Párnák a kanapéhoz

A házban való kényelem vágyában, néha meg akarja változtatni a helyzetet, és friss színeket ad hozzá az aláhúzott nappali belsejébe. Vagy javítások, úgy tűnik, hogy nincs elég fontos részlet. Néha, amikor nincs lehetőség igénybe bíboros intézkedéseket a probléma megoldása érdekében a belső frissítés, akkor elég lenne figyelni, úgy tűnik kisebb, de valójában fontos apróság, például a kanapén párnák.

Funkciók

Hagyományosan úgy tekintik, hogy a párnák mindenekelőtt kényelmet és kényelmet biztosítanak. Valójában nemcsak a bútorzatokat keresik, hanem hozzájárulnak a használatának kényelméhez is. Például a fej alá helyezhetők, megtudhatják őket, vagy akár a lábak alá kerülnek. Néha a kanapé modellek hátuljává és karfáját használják, és a nagyméretű esetek pufferként szolgálhatnak.

A gyakorlati funkciók mellett azonban a kanapé párnák is díszíthetnek. A kompetensen kiválasztott opciók segítségével színes ékezeteket szervezhet a belső térben, ezáltal egyedülálló stílusban adhatja meg a szobát. A dekoratív párnák segítenek a dekoráció más elemeit, például fényes függönyöket, festményeket vagy paneleket.

Az ilyen tartozékok is jó hozzáadásuk lesznek a hálószobához, ugyanakkor, ugyanakkor gyakorlati és dekoratív funkciók. Az ágy, amely sok ilyen elemgel díszített, mindig hangulatos és esztétikus.

Elküldhetetlen párnák is a gyermekszobában. Nem csak kiváló dekorációt szolgálhatnak a hálószobában, hanem könnyen válhatnak a játékmenet részévé.

Nézetek

Négyzet és ovális, lapos és volumetrikus – párnák a kanapé számára különböző formák és méretek minden ízléshez. A leggyakoribb faj közül a következők megkülönböztethetők.

  • Színlelt. A szokatlan név ellenére ez a fajta dekoratív párnák klasszikusak. Négy alakúak, és mindenféle bútor számára univerzálisnak tekintik.

  • Csendes. Gyakran megtalálhatók a dekorációban, kifejező varratokkal rendelkeznek, és jól néz ki az ABS-vel kombinálva.

  • török. A török ​​stílus mintáinak megkülönböztető jellemzői a közeledő hajtások, szegélyek és különböző minták.

  • Szekcionált. Az ilyen párnák egy speciális designt néznek: a felső és az alsó oldal nincsenek varrva, de oldalsó betétekkel vannak összekötve.

  • Henger. Néhány leginkább funkcionális – párnák, hengerek, nem csak dekoratív, hanem a bútorok – karfa funkcionális eleme is szolgálhatnak.
Olvasson tovább  Sarok konyha kiválasztása Kis konyhákhoz 6 kv. M

Anyag és tartalom

Anyagok a párnák gyártásához A gobelin, a bársony és a velúr és a valódi bőrrel végződő. Amikor kiválasztunk egy anyagot, meg kell feldolgozni nemcsak a színek és textúrák belső, hanem figyelembe kell venni egy ilyen tényező a tartósság és kopásállóság. Jobb lesz jobb, ha a szövet, amelyből a fedelet elvégzik, jó és könnyen mosható, különösen akkor, ha vannak gyerekek vagy állatok a házban.

Fontos tényező, amikor a párna “töltése”. Nem csak a kényelem függ a töltőanyagtól, hanem a termék tartósságát is. 2 típusú töltőanyag – természetes és szintetikus.

A természetes töltőanyagok közé tartozik a pelyhek és a toll, a ló haj, a juh és a teve gyapjú és a hajdina héj. Az ilyen lehetőségek meglehetősen környezetbarátak, azonban nehéz, hogy gondoskodjanak, kevésbé tartósak, és nem különböznek olcsóak.

Ma egyre több ember választja ki a szintetikus töltőanyagokat, amelyek tartósak és jelentősen meghaladják a természetes árat és a gyakorlatiakat. A legnépszerűbb szintetikus töltőanyagok:

  • A SynthEtton az egyik leggyakoribb töltőanyag. Könnyű, tartós, kényelmes ellátás, és ajánlott, mint egy kiváló csere a természetes töltőanyagok számára az allergiákra hajlamos emberek számára;
  • Hollofiber tökéletesen helyettesíti a tollakat és a pelyheket. Könnyű és biztonságos, nem szívja be a szagokat, és nem tartja nedvességet;
  • A kényelem a szintetikus golyók, amelyek megkülönböztetettek és gyorsan visszaállítják az alakot a mosás után.

Külön, érdemes megemlíteni a latex töltőanyagot, amely habos gumiból készül. Az ilyen anyag tartós és tartós, de ritkán használják a dekoratív párnák töltőanyagokhoz. Általános szabályként az ortopédiai termékek.

Szín és nyomtatás, dekorációs beállítások

Amikor kiválasztunk egy színt megoldás, meg kell, hogy vegye figyelembe, hogy a párna kombináljuk a kanapén, a maga „negyedek” (abban az esetben árakat a különböző színeket használnak), és talán a legfontosabb dolog – a környező belső. Például megvásárolhatja a függönyöket vagy a háttérképeket, és éppen ellenkezőleg, a kontraszton játszhatsz, és válasszon egy árnyalatot, amely az egész szobában központi színű akcentus lesz.

A nyomatok kiválasztása, a bútorok színezését figyelembe kell venni – a motley opciók jobban néznek ki egy monokróm kanapén, és a mintákkal kapcsolatos borítások hasonló, de nagyobb méretűek.

A hagyományos nyomatok mellett a szívek formájában lévő párnák, az állatok vagy az emoji egyre népszerűbbek, valamint a szivattyúkból készült burkolatok. Az ilyen dekoratív elemek díszítik a gyermekszobát, és hozzáadnak egy nappaliat is.

Olvasson tovább  Hogyan válasszuk ki a belső székek színét?

A dekorációban számos elemet is használnak. A kiválasztott anyagtól függően Ryushi, fonat, zsinórok, ecsetek vagy szegélyezést használhat. Mivel a dekoráció is használható kötőelemek – dekoratív villám, kötés, gombok. Kis elemek, például gombok, íjak, appliques, kötött dekoráció, mint a szabály, varrtak egyik oldalán a párna, hogy a termék nem csak szép, hanem kényelmes használat.

Fontos, hogy ne átrendezni a díszítés, és meghatározza, hogy mit kell tenni egy fogadást: a díszítő elemek, vagy maga az anyag.

Hogyan válasszuk ki?

Válassza ki a kanapé párnát, elsősorban a puha bútorok méretétől, amelyeken elhelyezkednek. Minél nagyobb a szék vagy kanapé, annál nagyobb a méretnek párnáknak kell lennie, és éppen ellenkezőleg, egy kis kanapé díszíthet egy tiszta hengeret.

7

Fotók

Gyakran előfordul, kiegészítők menjen azonnal teljes a kanapén, de ez teljesen helyénvaló, hogy adjunk néhány további árnyalattal, hogy a bútorok megfiatalítja a design a többi belső.

Amikor kiválasztja a színek és a számlákat, akkor betartják azt az elvet egy szín tartományban a szobában, ahol a színek a falak, a mennyezet, a függöny egyesül, vagy válasszon egyet a kiemelő színek, amelyek dolgozza a többi.

Az űrlapot a bútorok formájának és méretének megfelelően választják. Az elegáns dumok jól illeszkednek a klasszikus stílus mintáihoz, míg kerek és törökek jobbak lesznek a keleti stílusban lévő kis kanapékra.

Hogyan keressünk a kanapén?

A kanapén két-tíz dekoratív elemet ajánlott. Minél kisebb a bútorok méretét, a kevésbé dekorációt kell használni.

A tartozékok száma páratlannak kell lennie. Például egy monofonikus kanapén az oldalakon egyenletes számú hasonló stílusú stílus, és a központban van egy kontrasztos, szokatlan textúra, méret vagy kontrasztos szín.

Ne használja vissza a díszek számát: egy pár helyesen kiválasztott tartozék jobban néz ki, mint egy csomó párna, amely nem ötvözi egymást, és zavarja a figyelmet a belső tér többi részéről.

Hogyan kell kombinálni?

Az emberi agyat úgy tervezték meg, hogy a nézet, az első dolog, ragasztja a legvilágosabb és gazdag helyet, amely előtte látja. Lehet, hogy fogadhatsz, amikor a belső dekoráció díszítő párnák. A kontrasztos árnyalatok fedele, vizuálisan elmozdulhat a szobában.

Olvasson tovább  Hogyan készítsünk egy kerti széket magadnak?

A legegyszerűbb megoldás a dekoratív párnák belsejével való kombinációjának problémájára a függönyhovák kiválasztása lesz. Egy kicsit diverzifikálja a színskálát, használhat különböző színű árnyalatokat, például a krém, a fehér és a világosbarna árnyalatok párnái jól illeszkednek a bézs méreteihez.

Ahhoz, hogy hígítsa a belső tér monokróm árnyalatokat, kombinálhatja az élénk színeket más akcentus dekoráció elemekkel – virágos zabkása, festmények, vázák. Érdemes elkerülni a párnákat, amelyek burkolata a kanapé anyagból készült. Csak elveszítik a bútorok hátterét. Jobb, ha a tónusú, sötétebb vagy könnyebb kárpitozott anyagot választani kell.

Nos nézd össze a motley és a monofonikus párnákat, a kontrasztos színek kombinációi, például fekete, szürke és fehér fényes színes kanapé, piros és burgundi borítók kék.

Amikor a párnák kombinációja a belső térrel, meg kell emlékezni, hogy nem szükséges kiválasztani a KEL-t, azonos módon megismételve a színt, például a tapétát. Fő feladat – Keresse meg a színegyensúlyt és helyesen vegye fel a színes társakat.

Ötletek a belső térben

A dekoráció helyesen kiválasztott részletei lehetnek a belső kártya névjegye. Nincsenek világosan telepített szabályok, amelyekre szükség van párnákra, de jobb, ha a belsőépítészet és a kiegészítők harmonikusan kombinálják.

Például visszafogott klasszikus belső terek és a belső terek a Ampir stílus megfelelő elnyelő és görgők gobelin burkolatok, díszített kefék és a béren kívüli. Keleti stílus, megkülönböztetni a gazdag díszítés és lédús festékek fényes párnák különböző méretű hímzés és egyéb komplex dekorációval.

A minimalista belsőépítők kiegészítik a színek széles választékának laconikus botjait.

A Safari helyiségeihez kiválaszthatja a vadon élő állati nyomatokkal, a szőrme kárpitozást vagy a bőrt.

Az országstílus hangsúlyozza a párnákat kötött borítókkal, valamint a patchwork stílusában készült burkolatok.

A színnel játszik, a hő vagy a hűvösség vizuális hatását hozhatja létre a szobában. Annak érdekében, hogy télen kényelmet kapjunk a helyiséghez, feltétlenül nem szükséges átfestni a falak meleg árnyalatú. Elég, ha néhány dekoratív párnát hozzáadhat sárga vagy narancssárga színsémával, és használhatja a téli szezonra alkalmas szöveteket is – például gyapjú vagy plüss.

Dekoratív párnák A bútorok árnyalatai is beállíthatók. Például, ha meleg tónusok uralják a belső, beleértve a bútorokat, akkor hígítsuk ilyen színskálát hozzáadásával egy pár kiegészítők hideg színek burkolatok – fognak hozzá a frissesség.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: