PUF kocsi nyakkendővel: Jellemzők és választás

Pouff – kényelmes és funkcionális belső elem. A díszítés egyik leglátványosabb módja a kocsi esztrich. Az ilyen bútorok a ház bármely részével díszíthetők, csak a megfelelő modellt kell választaniuk. Az ilyen termékek jellemzői és fajtái megmondják a cikket.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A XIX. Század közepén egy érdekes kárpitos technológiát találtak – Capi. Kezdetben a kocsi üléseit használták. Innen, és a “Kareny esztrich” módszer második neve volt. A dekoráció szépsége gyorsan nagyra értékelte a gazdag embereket, akik elkezdték alkalmazni ezt a kárpitos módszert, és díszítik apartmanjaikat.

A luxusszékek és a kanapék megütnek a pompát. Telt évek. A Capitone divat kezdett visszatérni. Ma az ilyen termékek még mindig drágák és szilárdak. Pufas egy kocsi nyakkendő láthatók apartmanok, vidéki házak, divat butikok.

A különböző formák, színek és anyagok lehetővé teszik, hogy válasszon olyan opciót, amely tökéletesen illeszkedik egy női romantikus hálószobába, és szigorú nappaliban. A befejezési módszer jellemzője a kereten rögzített anyagok. A gombok egy bizonyos sorrendben vannak elhelyezve, amely lehetővé teszi, hogy egy nagy számlát kapjon gyönyörű hajtásokkal. Távolítsa el a 2 opciót “ábra” – Rhombus és négyzetek.

Az esztrich az egész terméken, csak a felső felületen vagy az oldalán található.

Az ilyen pouf előnyei nyilvánvalóak.

 • Gyakorlatiasság. A terméket éjjeliszekrényként használhatjuk, egy további ülést a szobában, sőt kávé vagy dohányzóasztalként is. A magazinokat, a könyveket vagy a ruházatot rajta helyezheti el, tegyen egy tálcát teával, és a folyosón egy ilyen tétel egyszerűen elengedhetetlen. Ön kényelmesen viselheti és távolítsa el a cipőt, ül a poufon, tegyen egy zsákot rajta, visszatér a boltból és t. D. Ha a terméket a kanapé mellett helyezi el, akkor egy kényelmes lábtartó szerepét fogja játszani. És ha egy fedéllel vásárolna egy fedéllel, akkor egy minibárt is készíthet tőle, vagy egy helyet a kisebb tárolásra.
 • Egyetemesség. Mivel a téma kis súlyú és kis méretű, könnyen mozgatható a ház által. Ennek eredményeképpen egy pouf többféle funkciót is elvégezhet.
 • a szépség. Ha kiválaszt egy opciót, amely alkalmas stílusra és színre a helyiség beállításához, a termék a belső tér remekütemű lesz.

Az ilyen termékek hátrányai vannak. A szilárd megjelenés ellenére a kareny nyakkendővel rendelkező pufferek választéka, meglehetősen megfizethető áron találhatók modellek. És ha kívánja, és néhány készség, akkor is hasonló témát tehetsz.

Formák

Az eladásra különféle formaterveket találhat. A termékek három fő formája megkülönböztethető.

 • Kerek. Az ilyen típusú lehetőségek nagyon elegánsak. Az áramvonalas forma és a szögek hiánya lehetővé teszi, hogy egy ilyen elemet még egy kis helyen is elhelyezheti. Leggyakrabban az ilyen puffokat a hálószobákra vásárolják.

 • Négyzet. Az ilyen termékek szigorúbbak. Tökéletesen illeszkednek egy üzleti környezetbe, alkalmasak a korlátozott klasszikus és modern minimalista belső terekhez. Ha azonban a kárpit finom hangját választja, akkor a hálószobában hasonló téma nagyon harmonikus. Négyzetes űrlap praktikusabb.

Az ilyen pufferek a leginkább alkalmasak éjjeliszekrényként és táblákként való használatra.

 • Négyszögletes. Az ilyen termékek lehetővé teszik, hogy egyszerre két embert üljön. Ők is lehetőséget biztosítanak arra, hogy több dolgot helyezzenek fel a felületre vagy a termék belsejében (ha üreges).

Néha az elemek szívek, sokszögek és egyéb alakok formájában készültek. A pufferek általános formáján kívül különböző árnyalatok különböznek egymástól. Vannak modellek a kis és magas lábakon, valamint egy szilárd alapon.

Ugyanakkor a lábak egyenesek vagy göndörek lehetnek. Olyan termékek, amelyekben a kocsi esztrich csak az ülésen díszített, és a többi 4 magas láb, van egy állvány az alján. Az ilyen termékeket banketteknek hívják.

Modellek, üres, fedéllel felszerelve. Az eladó is vannak gőz-transzformátorok. Az ilyen termékeket lefordíthatjuk, alvóhelyre (matrac). Hasonló megoldás segíthet abban, hogy hirtelen meglátogatja a vendégeket egy másik városból vagy egy másik hasonló helyzetben.

Anyagok

Puff lábak (ha rendelkezésre állnak) műanyagból vagy fából készültek. Keret egy bárból, forgácslapból, MDF. Lágy béléshez, habhoz gumi vagy poliuretán. Ami a kárpitokat illeti, itt az anyagok választása sokkal szélesebb.

 • Bőr. Ez a legdrágább anyag. Ez nagy szilárdságú és kopásállóság jellemzi. A bőr termékek nem szörnyű kisebb szennyezés – könnyen eltávolítható egy nedves ruhával. Nagyon nemesnek tűnnek.

 • Mesterséges bőr (eco) – Megfizethetőbb analóg. Ez is ellenáll a nedvességnek és a kopásnak is, megtartja az űrlapot. Néhány fajta öko-fa vizuálisan nehéz megkülönböztetni az eredeti. A különbség csak az érintéshez képest érthető – a mesterséges anyag keményebb.

 • Velúr. Ez egy luxus bársonyos szövet. A textúrájának köszönhetően a termék szép és kellemes az érintéshez. A hátrányokból megjegyezheti a nedvesség és a fokozatos kopásgátlás instabilitását.

 • Nyáj. Ez egy olyan szövet, amely több fajtával rendelkezik, amelyek különböznek a textúrában és a színben. Lágy és merev, homogén és ömlesztett mintával lehet. A szöveti előnyök közé tartozik az erő, a lélegzőség, a kopásállóság. A vászon nem törli, nem deformálódik, és a vizet is nyomja.

A hátrányt csak villamosítják. Ilyen tárgyak vonzzák a port és a finom szemetet.

 • Shenille. Ez a kopásálló sűrű anyag. A bútorok kárpitozásához általában a shenill mesterséges fajtáit használják, mivel tartósabbak. A szövet nem veszít el, nem fakul ki és nem törli. Azonban a magas hőmérséklet miatt deformálható (ezért nem érdemes az akkumulátor melletti poufot elhelyezni), és a szennyeződés esetében száraz speciális tisztítást igényel.

 • Jacquard. Gyönyörű szövet dombornyomott mintákkal. Nem törölje le, nem fakul ki, gondoskodva. Kopásálló anyag is magasságban van.

Színek

A fúvók színezése változatos. A szigorú belső terek tökéletesen alkalmas fehér, fekete, szürke, barna termékek. A lédús festékek szerelmesei vörös, narancssárga, sárga, türkiz vagy más fényes opciót vásárolhatnak. Óvatosan nézze meg a pasztell árnyalatok modelljeit (világos rózsaszín, bézs, sápadt kék és t. D.). Brilliáns anyaggal díszített termékek. Ezüst és arany belső tárgyak azonnal vonzzák a figyelmet.

Tippek a választáshoz

A tervezés és a pouf méret kiválasztásakor érdemes eldönteni, hogy hol áll és hogyan fogja használni. Például, A folyosón jobb, ha egy természetes vagy mesterséges bőrből készült terméket helyezünk el. Mivel ez a zóna, amelyben a szennyezés elkerülhetetlen, a nem füst anyagok témája lesz a legjobb választás.

A szobában egy szövetmodellt helyezhet el. A könnyű nyugodt árnyalatok alkalmasak a hálószobában, és a nappali fényes termékkel díszíthető. Érdemes figyelembe venni a belső stílusát. A modern helyzetben a pouf jobban illeszkedik a szilárd alapon. A Vintage Classic hatékonyan hangsúlyozhatja a Poof Banquette-t elegáns fa lábakon.

A gombok gombjának kiválasztása, Ne feledje, hogy az üveg pezsgő rhinestones termékei kissé definiálhatnak. Egy ilyen tétel megfelelő lesz a hölgy hálószobájában, de nem szigorúan díszített nappaliban. Kontraszt fém gombok – szerényebb választás, bár az ilyen termékek is feltűnőek. A Win-Win verzió – tartozékok, amelyeket kárpitozók választanak ki. Az ilyen modellek nem kevésbé szépek.

A téma funkcionalitásáról érdemes előre gondolkodni. Ha nincs elég helye a dolgok tárolására, a pouf megszerzése kiváló lehetőség a probléma megoldására.

Vásároljon egy modellt egy fedéllel, és tárolhatja bevásárlóközpontokat, játékokat és egyéb elemeket.

Példák a belső térben

 • A fekete téglalap alakú pouf kocsi esztrichjével szerényen néz ki, de elegáns.

 • Kerek modell a göndör lábakkal díszített fém szerelvényekkel, hatékonyan kiemelkedik a világos háttéren.

 • A homok és a fehér színek kombinációja elegáns és eredeti terméket alkot.

 • A türkiz pouf fényes hangsúlyt fektet egy visszafogott helyen.

 • Ha egy poufot helyez a szoba közepére, akkor a bútorok összetételének kiváló központává válhat.

Arról, hogyan készítsünk egy poufot a saját kezével, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: