Provence stílusú bútorok

  Provence-stílus, amely szereti a különböző generációkat, akik szerelmesek és fiatal lányokba esnek, és hölgyek az évek óta, és akik szeretnek hazaérni az irodából, nem hideg csúcstechnológiában, hanem Provence meleg és borítékos tulajdonában van. Ha újra létrehozza az otthoni stílusot, akkor figyelembe kell vennie az összes követelményét. Különösen – a bútorok helyes kiválasztása. Ha idegen az olíva stílus területén, az általános ötlet sikertelen lesz. De a szepprimáció stílusának törvényei, és válasszon bútorokat, hogy hozzon létre egy hangulatos olajfészket – érdekes foglalkozás.

  Sajátosságok

  Középpontjában a stílus – a francia hagyományok regisztrációs vidéki házak és nemzeti motívumokat, amelyek továbbra is bent, hozza létre a kívánt hangulatot ott. Provence bútorok – ez feltétlenül színe, ismétlődő történelmi természeti tájak a hazai stílusban. Egy belső térben lehet bögre vagy levendula mező, vízi azúr, fehér pályázati felhők, zöld fű.

  A bútorokra is vonatkozik. A pihenés és a kényelem légkörébe kell áthelyezni, ugyanakkor a paraszti stílusunkban lévő bútorok funkcionálisak. Ez ötvözi a praktikációt és a kifinomultságot, amelyek nagyon barátságosak és nem zavarják egymást. A szekrényeken, ládákon, táblákon található curls és monogramok ilyen bútorokat készítenek. Úgy tűnik, hogy ugyanazt a vintage hangulatot hozza meg: Az idő ezen a térben nem olyan gyorsan fut, és elég sok a szerkentyű, mennyit olvashat egyedül veled, hosszú esti beszélgetések a háztartásokkal és vendégekkel.

  Olívabútor felismerhető jellemzői:

  • pasztell árnyalatai, égett hangok;
  • idősebb felületek, amelyek saját kezével érhetők el;
  • Kovácsoltvas elemek bútorokban;
  • fonottság;
  • fa tömb vagy utánzás;
  • Nem teljesített anyagok megtagadása (műanyag).

  Provence kifejező és változatos. Lehet, hogy a belső fehér, és lesz Provence. Egy sötét, még egy kicsit durva tér is készíthet, de Provence lesz kitalálni benne.

  Így mindenki, aki elkezdte javítani és újra kialakítani egy lakásban vagy házban, biztosan megtalálja az átalakítási lehetőséget.

  A fajok áttekintése

  Ideális esetben a bútorokat MassiF-ből kell készíteni, nem szabad törékenynek tűnik. Az érzésnek kell lennie, hogy ez egy hosszú évtizedes dolog, de nem ideiglenes lehetőség. Ez lehet egy moduláris készlet vagy külön kiválasztott bútorok.

  Mi a bizonyított belső?

  • Asztalok. A ház nagy része. Az asztalnak nagy, tágasnak kell lennie, mert a háztartások lesznek. Az asztal az étkező szemantikai központja. Ma a fehér asztalok különösen a keresletben vannak, amit tudatosan észlelnek, mint valami fényes, tiszta, jó hangulatban, legalábbis. De a régi asztal, a hosszú életének nyomai – a döntés nem rosszabb, mint az új és a fény.

  Lehet, hogy kézzel készített bútorok.

  • Székek. Előnyös székek kárpitokkal, konzonáns belső textíliával – hangulatos és kényelmes. A szék hátulja kényelmesnek kell lennie.

  Színben visszhangoznak valamit a belső térben, nem feltétlenül az asztalnál.

  • Kanapék. Puha, hangulatos, szép és jó. Egy érdekes megoldás lesz egy kanapé, amely egy fából készült oldalfal, egy rusztikus elutasításra fog válaszolni a belső és a vintage varázsa. Színezés vagy monofonikus, vagy virág. Érvényes sejtek, motívumok a madarakkal, állati megoldások.

  • Székek. Lehet, hogy egy együttes egy kanapéval, de ez nem szigorú szabály. Még egy csíkos szék is kombinálódik egy virágos kanapéval – Provence-ban lehetséges. És ha szép, hangulatos fotelek, kellemes nyomtatási hely a fal oldalán egy TV, akkor elvonja az utolsó. Végtére is, a TV maga (különösen a modern) nem túl szerves vintage rusztikus stílus.

  • Szekrények és ruhák. Harmonikusan csatlakoznia kell a helyhez anélkül, hogy kitöltené. A szekrények könyvek, edények, ruhák számára készültek – minden egyes feladathoz a kabinet. A klasszikus opció kétoldalas szekrénynek tekinthető.

  Fémszerelvények vagy láthatatlan, vagy megbízhatóan rejtettek.

  • Ágy. Az olajbogyó hálószobájában – ez a központ és a szoba jelentése. Ebben a bútorban kovácsolt elemek, sötét színűek vagy fehérre festettek.

  Bed – Strongholds kényelem, kényelem és biztonság.

  Nem szükséges megkeresni a bútorokat, ha egy fülhallgatóban vagy a készletben mindazokkal kombinálható, mint a nappali, vagy mondjuk, a hálószoba. A belső tér lehet összeállítani, és ez lesz egyedülállóbb, amit az arcával hívnak.

  Valamit vásárolnak a márkaboltban, és valami megtalálható a bolhapiacon.

  Népszerű márkák

  A franciaországi bútorok természetesen a lehető legközelebb állnak a mintastílushoz. De ha a ház Oroszországban vagy egy másik országban található (nem a Franciaország déli részén), akkor a kínai, a belorusz és az orosz típusú bútorok nem kevésbé relevánsak a francia termékeknél. Például az egyik legversenyképesebb márka ebben a szegmensben lesz Belorussian Brand “Pinskdrev” – elegáns megoldások optimális áron, stilisztikailag pontosan viharvert. Vagy például, Orosz cég “Silva” Széles körű képviselet az egész országban. Érdekes lehetőségek választhatók a Pragmatika márkával, az online áruház teljes képet adnak a lehetőségekről és a bútorok megjelenéséről.

  Ha a vállalat részben együttműködik Kínával, akkor nem kell attól félni, hogy ennek – a világ vezető márkái ma a termékek összeszerelésének szakaszai a kínai szakemberekben. A bútorok kiválasztása, ki kell értékelnie, amelyből származik (a fenyőből tölgyből), milyen minőségű szerelvényeket (úgy, hogy ne változtassa meg a bútorfogantyúkat), mely színeket a márka képviseli (csak fehér) vagy sokkal érdekesebb színváltozás). Rendelheti bútorkészletet – a standardtól az erkélyig, vagy megpróbálhatja felmelegíteni az eklektist a belső térben. Ami is nagyon érdekes és gazdaságos lehet.

  Gyermek árnyalatok

  A bútorok választéka több “bálna” tervezésre épül. Ha nem figyelmen kívül hagyják őket, akkor a választás valószínűleg jó lesz. És szakosodott konzultáció nélkül tehetsz.

  Hogyan válasszuk ki a bútorokat olíva stílusban:

  • figyeljen a szoba elrendezésére és méretére;
  • Próbálj meg figyelmet fordítani az apentes felületekkel rendelkező tárgyakra;
  • Természetes anyagok – az ideális paraméter, amelyre törekednie kell;
  • A fényes és meleg színpaletta előnyös;
  • Kényelmes vagy nem – itt van a bútorok fő követelménye, amely nem lehet visszajátszani az esztétika, hatások;
  • A bútorok útja a szobában tiltott lépés, ha nincs hely, levegő a szobában, a helyzet valószínűleg nem lesz sikeres.

  Néhány tulajdonos a lakhatási kétség, hogy érdemes-e a fonott bútorokat a hazai valóságokban, függetlenül attól, hogy nem lesz helytelen. Ma senki sem fogja megvetni a tulajdonosokat abban a tényben, hogy az apartmanban, ahol nincs levendula mező az ablakon kívül, ez egy fonott szék vagy fonott polc. Éppen ellenkezőleg, az ilyen bútorok a könnyűség belsejét adják. Ez sztirolnak tekinthető, és a helyzetben a frissesség eleme lesz.

  Ha egyszerre lehetetlen kitölteni a bútor belsejét, semmi szörnyű. A védelmi intézkedések lehetővé teszik számunkra, hogy gondosan kezeljék a bútorok választékát, néhány gyors lépést is elkerülhetjük.

  Talán a hiányzó tételek saját kezével szeretnének – annál többet, ez nem olyan nehéz az aktuális anyagok, eszközök és videó utasítások.

  Az elhelyezés és a tervezés lehetőségeit

  Minden szobában – atmoszférája, de együtt hozzák létre a ház szellemét, helyet, amely egy törvényt engedelmeskedik.

  A teremben

  Ez a szoba nem mindig elég hely ahhoz, hogy ott és ruhásszekrény, és egy galoshnyt, és pad. Meg kell választanod, hogy ez a lakásban fontosabb lesz. Ha ez egy fényes kis folyosó vagy egy kis metróállomás, akkor korlátozhatja a kanapén, akasztó és jumper. Ahelyett, Ahhoz, hogy egy szekrényt hozzon létre, és a helyet nagyon közel tegye, jobb, ha tisztelegnek a fény és a levegőben.

  Még akkor is, ha megtalálja a szovjet mellkasát, átfestve, cserélje ki a tartozékokat, meglehetősen lehetséges, hogy az olíva stílusban beilleszteni ezt a bútorokat.

  Ilyen terekben, mint egy bejárati terem, az ilyen megtakarítás ésszerű és magyarázható.

  A nappaliban

  Ez a szoba szemantikai központokkal rendelkezik, de vizuálisan nem szabad levágni más zónákból. Ez lehet egy kész készlet, olyan moduláris szakasz, amely nem igényel különleges kiegészítéseket. A tulajdonosok csak megfelelő puha bútorokat és autentikus dekorációt találnak.

  Bútor rajz A fejemben először kell építeni – képzelje el, hogyan fog megjelenni egy adott helyiség konfigurációban. Ha meghosszabbodik, és keskeny, lekerekített és elég széles bútorok nem lesz kényelmes, vizuálisan is megteremtheti a helyet még már.

  Az asztal általában a szoba közepe. Mesterséges felületi kompozícióval díszíthető, kézzel festett és speciális matricákkal. Ha még nem döntött, hogyan kell vele, akkor meg kell választanod egy gyönyörű terítőt, és csak elrejteni a felületet.

  A szekrények és a lábakon állnak, mint azok, amelyek a padlón állnak a tervezés alján. Kovácsolt elemekkel ellátott polcok és állványok, a fonott is sikeres lesz a nappali kialakításához.

  A hálószobában

  Ez a legközségesebb szobája a házban, és a hangulat a finomság, a lassúság, a biztonság meg kell tekinteni a bútorok kiválasztásában. Ágy – szükségszerűen luxus, kényelmes, a szoba közepén áll. A szekrények úgy vannak elhelyezve, hogy ne blokkolják a könnyű hozzáférést. Ha a hálószobában van írásos táblázat (gyakori történet), lehetőleg az ablak mellett áll.

  Az ágyas állványnak a maximális könnyű: fonott vagy kicsi a magas lábakon. Ha a szoba öltözőasztallal rendelkezik, akkor szintén közelebb kell lennie az ablakhoz.

  Bútorokkal berendezett, kizárt, a helynek világosnak kell lennie, “lélegző”.

  Gyermekeknél

  Ha egy leánykori szoba, akkor uralja a rózsaszín, lila és levendula. A kompromisszumos opció menta árnyalatú lesz. Gyakran előfordul, hogy a szülők inkább egyetlen készletet készítenek, ami azonnal a helyiséget alkotja: minden elem alkalmas egymásra, és a belső térben lévő vizuális ellentmondások kizártak.

  Sok bútor az óvodában – ritka megoldás. Leggyakrabban egy ágy (alvási zóna), munkaterület (tanulmányi terület) és gardrób (szekrény). A játékok tárolása a szoba méretétől függ. Lehet állványok, sőt szekrények, polcok és fonott állványok.

  A helyzetnek meg kell felelnie a biztonsági követelményeknek.

  A konyhában

  Konyhabútorok Olive-stílusban – Ezek a polcok – erkélyek, büfék és szerverek, tágas fejhallgatók. Funkcionalitás mindenek felett, nincs semmi felesleges. De az üres tér érzései nem lehetnek, megöli a romantikát és a kényelmet. Ha a főtáblát a nappaliba helyezi (étkező), a konyhában, akkor a kis asztalt, amelyet reggel 1-2 ember, kávét inni.

  A fürdőszobában

  Kis polcok és szekrények, éjjeliszekrények és mosdókagylók – minden hangulatos, hasonlóak egymáshoz. Sok kerámia, közömbös fém és fa van. Ha a terület lehetővé teszi, az edények zöldekkel állhatnak. Általában ez a kombinált fürdőszoba. Tökéletesen, ha van egy ablak ilyen zónában.

  Provence-t meglehetősen tágas fürdőszobák jellemzik.

  Stílusos példák a belső térben

  Példák, és fotók, a sikeres tervezési projektek képei valóban inspirálják a változás és a tájolás.

  10 sikeres példa az olíva stílusú bútorokra.

  • Büfé, amely konyhával, étkezővel vagy kombinált konyhával díszíthető. Az alsó részén kényelmes gabonafélék, ömlesztett, rendelés és t. D.

  • Egy példa az egyszerű állványokra, amelyek saját kezével készíthetők. Sikeresen megnézi a folyosót vagy a folyosót (ha a Metage lehetővé teszi). Ez létrehozza az igazi falusi Provence légkörét, vonzó egyszerűségét és súlyát.

  • Kerekített “zavart” bútorok az elválasztott felületekkel, amelyek rendkívül illeszkednek a négyzet alakú térbe. De egy keskeny szobában ilyen bútorok nem megfelelőek. Az ételek büfé állhat a sarokban, és a szoba kívánt rajzát képezi. A fehér szín vizuálisan bővíti a helyet.

  • Egy ilyen vintage bútorkészlet csodálatosan néz ki a fürdőszobában, ha a szoba mérete lehetővé teszi. Az ilyen megoldások hangsúlyozzák a stílust, és állítsák be a hangulatot, lehetővé téve, hogy élvezhesse a helyzetet, gyönyörű kilátás nyílik az ablakról, lassan hajtsa végre a kilépési eljárásokat.

  • Az olíva gyerekek szerény varázsa – ha egy gyermek legalább néhány fényességet akar, kompromisszumokat kell tennie. A falak kialakítása kompromisszumos, és a bútorok megőrzik az olíva stílus követelményeit. Ebben az esetben minden kompakt.

  • Elegáns polc, amely széles ablak alá kerülhet. Itt tárolhat dokumentumokat dobozokban, aktuális könyvekben és notebookokban, dobozokban és kosarakkal, amelyek különböző triflesekkel rendelkeznek, ami könnyen megtalálható.

  • Nem szabványos konyha, nagyon hangulatos, kompakt és könnyű bútorok. Dekor csak hangsúlyozza a fehér szín eleganciáját és a teljes fényérzetet a térből.

  • Példa egy befejezett nappalira, egy bútorkészlet, amelyre ma könnyen vásárolható a boltban. Ez egy modernebb lehetőség, stílusosnak tűnik, és meggyőzően, és a városi lakásban nem idegen.

  • Modern Provence stílusú hálószoba és modern bútorok. A régi napok szemét itt nem látható itt, de a közös stilisztikai funkciók kitalálják és tartják.

  • Tehát díszített szekrény vagy egy nagy szoba része a munkagépre. Nagyon szép asztali irodában, könyvespolc, komox. Minden fülhallgatóból származó bútorok frissnek tűnnek, de a kívánt “adagolás” retro hangulata is megmarad.

  Lásd alább.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: