar-ot kell előkészíteni az alapra.

 • 4 közülük kis méretűnek kell lennie – a fa átmérője + 20-40 cm. Ők lesznek a belső tér alapja, amely megkönnyíti a törzset.
 • 4 több azonos méretű, de sokkal több – átmérő + 60-90 cm. Ez egy külső négyzet.
 • 4 BRUSTE, amely összekapcsolja a belső és külső négyzeteket. Méretük kiszámításához a legnagyobb sáv hossza (amely fent van kiszámítva), hogy levonja a kicsi és a 2 – a kapott szám látható a. B szám – ülésszélesség, 40-60 cm. A (C) általános képletben helyettesítjük a négyzet + térben lévő gyökerével.

Ezt követően belső és külső négyzeteket gyűjtünk a sarkok és csavarok segítségével, majd összekapcsoljuk őket kis rudakkal.

A következő lépés a fázisú utasításban – vágja le az ülés asztalait. A tábla szélessége 20-30 cm-ig változhat, így a számuk eltérő lehet. 6-8 táblákra van szükség, amelynek hossza 5-7 cm nagyobb, mint a külső tér oldala, és még 6, ami megfelel a belső tér oldalának. Mindegyiket feldolgozni kell.

A táblák a bázison vannak elhelyezve, a köztük lévő távolság legfeljebb 1 cm, az egyik kezétől kezdődően. Az első 3-4 kártya teljesen átfedik egymást, majd újra és nagyra megy. Az öntapcsoltak. Továbbra is, hogy a lábakat és a hátát – és egy négyzet alakú pad készen álljon.

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Kerekasztal készítése

Amikor egy kerek padon dolgozik, javasoljuk, hogy kövesse az alábbiakban leírt sémát és lépésenkénti utasításokat. Először el kell készítenie az összes szükséges anyagot és eszközt:

 • csavarok vagy csavarok;
 • Táblák és rudak;
 • sarkok;
 • csavarhúzó;
 • fűrész.

Padok a fa körül

Ivóelemek

Meg kell kezdeni a sablonokkal való elkészítést, előzetesen készülnek, hogy megkönnyítsék a lapos és kiváló minőségű padot.

 1. Szükséges 15-30 cm átmérőjét a fa törzse átmérőjére, és megosztani ezt a számot 1,75-re. A kapott hossza a belső hatszög összeállításához szükséges, az első táblázat felett van.
 2. A 3-4 táblázatot egymásra alkalmazzák, az elsőre 2 pontot kell felhívni – amelynek kezdete és vége lesz az eredményül kapott távolság.
 3. Ezt követően minden pontból 30 fokos szöget kell mérnie, és rajzolnia kell a vonalat ezen a szög alatt minden táblán.
 4. Vágja le a mintát, és ismételje meg 5 alkalommal.

Gyülekezés

A szeletelt táblák megyek, fontos, hogy sík helyen tegye meg, és kiváló minőségű anyagokkal rögzítse őket. A sablonok előkészítése után építhet egy boltot. Mind a 6 sablon összecsukható, és csavart csavarokkal.

A padhoz csatolható a hátulhoz hasonló minták bármilyen stílusában – Az első rúd, az ellenkezője ugyanolyan hosszúságú, mint az egyik oldala ugyanazt a képletet kiszámítja, de a fa átmérője csökken, mert a fa kevesebb lesz. Szög-önkényes vagy 90 fokos. A hátsó sarkok és csavarok segítségével van rögzítve.

Padok a fa körül

A rudak lábai gyorsan és egyszerűen készülnek, ez 12 elemet fog készíteni a gyártáshoz – belső és külső láb a két sablon összekapcsolásának helyén. A lábak felső része csavarokkal van ellátva, és az alsó – felrobban a földbe, majd cementet öntött.

Utolsó lépés – Fedje le a lakkpadot és adjon hozzá dekorációt. Festhetsz, matricák vagy fémvirágok alkalmazása. Fontos, hogy ezt 2-3 rétegű lakk szárított.

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Példák a tájtervezésben

A fa körül a padon nemcsak remek hely lesz a pihenésre, hanem egy kiváló kerti dekorációra is. Az alábbiakban a legnépszerűbb és szokatlan padok és padok.

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Padok a fa körül

Hogyan készítsünk egy padot a fán, lásd alább.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása